عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا مهاجرت به کانادا مهاجرت به کانادا و مربی گری ورزشی

صفحه‌ها (13): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 13 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مهاجرت به کانادا و مربی گری ورزشی
مهمان
Unregistered
نقل قول

24-03-2018, 03:08 PM
سلام من دیپلم دارم ۲۰ سال سابقه مربیگری تکواندو دارای مدرک مربیگری و داوری درجه یک فدراسیون ایران و دان ۶ فدراسیون جهانی کوکی وان برای مربیگری در کشور استرالیا میتونم مشغول بشم در ضمن سنم ۴۲ ساله متاهل و دارای دو فرزند پسر هستم و میخوام بدونم حقوق و مزایاش چطوره
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

29-03-2018, 02:58 AM
با سلام
مربی شنا هستم با ۷ سال سابقه کار و مدرک اب درمانی ورزشی و پزشکیار ورزشی و مدرک دیپلم تجربی
برای گذراندن دوره های کوتاه مدت واسه کانادا سوال داشتم
لطفا راهنمایی کنید
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

01-04-2018, 03:37 PM
سلام
با لیسانس تربیت بدنی از دانشگاه تهران و سابقه مربیگری واسه اقامت باید چیکار کرد؟؟
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
04-04-2018, 08:47 AM
(01-04-2018, 03:37 PM) نوشته: سلام
با لیسانس تربیت بدنی از دانشگاه تهران و سابقه مربیگری واسه اقامت باید چیکار کرد؟؟

فقط باید عناوین بین المللی یا مدارک بین المللی داشته باشید البته با مقامهای ملی هم میشه امیدوار بود.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
04-04-2018, 08:51 AM
(29-03-2018, 02:58 AM) نوشته: با سلام  
مربی شنا هستم با ۷ سال سابقه کار و مدرک اب درمانی ورزشی و پزشکیار ورزشی و مدرک دیپلم تجربی
برای گذراندن دوره های کوتاه مدت واسه کانادا سوال داشتم
لطفا راهنمایی کنید
سلام. ببنید دوره های کوتاه مدت برای ایرانی ها متاسفانه شانس ویزا رو کمتر از حالت تحصیلی میکنه ولی بازم مساله ای نیست و میشه اقدام کرد چون نمونه اینچنینی کم نبوده. شرایط زبان انگلیسیتونم باید خوب باشه و کاملا بتونید مکالمه کنید و بشنوید و ... چون اونجا دیگه نوع تدریشم فرق داره. شما میتونید برای اطلاعات بیشتر به من پیام خصوصی بدین تا بتونم راهنماییتون کنم.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

12-04-2018, 12:40 AM
من مربی درجه ۲ دان ۴ تکواندو هستم و تحصیلاتم را با معدل ۱۸/۶۰ در رشته تربیت مربی تکواندو از فدراسیون تکواندو در ایران دریافت کردم . ایا امکان گرفتن اقامت در کشور کانادا برایم مهیا هست؟ با تشکر اعظم شکری
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

16-05-2018, 08:57 PM
سلام من داور بین المللی کشتی و مربی ملی کشتی و ارشد حرکات اصلاحی. میتونم کانادا اقامت بگیرم؟
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

29-05-2018, 08:50 AM
با سلام و عرض ادب با داشتن لایسنس تحت لیسانس آمریکا جهت مربی گری یوگا که در کشور هندوستان شهر ریشی کش پایتخت یوگای دنیا اخذ شده می‌توان جهت اقامت اقدام کرد؟
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

08-06-2018, 08:10 PM
سلام .من کارشناسی مدیریت دولتی از دانشگاه شهید بهشتی،و مدرک مربی گری کاراته درجه 2 از فدراسیون کاراته .مدرک داوری رسمی دارم.برای کانادا کفایت میکنه؟
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

10-06-2018, 02:55 AM
سلام اقا من مربی ژیمنایتیک هستم و خودم 20 سال که دارم ورزش میکنم بصورت حرفه ای 10 سالی هست که عضو تیم ملی هستم کلی مقام استانی و کشوری دارم مدال بین الملی ام دارم الان هنوز دارم حرفه ای تمرین میکنم تو اوج امادگی هستم میتونم با مدارکم اقدام کنم واسه کشور کانادا
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (13): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 13 بعدی »