عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی آلمان تحصیل در آلمان v
1 2 بعدی »
شانس پذیرش پزشکی از دانشگاه های آلمان

صفحه‌ها (19): « قبلی 1 ... 12 13 14 15 16 17 18 19 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس پذیرش پزشکی از دانشگاه های آلمان
آفلاین mobin_alinia
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
19-02-2017, 03:57 AM
با سلام . من در مقطع پیش دانشگاهی هستم با معدل دیپلم 14.5 . اینو هم میدونم که معدلم خیلی کمه برای پزشکی . زبان انگلیسی هم بلدم ولی هنوز مدرکی ندارم . زبان آلمانی هم حدودا بلدم و اگر بخوام میتونم در عرض یک یا دو ماه خودم رو به سطح b2 برسونم . در صورت قبولی در رشته ی پزشکی در دانشگاه دولتی ایران ( در کنکور سراسری ) ، و کسب نمره ی خوب در کالج ، شانس قبولی پزشکی در یکی از دانشگاه های آلمان برای شرایط من چقدره ؟؟ ( آزمون کالج خیلی سخته؟؟ ) . آیا امکان داره که فقط با قبولی پزشکی در دانشگاه های ایران و مدرک زبان آلمانی تو آلمان پزشکی خوند؟؟ چون بعضی ها میگن که تو آزمون های کالج، بیشتر خود آلمانی ها و پناهنده ها رو قبول میکنن . و اینکه تو کالج فقط از درسای زیست و ریاضی و زبان آلمانی ، امتحان میگیرن ؟؟ به حرف موسسه ها اعتماد کنم ؟ چون طوری از آسون بودن و قبولی قطعی صحبت میکنن که انگار قبولی پزشکی تو آلمان تضمینه . و در آخر هم اینکه با وضعیت من ، شرایط تحصیل پزشکی در اتریش چطوره ؟؟؟ ممنون
نقل قول  

آفلاین aminnore
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

19-02-2017, 06:55 PM
با سلام 
قبل هر چیز میخوام تشکر کنم به خاطر راه اندازی همچین سایتی که تونست به خیلی از سوالای من و امثال من جواب بده.
من در حال حاضر ۱۸ سالم هست و دانجشوی ترم 2 رشته ی پزشکی در دانشگاه سراسری هستم. معدل دیپلمم ۱۹.۷و معدل پیش دانشگاهیم 18.9 بود (متاسفانه به خاطر کنکور نتونستم وقت و تمرکز زیادی روی نمرات پیش دانشگاهی داشته باشم).رتبه ی کنکورم 490 شد . معدل ترم قبلم هم 17.49 شد که البته به خاطر وقتی بود که از ترم قبل روی تحقیقاتم روی بیماری MS گذاشتم(و هنوز هم میذارم). وگرنه میتونستم معدل بهتری داشته باشم.
 در مورد زبان آلمانی هم هنوز اقدامی براش نکردم ولی با توجه به اینکه پدر و مادرم مدت زیادی آلمان زندگی میکردن ،آشنایی مختصری با این زبان دارم.در هر صورت اگه بدونم راهی که توش میخوام قدم بردارم شدنی هست در اسرع وقت شروع میکنم به کلاس رفتن و سعی میکنم تو 1.5 سال تمومش کنم .
قصد دارم اگه میسر بشه برم و آلمان پزشکی بخونم;حتی شده از اول هم میخونم. میخواستم بدونم با این وضعیت من آیا نیازی به گذروندن دوره ی کالج و یا آزمون ورودی پزشکی هست یا اینکه میتونم صرف ارائه ی مدارکم اپلای بگیرم ؟ چون خوندم که با توجه ب پرمتقاضی بودن این رشته نیاز به قبولی توی یه آزمون ورودی هست . و سوال دیگه اینکه توی چه رنج دانشگاهایی ممکنه اپلای منو قبول کنن؟
جواب سوال اول برام مهمتره . اگه میشه اینو یکم بیشتر توضیح بدید. 
با تشکر
نقل قول  

آفلاین esmaeil.f4u
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

03-05-2017, 09:05 PM (آخرین تغییر در ارسال: 03-05-2017, 09:08 PM توسط esmaeil.f4u.)
سلام و عرض ادب و تشکر از تاپیک مناسب و خوبتون
بنده در حال حاضر دانشجوی سال 4 پزشکی عمومی هم چنین دانشجوی ارشد بهداشت(mph )در دانشگاه دولتی هستم. ,  معدل کتبی دیپلمم در رشته تجربی 19.62 و معدل پیش دانشگاهیم هم 19.4 هست و با رتبه نزدیک به 300منطقه در رشته ی پزشکی قبول شدم . . و در حال حاضر معدل کل دانشگام تا این لحظه 16.8 هست.

مایلم بعد از اتمام دوره عمومی در ایران در کمترین زمان و بالاترین شانس و کمترین ریسک در تخصص پزشکی ادامه بدم که در نهایت فوق تخصص جراحی قلب رو بگیرم , که دو گزینه را مد نظر دارم :

1- تخصص جراحی قلب درآلمان 
2- تخصص جراحی عمومی در آمریکا بعدش فوق تخصص جراحی قلب

از الان میخوام مسیرم رو مشخص کنم که بدنبال امتحان usmle آمریکا باشم یا دنبال مدرک زبان آلمانی !

لطفا راهنماییم کنید که در کدوم یکی از موارد بالا بهتر و راحتتر به رشته ی مورد علاقم میتونم برسم؟ و شانس بالاتری دارم؟ اگه پیشنهاد سومی با توجه به وضعیتم مطرح هست ممنون میشم بشنوم
ممنون با ارزوی موفقیت
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

08-05-2017, 06:18 PM
(03-05-2017, 09:05 PM)esmaeil.f4u نوشته: سلام و عرض ادب و تشکر از تاپیک مناسب و خوبتون
بنده در حال حاضر دانشجوی سال 4 پزشکی عمومی هم چنین دانشجوی ارشد بهداشت(mph )در دانشگاه دولتی هستم. ,  معدل کتبی دیپلمم در رشته تجربی 19.62 و معدل پیش دانشگاهیم هم 19.4 هست و با رتبه نزدیک به 300منطقه در رشته ی پزشکی قبول شدم . . و در حال حاضر معدل کل دانشگام تا این لحظه 16.8 هست.

مایلم بعد از اتمام دوره عمومی در ایران در کمترین زمان و بالاترین شانس و کمترین ریسک در تخصص پزشکی ادامه بدم که در نهایت فوق تخصص جراحی قلب رو بگیرم , که دو گزینه را مد نظر دارم :

1- تخصص جراحی قلب درآلمان 
2- تخصص جراحی عمومی در آمریکا بعدش فوق تخصص جراحی قلب

از الان میخوام مسیرم رو مشخص کنم که بدنبال امتحان usmle آمریکا باشم یا دنبال مدرک زبان آلمانی !

لطفا راهنماییم کنید که در کدوم یکی از موارد بالا بهتر و راحتتر به رشته ی مورد علاقم میتونم برسم؟ و شانس بالاتری دارم؟ اگه پیشنهاد سومی با توجه به وضعیتم مطرح هست ممنون میشم بشنوم
ممنون با ارزوی موفقیت

این مسئله کمی سخته برای اینکه شما عملاً با انتخا المان دیگه باید برای همیشه به زبان المانی پزشکی بخونید. اما امریکا همچنان انگلیسیه!
دومین مورد اینه که بیشتر خدمات پزشکی در المان رایگان و بیمه ها عملاً خیلی مناسب در دسترس هستن. برای پزشکی در المان معدل بسیار مهمه اگر معدل بالاتر از 18 نداشته باشی شانستون بسیار پایینه.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین paarshin
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

17-09-2017, 04:09 AM
سلام و وقت بخیر
یک موردی هست که من رو نگران کرده و اکثرا هم جواب واضحی نمیدن
من 24 سالمه و دیپلمم رو سال 93 گرفتم با معدل 13 متاسفانه و دانشگاه هم نرفتم میدونم با این معدل هیچ شانسی ندارم احتمالا درسته؟؟
شنیدم در مورد آلمان اگر قبولی کنکور رو داشته باشین معدل اهمیتی نداره دیگه درسته؟؟؟ 
و اینکه این گپ تحصیلی چقدر میتونه مشکل ایجاد کنه؟؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
19-09-2017, 09:57 PM
(17-09-2017, 04:09 AM)paarshin نوشته: سلام و وقت بخیر
یک موردی هست که من رو نگران کرده و اکثرا هم جواب واضحی نمیدن
من 24 سالمه و دیپلمم رو سال 93 گرفتم با معدل 13 متاسفانه و دانشگاه هم نرفتم میدونم با این معدل هیچ شانسی ندارم احتمالا درسته؟؟
شنیدم در مورد آلمان اگر قبولی کنکور رو داشته باشین معدل اهمیتی نداره دیگه درسته؟؟؟ 
و اینکه این گپ تحصیلی چقدر میتونه مشکل ایجاد کنه؟؟

معدل در هر مقطع و زمانی برای دانشگاههای المان مهم بوده و هست. گپ بالای 30 سال کمی تردید برانگیز هست. با سن شما مشکلی نداره.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین 9310011060
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

04-11-2017, 02:11 PM
سلام. من در حال حاضر دانشجو كارشناسي رشته علوم تغذيه (پيرا پزشکی) در ايران هستم. بعد از إتمام أين دوره قصد تحصيل در رشته پزشکی آلمان رو دارم. فقط نگران هزينه هاي زندگي اونجام. آيا امكان پذير هست حين تحصیل كار كنم (با توجه به اينكه حجم درس هاي پزشكي زياده)؟
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

04-11-2017, 06:51 PM
(04-11-2017, 02:11 PM)9310011060 نوشته: سلام. من در حال حاضر دانشجو كارشناسي رشته علوم تغذيه (پيرا پزشکی) در ايران هستم. بعد از إتمام أين دوره قصد تحصيل در رشته پزشکی آلمان رو دارم. فقط نگران هزينه هاي زندگي اونجام. آيا امكان پذير هست حين تحصیل كار كنم (با توجه به اينكه حجم درس هاي پزشكي زياده)؟

سلام
احتمالا خیر، ضمن اینکه برای ساده‌ترین کارها نیز باید به زبان آلمانی تسلط داشته باشید.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

29-03-2018, 01:23 PM
سلام من رشتم تجربیِ و معدل دیپلم و پیشم ۱۷ به بالاست مدرک زبان آلمانی هم میخوام بگیرم برای پزشکی آلمان میخوام برم باید چیکار کنم؟
چون بدونِ کنکورِ باید کالج برم؟
چه اقداماتی باید انجام بدم؟
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

29-03-2018, 02:11 PM
(29-03-2018, 01:23 PM) نوشته: سلام من رشتم تجربیِ و معدل دیپلم و پیشم ۱۷ به بالاست مدرک زبان آلمانی هم میخوام بگیرم برای پزشکی آلمان میخوام برم باید چیکار کنم؟
چون بدونِ کنکورِ باید کالج برم؟
چه اقداماتی باید انجام بدم؟

سلام
اطلاعات بسیار کامل از راهی که باید طی کنید در لینک زیر قرار دارد.
German Higher Education Entrance Qualification – Abitur

اطلاع ندارم که زبان انگلیسی شما به چه صورت است، موارد کلی را با استناد به همان لینک ترجمه میکنم.
1. شما باید با مراجعه با وب سایت آنابین http://anabin.kmk.org/no_cache/filter/in...ionen.html مراجعه کنید.
بر روی سربرگ Suchen کلیک کنید، در کادر اول کشور را ایران و در کادر بعدی
School را انتخاب کنید.
اگر مدرسه ای که از آن فارغ التحصیل شده اید در این وب سایت وجود داشته باشید یعنی مدرک دیپلم شما از دیدگاه آلمان معتبر است و وارد مرحله بعد میشوید.
2. یا باید مدرک زبان آلمانی داشته باشید یا در دوره ی یک ساله شرکت کنید.

به طور کلی اعلام شده که کمک هزینه تحصیلی هم وجود دارد که کمی عجیب است.
به هر حال لینکی که قرار دادم اطلاعات بسیار کاملی دارد.

روند اپلای هم مشخص است، شما باید دانشگاه پزشکی انتخاب کنید و اپلای کنید.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (19): « قبلی 1 ... 12 13 14 15 16 17 18 19 بعدی »