عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش مقاله، پایان نامه، پروپوزال و تز دکتری v
1 2 بعدی »
سوالات مرتبط با ارسال مقاله به ژورنال و کنفرانس

صفحه‌ها (6): « قبلی 1 2 3 4 5 6 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
سوالات مرتبط با ارسال مقاله به ژورنال و کنفرانس
آفلاین jafar219
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
11-08-2016, 01:37 AM
با سلام 
من از پایان نامه سه تا مقاله استخراج کردم که نمونه گیری کار و یک قسمت محاسبات یکیه ولی بقیه کار وشاخص ها با هم متفاوته، میخواستم ببینم که میشه این و واسه دو تامجله فرستاد؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول  

آفلاین Ebish
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
11-08-2016, 11:08 AM
(11-08-2016, 01:37 AM)jafar219 نوشته: با سلام 
من از پایان نامه سه تا مقاله استخراج کردم که نمونه گیری کار و یک قسمت محاسبات یکیه ولی بقیه کار وشاخص ها با هم متفاوته، میخواستم ببینم که میشه این و واسه دو تامجله فرستاد؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام دوست عزیز
در صورتی که مطالب درج شده در مقالات با یکدیگر متفاوت باشند ( به عنوان مثال 30 الی 40 درصد از نظر محتوی متفاوت باشند) فرستادن برای مجلات کاملا معقول و امکان پذیر هست.

پ.ن: در صورتی که شما تنها یک مقاله دارید و همون یک مقاله رو میخواهید برای دو مجله بفرستید، توصیه اکید میکنم به هیچ وجه اینکار رو انجام ندید که تبعات بدی داره.

موفق باشید
نیا باران! زمین جای قشنگی نیست من از اهل زمینم خوب میدانم که گل در عقد زنبور است ولی سودای بلبل دارد و پروانه را هم دوست می دارد.
نقل قول  

آفلاین parsley
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

13-08-2017, 10:57 PM (آخرین تغییر در ارسال: 13-08-2017, 10:58 PM توسط parsley.)
با سلام

من مقاله ای رو سال گذشته برای یک کنفرانس بین المللی فرستادم. البته برای ارایه از اسلاید که بعضا مطالب متفاوتی هم داشت استفاده کردم و تا جاییکه پیگیری کردم معلوم نیست حتی proceedings کنفرانس هم منتشر شده باشه، منظورم اینه که شاید متن مقالم داره خاک می خوره و هیچ جا منتشر نشده باشه.
حالا سئوالم اینه که به نظر شما چنین مقاله ای رو میشه عینا برای یک ژورنال بین المللی و حتی ISI فرستاد؟
کمکم کن کمکم کن، نذار اینجا بمونم تا بپوسم...

نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 1
27-09-2017, 09:56 PM
@parsley
سلام
بعنی مقاله در کنفران  داوری شده یا خیر؟
پس از اعلام نظر داوری، شما می‌توانید به صورت آزادانه مقاله خود را به هر ژورنالی که علاقه دارید ارسال کنید و قانونا و حقوقا هیچ مشکلی وجود ندارد، مگر اینکه مقاله داوری نشده باشد و شما تعهد داده باشید که این مساله بار حقوقی دارد.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین parsley
نقل قول

27-09-2017, 11:54 PM
(27-09-2017, 09:56 PM)automotive نوشته: @parsley
سلام
بعنی مقاله در کنفران  داوری شده یا خیر؟
پس از اعلام نظر داوری، شما می‌توانید به صورت آزادانه مقاله خود را به هر ژورنالی که علاقه دارید ارسال کنید و قانونا و حقوقا هیچ مشکلی وجود ندارد، مگر اینکه مقاله داوری نشده باشد و شما تعهد داده باشید که این مساله بار حقوقی دارد.

بله البته داوری طبق گفته گویا خودشون بر مبنای چکیده مقاله انجام شد و شرکت کنندگانی که تمایل داشتند می تونستن نسخه کامل مقاله رو هم برای چاپ در proceedings بفرستن که من فرستادم البته چیزی از چاپ ندیدیم!
یعنی شما می فرمایید بعد از شرکت دادن یک مقاله در یک کنفرانس، می تونیم همون مقاله رو دقیقا و بدون هیچگونه تغییری برای چاپ در ژورنال ها بفرستیم؟؟

نقل قول  

آفلاین Ebish
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
28-09-2017, 10:00 AM (آخرین تغییر در ارسال: 28-09-2017, 10:01 AM توسط Ebish.)
(27-09-2017, 11:54 PM)parsley نوشته: بله البته داوری طبق گفته گویا خودشون بر مبنای چکیده مقاله انجام شد و شرکت کنندگانی که تمایل داشتند می تونستن نسخه کامل مقاله رو هم برای چاپ در proceedings بفرستن که من فرستادم البته چیزی از چاپ ندیدیم!
یعنی شما می فرمایید بعد از شرکت دادن یک مقاله در یک کنفرانس، می تونیم همون مقاله رو دقیقا و بدون هیچگونه تغییری برای چاپ در ژورنال ها بفرستیم؟؟

سلام
در این رایطه بارها قبلا بحث شده. خیر چنین کاری امکان پذیر نیست ( در صورت متوجه شدن شما در بلک لیست قرار میگیرین)

موفق باشید
نیا باران! زمین جای قشنگی نیست من از اهل زمینم خوب میدانم که گل در عقد زنبور است ولی سودای بلبل دارد و پروانه را هم دوست می دارد.
نقل قول  

آفلاین parsley
نقل قول

01-10-2017, 12:24 AM
@Ebish
@automotive
طبق فرموده دوستمون: "پس از اعلام نظر داوری، شما می‌توانید به صورت آزادانه مقاله خود را به هر ژورنالی که علاقه دارید ارسال کنید و قانونا و حقوقا هیچ مشکلی وجود ندارد" من بر اساس این جمله و اینکه مقاله من برخلاف وعده مسئولین کنفرانس در هیچ سند مکتوبی منتشر نشده، چنین جوابی دادم.
اگر من نتونم مقالم رو جای دیگه بفرستم، این تلویحا به این معناست که زحماتی که برای اون مقاله کشیدم هم برای من بی نتیجه بوده و هم برای جامعه علمی جهان (البته مقاله خودم رو نمی گم، منظورم نویسندگان مطرح جهانی است)، چراکه مقاله ای نوشته شده ولی منتشر نشده. بهرحال اینها تناقضات و ابهاماتیه که همچنان برای من وجود داره و ممنون میشم دوستان نظرات و تجربیاتشونو مطرح کنن...

نقل قول  

آفلاین retro44
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 3
01-10-2017, 02:03 AM
(01-10-2017, 12:24 AM)parsley نوشته: @Ebish
@automotive
طبق فرموده دوستمون: "پس از اعلام نظر داوری، شما می‌توانید به صورت آزادانه مقاله خود را به هر ژورنالی که علاقه دارید ارسال کنید و قانونا و حقوقا هیچ مشکلی وجود ندارد" من بر اساس این جمله و اینکه مقاله من برخلاف وعده مسئولین کنفرانس در هیچ سند مکتوبی منتشر نشده، چنین جوابی دادم.
اگر من نتونم مقالم رو جای دیگه بفرستم، این تلویحا به این معناست که زحماتی که برای اون مقاله کشیدم هم برای من بی نتیجه بوده و هم برای جامعه علمی جهان (البته مقاله خودم رو نمی گم، منظورم نویسندگان مطرح جهانی است)، چراکه مقاله ای نوشته شده ولی منتشر نشده. بهرحال اینها تناقضات و ابهاماتیه که همچنان برای من وجود داره و ممنون میشم دوستان نظرات و تجربیاتشونو مطرح کنن...

به نظر من مسئولیت این تناقض با شخص نویسنده (خودتون) هست چون اگه با این قضیه مشکل دارید و براتون متناقض هست باید از قبل تحقیق می کردید در مورد این کنفرانس و اصلا نمیفرستادید اونجا مقالتون رو. کم نیستن کنفرانس هایی که پروسیدینگشون کلا پرایوت هست.
مثل اینه که برید پیتزا بخرید و روش بهتون سیب زمینی ندن بعد برید بگید این تناقضه! در حالیکه در هر فست فودی میگه اولش هر غذایی رو با چی سرو می کنند.
به هر حال ارسال مجدد این مقاله به جای دیگه خلاف عرف اکادمیک هست و اگه گیر بیفتید بعدا کارتون زاره
نقل قول  

آفلاین Ebish
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
01-10-2017, 10:32 AM
(01-10-2017, 12:24 AM)parsley نوشته: @Ebish
@automotive

سلام
حقیقتا دوستمون retro44  به صورت کامل توضیح دادن. من فقط یک مقدار موضوع را بیشتر باز میکنم.

در حقیقت این که بررسی کنید که چه کنفراسی به چه شیوه ای فرآیند پذیرش و چاپ رو پیش میبره به عهده شماست.
خیلی از کنفرانس ها اعلام میکنن که بعد از پذیرش مقاله؛ اون مقاله را به صورت رایگان در ژونالی چاپ میکنن؛ بعضی دیگه میگن در صورتی تمایل میتونین با دادن هزینه چاپ بعد از پذیرش مقاله، اونو در ژورنال های معرفی شده چاپ کنید.
بعضی دیگه اعلام میکنن که مقالتون تنها در پایگاه های مشخصی ایندکس میشه؛ برخی هم تقریبا چیزی اعلام نمیکنن تا بعدا پاسخگو نباشن.
اینکه شما چه کنفرانسی رو با چه مواردی انتخاب میکنین؛ مشخص میکنه که بعدا برای مقالتون چه اتفاقی میفته.
چاپ کردن مقاله در برخی از کنفرانس ها بسیار سخت تر از چاپ همون مقاله در ژورنال هست. پس حتما قبل از ارسال مقالتون به کنفرانس یا ژورنال از اعتبار و .... مطمئن بشید.
اینکه فرمودید مجددا برای یک ژورنال ارسال کنید؛ از نظر قوانین آکادمیک خلاف هست. 
در رابطه با سند مکتوب مقاله هم باید دید که منظور برگزار کنندگان کنفرانس از سند مکتوب چی بوده.

موفق باشید
نقل قول  

آفلاین network99
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

16-02-2019, 12:05 PM (آخرین تغییر در ارسال: 16-02-2019, 12:05 PM توسط network99.)
سلام

دوستان یک سوال دارم
فرض کنید اسم شخصی سارا سفیدی هست
اگر مقاله ارسال کند امکان ارائه مقاله با نام مستعار هست ؟
بعدا مشکلی پیش نمیاید ؟ ( جهت ارائه به دانشگاه یا رزومه )

مثلا اینطوری نام را بزنند : Shery (Sara) Sefidi
یا اگر مستقیم بزنند Shery Sefidi مشکلی ایجاد میشود ؟ ( میتوان اثبات کرد که Shery Sefidi همان Sara Sefidi است ؟ جهت ارائه به دانشگاه )
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (6): « قبلی 1 2 3 4 5 6 بعدی »