عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور معافیت پزشکی سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی‌

صفحه‌ها (366): « قبلی 1 ... 339 340 341 342 343 344 345 346 347 ... 366 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 17 رای - 4.24 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی‌
مهمان
Unregistered
نقل قول

#3,421
05-09-2018, 10:57 PM
سلام من دیسک کمر دارم و سال 90 که اود کرده بود دکتر نوشت هرنی دیسکال دارم و تو MRI هم نوشته

technique:
the examination is performed using nultiple thin slices on diffirent planes and pulse sequences

Report:
the size and signal intensity of all visulized vertebra bodies are normal.
All diskes at least partially hydrated Except L4-L5 level
Central broad base disk Protrusion is seen at L4-L5 level with anterior indentation of thecal sac.
Visualized cord and conus medullaris are normal

با توجه به بخش ششم ایین نامه : بیماری های جراهی مغز و اعصاب
بند2_ انواع هرنی دیسکال یا Extrusion : معاف داعم

آیا من معاف میشم؟ شانسم چقدره؟
خیلی خیلی ممنون
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

#3,422
05-09-2018, 10:59 PM
اقا یادم رفت ک اضافه کنم ک از سال 90 که اود کرد خیلی رعایت کردم و اصلا خودمو تو فشار ننداختم و الان دیگه درد کمر ندارم ولی خوب نه ورزش میکنم نه چیز سنگین بلند میکنم اگه مثلا فوتبال یا بسکتبال بازی کنم یا ماشین هول بدم یا چیز سنگین بلند کنم یه دردی شروع میشه ولی باز با یه هفته مراعات کردن و درست خوابیدن درست میشم
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

#3,423
09-09-2018, 05:00 PM
سلام
متن ام ار ای من این هست
Disk deydration and central portrusion at l4.l5

Disk deydration and L1 paracentral extruion at l5.s1

عمل جراحی هم کردم به نام لامینکتومی ایا معاف دائم میشوم؟
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

#3,424
10-09-2018, 02:42 PM
سوال من پرونده پزشکیم رفته کمیسیون و متوجه شدم که برای عرق کف دست معاف از رزم میدن
میخوام توی کمیسیون بررسی نشه یا بلافاصله رد بشه
تا تاریخ اعزامم عقب نیوفته
راه حلی وجود داره؟
پزشک هم برام زد خود اضحاری
میشه بگم من این بیماری ندارم و لغوش کنم؟
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 1
#3,425
11-09-2018, 03:25 PM
(05-09-2018, 10:57 PM) نوشته: سلام من دیسک کمر دارم و سال 90 که اود کرده بود دکتر نوشت هرنی دیسکال دارم و تو MRI هم نوشته

technique:
the examination is performed using nultiple thin slices on diffirent planes and pulse sequences

Report:
the size and signal intensity of all visulized vertebra bodies are normal.
All diskes at least partially hydrated Except L4-L5 level
Central broad base disk Protrusion is seen at L4-L5 level with anterior indentation of thecal sac.
Visualized cord and conus medullaris are normal

با توجه به بخش ششم ایین نامه : بیماری های جراهی مغز و اعصاب
بند2_ انواع هرنی دیسکال یا Extrusion : معاف داعم

آیا من معاف میشم؟ شانسم چقدره؟
خیلی خیلی ممنون

سلام
احتمال معافیت وجود دارد اما از قطعی بودن آن بی اطلاع هستم.
(05-09-2018, 10:59 PM) نوشته: اقا یادم رفت ک اضافه کنم ک از سال 90 که اود کرد خیلی رعایت کردم و اصلا خودمو تو فشار ننداختم و الان دیگه درد کمر ندارم ولی خوب نه ورزش میکنم نه چیز سنگین بلند میکنم اگه مثلا فوتبال یا بسکتبال بازی کنم یا ماشین هول بدم یا چیز سنگین بلند کنم یه دردی شروع میشه ولی باز با یه هفته مراعات کردن و درست خوابیدن درست میشم

(09-09-2018, 05:00 PM) نوشته: سلام
متن ام ار ای من این هست
Disk deydration and central portrusion at l4.l5

Disk deydration and L1 paracentral extruion at l5.s1

عمل جراحی هم کردم به نام لامینکتومی ایا معاف دائم میشوم؟

سلام
این بیماری معافیت دارد اما از شدت بیماری شما برای دریافت معافیت بی اطلاع هستم.
(10-09-2018, 02:42 PM) نوشته: سوال من پرونده پزشکیم رفته کمیسیون و متوجه شدم که برای عرق کف دست معاف از رزم میدن
میخوام توی کمیسیون بررسی نشه یا بلافاصله رد بشه
تا تاریخ اعزامم عقب نیوفته
راه حلی وجود داره؟
پزشک هم برام زد خود اضحاری
میشه بگم من این بیماری ندارم و لغوش کنم؟

سلام
اگر ارسال شده است که فکر نمیکنم کار خاصی بتوان انجام داد، بهتر است از سازمان نظام وظیفه عمومی ناجا سوال کنید.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین rezapsy
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
#3,426
22-09-2018, 01:34 AM (آخرین تغییر در ارسال: 22-09-2018, 01:41 AM توسط rezapsy.)
سلام . خسته نباشین . 
من بیماری اگزما در دست هام دارم چند ساله . مواقعی ک رعایت نکنم خوراکمو بدن کامل میریزه بیرون و قرمز و دون دون میشه . 
هم چنین تک بیضه هستم و فتق هم دارم . ب نظرتون با این موارد معافیت بهم میدن یا نه ؟ فتق رو قبلا معافی دایم میدادن ، الان هم همینطوره آیا؟
خواهشا پاسخ بدین Confused
مرسی
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

#3,427
24-09-2018, 08:59 AM
سلام من وقتی جوراب کفش پام میکنم احساس خفگی شدید میشوم وحتی دست راستم هم سر و بی حس میشود ایا من میتونم معافی بگیرم
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

#3,428
26-09-2018, 02:17 PM
سلام خدمت شما..شاید یخرده سوال بنده با تاپیکتون متفاوت باشه ولی خیلی هم فکرمو مشغول کرده اگ کسی ازین طریق اقدام کرده و معاف شده و یا دقیق ضوابط و اتفاقایی ک در کمیسیون شورا پزشکی میفته رو بهم بگه ممنون میشم خیلی.
پدر بنده حدود۳۵ساله ک بخاطر بیماری اعصاب اختلالات روانی اسکیزوفرنی و سایکوتیک و اختلالات دوقطبی مریض و کاملا از کار افتاده و خانه نشینه..منم تک فرزند و تک پسر خانوادم و اینکه سال۶۲ ک پدرم سرباز بود در حین ۶ماه خدمت خودش در نیرو هوایی ارتش در چابهار از همونجا ب بیمارستان اعزام و ۲بار بستری و درمان های لازمم انجام و نهایتا چون نسبت به درمان مقاوت کردند خودایشونم تو سال۶۳ معافیت پزشکی گرفتند(مدارک رو با مراجعه به بیمارستان بعثت نهاجای تهران گرفتم و خداروشکر موجوده)..ازون موقع تا الان با توجه ب اینکه بردن دکتر پدرم سخته و خصوصا بستری کردن در بیمارستان،ما همچنان اونو به متخصص مغز و اعصاب و روانپزشک میبریم و دارو و قرص و..مصرف میکنه..ما تحت پوشش کمیته امدادم هستیم و وضعیت زندگی، مالی و..مون هم بده و خیلی از مسئولیتا رو دوشمه منم مجبورم بیشتر کارکنم تا درس خوندن..خلاصه با همه ی اینها(که توضیحات خیلی کوتاه و مختصریه)..من میتونم اصلا در شمول معافیت و معافیت دائم قرار بگیرم؟؟امیدی هست که کفیل پدرم بشم؟؟
از متن طولانیم و سوالاتم ک یخرده متفاوت بود نسبت به تاپیکتون هم خیلی خیلی عذر میخوام و اگه امکان داره حتما بهم پاسخ بده یکی..خیلی وضعیت درهمیم دارم الان ممنون میشم یکی یه پاسخی بده?
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 1
#3,429
26-09-2018, 04:19 PM
(26-09-2018, 02:17 PM) نوشته: سلام خدمت شما..شاید یخرده سوال بنده با تاپیکتون متفاوت باشه ولی خیلی هم فکرمو مشغول کرده اگ کسی ازین طریق اقدام کرده و معاف شده و یا دقیق ضوابط و اتفاقایی ک در کمیسیون شورا پزشکی میفته رو بهم بگه ممنون میشم خیلی.
پدر بنده حدود۳۵ساله ک بخاطر بیماری اعصاب اختلالات روانی اسکیزوفرنی و سایکوتیک و اختلالات دوقطبی مریض و کاملا از کار افتاده و خانه نشینه..منم تک فرزند و تک پسر خانوادم و اینکه سال۶۲ ک پدرم سرباز بود در حین ۶ماه خدمت خودش در نیرو هوایی ارتش در چابهار از همونجا ب بیمارستان اعزام و ۲بار بستری و درمان های لازمم انجام و نهایتا چون نسبت به درمان مقاوت کردند خودایشونم تو سال۶۳ معافیت پزشکی گرفتند(مدارک رو با مراجعه به بیمارستان بعثت نهاجای تهران گرفتم و خداروشکر موجوده)..ازون موقع تا الان با توجه ب اینکه بردن دکتر پدرم سخته و خصوصا بستری کردن در بیمارستان،ما همچنان اونو به متخصص مغز و اعصاب و روانپزشک میبریم و دارو و قرص و..مصرف میکنه..ما تحت پوشش کمیته امدادم هستیم و وضعیت زندگی، مالی و..مون هم بده و خیلی از مسئولیتا رو دوشمه منم مجبورم بیشتر کارکنم تا درس خوندن..خلاصه با همه ی اینها(که توضیحات خیلی کوتاه و مختصریه)..من میتونم اصلا در شمول معافیت و معافیت دائم قرار بگیرم؟؟امیدی هست که کفیل پدرم بشم؟؟
از متن طولانیم و سوالاتم ک یخرده متفاوت بود نسبت به تاپیکتون هم خیلی خیلی عذر میخوام و اگه امکان داره حتما بهم پاسخ بده یکی..خیلی وضعیت درهمیم دارم الان ممنون میشم یکی یه پاسخی بده?

سلام
اگر زمینگیری پدر شما توسط پزشک معتمد تایید شود فارغ از اینکه سن پدر شما به 70 نرسیده میتوانید برای معافیت کفالت پدر اقدام کنید و ان شا الله معاف خواهید شد.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

#3,430
30-09-2018, 10:06 AM
درود بر شما:
ببخشید من یک سئوال دارم میخواستم ببینم من در مه روز ۱۱ شهریور ۱۳۹۷ در شورای پزشکی بیمارستان ۵۰۵ ارتش حاضر و در یک ورقه دیدم که نامبرده استحقاق معافیت دائم از خدمت سربازی را دارد و پس از تأیید شورای عالی پزشکی اداره بهداشت و درمان نزاجا لازم الاجرت می باشد. بدین جهت نامبرده دوماه استراحت پزشکی داده می شود و لازم است پس از ۵۰ روز با اصل مدارک شناسایی(کارت ملی و شناسنامه) به مدیریت شوراهای پرشکی مراجعه و اصل صورتجلسه شورای پزشکی را دریافت نمایید. بدیهی است معافیت دائم نامبرده در صورت تأیید شورای عالی پزشکی اداره بهداشت،امداد ودرمان نزاجا وجاهت قانونی و اجرایی دارد.
میخواستم ببینم احتمال اینکه در شورای عالی پزشکی معافیتم را ریجکت کنند هست یا احتمالش خیلی کمه؟
این اصل صورتجلسه شورای عالی پزشکی چیه؟
بعد اگر پادگان من این ورقی که در بیمارستان ۵۰۵ ارتش بهم دادن را ندیده و امضا نکرده باشند در شورای عالی پزشکی دچار مشکل نمی شود که؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (366): « قبلی 1 ... 339 340 341 342 343 344 345 346 347 ... 366 بعدی »