عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور معافیت پزشکی آیا داشتن معافیت پزشکی برای استخدام، تحصیل و خروج از کشور مشکل ساز است؟

صفحه‌ها (17): « قبلی 1 ... 10 11 12 13 14 15 16 17 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 4 رای - 4.25 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
آیا داشتن معافیت پزشکی برای استخدام، تحصیل و خروج از کشور مشکل ساز است؟
مهمان
Unregistered
نقل قول

13-10-2018, 12:30 AM
سلام من دنبال معافیت تشنج هستم سابقه اش را داشتم ایا اقدام کنم میگن که معافیت تشنج با بقیه معافیت ها فرق میکنه هیچ کس کار بهم نمیده چون یکی از بیماری های خاص اگر کسی را سراغ دارید که با معافیت تشنج شغلی غیراز ازاد پیدا کرده بگید خیلی دلم قرص میشه برم دنبال معافیت
لطفا جواب بدید خواهشا
نقل قول  

آفلاین zx24
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
22-11-2018, 10:23 PM
سلام
من یکسال و شش ماه پیش کیست هیداتیک کبد عمل کردم. برای اعزام اقدام کردم. دکتر اولیه اعزام گفت میتونی معاف بشی. کسی در مورد دلایلی که ممکنه شورای پزشکی معافیت ندن اطلاعی داره؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

27-11-2018, 04:15 PM
سلام بنده تو سپاه خدمت میکنم و چون قبلا بیماری استرس داشتم کمیسیون پزشکی منو گروه ب کردش و فقط نوشته شده بودش معاف از سلاح سردو گرم ایا برای خارج شدن از کشور به مشکل برمیخورم ممنون میشم جواب بدین
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
27-11-2018, 04:45 PM
(27-11-2018, 04:15 PM) نوشته: سلام بنده تو سپاه خدمت میکنم و چون قبلا بیماری استرس داشتم کمیسیون پزشکی منو گروه ب کردش و فقط نوشته شده بودش معاف از سلاح سردو گرم ایا برای خارج شدن از کشور به مشکل برمیخورم ممنون میشم جواب بدین

سلام
نه دوست خوب
شما مشکلی ندارید
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین mh7313
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

03-12-2018, 04:35 AM
سلام
اگر حین تحصیل برای معافی اقدام کنم ولی معاف نشم باز میتونم برای بیماری دیگه (اونم میشه حین تحصیل معاف شد) اقدام کنم؟
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

03-12-2018, 05:57 PM
(03-12-2018, 04:35 AM)mh7313 نوشته: سلام
اگر حین تحصیل برای معافی اقدام کنم ولی معاف نشم باز میتونم برای بیماری دیگه (اونم میشه حین تحصیل معاف شد) اقدام کنم؟

سلام
از ابتدا هر دو بیماری را ذکر کنید تا همزمان بررسی شود.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

11-12-2018, 04:20 PM
سلام من پاهام پرانتری هست و معاف پزشکی میشم ١٠٠ درصد ایا بعدا به مشکل بر نمیخورم برای استخدام ؟؟ میشه جوابم بدید خواهش میکنم
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

11-12-2018, 06:13 PM
(11-12-2018, 04:20 PM) نوشته: سلام من پاهام پرانتری هست و معاف پزشکی میشم ١٠٠ درصد ایا بعدا به مشکل بر نمیخورم برای استخدام ؟؟ میشه جوابم بدید خواهش میکنم

سلام
عموما نباید مشکلی باشه مگر اینکه شغلی که انتخاب میکنید نیاز به معاینه پزشکی و شرایط خاص داشته باشد همانند نگهبانی یا موارد مشابه.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
محک
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

30-01-2019, 01:54 AM
سلام من بیماری به اسم کم کاری پارا تیروئید دارم که تو لیست بیماری هایی که معاف دائم هستن مشاهده کردم.من با این که همچین بیماری دارم اما هیچ مشکلی تو زندگیم ندارم وخداروشکر خیلی کارهارو میتونم انجام بدم فقط باید هرهشت ساعت قرص بخورم من خیلی نگران شغل اینده ام هستم که چه کاری نصیبم بشم واسه همین سردوراهی گیر کردم که برم دنبال معافیم یانه برم این دوسال به جون بخرم که کار خوبی پیدا کنم
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 1
30-01-2019, 09:34 PM
(30-01-2019, 01:54 AM) نوشته: سلام من بیماری به اسم کم کاری پارا تیروئید دارم که تو لیست بیماری هایی که معاف دائم هستن مشاهده کردم.من با این که همچین بیماری دارم اما هیچ مشکلی تو زندگیم ندارم وخداروشکر خیلی کارهارو میتونم انجام بدم فقط باید هرهشت ساعت قرص بخورم من خیلی نگران شغل  اینده ام هستم که چه کاری نصیبم بشم واسه همین سردوراهی گیر کردم که برم دنبال معافیم یانه برم این دوسال به جون بخرم که کار خوبی پیدا کنم

سلام
اگر واقعا به استخدام دولتی امیدوار هستید، به نظر من 2 سال سربازی رو بگذرونید و استخدام بشید و خودتون رو راحت کنید، اگرنه که معافیت دریافت کنید.

قانونا نباید منعی باشه اما تا آنجا که به چشم دیدم قانون در این مورد خاص رعایت نمیشه.

یک نکته مهم هم این هستش که اگر شغل شما خاص باشه یا حساس، باید آزمایشهای پزشکی انجام بدید و این آزمایشها هیچ ارتباطی با معافیت نداره اما اگر پاس نکنید باز هم نمیتوانید استخدام شوید. مثلا کسی که چشمانش ضعیف است نمیتواند نگهبان (مثلا) بانک شود حتی اگر سربازی رفته باشد و قانونا مشمول معافیت نشود.
قوانین استخدامی معمولا نگهبان ها خیلی سخت هستش به علاوه شغل های نظامی (پلیس، سپاه، ارتش، نیروی انتظامی و سازمان های وابسته)، سخت ترین شرایطی که دیدم برای پلیس فتا بوده.
محک
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (17): « قبلی 1 ... 10 11 12 13 14 15 16 17 بعدی »