عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز ترجمه مدارک سوالات مربوط به مهر دادگستری و وزارت خارجه

صفحه‌ها (21): « قبلی 1 ... 14 15 16 17 18 19 20 21

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
سوالات مربوط به مهر دادگستری و وزارت خارجه
آفلاین amirfriendship
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
18-08-2018, 12:12 PM (آخرین تغییر در ارسال: 18-08-2018, 12:12 PM توسط amirfriendship.)
آیا برای دریافت مهر وزارت خارجه زیر گواهی کار، همراه روزنامه رسمی دفترچه بیمه را ارائه بدیم کافیه؟

حقوق و وظایفم هم توی نامه قید شده.
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 2
01-09-2018, 09:57 PM (آخرین تغییر در ارسال: 01-09-2018, 10:23 PM توسط Babak.)
همانطور که @butterfly عزیز در این ارسال مراحل دریافت مهر وزارت امور خارجه و دادگستری را در تهران توضیح دادند، من نیز این مراحل را در مشهد توضیح می‌دهم.

دریافت مهر دادگستری
از آنجایی که محل قرار گيري مهر بايد بر روي ترجمه پرينت گرفته شود، عملا در مشهد نمی‌توان بر روی ترجمه قدیمی (مخصوصا اگر از 6 ماه گذشته باشد) مهر دادگستری را دریافت کرد. در صورتی که به مهر دادگستری نیاز دارید باید یک نسخه جدید ترجمه کنید و عنوان کنید که به مهر دادگستری نیاز دارید. بارکد این مهر را باید از دارالترجمه تهیه کنید و سپس به آدرس زیر مراجعه کنید:
مشهد، ملک آباد، نبش خيابان قدس، مرکز آموزش دادگستري
پس از ورود ساختمان سمت چپ، وارد ساختمان که شدید، دومین اطاق سمت راست مخصوص مهر دادگستری است.

براي دريافت مهر وزارت خارجه در مشهد به آدرس:
مشهد، كوي دكتري، خيابان ابن سينا، نبش ابن سينا 19، پلاك 173
مراجعه مي‌کنيد.
لینک
ساعت پذيرش اسناد از ساعت 15: 8 الي 9 صبح است و بين ساعت 12 لغايت  13 مدارك تائيد شده تحويل متقاضي مي گردد.

در نهايت اينکه با توضيحات Butterfly عزیز در مورد اين موضوع که در تهران توانسته بودند اين کار را انجام دهند، حال يا قوانين تغيير کرده يا روند آن تغيير کرده است، به هر حال در مشهد پس از ترجمه نمي‌توان مهر دادگستري را بر روي مدارک اعمال کرد مگر اينکه به دارالترجمه اعلام کنيد که خودتان حضوري اين مهر را دريافت مي‌کنيد تا آنها محل مهر را بر روي ترجمه شما پرينت کنند و سپس حضوري به محلي که اعلام کردم مراجعه کنيد.
به نظر من اگر مهر نياز است اجازه بدهيد خود دارالترجمه اين کار را انجام بدهد، زمان تحویل مدارک فقط چند روز به تعویق خواهد افتاد.
اما مهر وزارت امور خارجه را می‌توانید خودتان دریافت کنید.
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

24-09-2018, 02:25 PM
سلام
با توجه به پاراگراف زیر، آیا دریافت مهر دادگستری و وزارت امور خارجه نیاز است؟

Diplomas and transcripts of completed courses and grades must be provided in the original language, and translated. The translation must be done by an officially authorised translator and verified by the appropriate state agency
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
24-09-2018, 04:17 PM
(24-09-2018, 02:25 PM)automotive نوشته: سلام
با توجه به پاراگراف زیر، آیا دریافت مهر دادگستری و وزارت امور خارجه نیاز است؟

Diplomas and transcripts of completed courses and grades must be provided in the original language, and translated. The translation must be done by an officially authorised translator and verified by the appropriate state agency

من فکر میکنم verify کردن مدارک تو ایران یه جورایی مساوی با گرفتن مهرها هست. البته در مورد قضیه پذیرش گاها دانشگاه ها کنار میان.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

25-09-2018, 07:53 AM
(24-09-2018, 04:17 PM)blur نوشته: من فکر میکنم verify کردن مدارک تو ایران یه جورایی مساوی با گرفتن مهرها هست. البته در مورد قضیه پذیرش گاها دانشگاه ها کنار میان.

ممنون
برای دانشگاه و استاد حق با شما است، سوال من برای این مورد است.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
محک
نقل قول  

آفلاین sami.m
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

15-01-2019, 11:31 PM
سلام دوستان. 
من دارم برای یه دانشگاه اپلای میکنم و خواستن که ریز نمرات غیر رسمی رو فعلا آپلود کنم براشون. من یه ریزنمرات انگلیسی از سایت گلستان قبلا گرفته بودم که یکم غلط املایی و اینا داشت و بردمش دارالترجمه تا یکم راست و ریستش کنن و در واقع این ریزنمرات آفیشال نیست. بعد اونو میخواستم به عنوان ریزنمره غیررسمی اپلود کنم. اما میترسم قبول نکنن چون اینو تو توضیحات سایتشون نوشته بودن:

Unofficial transcripts will be accepted for evaluation purposes. Unofficial transcripts printed from a student information system or links to an external student information system will not be accepted. All official transcripts will be required only if an Offer of Admission is issued. 
حالا بنظرتون ریزنمرات من براشون قابل قبول هست یا خیر؟
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

16-01-2019, 07:55 PM
(15-01-2019, 11:31 PM)sami.m نوشته: سلام دوستان. 
من دارم برای یه دانشگاه اپلای میکنم و خواستن که ریز نمرات غیر رسمی رو فعلا آپلود کنم براشون. من یه ریزنمرات انگلیسی از سایت گلستان قبلا گرفته بودم که یکم غلط املایی و اینا داشت و بردمش دارالترجمه تا یکم راست و ریستش کنن و در واقع این ریزنمرات آفیشال نیست. بعد اونو میخواستم به عنوان ریزنمره غیررسمی اپلود کنم. اما میترسم قبول نکنن چون اینو تو توضیحات سایتشون نوشته بودن:

Unofficial transcripts will be accepted for evaluation purposes. Unofficial transcripts printed from a student information system or links to an external student information system will not be accepted. All official transcripts will be required only if an Offer of Admission is issued. 
حالا بنظرتون ریزنمرات من براشون قابل قبول هست یا خیر؟

سلام
بهتر است این موضوع را با خود آن دانشگاه مطرح کنید.
محک
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (21): « قبلی 1 ... 14 15 16 17 18 19 20 21

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 21-05-2025، 08:36 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی