عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا روادید (ویزای) آمریکا روادید دانشجویی امریکا F1 و F2 تاثیر شرایط مختلف بر شانس گرفتن ویزای امریکا

صفحه‌ها (9): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
تاثیر شرایط مختلف بر شانس گرفتن ویزای امریکا
آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 1
28-03-2018, 10:43 AM
(28-03-2018, 10:34 AM)giga نوشته: یه مسئله دیگه . من بعد از فراغت از تحصیل برای یه شرکت نیمه دولتی کار کردم نباید بگم؟ این فاصله بعد از فراغت از تحصیل رو هم کار تحقیقاتی کردم ( البته تنهایی نه در موسسه یا دانشگاه) و هم در این شرکت بودم.

(28-03-2018, 10:35 AM)giga نوشته: برای این فاصله زمانی چی بگم؟
@szeinalilathori
کار حساس انجام میدادید؟ صنایع پتروشیمی، نظامی، نانو یا موارد مشابه بوده؟
اگر اینطور هستش اعلام نکنید و اگر کار غیر حساس بوده اعلام کنید.
این مورد رو دوست خوبمون توضیح خواهند داد.

پی نوشت: اگر در حد 2 تا 3 سال هستش حتی 4 سال با گفتن اینکه سربازی بودید و بعد هم امتحانات زبان قابل پوشش هستش، برای بیشتر از این باید کمی با دقت تر صحبت کنید و دلیل قانع کننده تری داشته باشید.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین szeinalilathori
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
28-03-2018, 11:06 AM
(28-03-2018, 10:35 AM)giga نوشته: برای این فاصله زمانی چی بگم؟
دوست عزیز سلام

مهمترین مسئله اینه که زمانهایی که در CV و DS-160 پر میکنید کاملا با هم بخونه؛ این دو مدرک با دقت بررسی میشه. بهتره که زمان خالی زیادی نداشته باشید. در اون بازه وقتی اشاره کنیدکار تحقیقاتی میکردید باید کارفرما(استاد راهنما) که براشون کار میکردید و میزان حدودی حقوق دریافتی رو اشاره کنید. اگر هم بخواید اشاره کنید که در فلان شرکت کار کردم، باز لازمه همه ی این موارد شامل مشخصات کامل شرکت و مدیرش و حتی مثلا مسئول مربوطه بخش خودتون رو وارد کنید. پس دقت کنید موردی که براتون بی دردسرتر هست رو وارد کنید.
ضمن اینکه توصیه دوستمون @automotive هم کاملا صحیحه که موارد حساس رو اصلا ذکر نکنید و البته اینکه یه زمان یکی دو ساله که مشغول سربازی یا ازمونها بودید هم براشون قابل قبول هست. 
ضمن اینکه بابت مراجعه به سفارت، اگه فاند ندارید تا جایی که من شنیدم قبرس (که سفارت اصلی نیست)خیلی به فاند حساس نیست و موارد سلف فاند شاید بهتر باشه بیشتر اونجا مراجعه کنند. اما این صحبتم به این معنی نیست که مثلا کسی که سلف فانده نمیتونه از ایروان ویزا بگیره، خیلی از دوستان با توجیه منطقی برای دوره ارشد و ارائه bs مناسب از ارمنستان هم ویزا گرفتند اما به هر حال همونطور که گفتم ایروان به نظر میاد روی فاند حساسه و افرادیکه فاند دارن راحتتر از بقیه اونجا ویزا میگیرن.

ارادتمند 
الهام
.If it costs your peace, it's too expensive
نقل قول  

آفلاین giga
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
28-03-2018, 09:23 PM
من در یکی از شرکت های تابع وزارت نیرو بودم. بگم ؟
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 0
29-03-2018, 10:22 AM
(28-03-2018, 09:23 PM)giga نوشته: من در یکی از شرکت های تابع وزارت نیرو بودم. بگم ؟

این تاپیک و این لیست را مطالعه کنید.
اگر جزو این دسته ها نبود اعلام کنید. البته من فکر نمی‌کنم شرکت تابعه وزارت نیرو مشکل خاصی ایجاد کند مگر اینکه با توربین‌ها کار کرده باشید اگرنه تولید ادوات توزیع یا موارد مشابه مشکل خاصی ایجاد نمیکنند، ضمنا علم ساخت توربین نداریم اما به طور کلی اگر با توربین های بخار کار کرده‌اید اعلام نکنید.

پی نوشت مهم: از همین فروم در رشته بسیار حساس برق گرایش مخابرات (تمامی شنود های دنیا، کنترل میسل‌ها و ده‌ها کار خطرناک و حساس ارتباط مستقیم با این رشته دارد) به راحتی کلیر شده اند.
در رشته شیمی یکی از دوستان کلیر نشد (‌به دلیل تحقیق مرتبط در حوزه نفت) اما چند نفر دیگر با وجود رشته شیمی و نداشتن تحقیقات و کار حساس کلیر شدند.

حال خود شما بهتر اطلاع دارید که در کلیت شرکتی که کار میکردید و کار خود شما چه بوده است، اگر حساس است از تمامی مدارک آن را حذف کنید، اگر در CV یا Resume خود این موارد را اعلام کرده‌اید که قطعا در وقت سفارت باید اعلام کنید که مغایرت مدارک شدیدا حساسیت را بالا می‌برد.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (9): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9