عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش زبان‌های خارجی فرانسه يادگيري زبان فرانسه (استانداردها و شيوه ها)

صفحه‌ها (5): « قبلی 1 2 3 4 5
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
يادگيري زبان فرانسه (استانداردها و شيوه ها)
آفلاین mirage2000
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
05-08-2016, 01:44 PM
با سلام

مدرس زبان انگلیسی هستم ... و از بابت زبان انگلیسی میشه گفت تقریبا مشکلی ندارم .... زبان فرانسه رو دوس دارم صرف علاقه و شاید روزی هم اونجا برم .... من از نوشته های دوستان چیزهای عجیبی متوجه میشم ... حداقل زمان برای یادگیری انگلیسی حدود 800 ساعته ولی چرا بعضی از دوستان رسیدن به سطح c1 در زبان فرانسه رو به روزی یکساعت خوندن در عرض یکسال رو پیشنهاد میدن جای تعجب داره ... البته  یادگیری بهتر  سطوح c1 & c2 در کشور مبدا خیلی بهتر اتفاق میفته .
خود من از طریق کتب دو زبانه انگلیسی ، فرانسوی شروع به یادگیری فرانسه کردم . اولین کتاب پیشنهادی بنده BASIC FRENCH از انتشارات مک گروهیل هست ...
دوستانی که قصد رفتن دارند برای تحصیل میتونن از کتب دو زبانه استفاده کنند . چرا که هر دو زبان در دانشگاه های این کشور تدریس میشه .
منتظر نظرات ارزشمند شما هستم
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 4
06-08-2016, 01:14 PM (آخرین تغییر در ارسال: 06-08-2016, 01:15 PM توسط M1KE.)
امکان نداره شما با خوندن روزی یک ساعت در عرض یک سال به سطح C1 برسین مگر اینکه نابغه ای چیزی باشین. یک ساعت در روز رو میشه تقریبا معادل دو جلسه دو ساعته در هفته به همراه یک ساعت مطالعه خارج از اونها دونست که در واقع همون سیستم ترمیک کلاس های زبان هست. از اونجاییکه هر فصل تقریبا یک ترم برگزار میشه در عرض یک سال میشه چهار ترم خوند. بعد از چهار ترم زبان آموزان فرانسه تقریبا در سطح A2 هستن. در انتهای سال دوم یا به عبارتی ترم ۸ تقریبا در سطح B2 هستن که تقریبا معادل آیلتس شش و نیم هست. بعد از اون رسیدن به سطح C1 یا C2 با این سیستم خیلی دشواره و ممکنه زمان زیادی ببره. به عبارتی بعد از اون ممکنه شما فقط درجا بزنید و هیچوقت مسلط نشین. برای سطح های C1 و C2 که معادل آیلتس ۷.۵ به بالا میشن باید وقت بیشتری گذاشته بشه. خود من مثلا تقریبا در انتهای سال دوم وقتی ترم ۷ بودم در آزمون تف B2 شدم (اواخر سال ۸۸) بعد از اون با اینکه ترم ۱۴ رو هم تموم کرده بودم و یک سالی هم همین طوری کلاس بحث آزاد میرفتم احساس می کردم در همون حدود B2 متوقف شدم (تا تقریبا اواخر سال ۹۱). برای سطح بالاتر خود مدرس می بایست خیلی مسلط یا نیتیو باشه و زبان آموز هم خودش متن بخونه، فیلم ببینه، متن بنویسه و غیره تا هر چهار مهارت رشد کنه و نه فقط مهارت گفتاری یا خوندن. در کنار کتاب های آموزش زبان من دیدن کارتون هایی که برای رده سنی نوجوانان هست رو خیلی مفید می دونم (عبارت های ساده تر و قابل فهم تری دارند در مقایسه با فیلم هایی که برای بزرگسالان هستند). هر چند هر نوع ارتباطی با زبان در نهایت مفیده از خوندن وبسایت ها گرفته تا گوش کردن به اخبار، دیدن فیلم و غیره.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین RezaB
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

17-09-2017, 02:13 PM (آخرین تغییر در ارسال: 17-09-2017, 02:28 PM توسط RezaB.)
با سلام- من برای مهاجرت به کانادا در شرایطی هستم که یا باید ielts 7.5  به بالا بگیرم یا مدرک B1 فرانسه . لازم به ذکر که زبان انگلیسی من در حد معمولی  هستش و فرانسه هم اصلا تا الان نخوندم . به نظر شما کدوم مدرک رو میتونم زودتر بگیرم .
نقل قول  

آفلاین comboy
Banned
نقل قول

17-09-2017, 02:57 PM
(17-09-2017, 02:13 PM)RezaB نوشته: با سلام- من برای مهاجرت به کانادا در شرایطی هستم که یا باید ielts 7.5  به بالا بگیرم یا مدرک B1 فرانسه . لازم به ذکر که زبان انگلیسی من در حد معمولی  هستش و فرانسه هم اصلا تا الان نخوندم . به نظر شما کدوم مدرک رو میتونم زودتر بگیرم .

B1 آسون تر از ۷.۵ هست. اگر انگلیسیتون خوب باشه، در کمتر از یکسال میشه به B1 رسید، ولی ایلتس مخصوصا ۷ به بالا خیلی تمرکز سیستماتیک می خواد . خوب کسی که 9 نمی شه، 8 هم واقعا سطح بالایی هست.
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 4
17-09-2017, 09:26 PM (آخرین تغییر در ارسال: 17-09-2017, 09:28 PM توسط M1KE.)
فکر کنم دوستمون کلمه "فرانسه" رو ندیدن ولی در هر حال کلیت پیشنهادشون درسته. اگر فرانسه هیچی بلد نیستین با سیستم کلاس زبان و هفته ای یکی دو جلسه حدودا یک سال زمان میبره تا به سطح B1 برسین. اگر فشرده عمل کنید شاید با 6 ماه هم بشه. در سیستم های ترمیک معمولا بعد از یک ترم فرد در سطح A1 هست، بعد از ترم دوم یا سوم در سطح A2، بعد از ترم سوم یا چهارم B1 و بعد از حدود ترم پنجم یا ششم به سطح B2 میرسن. بعد از اون دیگه رسیدن به سطح های C1 و C2 خیلی سخت میشه و به مهارت استاد و تمرینات و پیگیری های زبان آموز بستگی داره. 

از اونجاییکه در همه زبان ها رسیدن از سطح ضعیف به متوسط خیلی زمان کمتری در مقایسه با رسیدن از سطح متوسط به پیشرفته نیاز داره به نظرم اگر روی فرانسه وقت بگیرین عملی تره. سطح آیلتس 7.0 به بالا یا فرانسه C1 به بالا در آزمون های زبان، بیشتر از اونکه معرف مهارت های زبانی و گستردگی فهم متقاضی از زبان موردنظر باشه، معرف مهارت های تست زنی و آشنایی با نمونه سوالات آزمون موردنظر هست و به عبارت دیگه نمرات بالا در این آزمون ها نیازمند افرادی با عمق زیاد در گستره امتحان ولی متوسط در کل گستره زبان موردنظر هست و با سیستم معمولی زبان آموزی که سعی در عمیق کردن تمام گستره زبان موردنظر هست نمیشه حتی بعد از چندین سال نمره های بالا رو آورد. 

فقط اگر به یادگیری فرانسه اقدام کردین توجه داشته باشین که از ابتدا روی مهارت های شنیداری و نوشتاری بیشتر کار کنید مهارت های گفتاری و خوندن معمولا در کلاس روشون کار میشه و درشون قوی میشین ولی دوتای اولی ضعیف می مونید. برای شنیداری می تونید سری ویدیوهای آموزشی که اینجا قرار داده شده رو نگاه کنید (زیرنویس انگلیسی دارن و برای شروع خوبن) و همین طور کارتون های فرانسوی که مخصوص بچه هاست گوش کنید (مثل دکتر ارنست و اینجور چیزها) از ابتدا سراغ فیلم های جدی و سخت نرین وگرنه زده میشین.

سری ویدئوهای آموزشی زبان فرانسه - Ma France
سری ویدئوهای آموزشی زبان فرانسه - L'expérience Français 1
سری ویدئوهای آموزشی زبان فرانسه - L'expérience Français 2
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین saman2018
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

08-02-2018, 12:06 PM
توضیحاتتون واقعا جامع و کامل بود.من خیلی دوست دارم زبان فرانسه یاد بگیرم.موسسه ای هست که تو کل کشور شعبه داشته باشه برای آموزش زبان فرانسه؟
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 3
08-02-2018, 12:42 PM
بعید می دونم، باید پرس و‌ جو کنید ببینید چه موسسه ای نزدیک محل زندگی تون هست. در تهران خود من یه مدت مرکز جهاد دانشگاهی دانشگاه تهران در میدان انقلاب میرفتم، یه مدت هم بخش فرهنگی سفارت فرانسه نزدیک پل کالج، یه مدت قطب راوندی در خیابان وزرا، اون اواخر هم یه مدت آموزشگاه زبان کاج میرفتم در سعادت آباد (یک شعبه هم نزدیک میرداماد دارند که یکی دو ترم هم اونجا رفتم).
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین Gold
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

24-08-2023, 03:32 PM
سلام
سایت معتبری رو سراغ دارین که بشه اشکالات درسی و آموزشی زبان فرانسه رو اونجا بپرسیم( به فارسی )و جواب موثق بگیریم؟!
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (5): « قبلی 1 2 3 4 5