عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز Resume & CV نظرخواهی در مورد رزومه نوشته شده

صفحه‌ها (14): « قبلی 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
نظرخواهی در مورد رزومه نوشته شده
آفلاین Sa Rezaei
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
15-09-2017, 09:19 PM
مرسی از نظراتتون،
یک سوال دیگه داشتم و اینکه آیا به نظر شما رزومه بنده باید شلوغ تر باشه تا استاد بهش توجه کنه یا همین تغییرات کافیه؟
آخه به استادای زیادی ایمیل زدم ولی جوابی نگرفتم
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 5
15-09-2017, 09:37 PM (آخرین تغییر در ارسال: 15-09-2017, 09:40 PM توسط M1KE.)
برای استادها بیشتر مهم اینه که شما قبلا چی کار کردین و اینکه آیا قابلیت انجام کاری که میخوان رو دارین یا خیر. یعنی اگر شما بتونید کارشون رو انجام بدین براشون بقیه چیزها اهمیتی نداره. مسایلی مثل معدل بیشتر توسط دانشگاه تعیین میشه وگرنه برای استاد اینها صرفا یک راهنما هست برای هدف اصلی که همون توانایی در انجام پژوهش هست و اگر دومی برآورده بشه اولی براشون اهمیتی نداره. به همین دلیل هم وقتی شما مثلا در دانشگاهی فوق بخونید و استاد از عملکردتون راضی باشه اصلا در مورد اینکه لیسانس رو از کجا گرفتین و معدلتون چند بوده سوال نمی کنند و پیشنهاد میدن که باهاتون دکترا هم کار کنند.

به همین دلیل بهتره عنوان مقاله تون رو بولد کنید و بیشتر با استادهایی تماس بگیرین که در همون زمینه کار کردن. مثلا بگین دیدم شما روی موضوع فلان کار کنید و من هم در این زمینه کار کردم و یک مقاله دادم خوشحال میشم بتونیم این موضوع رو ادامه بدم این هم رزومه ام. (نمی دونم این هم چه عادتیه که استادهای ایرانی دوست دارن همه جا اسم خودشون رو به عنوان مولف اصلی به مقاله تحمیل کنند در حالی که معمولا کار خاصی براش نکردن و مقاله رو دانشجو انجام داده و نوشته)

رزومه معرف مهارت های اثبات شده شما باید باشه نه چیزهایی که آرزو دارین بشین. این رو به این دلیل می گم که شما 8-7 خط سلایق پژوهشی نوشتین و خیلی جزئئ بازشون کردین. اینها ارزش چندانی نداره چون معلوم نیست شما اونها رو بلد باشین. اینها رو می بایست فوقش به 3-2 موردش که مرتبط با کار استاد موردنظر باشه اشاره کنید. اینکه برخی از اونها رو در قسمت Skills هم آوردین باید اثبات بشه (مثلا در پایان نامه بوده، کار بوده، مقاله بوده، کجا بوده؟ هر جا بوده به طور خلاصه اشاره بشه).

(15-09-2017, 09:19 PM)Sa Rezaei نوشته: مرسی از نظراتتون،
یک سوال دیگه داشتم و اینکه آیا به نظر شما رزومه بنده باید شلوغ تر باشه تا استاد بهش توجه کنه یا همین تغییرات کافیه؟
آخه به استادای زیادی ایمیل زدم ولی جوابی نگرفتم
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین KMP
**
نقل قول

14-04-2018, 01:28 PM
سلام

برای نوشتن پروژهایی که تو دوران دانشگاه انجام شده .. از چه عنوانی تو رزومه باید استفاده کرد ؟ میخوام این مورد یه جوری از work experience  جدا باشه.. رزومم از حالت کاری در بیاد.
واسه مقطع مستر نیازه که پروژه کارشناسی تو رزومه بیاد ؟ و اگه بیاریم به چه عنوان ؟
نقل قول  

آفلاین sahebi
**
نقل قول

11-05-2018, 03:30 PM
سلام دوستان
لطف می کنین درباره CV من نظر بدید؟
ممنونم
https://ufile.io/jly2u
نقل قول  

آفلاین AitUniversity
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
11-05-2018, 04:43 PM
(14-04-2018, 01:28 PM)KMP نوشته: سلام

برای نوشتن پروژهایی که تو دوران دانشگاه انجام شده .. از چه عنوانی تو رزومه باید استفاده کرد ؟ میخوام این مورد یه جوری از work experience  جدا باشه.. رزومم از حالت کاری در بیاد.
واسه مقطع مستر نیازه که پروژه کارشناسی تو رزومه بیاد ؟ و اگه بیاریم به چه عنوان ؟

من الان این رو دیدم امیدوارم جوابم به درد بخوره
اسم پروژه اصلی مستر رو که زیر عنوان رشته توی Education بنویسید، اما میتونید هدینگ کلی باز کنید با عنوان professional experience سابقه کاری رو بذارید، بخشی با عنوان Research Experience هم بازکنید برای ریسرچ ها و کارهای مرتبط با اون

من شخصا پروژه لیسانس رو زیر عنوان رشته لیسانس در قسمت Education مینویسم
تا در طلب گوهر کانی ، کانی.... ................... تا در هوس لقمه نانی ،  نانی
این نکته رمزاگر بدانی ، دانی.........................هر چیز،که درجستن آنی ، آنی

نقل قول  

آفلاین AitUniversity
نقل قول

امتیاز این پست: 3
11-05-2018, 04:54 PM
(11-05-2018, 03:30 PM)sahebi نوشته: سلام دوستان
ممنونم

سلام
من چک کردم، همیشه خودتون بذارید جای استاد موقع اماده کردن رزومه و فکر کنید هفته ای 200 تا رزومه دستتون میرسه، خب رزومه باید چی داشته باشه که منو جذب کنه؟ علاوه بر قوی بودن باید خوب هم تهیه شده باشه تا میل کنم 20 ثانیه بخونمش!
1- این خیلی تو هم رفتست و خیلی پوینت منفی ای محسوب میشه
2- قسمت Award رو بیارید بالا، بعد از Education
3- اینکه شما فعالتی اضافی دارید هیچ اهمیت تحصیلی نداره برای استاد
4- از فاصله بین پاراگراف ها به عنوان تفکیک کننده استفاده کنید
5- ستون سمت چپ رو حذف کنید که عنوان هدینگ رو گذاشتید و تبدیلش کنید به دو سطر، یعنی هدینگ و زیرش مطالب مرتبط باهاش
6- نیاز نیست هر بخش رو با شکل نشون بدید
7- نوشتن دیپلم هم نیاز نیست
8- این وضعیت مقالات مشخص بشه، تحت داوری؟ ثبت شده؟ ثبت خواهد شد؟
9- من باشم دیگه کورس ها گذرونده رو نمیذارم و به جاش کارهای مستر رو شاخ برگ میدم
10 - نوشتن تمام سابقه کاری ها کمک نمیکنه بهتون، مثلا اینکه فرد سال اول ارشد باشه اما director manager هرجایی باشه اصلا با قواعد اینا سازگار نیست،

نقل قول  

آفلاین sahebi
**
نقل قول

11-05-2018, 11:13 PM
سلام
ممنون از وقتی که گذاشتین و راهنمایی خوبتون
خیلی خوب بود
مورد ۳ یعنی میگین داوطلبانه ها رو بردارم؟
مورد ۸ من مقاله ای که دارم به مجلات مختلف دمیفرسم و الان توی داوری اولیه س که اصن اون مجله میپذیره یا نه، رو بنویسم تحت داوری؟ فکر کردم همین in progress مناسبه؟
مورد ۹ منظورتون از کارهای مستر یعنی فعالیتهای پژوهشی؟ خب من که ندارم بنظرتون کورس ها پوئنی محسوب نمیشه؟
ممنووونم
نقل قول  

آفلاین AitUniversity
نقل قول

امتیاز این پست: 2
13-05-2018, 07:39 PM
(11-05-2018, 11:13 PM)sahebi نوشته: سلام
ممنون از وقتی که گذاشتین و راهنمایی خوبتون
خیلی خوب بود
مورد ۳ یعنی میگین داوطلبانه ها رو بردارم؟
مورد ۸ من مقاله ای که دارم به مجلات مختلف دمیفرسم و الان توی داوری اولیه س که اصن اون مجله میپذیره یا نه، رو بنویسم تحت داوری؟ فکر کردم همین in progress مناسبه؟
مورد ۹ منظورتون از کارهای مستر یعنی فعالیتهای پژوهشی؟ خب من که ندارم بنظرتون کورس ها پوئنی محسوب نمیشه؟
ممنووونم

- ببینید هدف پر بودن رزومه نیست، حرفه ای بودن اونه - بنظرم کارهای داوطلبی بی ربط به بکگراندتون بود و نبودش خیلی فرقی نمیکنه
- بنظرم بنویسید زیر داوری حداقل مشخص باشه ثبت شده و منتظر نظر داورید
- بله، حتما نیاز همه اون کارهارو انجام داده باشید، یکم قدرت پرورش مطلب رو تو نوشتن این بخش دخیل کنید - کورس ها رو وقتی دارید به استادا ایمیل میزنید چون معدلتون خوبه ریزنمرات انگلیسیتون بفرستید همراه رزومه و کاور لتر - کلا کورس رو اگر باز توی دو صفحه رزومه جا بود بذارید

نقل قول  

آفلاین sahebi
**
نقل قول

14-05-2018, 07:00 AM (آخرین تغییر در ارسال: 14-05-2018, 07:00 AM توسط sahebi.)
اهان چشم خیلی راهنمایی خوبی بهم کردین
ممنون از وقتی که گذاشتین
نقل قول  

آفلاین emeliano
**
نقل قول

امتیاز این پست: 4
14-05-2018, 08:50 AM (آخرین تغییر در ارسال: 14-05-2018, 08:52 AM توسط emeliano.)
(11-05-2018, 03:30 PM)sahebi نوشته: سلام دوستان
ممنونم

1- هیچ چیزی در رزومه خطرناکتر از غلط املایی نیست! غلط املایی اونم به تعداد زیاد خیلی تاثیر بدی در شخص مقابل خواهد داشت. فقط در یک دقیقه اولی که رزومه شمارو خوندم شش‌تا ایراد تایپی دیدم! 
Curruculum 
Refrences
Elementry 
avarage 
amonge 
counselin
هنوز هم هست! 
2- فاصله رو رعایت کنید! بعد از نقطه (.) کاما (،) یا ( : ) باید "فاصله" (Space) بزنید. استادها بدلیل اینکه داوری مقاله میکنن و خودشان مقاله می‌نویسند خیلی خیلی این دو مورد یعنی ((غلط املایی)) و ((زیبانویسی)) براشون مهمه.
3- در قسمت Publications اسم خودتون رو Bold کنید.
4- فرمت ریپورت Publicationهاتون رو بر اساس فرمت یکی از بهترین ژورنالهای رشته خودتون انجام بدین.
5- نوشتن معدل رو پیشنهاد نمیدم مخصوصا اگه کشوری که دارید اپلای می‌کنید Scale متفاوتی از ایران داره. معدل رو فقط در دو حالت پیشنهاد میکنم بنویسید: الف) دانشگاه تاکید کرده که معدل رو در رزومه بنویسید ب) معدل لیسانس و فوق لیسانستون "بیست تمام" هست! 
6- کادر برای رزومه رو نمیپسندم (ترجیح شخصی)
7- توی صفحه دوم تاریخ‌ها زیر هم مرتب نیست!
8- خیلی آیکون‌هایی که گذاشته بودین کنار بخش‌های مختلف رو نپسندیدم (ترجیح شخصی) اما اگه هدفتون این بوده که متفاوت باشید اون یه حرف دیگه‌ست.
9- بین بخش‌های مختلف رزومه‌تون به خط فاصله بندارین! خیلی چسبیده به هم هستن!

توصیه:
1- حتما به حداقل سه نفر هم رشته‌ای و سه نفر غیر هم رشته‌ای رزومه‌تون رو بدین که بخونن (ترجیحا اشخاص آکادمیک)
2- بعد از نهایی شدن رزومه‌تون اون رو پرینت بگیرین و برای آخرین بار چک کند (خیلی وقتها ایراداتی که در مانیتور از چشم‌تون در میره در پرینت به چشم میاد.

موفق باشید
امیلیانو
می‌گویند داستان هر تولدی پایان شاد یک داستان غم‌انگیز است.
همواره اختری فرو می‌افتد تا ستاره‌ای جدید بر دامن آسمان زندگی بدرخشد.
حکایت emeliano در آکادمیا کافه
نیز از جنس همین تولدها است.
پهلوانی از افلاک انجمنی فرو افتاد تا امروز emeliano در اینجا درکنار شما باشد.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (14): « قبلی 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 بعدی »