عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی آلمان تحصیل در آلمان v
1 2 بعدی »
شانس پذیرش کارشناسی از دانشگاه های آلمان

صفحه‌ها (9): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس پذیرش کارشناسی از دانشگاه های آلمان
آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
04-12-2016, 04:27 PM
(03-12-2016, 10:59 PM)zahra98 نوشته: سلام خوب هستید 
من میخواستم شرایط قبولی در رشته حسابداری المان مطلع بشم و از انجایی که سنم کمه و فعلا دو سالم مونده تا دیپلمم رو بگیرم  و رشتم فنی - حسابداری است ولی دقیقا نمیدونم باید تافل زبان بگیرم یا المانی یا هردو میشه کمکم کنید من الان باید روی چه گزینه هایی تمرکز کنم ؟ تافل گرفتن ؟ معدل؟ نمیدونم واقعاو از اونجایی که وقتی میرم دنبال شرایط بورسیه بهم میخندن ومیگن کسی که تو زنجانه به جایی نمیرسه و واقعا دل سردم میکنن اما هدفیه که انتخاب کردم و کسی هم کمکم نمیکنه

شما اگر بخوای برای لیسانس اقدام کنی باید مدرک پیش دانشگاهی داشته باشی. من توصیه اکید میکنم بهتره لیسانس رو ایران بخونی و معدلت رو بالای 16 داشته باشی بعد هم با TOEFL , IELTS براحتی اقدام کنی. بیشتر دوره های لیسانس در المان به زبان المانی است. بهتره لیسانس در ایران بخونی بعد هم همین موارد رو در رزومه ات داشته باشی.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین مهدی اصغریان
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
31-05-2017, 09:52 AM
سلام می خواستم بدونم پس از ابنکه دیپلم رو گرفتم برای پذیرش لیسانس تو رشته های تجربی چه شرایطی باید داشته باشم؟
نقل قول  

آفلاین مهدی اصغریان
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

01-06-2017, 11:18 PM
سلام بنده می خواستم بدونم که برای پذیرش در مقطع لیسانس چه مدارک زبانی نیاز داره. منطورم اینکه تافل هم باید بگیریم.
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
03-06-2017, 09:31 AM
(31-05-2017, 09:52 AM)مهدی اصغریان نوشته: سلام می خواستم بدونم پس از ابنکه دیپلم رو گرفتم برای پذیرش لیسانس تو رشته های تجربی چه شرایطی باید داشته باشم؟

(01-06-2017, 11:18 PM)مهدی اصغریان نوشته: سلام بنده می خواستم بدونم که برای پذیرش در مقطع لیسانس چه مدارک زبانی نیاز داره. منطورم اینکه تافل هم باید بگیریم.

به پست بالا مراجعه کنید. بیشتر دوره های لیسانس در المان به المانی برگزار میشه.
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین Mr J
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

01-01-2018, 11:53 PM
با سلام من متولد نیمه دوم ۷۰ ام سال ۸۹ وارد دانشگاه آزاد شدم ولی در سال ۹۱ مجبور به ترک دانشگاه شدم(انصراف ندادم و یهو اصن نرفتم) و به مشغول به کار شدم و الان هم مشغول کارم چون مشمول بودم اصن به تحصیل و ... فکر نمیکردم ولی امکان این فراهم شده که سال دیگه سربازی رو خریداری کنم و میخوام پس از خریداری کلا از ایران برم با توجه به شرایط من فهمیدم که بهترین راه برای من و آسونترین راه  به آلمان تحصیله. یکی دو مقاله دراین مورد خوندم که نوشته بود برای تحصیل باید اول کنکور قبول شم!‌ آیا این درسته ؟ باید توی کنکور شرکت کنم و پس از اون اقدام کنم یا میتونم در آزاد در رشته مورد نظر بدون کنکور اقدام کنم آیا میشه ازین راه هم رفت ؟ یا اصن نیازی به این مورد نیست ؟
در مورد زبان هم راهنمایی میکنید من نهایت ۱-۲ سال دیگه میخوام برم آیا نیازه هم انگلیسی بخونم هم آلمانی ‌؟ یا فقط با خواندن یکیشون اوکی هست ؟
نقل قول  

آفلاین sinasenator
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

02-01-2018, 12:54 AM
(04-12-2016, 04:27 PM)Shihan نوشته: شما اگر بخوای برای لیسانس اقدام کنی باید مدرک پیش دانشگاهی داشته باشی. من توصیه اکید میکنم بهتره لیسانس رو ایران بخونی و معدلت رو بالای 16 داشته باشی بعد هم با TOEFL , IELTS براحتی اقدام کنی. بیشتر دوره های لیسانس در المان به زبان المانی است. بهتره لیسانس در ایران بخونی بعد هم همین موارد رو در رزومه ات داشته باشی.

سلام منم یه مشکل دیگه دارم در این رابطه.
من میخوام لیسانسو اینجا بخونم ارشدو برم اونجا ولی بعضی سایت ها زدن اگه کارشناسی رو از جای دیگه بگیری باید هر ترم برای ارشد شهریه پرداخت کنی. درسته؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
03-01-2018, 10:55 AM
(02-01-2018, 12:54 AM)sinasenator نوشته: سلام منم یه مشکل دیگه دارم در این رابطه.
من میخوام لیسانسو اینجا بخونم ارشدو برم اونجا ولی بعضی سایت ها زدن اگه کارشناسی رو از جای دیگه بگیری باید هر ترم برای ارشد شهریه پرداخت کنی. درسته؟

خیر. هنوز هم دانشگاههایی داریم که کاملاً رایگانن چه از خارج المان بیایید و چه المان حضور داشته باشی
نقل قول  

آفلاین امید کاظمی
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

04-01-2018, 04:12 AM
سلام من میخوام برای گرفتن پذیرش کارشناسی از دانشگاههای آلمان اقدام کنم معدل پیشم ۱۷.۵ بوده و الان ۳ ماهه شروع کردم به خواندن زبان آلمانی میخوام در سال آتی بعد از رسیدن به حد مورد نیاز برای زبان آلمانی اقدام کنم برای گرفتن پذیرش به غیر از پیش دانشگاهی و زبان دیگه چه چیزهایی نیاز هست ؟ آیا قبولی در کنکور صد در صد نیاز هست ؟ من ۹ سال پیش در کنکور شرکت کردم و هم آزاد هم سراسری قبول شدم ولی هیشکدوم رو نرفتم اگر نیاز هست میشه از این قبولی استفاده کرد ؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

04-01-2018, 08:36 PM
(04-01-2018, 04:12 AM)امید کاظمی نوشته: سلام من میخوام برای گرفتن پذیرش کارشناسی از دانشگاههای آلمان اقدام کنم معدل پیشم ۱۷.۵ بوده و الان ۳ ماهه شروع کردم به خواندن زبان آلمانی میخوام در سال آتی بعد از رسیدن به حد مورد نیاز برای زبان آلمانی اقدام کنم برای گرفتن پذیرش به غیر از پیش دانشگاهی و زبان دیگه چه چیزهایی نیاز هست ؟ آیا قبولی در کنکور صد در صد نیاز هست ؟ من ۹ سال پیش در کنکور شرکت کردم و هم آزاد هم سراسری قبول شدم ولی هیشکدوم رو نرفتم اگر نیاز هست میشه از این قبولی استفاده کرد ؟

9 سال پیش؟! چند سالتونه؟
نقل قول  

آفلاین امید کاظمی
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

04-01-2018, 09:50 PM
(04-01-2018, 08:36 PM)Shihan نوشته: 9 سال پیش؟! چند سالتونه؟

۲۷ سال 
با این سن برای گرفتن پذیرش کارشناسی به مشکل برمیخورم؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (9): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 بعدی »