عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان v
1 2 بعدی »
نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان

صفحه‌ها (100): « قبلی 1 ... 93 94 95 96 97 98 99 100 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان
آفلاین AitUniversity
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
26-11-2017, 06:47 PM
(25-11-2017, 05:42 PM)fatima204 نوشته: دوستان سلام
من به یه استادی در کانادا ایمیل زدم ایشون گفتن که الان فاندم معلوم نیست و اوایل سال آتی مشخص میشه
من الان نمیدونم اپلای کنم یا نه
بنظرتون با چه محتوایی بهشون ایمیل بزنم ددلاین هم اوایل فوریه هستش
خیلی ممنونم

سوالی که مطرحه آیا از رزومه شما خوشش اومده اصلا ممکن استاد بگه فاند ندارم الان، اما اگر در آینده فاند داشته باشه شمارو میخواد؟ اوایل سال آتی که خب همون ژانویه و فوریه میشه یعنی زمان خواهید داشت برای تصمیم گیری

اگر متنتون ایمیلش بذارید شاید بهتر بتونم نظر بدم
تا در طلب گوهر کانی ، کانی.... ................... تا در هوس لقمه نانی ،  نانی
این نکته رمزاگر بدانی ، دانی.........................هر چیز،که درجستن آنی ، آنی

نقل قول  

آفلاین fatima204
نقل قول

امتیاز این پست: 0
26-11-2017, 07:14 PM
(26-11-2017, 06:47 PM)AitUniversity نوشته: سوالی که مطرحه آیا از رزومه شما خوشش اومده اصلا ممکن استاد بگه فاند ندارم الان، اما اگر در آینده فاند داشته باشه شمارو میخواد؟ اوایل سال آتی که خب همون ژانویه و فوریه میشه یعنی زمان خواهید داشت برای تصمیم گیری

اگر متنتون ایمیلش بذارید شاید بهتر بتونم نظر بدم

مرسی از پاسختون

If I didn't think that your CV was good enough to get into .... or  to join my group, I would not have replied to your original e-mail. I get 10s of e-mails like your each day and I do not have time to reply to them all.  I cannot make any promises at this stage because it is very early for consideration for Fall 2018. I only accept 1 or 2 new students each year and therefore, I won't be making any decisions until early 2018.

I have kept your e-mail and CV on file
خداوند سرنوشت قومی را تغییر نمی دهد، تا وقتی که آنان آنچه را که در خودشان است، تغییر دهند.
نقل قول  

آفلاین AitUniversity
نقل قول

27-11-2017, 01:04 AM
(26-11-2017, 07:14 PM)fatima204 نوشته: مرسی از پاسختون

If I didn't think that your CV was good enough to get into .... or  to join my group, I would not have replied to your original e-mail. I get 10s of e-mails like your each day and I do not have time to reply to them all.  I cannot make any promises at this stage because it is very early for consideration for Fall 2018. I only accept 1 or 2 new students each year and therefore, I won't be making any decisions until early 2018.

I have kept your e-mail and CV on file

خب الان میشه نظر بهتر داد، 
خودش مستقیم گفته رزومتون خیلی دوست داشته و به اصطلاح short list شدید - بعدشم ددلاین فوریه هست بنظرم مدارکتون رو برای اپلی اماده کنید مانند SOP، رزومه خوب و مرتبط و ...ژانویه بهش ریمایندر بزنید

نقل قول  

آفلاین fatima204
نقل قول

27-11-2017, 01:34 AM
(27-11-2017, 01:04 AM)AitUniversity نوشته: خب الان میشه نظر بهتر داد، 
خودش مستقیم گفته رزومتون خیلی دوست داشته و به اصطلاح short list شدید - بعدشم ددلاین فوریه هست بنظرم مدارکتون رو برای اپلی اماده کنید مانند SOP، رزومه خوب و مرتبط و ...ژانویه بهش ریمایندر بزنید

خیلی ممنونم فقط مضمون این ریمایندر چی باشه؟
خداوند سرنوشت قومی را تغییر نمی دهد، تا وقتی که آنان آنچه را که در خودشان است، تغییر دهند.
نقل قول  

آفلاین AitUniversity
نقل قول

امتیاز این پست: 4
27-11-2017, 06:12 AM
(27-11-2017, 01:34 AM)fatima204 نوشته: خیلی ممنونم فقط مضمون این ریمایندر چی باشه؟

نگارشش زسمی باشه و بگید میخواستم پیگیری کنم در وضعیت فاندتون تغییری رخ داده یا نه.

درجواب ایمیل الانش هم اگر چیزی هنور نگفتید تشکر کنید به خاطر اینکه وقت گذاشته بررسی کرده و بگید اوایل 2018 سراغ میگیرم و باز تاکید کنید خیلی علاقه دارید با این استاد کار کنید

نقل قول  

آفلاین hadis.hd
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

10-12-2017, 02:10 PM
سلام. من به یه استادی ایمیل زده بودم و اکی کامل داده بود اما چن تا ایمیل اخر من رو جواب نداده و اصلانخونده..حالا میگن دوشنبه به دفترشون تماس  بگیر.. کار درستی هست؟ چی باید بگم؟ در حد 2 تا 3 دقیقه؟
نقل قول  

آفلاین AitUniversity
نقل قول

امتیاز این پست: 2
10-12-2017, 07:52 PM
(10-12-2017, 02:10 PM)hadis.hd نوشته: سلام. من به یه استادی ایمیل زده بودم و اکی کامل داده بود اما چن تا ایمیل اخر من رو جواب نداده و اصلانخونده..حالا میگن دوشنبه به دفترشون تماس  بگیر.. کار درستی هست؟ چی باید بگم؟ در حد 2 تا 3 دقیقه؟ 

وقتی نخونده یعنی سرش شلوغه، الان ماه قبل از سال نو هستیم - دانشگاه ها کمتر از دو هفته دیگه بازن استادا درگیر امتحانات پایان ترمن اگر اوکی داده ولش کنید دیگه. فالوآپ کردن یعنی هر دوهفته مثلا یه ایمیل بزنید نه هرروز

حتی اگر تا هفته دوم ژانویه هم دیدید جواب نداده بدونید تو تعطیلات هستش - بعدش به تماس فکر کنید

نقل قول  

آفلاین hadis.hd
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

13-12-2017, 04:56 PM
اخه پروپوزال نوشتم و میخواستم قبل از اپلای بخونه..اگر جواب نداد من اپلای کنم؟ چون توی اخرین ایمیل گفته بود اپلای کن و اسم من رو به عنوان سوپروایزر بنویس
نقل قول  

آفلاین AitUniversity
نقل قول

13-12-2017, 07:00 PM
(13-12-2017, 04:56 PM)hadis.hd نوشته: اخه پروپوزال نوشتم و میخواستم قبل از اپلای بخونه..اگر جواب نداد من اپلای کنم؟ چون توی اخرین ایمیل گفته بود اپلای کن و اسم من رو به عنوان سوپروایزر بنویس
شما چیزی که نوشتید یکبار دیگه بخونید. خودش گفته اپلی کن و اسم منو بنویس
الان مشکل چیه پس؟ اگر جواب نداد بخاطر تعطیلات عید و شلوغی

نقل قول  

آفلاین szeinalilathori
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
15-12-2017, 01:38 AM
(13-12-2017, 04:56 PM)hadis.hd نوشته: اخه پروپوزال نوشتم و میخواستم قبل از اپلای بخونه..اگر جواب نداد من اپلای کنم؟ چون توی اخرین ایمیل گفته بود اپلای کن و اسم من رو به عنوان سوپروایزر بنویس
دوست عزیز سلام

اخیرا شرایطی مشابه چیزی که اشاره کردید، برای من اتفاق افتاده بود البته من پروپوزال ننوشتم اما استادی که به نظر میومد جواب مثبتی به من داده بودند، در جواب دو ایمیل آخر من که با فاصله دو هفته از هم ارسال کرده بودم پاسخی ندادند. باهاشون تماس گرفتم، بابت پاسخ ندادن عذرخواهی کردند و گفتند که چون سرشون شلوغ بوده فرصت نکردند جواب بدند. به نظر من فرصت خوبی بود سعی کردم دقیق تر نظر ایشون رو در مورد خودم و شانسم برای کار کردن با ایشون جویا بشم و یکی دو ساعت بعد از تماس، ایمیل زدند و هم بابت تماس گرفتن و پیگیر بودنم تشکر کردند، مجددا بابت دیرپاسخ دادن عذرخواهی کردند و پاسخ کاملی هم به ایمیلم دادند. 

ارادتمند
الهام
.If it costs your peace, it's too expensive
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (100): « قبلی 1 ... 93 94 95 96 97 98 99 100 بعدی »