عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا گرین کارت و اقامت دائم آمریکا v
1 2 بعدی »
مراحل اقدام برای شهروندی (citizenship) آمریکا و آزمون مربوطه

صفحه‌ها (20): « قبلی 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 20 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مراحل اقدام برای شهروندی (citizenship) آمریکا و آزمون مربوطه
مهمان
Unregistered
نقل قول

02-09-2017, 02:17 PM
با سلام
پدر و مادر من در دسامبر 2011 گرین کارت گرفتن و در دسامبر 2016 بعد از پر کردن 3 سال حضور در آمریکا تقاضای سیتیزن شیپی دادند که متاسفانه به دلیل سخت گیری ممتحن رد شدند.
الان به ایران بازگشتند و طبق قوانین گرین کارت که شش ماه بیشتر نبایستی خارج از خاک آمریکا باشند 2 ماه دیگر بایستی باز گردند ولی به دلیل شرایط جسمانی این امکان وجود ندارد.
آیا الان راهی وجود دارد تا این زمان برگشت طولانی تر شود. آیا می توانند خارج از خاک آمریکا تقاضای کارت سفید بدهند؟
با توجه به این که می خواستند این بار برای سیتیزن شدن وکیل و مترجم بگیرند آیا در روند کار سیتیزن شدنشون خللی ایجاد می شود یا خیر؟
با تشکر
نقل قول  

آنلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
02-09-2017, 11:04 PM
می تونند درخواست پاس سفید بدن منتهی در مرحله انگشت نگاری می بایست حضور داشته باشند. این برگه عبور هم صرفا از ابطال گرین کارت جلوگیری می کنه و ممکنه به دلیل خروج بیشتر از یکسال شرط اقامت پیوسته از بین بره و برای شهروندی نیاز باشه که از نو ۳۰ ماه حضور داشته باشند. به همین دلیل اگر سیتیزن شدن براشون مهمه بهتره به شکلی مدتی رو بمونند. ممکنه شرایط خاص پزشکی در توجیه عدم حضور و وقفه طولانی مدت به کار گرفته بشه ولی بهتره خیلی روی اون حساب نکنید.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

10-10-2017, 03:18 PM
سلام دوستان گرامی 
سوالی داشتم که من در 3 سال 4 ماه اول دریافت گرین کارت 10 ماه اقامت در آمریکا داشتم ولی با رعایت کامل فاصله  قانونی و ارایه اظهارنامه تکس در هر سال و اینکه هرگز 5 ماه بیشتر از آمریکا خارج نشدم اکنون وارد آمریکا شدم و قصد دارم 20 ماه متوالی تا اتمام 5 سال بمانم و کار کنم در 16 می 2019 که 5 سالم پر میشود به روز 885 روز میشود ایاد منظور از 30 ماه دقیقا عدد900 هست یا عدد دیگری .... و اینکه ایا میتوانم اپلای کنم در 4 سال و 9 ماه یا باید حداقل مدت بیشتری بمانم ...... لازم به ذکر است اگر نپذیرند چون سفر اولم 5 ماه بودم و در هنگام اپلای 5 سال قبل برسی میشود ایا صحیح است که باید 5 سال و 15 روز بمانم تا تکمیل شود
از همه دوستان که راهنمایی ام میکنند پیشاپیش سپاسگزارم
نقل قول  

آنلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 3
11-10-2017, 12:23 AM
در صورتی می تونید 90 روز زودتر اقدام کنید که 30 ماه از حضورتون گذشته باشه (یعنی افرادی که در 4 سال و 9 ماه قبلش مدت حضورشون بیشتر از 30 ماه بوده). اگر کمتر باشه باید انقدر صبر کنید که در 5 سال اخیر مدت حضورتون به 30 ماه برسه. در فرم قسمتی وجود داره که می پرسه در پنج سال اخیر در مجموع چند روز خارج از آمریکا بودین و وقتی بیشتر از 30 ماه بشه طبیعتا ایراد داره. اگر در حد چند روز باشه ممکنه نگه دارند و دیرتر بررسی کنند ولی اگر زیاد باشه ممکنه پس بفرستن.

از اونجاییکه شما در روزهای اول ورود احتمالا در آمریکا حضور داشتین هر روزی که بعد از 5 سال بمونید یک روز از ابتدای کار کم میشه و اثر اون روزی که بعد از 5 سال موندین خنثی میشه. یعنی اینطور نیست که شما بعد از 5 سال و 15 روز مدت حضورتون در 5 سال گذشته لزوما به 30 ماه برسه (زمانی شروع به افزایش می کنه که 5 سال گذشته متقارن با سالگرد خروج شما بشه چون بعد از اون تاریخ هر چی بمونید مدت زمان حضور در پنج سال گذشته در مجموع افزایشی میشه).
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین infosoroush
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
17-10-2017, 08:56 PM
سلام دوستان گرامی
سوال در مورد Aliases Name یا Nickname داشتم
من الان دارم فرم ان 400 رو برای سیتیزن شیپی خودم و خانومم پر میکنم
تو قسمت Part 2 information about you قسمت 3 سوال پرسیده other name you have used since birth include Nickname Aliases and maiden name if applicable
از اونجایی که من آدم محتاطی هستم فرم های DS-230 رو که برای گرین کارت اپلای کرده بودیم نگه داشتم
تو صفحه یک این فرم سوال 3 پرسیده بود: other name used for aliases (if married woman give maiden name 
اون زمان که من داشتم فرمهای خودم و خانومم رو پر میکردم به اشتباه فکر کردم منظورشون اینه اگه خانم متاهل هستید باید فامیل شوهر رو به عنوان maiden name اینجا بنوسم! من هم تو این قسمت فقط اسم فامیلی خودم رو به عنوان maiden name برای خانومم نوشتم!
حالا میخام فرم ان 400 رو برای سیتیزن شیپی پر کنم آیا لازم هست تو قسمت Part 2 information about you  قسمت 3 که درباره nickname و maiden name سوال کرده دوباره اسم فامیل خودم رو بنویسم یا اینکه نباید چیزی بنویسم؟ ضمنا" اینجا هم اسم کوچیک رو میخاد هم اسم فامیلی! با توجه به اینکه من تو فرم اپلای برای گرین کارت فقط اسم فامیلی رو نوشتم اینجا چکار باید بکنم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
نقل قول  

آنلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 4
18-10-2017, 12:53 AM
فقط چیزهایی رو بنویسید که رسما در مدارک عوض کردین و اگر پرسیدن توضیح بدین که اشتباه سهوی بوده و هیچوقت اسم عوض نشده. کادر موردنظر در همه فرم ها همیشه هم اسم داره و هم فامیلی ولی شما یکی رو بسته به شرایط N/A می گذارید یا هم که همون اسم ردیف قبل رو می گذارید که متوجه بشن اون بخش تغییری نکرده.
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین infosoroush
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
18-10-2017, 05:50 AM
(18-10-2017, 12:53 AM)M1KE نوشته: فقط چیزهایی رو بنویسید که رسما در مدارک عوض کردین و اگر پرسیدن توضیح بدین که اشتباه سهوی بوده و هیچوقت اسم عوض نشده. کادر موردنظر در همه فرم ها همیشه هم اسم داره و هم فامیلی ولی شما یکی رو بسته به شرایط N/A می گذارید یا هم که همون اسم ردیف قبل رو می گذارید که متوجه بشن اون بخش تغییری نکرده.

ممنون بابت پاسختون
پس با توجه به اینکه اسم واقعا عوض نشده من قسمت other names رو خالی میزارم و اگر آفیسر روز مصاحبه در این مورد سوال کرد باید بگم میس آندراستندینگ بوده و اون موقع درک درستی از سوال نداشتم و اسم هیچ موقع عوض نشده
درسته؟
نقل قول  

آنلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 1
18-10-2017, 07:57 AM
همین طوره. بگین فکر کردین منظور از  maiden name فامیل همسر هست.
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

07-11-2017, 02:16 AM
بعد از انگشت نگارئ از چه طريقئ ميشه پرونده رو پئ گيرئ كرد منظورم آنلاين يا با تلفن تا تاريخ امتحان سيتيزن شيپئ رو متوجه شد
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

11-12-2017, 08:23 AM
سلام دوست مهربانم من دارای کرین کارت هستم مدت چهار ماه شده آمدیم همه چیزکرایه آپارتمان مالیات بنام خودم است چی زمان میتوانم درخواست بدهم به سی دیزن شیب
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (20): « قبلی 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 20 بعدی »