عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان v
« قبلی 1 2
پارامترهای یک استاد مطلوب!

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 3.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
پارامترهای یک استاد مطلوب!
آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
26-01-2012, 11:21 AM
سلام بچه ها!
میدونید ما ها برای اپلای کرد میایم قبلش با اساتید تماس میگیریم و از اونا اوکی رو میگیریم
حالا گفتم ازتون بپرسم چه پارامترهای رو شما در استاد فک میکنید که باعث میشه بهتون جواب مثبت بده
راستش جوابایی مثل خوب بودن رزومه ، مقاله و .... رو میدونم . میخاستم بیشتر در مورد مسایل پشت پرده حرف بزنم:
مثل ملیت استاد،مرد یا زن بودنش، سنش،درجه علمیش و .....
راستش جوابای من همه استادا مال مصر بودند و یکیشون هم مال لیبی بود(البته یه ایرانی هم بود که آدم با حالی بود)
حالا نمیدونم مصری ها اینقدر با حالند!!؟>؟!
آها!! من اکثر ایمیل هایی که میزدم استادای عرب یا مسلمون شرق آسیا واقعا جواب میدادند(حالا منفی!) و راهنمایی های عظیمی هم میکردند. برخلاف خیلی از استادای ایرانی که حتی جواب هم وطناشونو نمیدم.
------
اگه وقت شد در مورد این که چرا کلا ایرانی جماعت بیگانه پرسته و هندی ها و چینی ها هوای همو دارن هم صحبت کنیم عالی میشه(میدونم چینی ها و هندی ها خرکارتر از ما هستن و کم توقع تر ولی خوب هوش ایرانی اونو همه جا معروف کرده!)
نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."
نقل قول  

آفلاین AVA
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
26-01-2012, 12:23 PM (آخرین تغییر در ارسال: 26-01-2012, 12:29 PM توسط AVA.)
(26-01-2012, 11:21 AM)amirhossein.gh نوشته: سلام بچه ها!
میدونید ما ها برای اپلای کرد میایم قبلش با اساتید تماس میگیریم و از اونا اوکی رو میگیریم
حالا گفتم ازتون بپرسم چه پارامترهای رو شما در استاد فک میکنید که باعث میشه بهتون جواب مثبت بده
راستش جوابایی مثل خوب بودن رزومه ، مقاله و .... رو میدونم . میخاستم بیشتر در مورد مسایل پشت پرده حرف بزنم:
مثل ملیت استاد،مرد یا زن بودنش، سنش،درجه علمیش و .....
راستش جوابای من همه استادا مال مصر بودند و یکیشون هم مال لیبی بود(البته یه ایرانی هم بود که آدم با حالی بود)
حالا نمیدونم مصری ها اینقدر با حالند!!؟>؟!
آها!! من اکثر ایمیل هایی که میزدم استادای عرب یا مسلمون شرق آسیا واقعا جواب میدادند(حالا منفی!) و راهنمایی های عظیمی هم میکردند. برخلاف خیلی از استادای ایرانی که حتی جواب هم وطناشونو نمیدم.
------
اگه وقت شد در مورد این که چرا کلا ایرانی جماعت بیگانه پرسته و هندی ها و چینی ها هوای همو دارن هم صحبت کنیم عالی میشه(میدونم چینی ها و هندی ها خرکارتر از ما هستن و کم توقع تر ولی خوب هوش ایرانی اونو همه جا معروف کرده!)
راستش با توجه به تجربه ای که در مورد مکاتبه با اساتید دارم به این نتیجه رسیدم که اونها در انتخاب دانشجو بیشتر به توانایی علمی متقاضی و اعتباری که در اختیار دارن توجه می کنن و اصلا به ملیت و نژاد و مذهب توجه نمی کنن و تا حالا ندیدم و نشنیدم که ویژگی خاصی در استاد باعث رد شدن تقاضا یا دادن پذیرش با دانشجو بشه . ضمنا در صحبتی که با دوستانم در خارج از ایران داشتم اونها هم به نو عی حرف من و می زدن. البته مواردی هم شنیدم که چینی ها در مقایسه با ملل دیگه خیلی هوای همدیگه رو دارن ولی فاکتور ملیت به تنهایی در انتخاب دانشجو توسط استاد موثر نیست چون اساتید سالیانه از لحاظ تعداد انتشارت و پژوهش ها و به عبارتی ،سهمی که در تولید علم در بخشهای بنیادی و کاربردی دارن مورد ارزیابی قرار می گیرن که نتیجه ارزیابی در رتبه علمی استاد و میزان اعتباری که می تونه از موسسات و ارگانهای مختلف بگیره ( که در نهایت باعث بالا رفتن رنک دانشگاه میشه)کاملا تعیین کننده است.

علاوه بر این ، دو نفر رو می شناسم که یکی، دو سال قبل و یکی امسال برای تحصیل در مقطع دکتری به کانادا رفتن ( مونترال) اولی توسط استاد خودش به یه استاد ایرانی و هم رشته مقیم کانادا معرفی شده بود و دومی توسط استاد دیگری به یکی از همکاران کانادایی خودش که با هم همکاری نزدیک داشتن معرفی شده بود. هر دو هم فول فاند گرفتن .
نقل قول  

آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
26-01-2012, 06:45 PM
ولی آوا جان
به نظر من یه سری کششهای درونی هست
خوب کسانی هستند که به هر دلیل از جمله اینکه خودشون زیاد در برقراری ارتباط با دانشجوی خارجی مشکل دارن ترجیح میدن دانشجوی هم وطنشون رو بگیرن!
نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."
نقل قول  

آفلاین mahyarelc
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
26-01-2012, 09:55 PM (آخرین تغییر در ارسال: 26-01-2012, 09:55 PM توسط mahyarelc.)
درود
به نظر منم با توجه به مواردی که دیدم استادا سطح علمی و research interest دانشجو رو میبینن و کاری به ملیت یا هر چی دیگه اون ندارن ...اصلا در اغلب اوقات ملیت دانشجو برای استاد معلوم نیست که بخواد بر این مبنا تصمیم بگیره
شاید چینی ها و هندی ها یکم بیشتر دانشجوی هموطنشون رو بگیرن که اونم به نظرم بعلت تعداد زیاد این استاداست که کاراشون بیشتر به چشم میاد
اینکه استاد نتونه با دانشجوی خارجی ارتباط برقرار کنه رو اصلا قبول ندارم...اینا هر روز با n تا دانشجوی اینترنشنال کلاس دارن و سر و کله میزنن که اصلا براشون فرقی نداره
You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge
نقل قول  

آفلاین yasmary14
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
13-12-2012, 02:32 PM
دوستان با تجربه میشه بفرمایند که استادای چینی ژاپنی و هندی عموما چطورین؟
کلا توصیه میشه ترجیحا اساتید اصالتا از چه کشورهایی باشند؟ بطور نسبی
میشه گفت استادای فلان کشور اخلاق خوبی ندارن یا زیاد از دانشجوها کار
میکشن یا مثلا ایرانی ها با اساتید فلان کشور خوب مچ میشن و کمتر به مشکل
برمیخورن؟
نقل قول  

آفلاین Shahrouz
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
13-12-2012, 02:35 PM
درود

قضاوت به این شکل رو نمی شه انجام داد. من استادم در موناش چینی هست احتمالا سخت ازم کار خواهد کشید که قطعا ثمربخش خواهد بود ولی بسیار مهربان است و حتی به من آرامش می داد. با این حال شنیدم اساتید غربی معمولا بهتر هستند. (معمولا)
تو را دوست می دارم
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق،    تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)

نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
14-12-2012, 10:55 AM
با نظر شهروز موافقم. نمی‌شه صرفا از روی ملیت و نژاد و غیره به خوب و بد بودن استادها پی برد و هر کسی روحیات و اخلاقیات خاص خودش رو داره. البته طبیعتا فرهنگ هر ملیتی تا حدی در روحیات افراد اون جامعه تاثیر خواهد گذاشت. به عنوان مثال بسیاری از استادهای چینی افراد سخت‌کوشی هستند و از دانشجوها انتظار سخت‌کوش بودن دارند. استادهای غربی در اغلب اوقات سعی می‌کنند که تعادل رو برقرار کنند و به دانشجوها اختیار عمل بیشتری می‌دند. در عین حال مثال‌های نقض این موارد هم زیاد دیده می‌شه و همون طور که در ابتدا گفتم صرفا از روی ملیت نمی‌شه در مورد افراد قضاوت کرد.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر