عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور گذرنامه و خروج از کشور تمدید و تعویض گذرنامه

صفحه‌ها (33): « قبلی 1 ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
تمدید و تعویض گذرنامه
مهمان
Unregistered
نقل قول

23-05-2018, 11:50 AM
درود وقت بخیر من پاسپورتم را گم کردم میخواستم ببینم کمترین زمان برا المثنی چقدر میشه نزدیک سه ماه ویزای ترکیه ام داره تموم میشه اگه برگردم یک ماه دیگه وقت کیملیکم هست و ایا تمام اینا باطل میشه یا نه چه جور میتونم بفهمم چقدر از سه ماهم مونده اگر فرض بر این باشد که پاسپورت فورن صادر شه
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

23-05-2018, 12:00 PM
درود وقت بخیر پاسپورتم و گم کرده ام و از چه راهی میتونم زودترین حالت ممکن پاپورتم را بگیرم؟
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 0
24-05-2018, 03:41 PM
(19-05-2018, 08:13 PM)دیبا۲۰۱۹ نوشته: سلام ،خیلی ممنون میشم جواب منو تا جایی که ممکن هستش سریع بفرستین .من میخوام گذرنامه ام رو تمدید کنم تمام شرایط تمدید رو هم میدونم .ولی مهر خروج من از کشور دوسال پیش بوده یکسال پناهنده بودم ترکیه و بعد با ازدواج اومدم کانادا و به روش ترکیه ما ازدواج کردیم .اصن گذرنامه من رو تمدید میکنند یانه ؟من خیلی نگران هستم .آیا روش ازدواج برای تمدید گذرنامه تاثیر گذاره ؟ینی امکانش هست که تمدید نکنن؟چه مراحلی رو باید طی کنم ؟ایا باید هزینه های کنسولی بابت ازدواجم یا پناهندگیم بپردازم؟

سلام
اگر پناهنده شده باشید با اطلاعات بنده خیر تمدید نخواهند کرد.
شما پناهنده ترکیه هستید و الآن با ازدواج به کانادا مهاجرت کرده اید؟
اگر پناهده ترکیه هستید باید گذرنامه را از همانجا دریافت کنید، اگر اقامت کانادا دریافت کرده باشید از کانادا باید گذرنامه دریافت کنید.
برای اطلاع بیشتر از یک کنسولگری سوال کنید.
(20-05-2018, 02:20 PM) نوشته: سلام من پاسپورتم تو اب خراب شده رفتم اداره گذرنامه گفت 30 الی 40 روزطول میکشه ولی میخوام بدونم شماره گذزنامه تغییر میکنه وقتی گذرنامه جدید بهم بدن
لطفن جواب بدین

سلام
تا آنجا که من اطلاع دارم شماره گذرنامه تغییر می‌کند.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

04-06-2018, 08:03 AM
سلام من پاسپورتم میخواستم عوض کنم یکسال وفقط داره چون سفارت ایران در کویت بخاطره عکسش یراد گرفتن میسه عوضش کنم
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 1
08-06-2018, 02:24 AM
(04-06-2018, 08:03 AM) نوشته: سلام من پاسپورتم میخواستم عوض کنم یکسال وفقط داره چون سفارت ایران در کویت بخاطره عکسش یراد گرفتن میسه عوضش کنم

سلام
بله
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین F.sht
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
30-06-2018, 03:08 PM
سلام من پاسپورتم متاسفانه تو دریا افتاد و خیس شده برخی جاها ناخوانا است اخرین سفری که به اسپانیا داشتم گفتن باید دفعه اینده عوض کنم پاسپورتمو، حال یک سوال اگر من گذرنامه ام را مخدوش اعلام کنم پس از چه مدت صادر می‌شود و اینکه تاریخ اعتبار گذرنامه جدید میشود یا همان تاریخ قبلی در ان درج میشود؟
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

15-07-2018, 08:56 AM
سلام. من میخوام برای ویزای مولتیپل کانادا اقدام کنم و الان کمتر از 2 سال از اعتبار پاسپورتم مونده. گفته بودید که باید دلیل برای تعویض ارایه بدیم. الان برای اینکه من بتونم 5 سال اعتبار ویزا کانادا رو بگیرم میتونم برم بگم که برای این دلیل هست یا قبول نمیکنن؟

اگه نه، میشه راهنمایی کنید چه دلایلی میشه آورد؟ چقدر طول میکشه؟
اگه برم مخدوش کنم و یا پاره کنم و ... روش خوبیه؟
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
15-07-2018, 10:02 AM (آخرین تغییر در ارسال: 15-07-2018, 10:06 AM توسط Torkan.)
(15-07-2018, 08:56 AM) نوشته: سلام. من میخوام برای ویزای مولتیپل کانادا اقدام کنم و الان کمتر از 2 سال از اعتبار پاسپورتم مونده. گفته بودید که باید دلیل برای تعویض ارایه بدیم. الان برای اینکه من بتونم 5 سال اعتبار ویزا کانادا رو بگیرم میتونم برم بگم که برای این دلیل هست یا قبول نمیکنن؟

اگه نه، میشه راهنمایی کنید چه دلایلی میشه آورد؟ چقدر طول میکشه؟
اگه برم مخدوش کنم و یا پاره کنم و ... روش خوبیه؟

اگر قبول نکردن خب میتونید اون کار رو انجام بدید
اعلام مفقودی ولی طول خواهد کشید تا جایی که میدونم چند ماه طول میکشه البته باید برید بپرسید اونجا میگن بهتون

البته اصولا برای پاسپورت با حداقل 6 ماه یا یک سال اعتبار هم ویزا زده میشه منتهی بعد اتمام باید برید پاس عوض کنید و مشکلی نخواهد بود. ویزایی که قراره صادر بشه به میزان اعتبار پاسپورت نگاه نمیکنه فقط باید خداقل اعتبار رو باید داشته باشه همین
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

17-07-2018, 01:51 PM
سلام سال گذشته هنگام خروج از مرز مهر خروج برای همسر و دختر من توی پاسپورت نخورده ولی مهر ورود به ایران خورده الان برای ورود به ترکیه شرایط به چه شکل هست؟ از کجا میتونم بفهمم اسکن پاسپورت براشون انجام شده یانه؟ ممنوع الورودی به ترکیه از جایی قابل استعلام هست؟ ممنون
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

06-08-2018, 03:28 AM
(09-05-2016, 07:05 PM) نوشته: سلام، من چند روز پیش گذرنامه جدیدم رو دریافت کردم، عکس گذرنامه ام مقداری مشکل داره، مثلا رنگ پوست رو تیره تر از آنچه هستم نشان داده، و دوم اینکه عکس از نظر اندازه طبیعی نیست و صورتم نسبت به عکسی که موقع درخواست گذرنامه ارائه کردم کشیده تر شده. نمی دونم بخاطر اسکن عکس اینطور شده (آخه من در شهرستان تقاضای گذرنامه کردم ) یا اینکه برای همه گذرنامه ها این مساله برای عکس هست؟
فقط این رو توضیح بدم که عکسی که به افسر گذرنامه دادم واقعا کیفیت خوبی داشت نمی دونم چرا اینطور شده.
مرسی از شما
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (33): « قبلی 1 ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 بعدی »