عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا مهاجرت به کانادا اثبات تمکن مالی برای اقامت کانادا

رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
اثبات تمکن مالی برای اقامت کانادا
آفلاین lkkk
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
12-01-2021, 02:32 AM
سلام دوستان
کسی هست که بدونه ملاک اداره مهاجرت کانادا واسه نرخ ارز ایران چنده؟ من یک نامه از بانک ایران گرفتم که توش تبدیل به دلار کانادا رو با ارز دولتی زده آیا آفیسر هم همین قیمت رو مورد نظر قرار میده یا نرخ آزاد؟ توی bank of canada چیزی از ریال ایران نزده.
در ضمن این نامه رو من تقریبا دو ماه پیش گرفتم ولی الان میخوام آپلود کنم توی سایت. به نظرتون مشکلی نداره (چون باید متوسط حساب طی 6 ماهه گذشته رو زده باشه)
ممنونم
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
12-01-2021, 05:03 AM (آخرین تغییر در ارسال: 12-01-2021, 05:04 AM توسط M1KE.)
بهتره میزان دارایی طوری باشه که با قیمت آزاد هم حداقل لازم رو برآورده کنه. بیشتر پرونده های آنلاین اداره مهاجرت کانادا تا قبل از ارسال دو ماه اعتبار دارند به همین دلیل بهتره نامه قدیمی تر از دو ماه نباشه. اگر قدیمی تر شده یکی دیگه بگیرید چون به ریسکش نمی ارزه که پرونده بره و برگرده.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین lkkk
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
12-01-2021, 07:16 AM
(12-01-2021, 05:03 AM)M1KE نوشته: بهتره میزان دارایی طوری باشه که با قیمت آزاد هم حداقل لازم رو برآورده کنه. بیشتر پرونده های آنلاین اداره مهاجرت کانادا تا قبل از ارسال دو ماه اعتبار دارند به همین دلیل بهتره نامه قدیمی تر از دو ماه نباشه. اگر قدیمی تر شده یکی دیگه بگیرید چون به ریسکش نمی ارزه که پرونده بره و برگرده.

خیلی ممنون از جوابتون. مشکل اینه که تاریخ نامه بانک من 5 نوامبر هست ولی در تاریخ 23 دسامبر دعوت به اپلای شدم و احتمالا طرفای 20 ژانویه سابمیت میتونم بکنم. پس با این شرایط نامه بانکی من مربوط به 2.5 ماه پیش هست. میدونم بهتره یکی دیگه بگیرم ولی من ایران نیستم که بتونم نامه جدید بگیرم (حضور شخص واسه گرفتن نامه الزامیه). به نظرتون به خاطر این موضوع پرونده رو ریجکت میکنن یا بعدا ریکویست میکنن که نامه جدید بدم؟
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 1
12-01-2021, 08:38 AM
اگر نیستین که همین رو در اولین فرصت بفرستین. اگر مدرکی ناقص باشه میگن دوباره بفرستین که باعث میشه پرونده تون بیشتر معطل بشه. اگر بگن دوباره بفرستین و کوتاهی کنید اونوقت ممکنه به دلیل نقص مدرک رد کنند.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر