عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا تحصیل در کانادا شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های کانادا v
1 2 بعدی »
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D

صفحه‌ها (109): « قبلی 1 ... 99 100 101 102 103 104 105 106 107 ... 109 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 7 رای - 4.43 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D
آفلاین AitUniversity
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
#1,021
26-03-2018, 07:54 AM
(24-03-2018, 07:05 PM)mohsen67 نوشته: درود عید شما هم مبارک
3 تا مقاله isi

بنظرم برای پست داک خیلی شانس کمه چون معمولا دانشجوهادی فارغ تحصیل کانادا برای پست داک میرن اما میتونید ایمیل بزنید و شانستون رو امتحان کنید.
در مورد دکتری هم لیسانسشون کاملا غیر مرتبطه که این شانس رو کم میکنه + برای ویزا بحث سن هم مطرحه که البته تا 34 سال هم اوکی هستش. بنظرم رزومه آماده کنید و بفرستید برای اساتید
تا در طلب گوهر کانی ، کانی.... ................... تا در هوس لقمه نانی ،  نانی
این نکته رمزاگر بدانی ، دانی.........................هر چیز،که درجستن آنی ، آنی

نقل قول  

آفلاین Sunsun
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#1,022
05-05-2018, 01:15 PM
سلام دوستان.کسی که در دانشگاه غیر انتفاعی تحصیل کرده میتونه در دانشگاه های کانادا ادامه تحصیل بده.یا قبولش ندارن.من فوق لیسانس معماری از دانشگاه غیرانتفاعی دارم.جز اینکه معدلم همیشه بالای 17 بوده رزومه خاصی ندارم.ممنون میشم راهنمایی کنید
نقل قول  

آفلاین butterfly
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
#1,023
05-05-2018, 05:08 PM
(05-05-2018, 01:15 PM)Sunsun نوشته: سلام دوستان.کسی که در دانشگاه غیر انتفاعی تحصیل کرده میتونه در دانشگاه های کانادا ادامه تحصیل بده.یا قبولش ندارن.من فوق لیسانس معماری از دانشگاه غیرانتفاعی دارم.جز اینکه معدلم همیشه بالای 17 بوده رزومه خاصی ندارم.ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام، پذیرش از دانشگاه های کانادا در مقطع دکترا خیلی استاد محور هست. یعنی باید مکاتبه کنید و استاد راهنما پیدا کنید. ضمن اینکه شرایط پذیرش از رشته ای به رشته دیگه متفاوته مثلا تو رشته های مهندسی دانشجوها اغلب در دوره ارشد مقاله هم دارند ولی تو رشته خود من ریاضی اینجوری نبود و بدون مقاله من پذیرش و فاند گرفتم. صرف دانشگاه غیرانتفاعی درس خوندن عامل منفی نیست. ضمن اینکه تنوع دانشگاه ها زیاده و بستگی داره کدوم دانشگاه اپلای می کنید. به نظرم این فاکتور خیلی مهمیه. مثلا می تونید برای مستر از یه دانشگاه معمولی تر پذیرش بگیرید و بعد برای دکترا از یه جای خوب پذیرش بگیرید با داشتن مدرک یه دانشگاه کانادایی.
وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو. 
نقل قول  

آفلاین somayhasanzadeh
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#1,024
10-05-2018, 09:10 PM
سلام من در مقطع لیسانس دانشگاه علوم پزشکی سمنان بودم با معدل ۱۵۰۴۰ در رشته گفتاردرمانی و در مقطع ارشد دانشگاه غیر انتفاعی مشهد با معدل ۱۵۰۵۰ در رشته گفتار درمانی .تا به حال ۶ تا مقاله به همایش های بین الملی ایران دادم و در همایش های دیگه هم ۳ تا مقاله دادم و دو تا مقاله isiدارم .ایا امکان پذیرش و فاند شدنم در دانشگاه های کانادادر مقطع دکتری رشته گفتارورمانی است؟ البته تا اخر ابان هم ایلتس هم می گیرم .ممنون راهنمایی کنید.
نقل قول  

آفلاین AitUniversity
نقل قول

امتیاز این پست: 1
#1,025
11-05-2018, 04:20 AM
(10-05-2018, 09:10 PM)somayhasanzadeh نوشته: سلام من در مقطع لیسانس دانشگاه علوم پزشکی سمنان بودم با معدل ۱۵۰۴۰ در رشته گفتاردرمانی و در مقطع ارشد دانشگاه غیر انتفاعی مشهد با معدل ۱۵۰۵۰ در رشته گفتار درمانی .تا به حال ۶ تا مقاله به همایش های بین الملی ایران دادم و در همایش های دیگه هم ۳ تا مقاله دادم و دو تا مقاله isiدارم .ایا امکان پذیرش و فاند شدنم در دانشگاه های کانادادر مقطع دکتری رشته گفتارورمانی  است؟ البته تا اخر ابان هم ایلتس هم می گیرم .ممنون راهنمایی کنید.

سلام
معدل ارشدتون خوب نیست، نمیدونم ایمپکت مقالاتتون چند، اما طی این چندماهی که فرصت داریدپیشنهاد میکنم آیلتس رو جمع کنید و از شهریور به استادا ایمیل بزنید(حتی اگه ایلتس رو هنوز نگرفته بودید).

نقل قول  

آفلاین AitUniversity
نقل قول

امتیاز این پست: 2
#1,026
11-05-2018, 04:26 AM
(05-05-2018, 01:15 PM)Sunsun نوشته: سلام دوستان.کسی که در دانشگاه غیر انتفاعی تحصیل کرده میتونه در دانشگاه های کانادا ادامه تحصیل بده.یا قبولش ندارن.من فوق لیسانس معماری از دانشگاه غیرانتفاعی دارم.جز اینکه معدلم همیشه بالای 17 بوده رزومه خاصی ندارم.ممنون میشم راهنمایی کنید

در تکمیل صحبت دوستمون، اینکه کار پژوهشی یا مقاله کنفرانسی از کارتون داشته باشید مهمه چون شما مستر دارید.
 در مورد رشتتون اینرو اضافه کنم کانادا دانشگاه های کمیش تو این رشته دانشجو میگیرند و باید پرتفلیو قوی داشته باشید. بهرحال اولین قدم داشتن نمره زبان خوب، چون میدونم معماری واترلو 7.0 یا اگر اشتباه نکنم 7.5 میخواد 
برای مهرماه شروع کنید به ایمیل زنی به اساتید

نقل قول  

آفلاین hossein_r
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#1,027
26-05-2018, 01:08 AM
سلام دوستان. من اخیرا از دانشگاه لاوال برای دوره دکتری پذیرش گرفتم. فقط با توجه به رزومم فکر میکنم میشد دانشگاههای بهتری پذیرش بگیرم. میخواستم نظر دوستان با تجربه رو هم در این زمینه بدونم. چون خودم واقعا گیج شدم!
رزومه:
لیسانس: مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی شاهرود. معدل: 17.30، دارای سه مقاله ISI با میانگین ایمپکت 3.5 در مجلات معتبر
فوق لیسانس: مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی امیرکبیر: معدل: 18.61، تازه مقالمو سابمیت کردم. ولی خب احتمال چاپ شدنش بالا نیست. حدود 50% شانس داره.
آزمون زبان: نمره تافل 87 دارم ولی میتونم حداقل 94 رو بیارم.

من 2 تا مقاله سابمیت شده دیگه از لیسانسم هم دارم. تا یک ماهه آینده هم یک مقاله دیگه که موضوعش به موضوع تز ارشدم نزدیک هست، سابمیت میکنم. ولی به عنوان خروجی تز ارشدم نمیشه حسابش کرد. چون اسم استاد راهنمام توش نمیخوره.
نقل قول  

آفلاین butterfly
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
#1,028
28-05-2018, 01:57 AM
(26-05-2018, 01:08 AM)hossein_r نوشته: سلام دوستان. من اخیرا از دانشگاه لاوال برای دوره دکتری پذیرش گرفتم. فقط با توجه به رزومم فکر میکنم میشد دانشگاههای بهتری پذیرش بگیرم. میخواستم نظر دوستان با تجربه رو هم در این زمینه بدونم. چون خودم واقعا گیج شدم!
رزومه:
لیسانس: مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی شاهرود. معدل: 17.30، دارای سه مقاله ISI با میانگین ایمپکت 3.5 در مجلات معتبر
فوق لیسانس: مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی امیرکبیر: معدل: 18.61، تازه مقالمو سابمیت کردم. ولی خب احتمال چاپ شدنش بالا نیست. حدود 50% شانس داره.
آزمون زبان: نمره تافل 87 دارم ولی میتونم حداقل 94 رو بیارم.

من 2 تا مقاله سابمیت شده دیگه از لیسانسم هم دارم. تا یک ماهه آینده هم یک مقاله دیگه که موضوعش به موضوع تز ارشدم نزدیک هست، سابمیت میکنم. ولی به عنوان خروجی تز ارشدم نمیشه حسابش کرد. چون اسم استاد راهنمام توش نمیخوره.

سلام. رزومه تون با توجه به اینکه مقاله هم دارید خوبه. تنها نکته ای که یکم ضعیفه نمره زبانتون هست. اغلب مینیمم دانشگاه ها  بیشتر از 87 هست. و اگر هدفتون کاناداست و می خواهید دانشگاه بهتری پذیرش بگیرید، پیشنهاد من مکاتبه به استادها و پیدا کردن استاد راهنماست.
وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو. 
نقل قول  

آفلاین Saharsan
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#1,029
04-06-2018, 02:51 PM
با سلام و خسته نباشید و تشکر از سایت جامع و بسیار خوبتون 
می خواستم بدونم با شرایط من شانس گرفتن فول فاند توی کدوم یکی از این کشورها بیشتره ؟ آیا اصلا می تونم با این شرایط فول فاند بگیرم؟ 
کارشناسی من پیام نور کرج با معدل ۱۷.۳۴
ارشدم دانشگاه شیراز با معدل ۱۷.۳۹ 
رشته ی کارشناسی زیست عمومی 
ارشد سلولی و مولکولی 
یک مقاله ی isi
دارم کلاس آیلتس میرم اگر نمره ی آیلتس را ۷ در نظر بگیریم 
آیا شانس فول فاند از کانادا آمریکا استرالیا و انگلیس رو دارم؟ 
باید دانشگاهای با چه رنکی رو انتخاب کنم؟ عالی؟ خوب؟ متوسط؟ 
البته من فقط فول فاند و  TAو RA می خوام 
سپاس فراوان از راهنماییتون
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

#1,030
08-06-2018, 02:48 AM
(04-06-2018, 02:51 PM)Saharsan نوشته: با سلام و خسته نباشید و تشکر از سایت جامع و بسیار خوبتون 
می خواستم بدونم با شرایط من شانس گرفتن فول فاند توی کدوم یکی از این کشورها بیشتره ؟ آیا اصلا می تونم با این شرایط فول فاند بگیرم؟ 
کارشناسی من پیام نور کرج با معدل ۱۷.۳۴
ارشدم دانشگاه شیراز با معدل ۱۷.۳۹ 
رشته ی کارشناسی زیست عمومی 
ارشد سلولی و مولکولی 
یک مقاله ی isi
دارم کلاس آیلتس میرم اگر نمره ی آیلتس را ۷ در نظر بگیریم 
آیا شانس فول فاند از کانادا آمریکا استرالیا و انگلیس رو دارم؟ 
باید دانشگاهای با چه رنکی رو انتخاب کنم؟ عالی؟ خوب؟ متوسط؟ 
البته من فقط فول فاند و  TAو RA می خوام 
سپاس فراوان از راهنماییتون

سلام
بله احتمال دریافت پذیرش همراه با فاند کامل برای شما وجود دارد.
معمولا برای اپلای در کانادا و اروپا که استاد محور است باید نظر استاد را جلب کنید و سپس اقدام کنید برای آمریکا نیز برای چند دانشگاه خوب، یک یا دو عالی و همین مقدار نیز متوسط اقدام کنید.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (109): « قبلی 1 ... 99 100 101 102 103 104 105 106 107 ... 109 بعدی »