عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا تحصیل در آمریکا احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های آمریکا v
1 2 بعدی »
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا

صفحه‌ها (224): « قبلی 1 ... 217 218 219 220 221 222 223 224 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 11 رای - 4.91 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا
آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
#2,221
18-01-2022, 03:29 AM (آخرین تغییر در ارسال: 18-01-2022, 03:30 AM توسط Matinking.)
(17-01-2022, 03:34 PM)Alist1364 نوشته: دوستان عزیز با سلام من فارغ التحصیل لیسانس و ارشد از دانشگاه تهران هستم الان هم دانشجوی دکتری دانشگاه تهران هستم با معدل 19 ، 7 تا مقاله دارم که دو تاش ISI هستش ، برای دانشگاه های Rice University و Texas-Austin اپلای کردم، استاد دانشگاه رایس در جواب ایمیل اولیه ی من گفتند که رزومه ت خوبه و اپلای کن، دو هفته بعد از اینکه اپلای کردم ایشون به من ایمیل دادن و گفتن که دانشکده ازشون خواسته که یه مصاحبه با من داشته باشن و از طریق Zoom مصاحبه کردیم، ایشون تو این مصاحبه سوال خاصی از من نپرسیدن و فقط یه سری توضیحات در مورد Course ها و روال  تحصیل در دوره ی دکتری به من ارائه دادن و البته گفتن که نظر استاد موثره ولی در نهایت تصمیم نهایی رو Admission Comittee می گیره چون دانشگاه رایس خیلی رقابتیه، استاد دانشگاه Texas-Austin هم پس از ارسال رزومه به من جواب دادن که بله دانشجوی دکتری می گیرم و خواستن که یه مصاحبه از طریق Zoom داشته باشیم با ایشون هم مصاحبه داشتم و ایشون در آخر مصاحبه رفتند تو سایت دانشگاه مدارکی رو که برای اپلای باید ارسال کنم واسه م توضیح دادن، به نظرتون احتمال پذیرش گرفتن از این دانشگاه ها برای من در چه حدی هستش؟ ممنون از همفکری شما

روال کار به این صورت ه که وقتی deadline میرسه دانشگاه پرونده تمام کسانی که مینیمم های پذیرش رو دارن در یک directory قرار میده و همه اساتید می تونن اون پرونده ها ببینن و احیانا برای جذبشون اقدام کنن... به دلیل رقابت بین اساتید، معمولا سعی می کنن دانشجوهای خوب رو از قبل شناسایی کنن و مثلا ازشون بخوان در فرم های application یا research statement اعالم کنن که به اون استاد علاقه دارن... از نحوه برخورد این دو استاد به نظر میاد که در مورد شما به نتیجه خاصی نرسیده ن وگرنه نحوه برخوردشون قطعا متفاوت بود... منظورم از "برخورد خاص" مواردی مثل صحبت در مورد فاند، بحث دقیق روی research و اینهاست...

نهایتا اگه application fee ها براتون concern خاصی نیستن می تونید شانستون رو امتحان کتید ولی به زعم من بعید ه از این اساتید (اصطلاحا) آبی برای شما گرم بشه

موفق باشید
نقل قول  

آفلاین PeymanSa
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
#2,222
31-01-2022, 02:25 AM (آخرین تغییر در ارسال: 31-01-2022, 02:42 AM توسط PeymanSa.)
درود دوستان. من برای دکترای عمران اپلای کردم میخواستم بمن بگید شرایطم چجوریه؟ امیدی هست به فاند؟

کارشناسی 13.45 
کارشناسی ارشد دانشگاه اول ایتالیا(بولونیا) معدل با 2.7 از 4
یک مقاله ایمپکت 3.41 ..اسم یکی به آخرم
یک مقاله با ایمبکت 0.7
سه تا ریکام دو تاش پژوهشی (یکی از دانشگاه بولونیا یکی هم استاد delft هلند)
یک نامه جداگانه هم از استاد تز ارشدم که توصیح مختصر داده  فول مارک شدم
تافل رو معاف شدم چون ارشدم به  انگلیسی بود(آیلتس جنرال 7 رو هم برای محکم کاری گذاشتم)
GRE ندادم و دانشگاههای مقصد اختیاری گذاشتند
sop بسیار خوبی هم نوشتم در جزییات انتخابام
سه سال سابقه Research Assistant  دانشگاه آزاد
یک حضور به عنوان سخنران abstract خودم در کنفرانس در ایتالیا
متاسفانه استادی بهم برای همکاری جواب مثبت نداده

مقاصد من
Nebraska-Lincoln - حداقل معدل 3 میخواد
Oregon State University - حداقل معدل 3 میخواد
Akron - این حداقل معدلش 2.7 هست

سپاس
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 1
#2,223
08-02-2022, 04:54 PM
@PeymanSa

فاند در دوره ی دکتری معمولا RA  یا TA هستش و ارتباطی با معدل یا دانشجوی برتر بودن نداره (It's no merit based) البته نمره ی زبان در قسمت اسپیکینگ برای TA شدن لازمه و بعضا حداقل هم دارن برای این موضوع، این فاکتورهای برای پذیرش مهم هستش. در زمانی که کمیته تشکیل میشه، به همه ی موارد یک رزومه توجه میشه نه صرفا معدل، قطعا معدل کم از بهترین دانشگاه ایتالیا تفاوت داره با معدل 4 از یه دانشگاه ناشناخته.
برای همین، امیدوارم باشید به نتیجه ی پذیرش و فاندتون و درگیر معدل نباشید. الآن چون کرونا هستش بیشتر راه میان سر این مسائل.

با آرزوی موفقیت و شنیدن اخبار پذیرش و ویزای شما
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین ali923
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

#2,224
26-07-2022, 09:58 AM
سلام وقت بخیر
من ترم اخر کارشناسی مهندسی پزشکی هستم(از ترم آتی) در دانشگاه غیر انتفاعی با معدل کل ۱۸
من امسال کنکور ارشد رو ازمایشی شرکت کردم (چون هنوز یک ترمم مونده بود) و رتبه ام به دانشگاه تهران میرسه در رشته فیزیک. سال آینده که کنکور فیزیک میدم حداقل معیار ام دانشگاه تهران هست و معقول ام دانشگاه شریف در رشته فیزیک.

میخواستم بدونم اگه بتونم تهران یا شریف قبول بشم شانس پذیرش فول فاند میتونم داشته باشم برای دانشگاه های آمریکا؟ جی ار ای و زبان انتظار نمره بالا دارم چون پایه ام مهندسی و فیزیک هست و زبانم هم در حد ۱۰۰-۱۰۵ هست.

در ارشد میخوام یه مقاله ISI کار کنم احتمالا اسم اول (چون هیچ استادی در ایران زمینه ای که من میخوام رو کار نمیکنن)

خیلی نگران وضعیت ام هستم اگر ممکنه راهنمایی بفرمائيد وضعیت چطور هست امیدی هست یا کاری باید انجام بدم.
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 2
#2,225
29-07-2022, 11:14 AM
سلام
برای دریافت فاند کامل نیازی به دانشگاه تهران یا شریف نیستش، اما چون این دو دانشگاه شناخته شده تر هستند میتونند کمک کنند.
اگر برای دکتری قصد اپلای به همراه فاند کامل دارید (به طور کلی دانشجوی دکتری شغل محسوب میشه و حقوق دریافت خواهید کرد)، GRE و تافل بالا مخصوصا GRE باید رقابتی باشه، معدلتون رو بالا نگه دارید و مقاله هم داشته باشید.
دو سال ارشد بسیار کوتاه هستش و دو تا امتحان زبان، مقاله و معدل بالا تقریبا تمام وقتتون رو پر خواهد کرد.

(26-07-2022, 09:58 AM)ali923 نوشته: سلام وقت بخیر
من ترم اخر کارشناسی مهندسی پزشکی هستم(از ترم آتی) در دانشگاه غیر انتفاعی با معدل کل ۱۸
من امسال کنکور ارشد رو ازمایشی شرکت کردم (چون هنوز یک ترمم مونده بود) و رتبه ام به دانشگاه تهران میرسه در رشته فیزیک. سال آینده که کنکور فیزیک میدم حداقل معیار ام دانشگاه تهران هست و معقول ام دانشگاه شریف در رشته فیزیک.

میخواستم بدونم اگه بتونم تهران یا شریف قبول بشم شانس پذیرش فول فاند میتونم داشته باشم برای دانشگاه های آمریکا؟ جی ار ای و زبان انتظار نمره بالا دارم چون پایه ام مهندسی و فیزیک هست و زبانم هم در حد ۱۰۰-۱۰۵ هست.

در ارشد میخوام یه مقاله ISI کار کنم احتمالا اسم اول (چون هیچ استادی در ایران زمینه ای که من میخوام رو کار نمیکنن)

خیلی نگران وضعیت ام هستم اگر ممکنه راهنمایی بفرمائيد وضعیت چطور هست امیدی هست یا کاری باید انجام بدم.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
محک
نقل قول  

آفلاین ali923
**
نقل قول

#2,226
21-06-2023, 10:04 AM
سلام وقت بخیر من ارشد رو هنوز میخوام در ایران بخونم ولی میخوام برای جدولی که درست کردم برای انتخاب دانشگاه، دانشگاه هایی رو وارد لیست کنم ولی نمیدونم چه دانشگاه هایی و در چه رنکی وارد کنم. لطفا اگر ممکن هست کمک کنید. شرایطم اینه: لیسانس : مهندسی پزشکی از دانشگاه غیر انتفاعی معدل ۱۷.۵۲ / GPA : حدود ۳.۶۰ فوق لیسانس : هنوز شروع نشده ولی احتمال خیلی زیاد فیزیک یا دانشگاه شریف یا دانشگاه تهران یکی اش حتما میارم با احتساب رتبه ای که آوردم (معدل رو ۱۶ تا ۱۷ بگیریم) تافل : هنوز ندادم ولی نمره ام مطمئنا در حد بین ۱۰۰ تا ۱۰۵ هست با در نظر گرفتن ماک هایی که دادم. جی ار ای: هنوز ندادم ولی چون لیسانس مهندسی بودم و از طرفی برای ارشد هم ریاضی باید قوی باشه و زیاد سر و کارم با ریاضی بوده، بالای ۳۲۰ رو در نظر بگیریم. مقاله: فعلا بدون مقاله ولی توی ارشد میخوام یه مقاله در حد Q1 بنویسم و حتما این کارو میکنم. نکات رزومه: آشنایی با زبان های برنامه نویسی پایتون، متلب، کامسول و متمتیکا، دوره دیتا ساینتیست از IBM در حال گذراندن هستم، فعالیت در چندین مجله دانشجویی به عنوان ویراستاری مقاله و مترجم مطالب تخصصی فیزیک، شرکت در دوره های فنی حرفه ای (سلول های خورشیدی، دوره های نانوتکنولوژی) یه بخش افتخارات هم گویا میزنن ولی برای ما اون بخش خالیه.آها فقط یکی هست اونم نفر دوم تو مسابقات تحلیل بازار های مالی (فارکس) بود که بیشتر از ۷۰۰ نفر شرکت کننده داشت و من دوم شدم و بهم جایزه تعلق گرفت. من چه رنکی از دانشگاه ها میتونم اپلای کنم برای پذیرش فول فاند؟
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

#2,227
08-07-2023, 05:32 PM
درود
شخصا با رنک دانشگاه حدودا 2000 در ایران، از آمریکا در مقطع ارشد رنک 100 جهانی پذیرش گرفتم با تافل 83 و گپ بسیار زیاد، در مورد دکترا باید بگم بیشتر دانشگاه های آمریکا فاند کامل دارن برای دکتری، اما برخلاف ارشد، احتمال پذیرش در دکتری کمتره چون هم رقابت بیشتره، هم فاند میدن پس حساسیت بیشتری داره.
با فرض تافل 105 و GRE 320، و معدل 17، من میگم بین 50 تا 300 رنج مناسبی هستش
دانشگاه های خیلی خوب، متقضی زیادی دارن و رقابت خیلی زیاده، مقاله، زبان، GRE ،  مکاتبه و اپلای در ایالت هایی که ایرانی ها بیشتر هستند.
مکاتبه کنید و بعد اپلای کنید.
موفق باشید.
(21-06-2023, 10:04 AM)ali923 نوشته: سلام وقت بخیر من ارشد رو هنوز میخوام در ایران بخونم ولی میخوام برای جدولی که درست کردم برای انتخاب دانشگاه، دانشگاه هایی رو وارد لیست کنم ولی نمیدونم چه دانشگاه هایی و در چه رنکی وارد کنم. لطفا اگر ممکن هست کمک کنید. شرایطم اینه: لیسانس : مهندسی پزشکی از دانشگاه غیر انتفاعی معدل ۱۷.۵۲ / GPA : حدود ۳.۶۰ فوق لیسانس : هنوز شروع نشده ولی احتمال خیلی زیاد فیزیک یا دانشگاه شریف یا دانشگاه تهران یکی اش حتما میارم با احتساب رتبه ای که آوردم (معدل رو ۱۶ تا ۱۷ بگیریم) تافل : هنوز ندادم ولی نمره ام مطمئنا در حد بین ۱۰۰ تا ۱۰۵ هست با در نظر گرفتن ماک هایی که دادم. جی ار ای: هنوز ندادم ولی چون لیسانس مهندسی بودم و از طرفی برای ارشد هم ریاضی باید قوی باشه و زیاد سر و کارم با ریاضی بوده، بالای ۳۲۰ رو در نظر بگیریم. مقاله: فعلا بدون مقاله ولی توی ارشد میخوام یه مقاله در حد Q1 بنویسم و حتما این کارو میکنم. نکات رزومه: آشنایی با زبان های برنامه نویسی پایتون، متلب، کامسول و متمتیکا، دوره دیتا ساینتیست از IBM در حال گذراندن هستم، فعالیت در چندین مجله دانشجویی به عنوان ویراستاری مقاله و مترجم مطالب تخصصی فیزیک، شرکت در دوره های فنی حرفه ای (سلول های خورشیدی، دوره های نانوتکنولوژی) یه بخش افتخارات هم گویا میزنن ولی برای ما اون بخش خالیه.آها فقط یکی هست اونم نفر دوم تو مسابقات تحلیل بازار های مالی (فارکس) بود که بیشتر از ۷۰۰ نفر شرکت کننده داشت و من دوم شدم و بهم جایزه تعلق گرفت. من چه رنکی از دانشگاه ها میتونم اپلای کنم برای پذیرش فول فاند؟
محک
نقل قول  

آفلاین ali923
**
نقل قول

#2,228
15-07-2023, 08:45 PM (آخرین تغییر در ارسال: 15-07-2023, 08:46 PM توسط ali923.)
(08-07-2023, 05:32 PM)automotive نوشته: درود
شخصا با رنک دانشگاه حدودا 2000 در ایران، از آمریکا در مقطع ارشد رنک 100 جهانی پذیرش گرفتم با تافل 83 و گپ بسیار زیاد، در مورد دکترا باید بگم بیشتر دانشگاه های آمریکا فاند کامل دارن برای دکتری، اما برخلاف ارشد، احتمال پذیرش در دکتری کمتره چون هم رقابت بیشتره، هم فاند میدن پس حساسیت بیشتری داره.
با فرض تافل 105 و GRE 320، و معدل 17، من میگم بین 50 تا 300 رنج مناسبی هستش
دانشگاه های خیلی خوب، متقضی زیادی دارن و رقابت خیلی زیاده، مقاله، زبان، GRE ،  مکاتبه و اپلای در ایالت هایی که ایرانی ها بیشتر هستند.
مکاتبه کنید و بعد اپلای کنید.
موفق باشید.
ممنونم از راهنمایی تون
عالیه انشالله موفق باشید
فقط یک سوال داشتم از خدمتتون و اونم اینه که رنک بندی که فرمودید بر اساس رنک یو اس نیوز(گلوبال یا نشنال؟) معیار هست یا کیواس؟
نقل قول  

آفلاین zahra.sabouri
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#2,229
18-07-2023, 01:03 AM
سلام دوستان
من در دوران کارشناسی برای یکی از دروسم نمره بیست و پنج صدم رد شده و تاثیر با شماره یک دادن اما مشخص نیست که تقلب بنظر شما برای اپلای متوجه تقلب میشوند؟
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

#2,230
28-07-2023, 09:00 PM
سلامت باشید.
بر اساس هر رنکی که انتخاب میکنید تا آخر با همان رنک پیش برید. ترجیحا اگر رنگ رشته رو بدونید بهتره تا خود دانشگاه. برای ایالات متحده U.S News بسیار خوبه چون بر اساس رشته هم تفکیک شده است.
(15-07-2023, 08:45 PM)ali923 نوشته: ممنونم از راهنمایی تون
عالیه انشالله موفق باشید
فقط یک سوال داشتم از خدمتتون و اونم اینه که رنک بندی که فرمودید بر اساس رنک یو اس نیوز(گلوبال یا نشنال؟) معیار هست یا کیواس؟
محک
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (224): « قبلی 1 ... 217 218 219 220 221 222 223 224 بعدی »