عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی آلمان روادید آلمان مدارک لازم برای ویزای توریستی و بازدید از بستگان

صفحه‌ها (16): « قبلی 1 ... 9 10 11 12 13 14 15 16 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مدارک لازم برای ویزای توریستی و بازدید از بستگان
آفلاین saeid.f
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
21-06-2017, 02:35 AM
(18-06-2017, 12:28 PM)solkiper نوشته: سوالات هركس متفاوته با توجه به دليل رفتنتون ولي خب اين سوال رو صد در صد ميپرسن كه دليلتون واسه رفتن چيه واضح توضيح بديد و اينكه اصلاً خوب نيست ناگهاني پولي وارد حسابتون بشه چون اونها ميانگين ٣ ماهه رو ميخوان و اگر مثلاً چند روزه پول زيادي بياد توي حسابتون بر مبناي وام ميزارنش و اين خيلي بده( توي خود سايت سفارت هم توضيح داده شده) و من به دوستان ديگه ام گفتم به مظر من هرچيزي كه هستيد همون رو نشون بديد اونجا و واقعيت هارو بگيد و مطمئن باشيد مشكلي پيش نمياد چون آفيسري كه با شما مصاحبه ميكنه روزي كلي آدم با شرايط مختلف ميبينه و خيلي چيز هارو با همون چند دقيقه مصاحبه از شما ميفهمه

موفق باشيد

سلام دوباره.
ممنون بابت وقتی که میذارید جواب میدید.
من دعوتنامم برای دیدار فامیل هستش.بنظر شما بجز سند ملکی و حقوق اینا به طور متوسط چقدر پول تو حساب باشه خوبه؟
بنظر شما الان سخت گیر هستن یا شرایط حداقلی را داشته باشیم قبول میکنن؟
نقل قول  

آفلاین solkiper
**
نقل قول

امتیاز این پست: 6
21-06-2017, 02:48 AM
(21-06-2017, 02:35 AM)saeid.f نوشته: سلام دوباره.
ممنون بابت وقتی که میذارید جواب میدید.
من دعوتنامم برای دیدار فامیل هستش.بنظر شما بجز سند ملکی و حقوق اینا به طور متوسط چقدر پول تو حساب باشه خوبه؟
بنظر شما الان سخت گیر هستن یا شرایط حداقلی را داشته باشیم قبول میکنن؟

سلام خواهش میکنم
بستگی به مدت سفرتون و دعوت نامه ای که واسه شما فرستادن داره ولی اگر قرار باشه هزینه هاتون رو خودتون بدید معمولاً باید به اندازه هزینه ای که نیازه توی مدت سفرتون همراهتون باشه و همونطور که قبلاً گفتم به نظر من اینکه یکدفعه مبلغ زیادی پول بیاد توی حسابتون منطقی نیست و مشکل ساز میشه البته این فقط نظر منه و اینکه بستگی به مدارک و نحوه مصاحبتون باشه روزی که من رفتم به خاطر یکسری مسائل مجبور شدم پرینت یکی از حساب هامو ببرم که فقط 13 هزار تومن پول توش بود و مشکلی واسم پیش نیومد
موفق باشید
نقل قول  

آفلاین mohammadjafar
**
نقل قول

15-07-2017, 07:30 PM (آخرین تغییر در ارسال: 15-07-2017, 07:32 PM توسط mohammadjafar.)
سلام دوستان یک  راهنمائی می خواستم
اینکه من از آلمان دعوت شدم و تقبل  همه هزینه انجام شده از سمت دعوت کنند و اسکان ولی‌ هزینه رفت و  آمد با خودمه 
می‌خواستم بدونم چقدر موجودی واسه ۱ اقامت  ماه کافیه ؟ 
من تا زمانی‌ که میرم سفارت حدود ۸-۹ میلیون موجودی دارم و این حساب حقوق هستش 
آیا مشکلی‌ پیش میاد ؟
نقل قول  

آفلاین faranakz
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

05-09-2017, 02:38 PM
من در برلین زندگی‌ می‌کنم و ازدواج کردم،و قراره کارت اقامت خانوادگی آلمان رو دریف تکنم می‌خواستم بدونم چقدر باید صبر کنم که بتونم واسه برادرم دعوت نامه بفرستم ، برادرم دبیرستانی و ۱۷ سالشه ،مدارکی که نیاز داره چیا هستند و آیا من هم باید  فیش حقوقی و .. رو براش بفرستم ایران یا نه؟ ممنون از توجهتون
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

05-09-2017, 04:41 PM
(15-07-2017, 07:30 PM)mohammadjafar نوشته: سلام دوستان یک  راهنمائی می خواستم
اینکه من از آلمان دعوت شدم و تقبل  همه هزینه انجام شده از سمت دعوت کنند و اسکان ولی‌ هزینه رفت و  آمد با خودمه 
می‌خواستم بدونم چقدر موجودی واسه ۱ اقامت  ماه کافیه ؟ 
من تا زمانی‌ که میرم سفارت حدود ۸-۹ میلیون موجودی دارم و این حساب حقوق هستش 
آیا مشکلی‌ پیش میاد ؟
سلام
بله کافی است.
(05-09-2017, 02:38 PM)faranakz نوشته: من در برلین زندگی‌ می‌کنم و ازدواج کردم،و قراره کارت اقامت خانوادگی آلمان رو دریف تکنم می‌خواستم بدونم چقدر باید صبر کنم که بتونم واسه برادرم دعوت نامه بفرستم ، برادرم دبیرستانی و ۱۷ سالشه ،مدارکی که نیاز داره چیا هستند و آیا من هم باید  فیش حقوقی و .. رو براش بفرستم ایران یا نه؟ ممنون از توجهتون

اگر ایشان قصد اقامت دارند، مقاله زیر را مطالعه کنید.
German family reunion visa to join a relative or partner in Germany
اگر ایشان قصد ادامه تحصیل دارند که یک دعوتنامه معمولی صرفا با این موضوع که هزینه‌های تحصیل و زندگی ایشان را شما پرداخت می‌کنید کافی است.
وب‌سایت سفارت آلمان در ایران http://www.teheran.diplo.de/
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین saeid.f
**
نقل قول

12-09-2017, 08:51 PM
سلام
من یکشنبه رفتم سفارت .
برخوردشون خوب بود و بجز اینکه سهام داشتم قبول نکردن ولی پرینت حساب رو گرفتن.دانشجو هستم و برگه از اشتغال در دو محل کار و برگه دانشگاه رو براشون بردم.هدفمم دیدار هست . دو هفته دیگه ببینیم جواب چی میاد. ولی با این تفاسیری که از دوستان دیگه خوندم زیاد امیدوار نیستم .
نقل قول  

آفلاین naomi
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

29-11-2017, 03:15 PM
با سلام
من بزودی وقت سفارت آلمان دارم برای دیدار خواهرم که شروند آلمان هست 
چند سوال داشتم
1- من باید بلیط رزرو کنم
2- بیمه باید بکنم
1و2 برام سواله اخه من هنوز تاریخ دقیق سفر ندارم. راه حل چیه
3-صورتحساب بانک ببرم یا تراکنش حساب و آیا حساب خودم یا برای مادرم که قراره همراه من تو سفر باشه اکی هست
4-شوهرخواهرم و خواهرم دعوتنامه دادن .آیا باز خواهرم باید کپی شناسنامه یا پاس المانی بده به من در راستا اثبات روابط خانوادگی
5-ایا من نیاز قبل رفتن سفارت مدارک تو سفارت تاییدکنم. آخه وقت تایید دیر میدن چیزی تو لیست ندیدم سوال شده برام؟
6- ترجمه انگلیسی اوکیه
7-من دوران دانشجویی تموم شده اما هنوز فارغ التحصیل نشدم کارم ادامه داره آیا مشکلی داره کارت دانشجویی ارایه بدم یعنی استعلام میکیرن یا استادم نامه بده من بعنوان محقق دارم تو آزمایشگاه اش کار میکنم.البته تو سیستم نه فارغ التصیلم نه دانشجو Big Grin بی هویت.خخخخخخخخخخ
8- سایز عکس 6*4 یا 3*4

و چه نکاتی باید توجه کنم من قبلا ویزا شینگن کرفتم اما از طریق آژانس خودم انجام ندادم برای همین اطلاعاتم کافی نیست. لطفا کمکم کنید . ممنون
نقل قول  

آفلاین saeid.f
**
نقل قول

امتیاز این پست: 2
02-12-2017, 05:10 PM
(29-11-2017, 03:15 PM)naomi نوشته: با سلام
من بزودی وقت سفارت آلمان دارم برای دیدار خواهرم که شروند آلمان هست 
چند سوال داشتم
1- من باید بلیط رزرو کنم
2- بیمه باید بکنم
1و2 برام سواله اخه من هنوز تاریخ دقیق سفر ندارم. راه حل چیه
3-صورتحساب بانک ببرم یا تراکنش حساب و آیا حساب خودم یا برای مادرم که قراره همراه من تو سفر باشه اکی هست
4-شوهرخواهرم و خواهرم دعوتنامه دادن .آیا باز خواهرم باید کپی شناسنامه یا پاس المانی بده به من در راستا اثبات روابط خانوادگی
5-ایا من نیاز قبل رفتن سفارت مدارک تو سفارت تاییدکنم. آخه وقت تایید دیر میدن چیزی تو لیست ندیدم سوال شده برام؟
6- ترجمه انگلیسی اوکیه
7-من دوران دانشجویی تموم شده اما هنوز فارغ التحصیل نشدم کارم ادامه داره آیا مشکلی داره کارت دانشجویی ارایه بدم یعنی استعلام میکیرن یا استادم نامه بده من بعنوان محقق دارم تو آزمایشگاه اش کار میکنم.البته تو سیستم نه فارغ التصیلم نه دانشجو Big Grin بی هویت.خخخخخخخخخخ
8- سایز عکس 6*4 یا 3*4

و چه نکاتی باید توجه کنم من قبلا ویزا شینگن کرفتم اما از طریق آژانس خودم انجام ندادم برای همین اطلاعاتم کافی نیست. لطفا کمکم کنید . ممنون
سلام روزتون بخیر
بله بلیط رو باید رزرو کنید یا تأیید نهایی بشه . تأیید نهایی بشه بنظرم بهتره از نظر مسئولای سفارت .
2- بله بیمه مسافرتی حتما باید داشته باشید و معمولا بیشتر بیمه ها وقتی سفارت ویزا نداد پول رو بهتون بر می گردونن . ولی برای سفارت باید حتما بیمه تهیه کنید .
برای بیمه که تاریخ نمیخاد مثلا شما میگید برای 15 روز بیمه میخام . تاریخ روش نوشته نمی شه .
بنظر من برای هر دو باید گردش حساب سه ماه اخر رو ببرید بهتره . ( به انگلیسی )
نه کپی شناسنامشون نیاز نیست . همون دعوتنامه کفایت میکنه . تو سفارت اصل بر صداقت شماست .
نه همون داخل سفارت یه شخصی هست مدارک رو مرتب میکنه براتون اسمش علیرضا بود من رفتم . بعدش میرید به سمت باجه ها که مدارک رو بهشون تحویل میدید . سفارت آلمان ترجمه نمیخاد . 
برید دانشگاه بگید برای سفارت نامه بدن که شما دانشجو هستید  همین کافیه . با مهر دانشگاه باشه و فارسی .عکس فرقی نداره زیاد چون اسکن میکنن و بهتون بر می گردونند . من سه در چهار بردم قبول کردن .
نقل قول  

آفلاین Ehsan1361
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

03-12-2017, 11:12 AM
سلام
من هفته گذشته مصاحبه داشتم و برای اولین بار بود اقدام میکردم ؛ دو تا مورد بوجود اومد اول اینکه کسی که دعوتنامه فرستاده بود پناهنده بود و بعد اینکه یکی از دو تا سندای ملکی من در رهن دادگاه برای وثیقه بود؟ آیا با درخواست من موافقت میشه؟
شرایطم متاهل با یک فرزند که همسرم و بچه همراهم نیستند- گردش مالی خوب و مانده ۱۸۰ میلیونی- مدارک جواز تاسیس و عضو هیات مدیره و بیمه- مدارک مهندس مشاور
نقل قول  

آفلاین شهرزاد ر
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

03-12-2017, 04:49 PM
سلام من 23 آذر وقت سفارت دارم  من دعوتنامه دارم  از داییم  
مدارک گواهی اشتغال به کار فیش حقوقی و بیمه رو نمیدونم به فارس یباید ببرم 
یا باید ترجمه این  مدارک ببرم 
یکسری از افراد میگن نمخیواد 
یکسری میگن میخواد