عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا گرین کارت و اقامت دائم آمریکا v
1 2 بعدی »
مراحل اقدام برای شهروندی (citizenship) آمریکا و آزمون مربوطه

صفحه‌ها (20): « قبلی 1 ... 13 14 15 16 17 18 19 20 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مراحل اقدام برای شهروندی (citizenship) آمریکا و آزمون مربوطه
مهمان
Unregistered
نقل قول

14-09-2019, 10:43 PM
سلام به همگى
آيا در حال حاضر امكان گرفتن ويزاى امريكا براى شهروند ايرانى كه با فرد دارنده گرين كارت و ساكن امريكا ازدواج كرده، است ؟ يا حتما بايد citizenship گرفته باشد؟
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

17-09-2019, 03:25 PM
سلام سپاس فراوان براى كمكتون
اگر شخصى توسط همسرش كه گرين كارت دارد وارد امريكا شود ميتواند گرين كارت بگيرد ولى چه مدت بعد ميتواند citizen شود؟ آيا بايد همان ٥سال صبر كند بعد اقدام كند؟
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

20-09-2019, 01:02 AM
سلام به همگى
و تشكر فراوان
اگر كسى در امتحان citizenship بعلت تسلط نداشتن به زبان رد شود چه اتفاقى ميافته آيا بعدا ميتونه دوباره درخواست بده ؟ چند وقت ديگه ميتونه؟
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 0
20-09-2019, 04:03 AM
>> اگر همسر گرین کارتی باشند بله می بایست بعد از پنج سال اقدام کرد (اگر دو و نیم سال حضور برآورده شده باشه سه ماه زودتر هم میشه).

>> در مورد رد شدن در آزمون کتبی یا زبان شهروندی: اگر بار اولتون باشه که در یکی از این دو رد میشین بهتون ۳-۲ ماه بعد وقت میدن تا همون بخشی رو که رد شدین دوباره امتحان بدین. وقتی زمان آزمون دوم مشخص شد میتونید تاریخش رو با دلایل نسبتا موجه عوض کنید منتهی اگر تاریخش بیشتر از ۳ ماه از تاریخ آزمون اول باشه ازتون میخوان یه فرمی رو پر کنید که بهشون اجازه میده تصمیم نهایی در مورد پرونده شهروندی رو در بازه ۴ ماه از تاریخ آزمون دوم بهتون اطلاع بدن (در حالت عادی در بازه ۴ ماه از آزمون اول تصمیم رو اطلاع میدن). اگر در آزمون دوم هم رد بشین میتونید با پر کردن فرم 336 N یه بار دیگه شانستون رو امتحان کنید. اگر در این مرتبه سوم هم رد بشین می بایست از نو پرونده شهروندی باز کنید و مادامی که شرایط اولیه تشکیل پرونده شهروندی رو داشته باشین، محدودیتی هم از نظر تعداد و دفعات نداره.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

23-09-2019, 12:50 PM
سلام وقت بخير
من با ويزاى ازدواجى آمدم امريكا و يكسال است ساكن امريكا هستم اما ميخوام از شوهرم جدا شوم آيا ميتوانم بعد از سه سال سيتيزن شوم يا با توجه به اينكه ويزام ازدواجى بوده و جدا شدم امكانش نيست ؟
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

23-09-2019, 04:10 PM
با درود بسيار و آرزوى تندرستى براى همگى
اگر در امتحان citizenship قبول شويم همان روز جواب ميدن يا خير ؟ و چه مدت طول ميكشد تا شناسنامه امريكايى بگيريم؟
سپاس فراوان
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

23-09-2019, 07:32 PM
سلام
من ماه آینده واجد شرایط برای اقدام مراحل سیتیزنشپی میشم میخاستم بدونم طبق قوانین جدیدی که در دولت ترامپ برای ویزا و مهاجرها گذاشتن و وجود مشکلات جاری آیا برای سیتیزن شدن هم این مشکلات تاثیر دارن یا فرایند این کار رو طولانی تر میکنه؟ با سپاس
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 0
25-09-2019, 08:15 AM
در حالت عادی در زمان اقدام برای شهروندی می بایست ازدواج همچنان برقرار باشه و نباید اینطور برداشت بشه که ازدواج صرفا برای دریافت شهروندی بوده. استثناهایی وجود داره برای مواردی که طلاق خارج از اراده بوده و از قبل برنامه ریزی نشده بوده.

(23-09-2019, 12:50 PM) نوشته: سلام وقت بخير
من با ويزاى ازدواجى آمدم امريكا و يكسال است ساكن امريكا هستم اما ميخوام از شوهرم جدا شوم آيا ميتوانم بعد از سه سال سيتيزن شوم يا با توجه به اينكه ويزام ازدواجى بوده و جدا شدم امكانش نيست ؟
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

27-09-2019, 09:05 PM
سلام من مى خواستم براى سيتيزن شيپى اپلاى كنم، از سال ٢٠١٣ مى آييم امريكا و بر مى گرديم ايران، تا اينكه از ٢٠١٧ مستقر شديم و خونه گرفتيم و... الان ٩٠٠ روزم كامله. ولى از ٢٠١٦ به قبل هر سال فقط دو ماه تو امريكا بوديم. به نظر شما با اين شرايط مى تونم اپلاى كنم؟!! مشكلى پيش نمياد ؟! چون دو سال اول هر ٦ ما مى آمديم و فقط يك ماه مى مونديم امريكا و بر مى گشتيم.
ممنون مى شم از راهنمايى تون
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

29-09-2019, 02:30 AM
سلام
آيا اگر در آمريكا فرزندى بدنيا بياوريم ميتوانيم citizenship بگيريم؟ چه مدت بعد ميتوانيم؟ آيا همان امتحان citizenship را بايد بدهيم ؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (20): « قبلی 1 ... 13 14 15 16 17 18 19 20 بعدی »