عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش v
1 2 3 بعدی »
هیچ اطلاعاتی در مورد پذیرش ندارم، از کجا شروع کنم؟

صفحه‌ها (188): « قبلی 1 ... 181 182 183 184 185 186 187 188 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 19 رای - 4.47 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
هیچ اطلاعاتی در مورد پذیرش ندارم، از کجا شروع کنم؟
آفلاین butterfly
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 0
#1,851
20-04-2019, 02:14 AM
(18-04-2019, 10:28 AM)SBG نوشته: سلام می بخشید من تو سایت ندیدم موضوعی مرتبط با نوشتن رزومه مناسب 
میخواستم ببینم رزومه ای که برای اساتید میخوایم بفرستیم باید خاص باشه یا همون رزومه عادی شامل سوابق تحصیلی و کاری و مهارتها و مقالات و کتاب ها؟

سلام، لطفا تاپیک های انجمن رزومه و سی وی رو از لینک پایین مطالعه کنید: 
https://www.academiacafe.com/pf/Forum-Resume-CV
وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو. 
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

#1,852
06-05-2019, 10:47 AM
سلام.آیا دانشگاه های اروپا هم دانشگاه شریف و خوب تهران رو میشناسن؟
یعنی اگه معدلمون تو این دانشگاه های خوب،۱۶ یا ۱۷ باشه،به کسی که از دانشگاه آزاد یا پیام نور معدل ۱۸ داره،اولویت داریم یا نه.فقط معدل رو نگاه میکنن دانشگاه مبدأ براشون مهم نیست؟
نقل قول  

آفلاین Sepid-B
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#1,853
11-05-2019, 05:23 AM
با اهداء سلام
من تقریبا هیچ اطلاعاتی از نحوه گرفتن پذیرش ندارم و بسیار ممنون میشم که راهنماییم کنید.
من متولد سال 1360 هستم و مجرد هستم. رشته ادبیات انگلیسی ( لیسانس از دانشگاه الزهرا، معدل 18.4 ) و در مقطع فوق روانشناسی عمومی (دانشگاه خوارزمی معدل 16.8) خوندم. در دو مقاله الزویر نامم به عنوان co-author  ذکر شده. 1 مقاله فارسی در مجله داخلی دارم (به عنوان نویسنده اول) و 12 مقاله چاپ شده دیگر در مجلات خارجی و داخلی که در برخی از آنها co-author هستم. ار نظر سوابق کاری هم 17 سال رشته زبان در آموزشگاه تدریس کردم، 4 سال روانشناسی در پیام نور (حق التدریس) و 2 سال هم سابقه کار بالینی دارم.
با توجه به این پیشینه به نظر شما امکان گرفتن پذیرش ترجیحا در مقطع دکتری (همراه با فاند) در کدام دانشگاه ها ممکنِ برای من وجود داشته باشه؟
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

#1,854
11-05-2019, 04:49 PM
سلام.آیا دانشگاه های اروپا هم دانشگاه شریف و خوب تهران رو میشناسن؟
یعنی اگه معدلمون تو این دانشگاه های خوب،۱۶ یا ۱۷ باشه،به کسی که از دانشگاه آزاد یا پیام نور معدل ۱۸ داره،اولویت داریم یا نه.فقط معدل رو نگاه میکنن دانشگاه مبدأ براشون مهم نیست؟
نقل قول  

آفلاین SBG
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

#1,855
17-05-2019, 09:45 AM (آخرین تغییر در ارسال: 17-05-2019, 09:46 AM توسط SBG.)
(20-04-2019, 02:14 AM)butterfly نوشته: سلام، لطفا تاپیک های انجمن رزومه و سی وی رو از لینک پایین مطالعه کنید: 
https://www.academiacafe.com/pf/Forum-Resume-CV

ممنون ولی من رزومه ام رو گذاشتم اونجا هیچ کس نیست انگار جواب بده اونجا
http://s8.picofile.com/file/8360606400/my_cv.pdf.html
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

#1,856
29-05-2019, 08:04 PM
(11-05-2019, 04:49 PM) نوشته: سلام.آیا دانشگاه های اروپا هم دانشگاه شریف و خوب تهران رو میشناسن؟
ميشهزاين سؤالو جواب بدين؟
با تشكر
نقل قول  

آنلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

#1,857
31-05-2019, 08:22 AM (آخرین تغییر در ارسال: 31-05-2019, 08:22 AM توسط M1KE.)
شریف و تهران رو تا حدودی میشناسن ولی به نظرم تاثیر داشتن مقالات مرتبط با موضوع پژوهش آتی بیشتر از معدل هست. به عبارتی اگر معدل شما ۱۷ باشه ولی بدون مقاله، ممکنه فردی که معدل ۱۵ از دانشگاه غیر معروف ولی با ۳-۲ مقاله مرتبط هست رو بردارند. حداقل معدل رو باید برآورده کنید ولی بقیه رزومه هم خیلی مهمه. اینکه چه جنبه هایی برای استاد یا کمیته پذیرش مهم باشه کمی هم سلیقه ای هست ولی به نظرم در کل پتانسیل مقاله دهی و انجام پژوهش رو می سنجند. مثلا یکی از استادهایی که یک زمانی من براش اپلای کرده بودم به رفرنسم گفته بود برای من خیلی مهمه که متقاضی نوشتار قوی در انگلیسی داشته باشه چون اگر ضعیف باشه مجبور میشم همه مقاله رو خودم بازنویسی کنم. برای چنین استادی مثلا نمره زبان بالا خیلی مهمه. البته طبق تجربیات قدیمی ام به طور متوسط دانشجویان دانشگاه های غیرمعروفتر در حوزه های دیگه رزومه شون (به غیر از معدل) ضعیف تر هستن به همین دلیل هم کمتر از دانشگاه های معروف دنیا پذیرش می گیرن (عامل عدم موفقیتشون در پذیرش به طور متوسط رزومه ضعیف و نه غیرمعروف بودن دانشگاهشون هست).

(11-05-2019, 04:49 PM) نوشته: سلام.آیا دانشگاه های اروپا هم دانشگاه شریف و خوب تهران رو میشناسن؟
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

#1,858
31-05-2019, 06:27 PM
(31-05-2019, 08:22 AM)M1KE نوشته: شریف و تهران رو تا حدودی میشناسن ولی به نظرم تاثیر داشتن مقالات مرتبط با موضوع پژوهش آتی بیشتر از معدل هست. به عبارتی اگر معدل شما ۱۷ باشه ولی بدون مقاله، ممکنه فردی که معدل ۱۵ از دانشگاه غیر معروف ولی با ۳-۲ مقاله مرتبط هست رو بردارند. حداقل معدل رو باید برآورده کنید ولی بقیه رزومه هم خیلی مهمه. اینکه چه جنبه هایی برای استاد یا کمیته پذیرش مهم باشه کمی هم سلیقه ای هست ولی به نظرم در کل پتانسیل مقاله دهی و انجام پژوهش رو می سنجند. مثلا یکی از استادهایی که یک زمانی من براش اپلای کرده بودم به رفرنسم گفته بود برای من خیلی مهمه که متقاضی نوشتار قوی در انگلیسی داشته باشه چون اگر ضعیف باشه مجبور میشم همه مقاله رو خودم بازنویسی کنم. برای چنین استادی مثلا نمره زبان بالا خیلی مهمه. البته طبق تجربیات قدیمی ام به طور متوسط دانشجویان دانشگاه های غیرمعروفتر در حوزه های دیگه رزومه شون (به غیر از معدل) ضعیف تر هستن به همین دلیل هم کمتر از دانشگاه های معروف دنیا پذیرش می گیرن (عامل عدم موفقیتشون در پذیرش به طور متوسط رزومه ضعیف و نه غیرمعروف بودن دانشگاهشون هست).
چيزي كه شما ميفرماييد مربوط به پي اچ دي هست يا مستر ؟چون اكثر بچه ها از كارشناسي براي مستر مقاله ندارن!
نقل قول  

آنلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

#1,859
01-06-2019, 01:50 AM (آخرین تغییر در ارسال: 01-06-2019, 01:52 AM توسط M1KE.)
بیشتر برای دکترا هست. برای ارشد هم البته اگر از نوع پژوهش محور باشه، که معمولا برای گرفتن فاند لازمه، باز هم داشتن رزومه قوی مهمه ولی انتظار ندارند مثلا مقاله ISI داده باشین. یکی دو تا مقاله کنفرانس بین المللی که نشون بده پتانسیل مقاله نویسی دارین، نمره زبان خوب و نمره خوب در دروس مرتبط معمولا کفایت می کنه. اگر ارشدتون از نوع درس محور باشه (پایان نامه ای در کار نباشه) و قرار باشه هزینه ها رو خودتون بدین، استاد راهنمای خاصی نخواهید داشت و معمولا صرف برآورده کردن حداقل های دانشگاه از نظر معدل و نمره زبان کفایت می کنه مگر اینکه رتبه دانشگاه خیلی بالا باشه و ظرفیت متقاضی ها بالا باشه. در کل وقتی شما در حوزه ای ضعیف هستین چاره ای نیست که در بقیه مهارت ها قوی تر ظاهر بشین تا در رتبه بندی متقاضی ها در موقعیت بهتری قرار بگیرید.

(31-05-2019, 06:27 PM) نوشته: چيزي كه شما ميفرماييد مربوط به پي اچ دي هست يا مستر ؟چون اكثر بچه ها از كارشناسي براي مستر مقاله ندارن!
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

#1,860
03-06-2019, 10:10 AM
سلام، برای اروپا معدل رو برحسب جی پی ای حساب ؟
و با جی پی ای ۳.۶ چقدر شانس ؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (188): « قبلی 1 ... 181 182 183 184 185 186 187 188 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
6 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 09-05-2025، 02:07 AM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی