عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا گرین کارت و اقامت دائم آمریکا v
1 2 بعدی »
گرفتن اقامت دائم (گرین کارت) امریکا بعد از اتمام تحصیلات

صفحه‌ها (12): « قبلی 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
گرفتن اقامت دائم (گرین کارت) امریکا بعد از اتمام تحصیلات
آفلاین Ranina
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
24-10-2017, 05:22 PM
سلام دوستان عزیز
ممنون از مطالب مفیدی که در اختیار ما میگذارید.
من این موضوع رو از ابتدا مطالعه کردم
سوالی که برام پیش اومده اینه که با توجه به سیاست های جدید آمریکا آیا تبدیل ویزای تحصیلی به ویزای کاری، هنوز امکان پذیره یا خیر. و اینکه دانشجویان با چه چالش های جدیدی برای تبدیل ویزاشون به ویزای کاری مواجه هستند؟
و سوال دوم اینکه اگر کارفرما نخواد برای گرین کارت اقدام و هزینه کنه، شخض خودش چطور میتونه برای گرین کارت اقدام کنه؟
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 5
25-10-2017, 01:45 AM
@Ranina

تبدیل ویزای دانشجویی به ویزای کار (یعنی از F به H) همچنان امکانپذیر هستش - چالش هایی که دانشجوهای اینترنشنال، در این زمینه باهاش مواجه هستند، به "پروسه" تبدیل ویزا مربوط نیست و میتونه شامل موارد دیگه ای بشه که بحثش مرتبط به این تاپیک نیست.

در مورد بخش دوم سوالتون، تا جایی که من اطلاع دارم، برای تبدیل ویزای H به گرین کارت از طریق کارفرما، PERM Labor Certification باید توسط کارفرما به اداره کار ارسال و تائید بشه (گرین کارت از طریق EB2)؛

https://www.uscis.gov/working-united-sta...rence-eb-2

https://www.uscis.gov/news/employment-ba...a-category

در صورتی که کارفرما نخواد برای شما اقدام کنه و صلاحیت های لازم رو داشته باشید، میتونید از طریق EB1 اقدام کنید؛

https://www.uscis.gov/working-united-sta...rence-eb-1

توصیه میکنم در این زمینه حتما با وکیل مهاجرت مشاوره کنید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

18-08-2018, 10:57 PM
سلام دوستان ممنون ميشم راهنمايى كنيد . من ارشد تكنولوژى معمارى ميخونم گرايش بايونيك و رزومه تحقيقى خوبى دارم تقريبا .. اما علاقه ديرين من به حقوق منو به اينجا رسوند كه بعد از ارشدم دنبال علاقه واقعيم در كشور ديگه برم اما هرجا سرچ كردم يا بسيار گرونه .. يا توجيح هاى سنگين ميخوان يا سفارت قبول نميكنه .. خلاصه يه نفر بهم گفت ميتونم دكترى برم امريكا و بعد اقدام به اقامت دائم كنم كه بتونم وام بگيرم و با اعصاب اروم ترى از لحاظ ويزا و شهريه بتونم درس بخونم .. به نظرتون راه خوبيه ؟ ( من احتمالا بتونم فاند بگيرم واسه دكترى و اين كه شرايط مالى مناسبى ندارم )
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
18-08-2018, 11:38 PM
(18-08-2018, 10:57 PM) نوشته: سلام دوستان ممنون ميشم راهنمايى كنيد . من ارشد تكنولوژى معمارى ميخونم گرايش بايونيك و رزومه تحقيقى خوبى دارم تقريبا .. اما علاقه ديرين من به حقوق منو به اينجا رسوند كه بعد از ارشدم دنبال علاقه واقعيم در كشور ديگه برم اما هرجا سرچ كردم يا بسيار گرونه .. يا توجيح هاى سنگين ميخوان يا سفارت قبول نميكنه .. خلاصه يه نفر بهم گفت ميتونم دكترى برم امريكا و بعد اقدام به اقامت دائم كنم كه بتونم وام بگيرم و با اعصاب اروم ترى از لحاظ ويزا و شهريه بتونم درس بخونم .. به نظرتون راه خوبيه ؟ ( من احتمالا بتونم فاند بگيرم واسه دكترى و اين كه شرايط مالى مناسبى ندارم )

اگر درست متوجه شده باشم، منظورتون اینه که
  1. برای دکترا در همین زمینه فعلی که تکنولوژی معماری هست به آمریکا بیایید.
  2. بعد از دکترا کار پیدا کنید و مشغول به کار بشید.
  3. از طریق کار اقامت دائم (گرین کارت) بگیرید.
  4. به دانشگاه برگردید و در زمینه حقوق با وام تحصیل کنید.
این برنامه شدنیه، اما توجه داشته باشید که در حداقل ۷-۸ سال طول خواهد کشید که شما بتونید پذیرش بگیرید و دکترا و بعدش گرین کارت بگیرید. بعد تازه شما می‌خواهید وارد دانشگاه بشید و حقوق بخونید که طبیعتا با توجه به تفاوت زیادش با رشته فعلی شما اون هم چند سالی طول خواهد کشید و بسته به این که به دنبال چه مدرکی در حقوق هستید زمانش می‌تونه متفاوت باشه. در نتیجه صحبت حداقل ۱۰-۱۲ سال زمانه که شما بتونید مدرک لیسانس در زمینه حقوق بگیرید. نظر شخصی من اینه که این همه هزینه زمانی برای گرفتن مدرک حقوق منطقی نیست. ضمن این که مراحل زیاد و ریسکی هم در این بین وجود داره که هر کدوم‌شون ممکنه هزینه روانی زیادی داشته باشه و ریسک رسیدن به هدف رو بالا می‌بره.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین Shmtm
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

02-09-2018, 10:42 PM
سلام
بنده در حال حاضر دانشجوی دکتری مهندسی صنایع دانشگاه تهران هستم متاهلم و همسرم با مدرک ارشد مهندسی برق با سابقه حدود 8 سال مشغول به کار هست
با فرض اینکه قصد مهاجرت به امریکا و گرفتن اقامت داشته باشیم به نظر شما بهترین روند چیه؟ اینکه من برای پذیرش مقطع دکتری اقدام کنم و همسرم با ویزای f2 بعد از ورود به امریکا جویای کار باشه و ایا اصلا شانسی برای پیدا کردن کار داره یا اینکه ایشون هم برای مستر یه رشته ای پذیرش بگیره که در حین تحصیل یا حداکثر بعد از اتمامش با مدرک تحصیلی اونجا راحت تر بتونه کار پیدا کنه؟
و اینکه اگر با ویزای f2 بیاد اصلا میتونه دنبال کار باشه طبق قوانین اونجا یا نه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
نقل قول  

آفلاین butterfly
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
03-09-2018, 04:33 AM
(02-09-2018, 10:42 PM)Shmtm نوشته: سلام
بنده در حال حاضر دانشجوی دکتری مهندسی صنایع دانشگاه تهران هستم متاهلم و همسرم با مدرک ارشد مهندسی برق با سابقه حدود 8 سال مشغول به کار هست
با فرض اینکه قصد مهاجرت به امریکا و گرفتن اقامت داشته باشیم به نظر شما بهترین روند چیه؟ اینکه من برای پذیرش مقطع دکتری اقدام کنم و همسرم با ویزای f2 بعد از ورود به امریکا جویای کار باشه و ایا اصلا شانسی برای پیدا کردن کار داره یا اینکه ایشون هم برای مستر یه رشته ای پذیرش بگیره که در حین تحصیل یا حداکثر بعد از اتمامش با مدرک تحصیلی اونجا راحت تر بتونه کار پیدا کنه؟
و اینکه اگر با ویزای f2 بیاد اصلا میتونه دنبال کار باشه طبق قوانین اونجا یا نه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام، 
با توجه به شرایط اخیر آمریکا و سختگیری های روزافزون برای مهاجران به ویژه ایرانی ها، در حال حاضر تنها راه ممکن برای ورود به آمریکا ویزای تحصیلیه. حتی قبل از ترول بن هم سرراست ترین راه بود. اما در مورد وضعیت شما، اولین خوان بعد از گرفتن پذیرش گرفتن ویزاست که باید بتونید افسر رو توجیه کنید که چرا  دارید دکترای ایران رو ول می کنید و میرید آمریکا، و اگر به دکترای ایران اشاره هم نمی کنید باید برای گپ تحصیلی تون توجیه خوبی داشته باشید. بعد از این مرحله هم بعد از اتمام تحصیلات، در وهله اول مشخص نیست تا اون موقع قوانین امریکا برای فارغ التحصیلان اینترنشنال چطور تغییر کنه. در حال حاضر، دانشجو می تونه حداکثر تا سه سال  رو وضعیت OPT تو آمریکا کار کنه. و در حین کار شرکت باید براش  برای ویزای کار و گرین کارت اقدام کنه. 
در مورد همسرتون، فردی که با ویزای F2 در آمریکا زندگی می کنه اجازه کار نداره. 
در مجموع توصیه من به شما اینه که همه تلاشتون معطوف آمریکا نکنید و بقیه کشورها رو در نظر داشته باشید. 
موفق باشید
وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو. 
نقل قول  

آفلاین Shmtm
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

04-09-2018, 07:24 PM
(03-09-2018, 04:33 AM)butterfly نوشته: سلام، 
با توجه به شرایط اخیر آمریکا و سختگیری های روزافزون برای مهاجران به ویژه ایرانی ها، در حال حاضر تنها راه ممکن برای ورود به آمریکا ویزای تحصیلیه. حتی قبل از ترول بن هم سرراست ترین راه بود. اما در مورد وضعیت شما، اولین خوان بعد از گرفتن پذیرش گرفتن ویزاست که باید بتونید افسر رو توجیه کنید که چرا  دارید دکترای ایران رو ول می کنید و میرید آمریکا، و اگر به دکترای ایران اشاره هم نمی کنید باید برای گپ تحصیلی تون توجیه خوبی داشته باشید. بعد از این مرحله هم بعد از اتمام تحصیلات، در وهله اول مشخص نیست تا اون موقع قوانین امریکا برای فارغ التحصیلان اینترنشنال چطور تغییر کنه. در حال حاضر، دانشجو می تونه حداکثر تا سه سال  رو وضعیت OPT تو آمریکا کار کنه. و در حین کار شرکت باید براش  برای ویزای کار و گرین کارت اقدام کنه. 
در مورد همسرتون، فردی که با ویزای F2 در آمریکا زندگی می کنه اجازه کار نداره. 
در مجموع توصیه من به شما اینه که همه تلاشتون معطوف آمریکا نکنید و بقیه کشورها رو در نظر داشته باشید. 
موفق باشید

بسیار ممنون از پاسختون
در مورد شرایط کانادا و استرالیا چطور
پیدا کردن کار بعد از فارغ التحصیلی از دانشگاه های خودشون راحت تره؟و این قانون عدم اجازه کار با ویزای همسر مثل امریکا برای این دو کشور هم وجود داره؟
نقل قول  

آفلاین butterfly
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
08-09-2018, 03:25 AM
(04-09-2018, 07:24 PM)Shmtm نوشته: بسیار ممنون از پاسختون
در مورد شرایط کانادا و استرالیا چطور
پیدا کردن کار بعد از فارغ التحصیلی از دانشگاه های خودشون راحت تره؟و این قانون عدم اجازه کار با ویزای همسر مثل امریکا برای این دو کشور هم وجود داره؟

در مورد استرالیا من متاسفانه اطلاعاتی ندارم. سوالتون در مورد استرالیا رو در انجمن استرالیا مطرح کنید لطفا.
در مورد کانادا، همسر می تونه برای ویزای ورک پرمیت اپلای کنه و با داشتن این ویزا می تونه کار کنه. در مورد پیدا کردن کار بعد از اتمام درس، باید به این نکته توجه کنید که بازار کار آمریکا بهتره به نسبت کانادا و همین طور شانس پیدا کردن کار همیشه به رشته و مهارت هم بستگی داره. اما داشتن مدرک از دانشگاه های کانادایی قطعا کمک کننده است.
وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو. 
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

13-10-2018, 07:05 PM
سلام دوستان...در ارتباط با گرفتن گرین کارد بعد از تحصیل قوانین هنوز تغییری نکرده؟؟هنوز هم میشه بعد از تحصیل ویزای H گرفت و بعد از اون با اقدام کارفرما گرین کارت گرفت؟من جایی شنیدم که از زمانیکه کارفرما اقدام میکنه ۵ تا ۷ سال باید تو نوبت رفت تا بشه گرین کارد گرفت!!این درسته؟من الان دانشجوی کارشناسیم.خواهرم سیتیزن امریکاس پدر و مادرمم پرونده مهاجرتی دارن. اگه واسه ارشد course based بتونم ویزا بشم(اصلا نمیدونم با شرایطم امکانش هس یا نه)ولی بعدش به طور میانکین چند سال طول میکشه تا گرین کارت بگیرم؟سپااااس
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

16-10-2018, 07:38 AM
(13-10-2018, 07:05 PM) نوشته: سلام دوستان...در ارتباط با گرفتن گرین کارد بعد از تحصیل قوانین هنوز تغییری نکرده؟؟هنوز هم میشه بعد از تحصیل ویزای H گرفت و بعد از اون با اقدام کارفرما گرین کارت گرفت؟من جایی شنیدم که از زمانیکه کارفرما اقدام میکنه ۵ تا ۷ سال باید تو نوبت رفت تا بشه گرین کارد گرفت!!این درسته؟من الان دانشجوی کارشناسیم.خواهرم سیتیزن امریکاس پدر و مادرمم پرونده مهاجرتی دارن. اگه واسه ارشد course based بتونم ویزا بشم(اصلا نمیدونم با شرایطم امکانش هس یا نه)ولی بعدش به طور میانکین چند سال طول میکشه تا گرین کارت بگیرم؟سپااااس

قوانین برای گرین کارت کاری تغییر مهمی نکرده. شما اگر داخل آمریکا باشید، می‌تونید گرین کارت بگیرید. زمان گرفتن گرین کارت کاری به کشور مبدا و مدرک تحصیلی بستگی داره. برای ایرانی‌ها با مدرک کارشناسی ارشد یا بالاتر در حال حاضر حدود ۱ سال و نیم تا ۲ سال طول می‌کشه.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (12): « قبلی 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 بعدی »