عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور معافیت پزشکی سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی‌

صفحه‌ها (366): « قبلی 1 ... 329 330 331 332 333 334 335 336 337 ... 366 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 17 رای - 4.24 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی‌
آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 0
#3,321
08-06-2018, 03:37 AM
(07-06-2018, 09:14 AM) نوشته: سلام من سربازم و برای معافیت اقدام کردم مینیسک دو زانوم پاره شده و پزشک متخصص چون فقط عکس یه پامو داشتم
گفته معاف از رزم میخواستم ببینم امکان داره تو روز کمیسیون رای تغییر کنه؟

سلام
اعلام کنید که هر دو پای شما دچار این موضوع است تا کمیسیون راه حلی برای شما پیش بینی کند.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

#3,322
08-06-2018, 03:42 AM
(21-05-2018, 09:57 AM) نوشته: .با سلام و خسته نباشيد من ٢٤همين ماه اقدام كردم براي كميسيون پزشكي و درحال خدمت هستم و مشكل من اسكوليوز با زاويه ٥٦درجه هست و داخل شيراز هستم وقتي مداركايي كه ميخواستنو فراهم كردم و جمع كردم بردم كميسيون ايين نامه رو نگاه كرد گفت معافي ولي چون ليسانس داري شايد معافت نكنن كه تو شيراز فقط اگه معاف از رزم بشي همينجا كاراتو ميكنن ولي واسه معافي دائم ميفرستن كميسيون عالي كه تهران هست
حالا سوال من اين هست كه من طبق ايين نامه معاف ميشم خود طرف تو كميسيون شيرازم بهم گفت ولي گفت ميفرسمت كميسيون عالي تهران اونجا مشخص ميشه ولي تو نامم زده بود اسكوليوز شديد با زاويه زياد گفتن كه اگه اونجا هم اينو تاييد كنن كه معاف ميشي حالا نميدونم اصلا هي ميگن ليسانس داري در صورتي كه چيزي كه تو ايين نامه هست تا ٤٥درجه معاف از رزمي داره ولي من ٥٦درجه هست كه قانونا معاف ميشم حالا بنظرتون اونجا هم همين حرفارو ميزنن اصلا چيكار ميكنن كميسيون عالي دوباره بايد تو تهران مدرك جمع كنم؟؟؟

سلام
شما معاف دائم هستید.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
محک
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

#3,323
09-06-2018, 04:31 AM
با عرض سلام.من سربازی هستم 4 ماه خدمت..میخواستم بدونم تنگی مجرای خلفی ادراری معافیت داره یا نه؟ طبق بند 28 بخش 11 آیین نامه پزشکی
ایا میتوانند غیر از قانون عمل کنند و بگن که اول عمل کن بعد بیا یا اینکه بگن چون مدرک کارشناسی داری معاف از رزمی؟؟در این صورت من به کدام.مرجع قانونی باید شکایت کنم دوستان؟؟با تشکر
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

#3,324
12-06-2018, 05:05 PM
سلام خسته نباشید من در حین خدمت اقدام کردم واس معافیت بیمارستان خانواده شورا تشکیل داد و معاف دائم شدم و ی برگه بم دادن 45 روز بعد میری شورا عالی اصل صورت جلسه رو میگیری حالا خواستم ببینم معاف شدم 100% دیگه؟ یا باز اونجا پزشک هست معاینه میکنن؟؟
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

#3,325
12-06-2018, 05:15 PM
سلام با تشکر از ادمین عزیز من پسوریازیس شدید کف پا دارم و بعد از اموزشی دورکد خوردم لویزان بعد ازاونجا اقدام کردم رفتم بهداری بعد اونا هم نامه دادن اعزام شدم بیمارستان خانواده متخصص پوست که منو ویزیت کرد گفت معافی بعد شورا تشکیل شد هفته بعدش و بعد شورا نامه به من دادن ک نظر شورا بیمارستان خانواده معاف دایم است و ۴۵ روز استراحت در خانه بم دادن و تو برگه نوشته بعد ۴۵ روز باید برم شورا عالی لویزان اصل صورت جلسه رو بگیرم حالا سوالم اینه آیا ۱۰۰%معاف شدم؟ اخه الان شرایط پام بهتره و ی سوال دیگه آیا اونجا هم باز دکتر هست معاینه میکنن؟
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

#3,326
12-06-2018, 08:27 PM
سلام من برای معافیت فشارخون 72ساعت هولتر نصب کردم دکتر معتمد نظام وظیفه میانگین فشارمو تو برگه نظریه پزشک زده بود 168 رو 103میخاستم بدونم معاف میشم ؟
نقل قول  

massssoud
Unregistered
نقل قول

#3,327
14-06-2018, 02:09 PM
سلام ممنونم از سایت و فضای مناسب برای پرسش و پاسخ
میخواستم در مورد پوکی استخوان و بند هاش بدونم چون هر چی جست و جو کردم چیزی به اسم پوکس استخوان و ظوابطش پیدا نکردم.
با تشکر
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

#3,328
15-06-2018, 02:12 PM
سلام به شما
(09-06-2018, 04:31 AM) نوشته: با عرض سلام.من سربازی هستم 4 ماه خدمت..میخواستم بدونم تنگی مجرای خلفی ادراری معافیت داره یا نه؟ طبق بند 28 بخش 11 آیین نامه پزشکی
ایا میتوانند غیر از قانون عمل کنند و بگن که اول عمل کن بعد بیا یا اینکه بگن چون مدرک کارشناسی داری معاف از رزمی؟؟در این صورت من به کدام.مرجع قانونی باید شکایت کنم دوستان؟؟با تشکر

در قانون عنوان شده که اگر نیاز به عمل جراحی داشته باشد، گفته نشده که اول عمل کنید سپس معافیت دریافت کنید. اگر فقط حاد بودن آن تایید شود معاف خواهید شد.
این بیماری هیچ ارتباطی با مدرک تحصیلی ندارد. اگر گفتند که به مدرک تحصیلی ارتباط دارند بر روی رای آنها اعتراض کنید و در شورای عالی اعتراض قانونی خود را مطرح کنید.

(12-06-2018, 05:05 PM) نوشته: سلام خسته نباشید من در حین خدمت اقدام کردم واس معافیت بیمارستان خانواده شورا تشکیل داد و معاف دائم شدم و ی برگه بم دادن 45 روز بعد میری شورا عالی اصل صورت جلسه رو میگیری حالا خواستم ببینم معاف شدم 100% دیگه؟ یا باز اونجا پزشک هست معاینه میکنن؟؟

خیر هیچ ضمانتی وجود ندارد اما شما امیدوار باشید. پزشک هستند.

(12-06-2018, 05:15 PM) نوشته: سلام با تشکر از ادمین عزیز من پسوریازیس شدید کف پا دارم و بعد از اموزشی دورکد خوردم لویزان بعد ازاونجا اقدام کردم رفتم بهداری بعد اونا هم نامه دادن اعزام شدم بیمارستان خانواده متخصص پوست که منو ویزیت کرد گفت معافی بعد شورا تشکیل شد هفته بعدش و بعد شورا نامه به من دادن ک نظر شورا بیمارستان خانواده معاف دایم است و ۴۵ روز استراحت در خانه بم دادن و تو برگه نوشته بعد ۴۵ روز باید برم شورا عالی لویزان اصل صورت جلسه رو بگیرم حالا سوالم اینه آیا ۱۰۰%معاف شدم؟ اخه الان شرایط پام بهتره و ی سوال دیگه آیا اونجا هم باز دکتر هست معاینه میکنن؟

خیر هیچ ضمانتی نیست، آن ها 45 روز زمان خریده اند تا بیماری شما اگر بیماری شما بهتر شد، معاف نشوید. بله پزشک حضور خواهد داشت.

(12-06-2018, 08:27 PM) نوشته: سلام من برای معافیت فشارخون 72ساعت هولتر نصب کردم دکتر معتمد نظام وظیفه میانگین فشارمو تو برگه نظریه پزشک زده بود 168 رو 103میخاستم بدونم معاف میشم ؟

معاف دائم خواهید شد.

(14-06-2018, 02:09 PM)massssoud نوشته: سلام ممنونم از سایت و فضای مناسب برای پرسش و پاسخ
میخواستم در مورد پوکی استخوان و بند هاش بدونم چون هر چی جست و جو کردم چیزی به اسم پوکس استخوان و ظوابطش پیدا نکردم.
با تشکر

بند 6:
بيماريهاي متابوليك استخوان :
الف) استئومالاسي(طبق تعريف براساس سنجش تراكم استخوان درصورتيكه توده استخواني درمقايسه باحداكثرتوده استخواني بيش ازS.D 5/2 كاهش يافته باشد) : معاف دائم
ب ) استئوپروزهاي ثانويه يا استئوپروزهاي با زمينه ارثي : معاف دائم
ج) استئوپني(طبق تعريف براساس سنجش تراكم استخوان درصورتيكه توده استخواني درمقايسه با حداكثر توده استخواني بين S.D 5/2-1 كاهش يافته باشد) : معاف از خدمات رزمي
محک
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

#3,329
15-06-2018, 11:19 PM
عرض سلام مجدد و خسته نباشید خدمت اومین های محترم.
من همون سرباز 4 ماه خدمت هستم که مشکل تنگی مجرای خلفی ادراری دارم و این رو خود بیمارستان امام سجاد(دکتر نهابیدیان)تائید کردند و گفتن نوع تنگی مجرای که شما دارید خلفیه و نوع شدید و یکسره ارجاع به شورای پزشکی که من خودم به دکتر گفتم من رو بنویسید بستری کنید و عمل جراحی به صورت آندوسکپی رو انجام بدید و بعد من برم شورا که گفتند نه نیاز نیست شما برو شورا چون مشکلت شدیده..بعد من رفتم شورا و گفتند معاف از رزم چون عمل نکردم.بهشون گفتم خود دکتر این گفتند نیاز نیست اول برو شورا اونا خودشون متوجه میشن..در صورتی که در شورای من فقط یک پزشک عمومی بود و یک سرگرد که دبیر شورا بود..اصلا نه متخصص ارولوژی بود نه چیزی..و الان سوالم اینه که چیکار باید کنم و با این مشکل حاد چطور اعتراض بزنم و 10 روز صبر کنم که نوبت شورای بعد بشه؟؟!غیر از اعتراض به رای شورا آیا مرجعی وجود داره که این داستان رو بهشون بگم اعتراضم رو اعلام کنم؟فقط اگه امکان داره زود تر پاسخ بدید دوستان من وقتی ندارم..تشکر
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

#3,330
16-06-2018, 01:32 PM
با سلام
من مشکل فشار خون دارم و از سال 93 تحت درمان هستم و با مدرک فوق لیسانس در حال خدمت هستم. 5 ماه هست که دارم خدمت می کنم. برای معافی در بیمارستان ارتش بستری شدم و دکتر دستور 24 ساعت نصب هولتر در رو داد. میانگین تو یک روز 170 بود. بعد که پیش دکتر رفتم ازم راجع به دارو هام پرسید و گفت فشارت بالاست و داروهاتو بخور. بعدش گفت نوشتم برای کمیسیون یا همون شورا که دو هفته دیگست.
با اینکه آیین نامه میگه میانگین فشار بالای 160 معاف دائم است ولی بعضی ها میگن که چون فوق لیسانس هستم معاف نمی شم.
اونایی که میدونن راهنمایی کنن.
با تشکر
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (366): « قبلی 1 ... 329 330 331 332 333 334 335 336 337 ... 366 بعدی »