عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا گرین کارت و اقامت دائم آمریکا v
1 2 بعدی »
مراحل اقدام برای شهروندی (citizenship) آمریکا و آزمون مربوطه

صفحه‌ها (20): « قبلی 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 20 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مراحل اقدام برای شهروندی (citizenship) آمریکا و آزمون مربوطه
آفلاین homayoun.v22
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
18-03-2018, 03:21 AM
سلام جناب مایک ...من خواهرم حدودا 3 سال و نیم پیش از طریق ویزای ازدواج گرین کارت امریکا رو گرفت و بعد از اینکه دوره 3 ساله رو گذروند (حدودا 8 ماه پیش) واسه سیتیزنی اقدام کرد و حالا سه هفته دیگه وقت مصاحبه داره ولی یه مشکلی هس موقعی که وارد امریکا شد بهش گرین کارت دو ساله دادن و بعد دو سال که گرین کارتش اکسپایر شد واسه گرین کارت ده ساله درخواست داد ولی هنوز(بعد از یک سالو نیم که گذشته از درخواستش)بهش گرین کارت ندادن فقط یه مهر تو پاسپورتش زدن که گفتن حکم گرین کارتو داره الان واسه مصاحبه گویا گرین کارت و پاسپورتو میگیرن قبلش. الان مشکلی پیش نمباد؟؟؟...سپااااس..
نقل قول  

آفلاین homayoun.v22
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

18-03-2018, 03:21 AM
سلام جناب مایک ...من خواهرم حدودا 3 سال و نیم پیش از طریق ویزای ازدواج گرین کارت امریکا رو گرفت و بعد از اینکه دوره 3 ساله رو گذروند (حدودا 8 ماه پیش) واسه سیتیزنی اقدام کرد و حالا سه هفته دیگه وقت مصاحبه داره ولی یه مشکلی هس موقعی که وارد امریکا شد بهش گرین کارت دو ساله دادن و بعد دو سال که گرین کارتش اکسپایر شد واسه گرین کارت ده ساله درخواست داد ولی هنوز(بعد از یک سالو نیم که گذشته از درخواستش)بهش گرین کارت ندادن فقط یه مهر تو پاسپورتش زدن که گفتن حکم گرین کارتو داره الان واسه مصاحبه گویا گرین کارت و پاسپورتو میگیرن قبلش. الان مشکلی پیش نمباد؟؟؟...سپااااس..
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
18-03-2018, 04:06 AM (آخرین تغییر در ارسال: 18-03-2018, 04:10 AM توسط M1KE.)
نباید مشکلی باشه، این مهرها که به مهر I551 معروفن به طور موقت (تا یک سال) برای اثبات اقامت به کار میرن. برای اطمینان بهتره قبلش به یکی از دفاتر USCIS مراجعه کنند ببینند نیازی هست تمدیدش کنند یا خیر (چون گفتین یک سال و نیم از زمان زدنش در گذرنامه گذشته).
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

25-03-2018, 12:08 PM
سلام 
با تشکر از راهنمایی هایتان. من در تاریخ 16 می 2014 گرین کارت گرفتم  از ان زمان تا کنون با رعایت عدم سفر بیش از 6 ماه و اقامت پیوسته ایی که از اکتبر 2017 تا اتمام دوره خواهم داشت ......اگر در تاریخ 16 می 2019 اپلای کنم 888 روز حضور فیزیکی خواهم داشت .  ایا میتوانم در  10 جون اپلای کنم که عدد 913 روز محقق شود .ایا این زمان888 روز که 20 تا 21 ماه اخرش پیوسته هست مشکل ساز میشود ؟ایا میتوانم در 10 جون که 913 روز از روز مبدا هست اپلای کنم ؟ ممنون از راهنماییتان
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 1
25-03-2018, 07:43 PM (آخرین تغییر در ارسال: 25-03-2018, 07:44 PM توسط M1KE.)
از روز مبدا (۱۶ می ۲۰۱۴) حساب نمیشه از ۵ سال پیش نسبت به زمان اپلای حساب میشه. وقتی ۱۰ جون اپلای کنید می بایست از تاریخ ۱۰ جون ۲۰۱۴ حساب کنید. به عبارت دیگه هر یک روزی که اینطرف بیشتر صبر می کنید (بعد از ۱۶ می)، یک روز از ابتدای کار کم میشه و همدیگه رو خنثی می کنن. زمانی تعداد روزهای حضورتون افزایشی میشه که به سالگرد اولین خروجتون برسید. مثلا اگر ۱۵ جولای ۲۰۱۴ خارج شده بودین در این صورت اگر الان بعد از ۱۵ جولای به ازای هر روزی که بمونید به مجموع روزهای حضورتون یک روز اضافه میشه.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

26-03-2018, 12:11 AM
ممنون از راهنمایی تان ...سفر اول من ۵ ماه طول کشیده پس با فرمایش شما من باید ۱۰ نوامبر به جای ۱۰ جون اپلای کنم ..به نظر شما نمیارزد همون ۱۰ جون یبار اپلای کنم شاید به خاطر ممتد بودن دوره پایانی مورد پذیرش واقع شود یا اصلا ارزش امتحان کردن نداره ؟ بازم ممنون از راهنماییتون
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 1
26-03-2018, 02:01 AM (آخرین تغییر در ارسال: 26-03-2018, 02:05 AM توسط M1KE.)
بستگی داره سفر شما از کی شروع شده باشه. از روزی که شروع شده باید به میزانی که نیازه بمونید. از پست اول شما اینطور برمیاد که شما ۲۵ روز کمتر از ۳۰ ماه لازم برای شهروندی در آمریکا حضور داشتین. در نتیجه از سالگرد اولین تاریخی که خارج شدین باید ۲۵ روز بگذره. اگر همون ماه مه که گرین کارت گرفتین خارج شدین ۲۵ روز بعدش یعنی اواخر جون می تونید اقدام کنید. اگر آگوست خارج شدین ۲۵ روز بعدش یعنی اواخر سپتامبر می تونید اقدام کنید. در اونصورت اگر حساب کنید می بینید که در ۵ سال اخیر تعداد روزهای حضورتون به حد نصاب ۳۰ ماه میرسه.

در فرم های اپلای شما اعلام می کنید که شرط حضور رو برآورده کردین و اگرچه ممکنه افسر بررسی پرونده دقیق روزها رو نشمره و تایید کنه ولی از نظر قانونی شما ادعای دروغ کردین. در نتیجه به نظرم ارزشش رو نداره.
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

12-04-2018, 06:02 PM
سلام، من دوتا سوال دارم، من و همسرم از سال ۲۰۱۱ گرین کارت داریم، سال ۲۰۱۲ پاس سفید گرفتیم و تا اوایل ۲۰۱۴ خارج از ایران بودیم.ظاهرا بر اساس قانون مهاجرت ما میتونیم بعد از چهار سال تقاضای سیتیزن شیپ کنیم که در حال انجام اون هستیم. در اون دو سالی که امریکا نبودیم فرم مالیاتی پر نکردیم چون در آمدی نداشتیم. این میتونه مشکل ساز باشه؟چون توی فرمهای n400 پرسیده که آیا شده تابحال فرم مالیاتی پر نکرده باشید. از طرفی هیچ قسمتی از فرمها جایی برای اینکه اعلام کنیم پاس سفید داشتیم نداره. برای این مشکل چطور باید عمل کنیم.
ممنون
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

14-04-2018, 05:55 AM (آخرین تغییر در ارسال: 14-04-2018, 05:59 AM توسط M1KE.)
در صورتی که درآمد شخص در سال موردنظر کمتر از حد خاصی باشه (حدود ۱۰ هزار دلار) اجباری به پر کردن فرم های مالیاتی نیست و در نتیجه مشکل قانونی خاصی نباید ایجاد کنه. این قضیه البته به شرطی هست که شما زیرمجموعه فرد دیگری مالیات رو گزارش نکنید. مثلا اگر همسر شما ۸۰۰۰ دلار درآمد داشته باشه و شما یا فرزند شما که وابسته به شماست ۵۰۰۰ تا، در اونصورت چون مجموع درآمد بالای حدود ۱۰۰۰۰ تا میشه احتمالا نیازه که اعلام بشه. در صورتی که سوال کردن می تونید واقعیت رو بگین. در برخی فرم ها دیدم سوال میشه که آیا نیاز بوده در سال موردنظر مالیات پر بشه یا نه و در ادامه سوال شده که آیا گزارش کردن یا خیر.
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

15-04-2018, 09:23 PM
سلام خسته نباشید
من با خانومی در امریکا که سینیزن اونجاست و ایرانی است البته اشنا شدم و میخواهیم ازدواج کنیم
ایشون الان امریکا هستند ولی تا چند وقت دیگر میایند ایران
من برای دریافت ویزا از طریق ازدواج چه کاری باید انجام دهم ؟
باید اینجا ازدواج کنیم و بعد خانوم تقاضا بده یا الان هم که امریکاست میتونه این تقاضا رو بده ؟
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

16-04-2018, 05:03 AM
(14-04-2018, 05:55 AM)M1KE نوشته: در صورتی که درآمد شخص در سال موردنظر کمتر از حد خاصی باشه (حدود ۱۰ هزار دلار) اجباری به پر کردن فرم های مالیاتی نیست و در نتیجه مشکل قانونی خاصی نباید ایجاد کنه. این قضیه البته به شرطی هست که شما زیرمجموعه فرد دیگری مالیات رو گزارش نکنید. مثلا اگر همسر شما ۸۰۰۰ دلار درآمد داشته باشه و شما یا فرزند شما که وابسته به شماست ۵۰۰۰ تا، در اونصورت چون مجموع درآمد بالای حدود ۱۰۰۰۰ تا میشه احتمالا نیازه که اعلام بشه. در صورتی که سوال کردن می تونید واقعیت رو بگین. در برخی فرم ها دیدم سوال میشه که آیا نیاز بوده در سال موردنظر مالیات پر بشه یا نه و در ادامه سوال شده که آیا گزارش کردن یا خیر.
خیلی ممنون از پاسختون. یک سوال دیگه هم دارم، ما نوامبر ۲۰۱۱ وارد آمریکا شدیم و بلافاصله برای پاس سفید اقدام کردیم و از ۲۰۱۲ تا ۲۰۱۴ آمریکا نبودیم. از ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۵ هم برای مدتی همسرم کار کرده و من بیکار بودم. اواخر ۲۰۱۵ من هم مشغول به کار شدم. با توجه به اینکه از ۲۰۱۲ تا ۲۰۱۵ من کاری انجام ندادم آیا باید توی فرمها اعلام کنم unemployedبودم؟ آیااین موضوع روی پروسه سیتیزن شیپ ما اثر بدی نداره؟ در این مدت ما از کمکهای دولتی استفاده نکردیم. پیشاپیش ممنون بابت جوابتون.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (20): « قبلی 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 20 بعدی »