عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش v
1 2 3 بعدی »
تفاوت فاند و بورسیه و اسکالرشیپ و فلوشیپ و ...

صفحه‌ها (5): « قبلی 1 2 3 4 5 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
تفاوت فاند و بورسیه و اسکالرشیپ و فلوشیپ و ...
آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 3
10-06-2017, 10:07 AM
(09-06-2017, 10:43 PM)مهمان نوشته: سلام
اسکولارشیپ و فلوشیپ به ازای کار روی یه پروژه در زمان تحصیل پرداخت میشه؟
یعنی اونا یه پروژه اجباری دوره کارشناسی ارشد مثل ایران رو ندارن؟
سلام
خیر
Fellowship و Scholarship یک Award هستند و بر اساس معدل، نمره بالای زبان و غیره به دانشجو تعلق میگیره.
پروژه اجباری برای مدارک Thesis based وجود دارد.
اگر به شما برای کار بر روی پروژه حقوق بدهند به آن حقوق فاند گفته می‌شود و شما RA یا دستیار تحقیق محسوب می‌شوید.
Fellowship و Scholarship معمولا مقدارشان زیاد نیست (مخصوصا فلوشیپ) اما اگر شما دستیار تحقیق بشوید و فاند دریافت کنید، این مقدار حتی می‌تواند تمام هزینه‌های زندگی دانشجویی شما را تامین کند.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین Fat
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
05-06-2018, 10:35 PM (آخرین تغییر در ارسال: 05-06-2018, 10:36 PM توسط Fat.)
سلام. من یه سوال راجع به فلوشیپ داشتم. من از استادی در کانادا پذیرش گرفتم (بدون فاند) اما دانشکده به کسانی که فاند ندارن ماهی 1000 دلار فلوشیپ میده و 600 دلار شهریه ماهانه هست. سوال من اینه که آیا من میتونم برای اسکولارشیپ هایی که موسسات میدن اقدام کنم؟ با گرفتن این فلوشیپ، آیا موسسات با اسکولارشیپ من مخالفت میکنن یا نه؟ میتونن استعلام کنن ؟ممنونم از راهنماییتون
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

08-06-2018, 03:18 AM
(05-06-2018, 10:35 PM)Fat نوشته: سلام. من یه سوال راجع به فلوشیپ داشتم. من از استادی در کانادا پذیرش گرفتم (بدون فاند) اما دانشکده به کسانی که فاند ندارن ماهی 1000 دلار فلوشیپ میده و 600 دلار شهریه ماهانه هست. سوال من اینه که آیا من میتونم برای اسکولارشیپ هایی که موسسات میدن اقدام کنم؟ با گرفتن این فلوشیپ، آیا موسسات با اسکولارشیپ من مخالفت میکنن یا نه؟ میتونن استعلام کنن ؟ممنونم از راهنماییتون

سلام
بله اگر شامل حال شما بشود می‌توانید اقدام کنید. اصولا در قسمت کمک های مالی تمامی مراحعی که دانشحوی می‌تواند از آنها کمک مالی دریافت کند اعلام می‌شود و هیچ تداخلی با یکدیگر ندارند.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
محک
نقل قول  

آفلاین تامینا
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

18-10-2018, 05:04 PM
سلام دوستان
لطفا منو راهنمایی کنید
در نامه دوم به استادی در مورد ساپورت مالی پرسیدم و به فاند اشاره کردم برای دکتری.همچنین دانشگاه شهریه می گیره و هزینه خوابگاه. جوابی که ایشون دادند:
Depending on your score, you can win the full scholarship without life expense. It means that you will be able to get a tuition waver if you study hard.
1-واقعا با فول اسکالرشیپ میتونم با ارامش رو تحصیلم تمرکز کنم؟
2- یعنی من باید سخت مطالعه کنم تا اسکالرشیپو بدن؟ از همون بدو ورود تعلق نمی گیره و باید خودم بپردازم؟
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

18-10-2018, 05:21 PM
(18-10-2018, 05:04 PM)تامینا نوشته: سلام دوستان
لطفا منو راهنمایی کنید
در نامه دوم به استادی در مورد ساپورت مالی پرسیدم و به فاند اشاره کردم برای دکتری.همچنین دانشگاه شهریه می گیره و هزینه خوابگاه. جوابی که ایشون دادند:
Depending on your score, you can win the full scholarship without life expense. It means that you will be able to get a tuition waver if you study hard.
1-واقعا با فول اسکالرشیپ میتونم با ارامش رو تحصیلم تمرکز کنم؟
2- یعنی من باید سخت مطالعه کنم تا اسکالرشیپو بدن؟ از همون بدو ورود تعلق نمی گیره و باید خودم بپردازم؟

سلام
1. خیر، استاد شما اعلام کردند که با این کمک هزینه میتوانید شهریه را پرداخت کنید و هزینه ی زندگی با خود شما است، ضمنا اعلام نشده که از چه تاریخی میتوانید این کمک هزینه را دریافت کنید.
2. خیر، کمک هزینه هایی که از بدو ورود تعلق میگیرند کاملا مشخص هستند و حتی در نامه ی پذیرش نیز اعلام میشود که در سفارت نیازی به اثبات تمکن مالی پیدا نکنید.

نکته: با توجه به نرخ ارز حتی کمترین هزینه های زندگی در کشورهای اروپایی قابل توجه خواهند بود، اگر تمکن مالی مناسبی ندارید و مهمتر از آن به ادامه تحصیل بدون نگرانی از مسائل مالی فکر میکنید حتما به دنبال کمک هزینه های دیگری باشید که تمامی هزینه ها را پوشش میدهد که شامل تمام هزینه ی شهریه به علاوه هزینه زندگی است.
محک
نقل قول  

آفلاین تامینا
**
نقل قول

18-10-2018, 05:50 PM
بسیار ممنونم بابت پاسخ گویی روشن و سریعتون
من در مورد کره جنوبی صحبت می کنم.در اخر گفتید دنبال کمک هزینه های دیگه باشم قبلا در مورد آنها مطالعه کردم ولی راستش گیج شدم.
لطفا اسم این کمک هزینه ها را (البته اگر با توجه به کره میدانیدو ذکر کنید خیلی بهتره)بفرمائید تا من در موردشون تحقیق کنم. باسپاس
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

18-10-2018, 06:19 PM
(18-10-2018, 05:50 PM)تامینا نوشته: بسیار ممنونم بابت پاسخ گویی روشن و سریعتون
من در مورد کره جنوبی صحبت می کنم.در اخر گفتید دنبال کمک هزینه های دیگه باشم قبلا در مورد آنها مطالعه کردم ولی راستش گیج شدم.
لطفا اسم این کمک هزینه ها را (البته اگر با توجه به کره میدانیدو ذکر کنید خیلی بهتره)بفرمائید تا من در موردشون تحقیق کنم. باسپاس

خواهش می‌کنم.
موضوع های زیر را در ارتباط با کره جنوبی مطالعه کنید
بورس تحصیلی کره جنوبی
و
راهنمای پذیرش و بورس از دانشگاه ملی سئول Seoul National University
محک
نقل قول  

آفلاین Rubina
**
نقل قول

19-10-2018, 12:58 AM
درود

پرسش بزرگی که برای من مطرح است، این است که چطور می‌توان برای مقطع فوق‌لیسانس اسکالرشیپ یا Loan، یا هرگونه کمک‌هزینه‌ای که مخارج زندگی را هم تا میزان خوبی پوشش دهد دریافت کرد؟ آیا این امکان مختص افراد خاص است یا افراد متوسط هم می‌توانند به آن دسترسی داشته باشند؟
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 2
19-10-2018, 01:52 PM
(19-10-2018, 12:58 AM)Rubina نوشته: درود

پرسش بزرگی که برای من مطرح است، این است که چطور می‌توان برای مقطع فوق‌لیسانس اسکالرشیپ یا Loan، یا هرگونه کمک‌هزینه‌ای که مخارج زندگی را هم تا میزان خوبی پوشش دهد دریافت کرد؟ آیا این امکان مختص افراد خاص است یا افراد متوسط هم می‌توانند به آن دسترسی داشته باشند؟

کشور ترکیه برای ارشد کمک هزینه تحصیلی کامل دارد.
اگر 5000 یورو سرمایه دارید برای ایتالیا اقدام کنید، بورس استانی تقریبا شامل حال تمام ایرانیان میشود.
کانادا؛ آمریکا و اروپا کمک هزینه دارند که مکفی باشد فقط باید به دنبال آن باشید مخصوصا برای اروپا.
Loan وام است که اولا باید ضامن داشته باشید دوما باید پول را بازگردانید درحالی که کمک هزینه‌های تحصیلی بلاعوض هستند.
شما با استاد مکاتبه کنید، اگر فاند داشته باشند به شما اعلام می‌کنند.

ضمنا اراسموس ماندس (برای اروپا است) هم کمک هزینه تحصیلی کاملی دارد اما برای یک سری رشته ی خاص (نگاه کنید شاید رشته ی شما را داشته باشد).
Direct_PhD یا دکتری مستقیم آمریکا نیز کمک هزینه ی تحصیلی کامل دارد اما برحسب رشته باید GRE general در برخی رشته ها GRE Subject و برای رشته های مدیریت GMAT امتخان بدهید. در این حالت شما با مدرک لیسانس دانشجوی دکتری میشوید و معمولا پس از 5 سال فار غ التحصیل خواهید شد.
شرایط خاص هم برای برخی کمک هزینه ها وجود دارد، جنسیت، سن، محل تولد، حداقل معدل و مسائلی از این قبیل.
راحت ترین راه Financial aid یا Scholarships یا fund و موارد مشابه است که در وب سایت دانشگاه وجود دارد که تمامی کمک هزینه های موجود را اعلام کرده است اما برخی کمک هزینه ها را باید جداگانه جست و جو کنید، مثلا (عنوان جست و جو  fully funded scholarships in Canada)
یک سری وب سایت هم هستند که پوزیشن های خالی که فاند دارند را اعلام میکنند.

نکته مهم: 2 هزینه اصلی وجود دارد 1. هزینه زندگی 2. شهریه دانشگاه

بحث اصلی اینجا است که آیا کمک هزینه ای که به شما تعلق میگیرد کفاف هر دو را میدهد یا اینکه مثلا کمک هزینه کفاف زندگی را میدهد اما شهریه نیز ویو میشود (معاف از پرداخت شهریه) و این مورد هم بسیار خوب هستش

اگر خود استاد شما را به عنوان دستیار تحقیق یا دستیار تدریس قبول کند که عالی است، به پولی که به شما پرداخت میشود میشود Stipend گفته میشود. (بلاعوض است)

ضمنا Matinking از همین فروم ارشد فول فاند کانادا هستند، یکی از دوستان ارشد فول فاند در هلند هستند و یکی دیگر از دوستان نیز ارشد فول فاند در انگلستان هستند.

فقط برای بورس دولتی ترکیه حداکثر سن 28 سال است اما اگر از طرف دانشگاه بورس شوید محدودیت سنی ندارد.

در آخر نیز مطلع باشید برخی کشورها همانند سوئد، ترکیه و ... حتی بلیط هواپیمای شما را هم برای عزیمت به آن کشور خریداری میکنند. متاسفانه بورس ارشد سوئد فقط به 10 نفر ایرانی تعلق میگیرد اما برای سایر کشورها محدودیتی ندیده ام.
محک
نقل قول  

آفلاین Rubina
**
نقل قول

02-11-2018, 01:21 AM
(19-10-2018, 01:52 PM)automotive نوشته: کشور ترکیه برای ارشد کمک هزینه تحصیلی کامل دارد.
اگر 5000 یورو سرمایه دارید برای ایتالیا اقدام کنید، بورس استانی تقریبا شامل حال تمام ایرانیان میشود.
کانادا؛ آمریکا و اروپا کمک هزینه دارند که مکفی باشد فقط باید به دنبال آن باشید مخصوصا برای اروپا.
Loan وام است که اولا باید ضامن داشته باشید دوما باید پول را بازگردانید درحالی که کمک هزینه‌های تحصیلی بلاعوض هستند.
شما با استاد مکاتبه کنید، اگر فاند داشته باشند به شما اعلام می‌کنند.

ضمنا اراسموس ماندس (برای اروپا است) هم کمک هزینه تحصیلی کاملی دارد اما برای یک سری رشته ی خاص (نگاه کنید شاید رشته ی شما را داشته باشد).
Direct_PhD یا دکتری مستقیم آمریکا نیز کمک هزینه ی تحصیلی کامل دارد اما برحسب رشته باید GRE general در برخی رشته ها GRE Subject و برای رشته های مدیریت GMAT امتخان بدهید. در این حالت شما با مدرک لیسانس دانشجوی دکتری میشوید و معمولا پس از 5 سال فار غ التحصیل خواهید شد.
شرایط خاص هم برای برخی کمک هزینه ها وجود دارد، جنسیت، سن، محل تولد، حداقل معدل و مسائلی از این قبیل.
راحت ترین راه Financial aid یا Scholarships یا fund و موارد مشابه است که در وب سایت دانشگاه وجود دارد که تمامی کمک هزینه های موجود را اعلام کرده است اما برخی کمک هزینه ها را باید جداگانه جست و جو کنید، مثلا (عنوان جست و جو  fully funded scholarships in Canada)
یک سری وب سایت هم هستند که پوزیشن های خالی که فاند دارند را اعلام میکنند.

نکته مهم: 2 هزینه اصلی وجود دارد 1. هزینه زندگی 2. شهریه دانشگاه

بحث اصلی اینجا است که آیا کمک هزینه ای که به شما تعلق میگیرد کفاف هر دو را میدهد یا اینکه مثلا کمک هزینه کفاف زندگی را میدهد اما شهریه نیز ویو میشود (معاف از پرداخت شهریه) و این مورد هم بسیار خوب هستش

اگر خود استاد شما را به عنوان دستیار تحقیق یا دستیار تدریس قبول کند که عالی است، به پولی که به شما پرداخت میشود میشود Stipend گفته میشود. (بلاعوض است)

ضمنا Matinking از همین فروم ارشد فول فاند کانادا هستند، یکی از دوستان ارشد فول فاند در هلند هستند و یکی دیگر از دوستان نیز ارشد فول فاند در انگلستان هستند.

فقط برای بورس دولتی ترکیه حداکثر سن 28 سال است اما اگر از طرف دانشگاه بورس شوید محدودیت سنی ندارد.

در آخر نیز مطلع باشید برخی کشورها همانند سوئد، ترکیه و ... حتی بلیط هواپیمای شما را هم برای عزیمت به آن کشور خریداری میکنند. متاسفانه بورس ارشد سوئد فقط به 10 نفر ایرانی تعلق میگیرد اما برای سایر کشورها محدودیتی ندیده ام.

سپاسگزارم.
راستش دانشگاه آزاد رشته مهندسی برق ترم پنجم می‌خونم، اما کیفیت و محیط اینجا به شدت افتضاح است و نمی‌شود اسم «دانشگاه» روی آن گذاشت و در آن نه از نظر تئوری باسواد خواهید شد، و نه از نظر عملی، و بیشتر حس اتلاف وقت و زمان و انرژی به من القاء می‌شود و از نظر عدم تامین نیازها و انتظارات، آسیب روانی بسیاری بر من وارد می‌کند، مثل افسردگی، اضطراب، خشم، و درگیری دائمی ذهنی که باعث خستگی جسمی-روانی هم می‌شود؛ به‌طوری که زمان کافی برای یادگیری شخصی از منابع گوناگون (اینترنت و ویدئو، سایت و کتاب) یا وجود ندارد یا اینکه بسیار کم می‌شود و نمی‌توان در حد کافی آموخت. جالب اینکه هیچ‌کس را مثل خودم در اینجا تاکنون پیدا نکردم!
بنابراین به این فکر افتادم که با وجود این نارسایی‌ها شاید بهتر باشد کلا بیخیال لیسانس اینجا شوم... یا اینکه حداقل با گذراندن حدودا 80 واحد، فوق دیپلم بگیرم، یا اینکه صرفا درسها را در حد کمی که خودشان اینجا از ما می‌خواهند بخوانم و مدرک را بگیرم اما تمرکزم روی گرفتن مدارک زبان یا کسب تجربیات کاری مثل برنامه‌نویسی یا... باشد، سپس بعد از گرفتن مدرک لیسانس از اینجا، هم برای لیسانس خارج پذیرش بگیرم، و هم برای فوق‌لیسانس، اما برای لیسانس مجدد اقدام کنم و به سفارت نامه پذیرش فوق‌لیسانس را نشان دهم.
اما دو مورد وجود دارد. یکی اینکه سن چندان کمی ندارم (24 سال) و دیگری اینکه از نظر مالی، با توجه به نرخ برابری ارزها، در وضعیت چندان مناسبی قرار ندارم و بدتر از آن این‌که این نرخ ثابت نیست و نمی‌توان روی آن برنامه‌ریزی کرد (همچنین اوضاع کاملا متغیر اقتصادی، سیاسی، و... کشور).
دوست داشتم نظر شما رو داشته باشم و اینکه چه کاری به نظر شما با توجه به شرایط من بهتر است؟
آیا برای مقطع لیسانس هم می‌توان به هر نوع، کمک هزینه‌ای دریافت کرد؟ یا به نوعی دیگر مشکل مالی را پوشش داد؟ 
آیا کشور یا کشورهایی رو برای این منظور پیشنهاد می‌فرمایید؟ آیا آلمان با توجه به شهریه‌های کم دانشگاهی و امکان کار دانشجویی، مورد خوبی است؟
از نظر زبان (انگلیسی و آلمانی) امیدوارم تا 2-3 سال دیگر مشکلی نخواهم داشت، چون علاقه و استعداد زبان‌آموزی خوب و پیشرفت سریعی دارم.
سپاس مجدد.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (5): « قبلی 1 2 3 4 5 بعدی »