عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور معافیت پزشکی سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی‌

صفحه‌ها (366): « قبلی 1 ... 294 295 296 297 298 299 300 301 302 ... 366 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 17 رای - 4.24 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی‌
آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 1
#2,971
11-09-2017, 11:01 AM
(10-09-2017, 07:10 PM)مهمان نوشته: سلام من واسه معافیت پزشکی اقدام کردم بنده  قبلا فتخ داشتم عمل کردم ولی مجددا عود کرده که پزک اولیه تو فرمی که بود واسم بند مشخص کرده میخواستم بدونم یعنی معافی بنده حتمی شده؟ممنون میشم کسی اطلاع داره راهنمایی کنه.

سلام

بند 29:
هرگونه فتق خارجي نواحي اينگوئينال ، فمورال، و جدار شكم :
الف) عمل شده عود كرده : معاف دائم
ب) عمل نشده (جهت انجام عمل جراحي) : شش ماه معاف موقت براي يك بار
ج) عمل نشده ويا عمل شده بدون عارضه : معاف از خدمات رزمي

بند 30:
انواع فتقهاي ديافراگماتيك (عمل شده و عمل نشده) گريد 3به بالا:
الف )با اختلال عملکرد گوارشي يا تنفسي : معاف دائم
ب)بدون اختلال عملکرد گوارشي يا تنفسي : معاف از خدمات رزمي

بخش نهم: بيماري هاي دستگاه گوارش و جراحي عمومي
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین AliT1993
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 1
#2,972
13-09-2017, 04:41 PM (آخرین تغییر در ارسال: 13-09-2017, 04:42 PM توسط AliT1993.)
(05-09-2017, 07:50 AM)automotive نوشته: دلیل تشکلی عدم تشخیص و یا عدم توان تصمیم گیری شورای پزشکی و یا اعتراض فرد مشمول بر رای شورا است، کاری که انجام می‌دهند تشخیص این موضوع است که شما بالاخره معاف می‌شوید یا خیر.

با سلام
امروز شورای عالی تشکیل شد و منو معاف از رزم کردن!
علت معاف از رزمی هم نبود بند توی دفترچه معافیت پزشکی اعلام شد Smile
دکترهای شورای عالی یکم اطلاعاتشون از دکترای کمیسیون بیشتره ولی بازم متخصص نیستن و از هیچی سر در نمیارن
بعد از ۳ ماه علافی و صرف کلی هزینه و وقت قراره برم سرباز چون هیچکدوم از پزشک ها متخصص نیستن و هیچی حالیشون نیست!
یه توصیه واسه کسایی که تازه اقدام کردن دارم :

اگه واسه مریضیتون بندی تو دفترچه وجود نداره به هیچ عنوان خودتونو اذیت نکنین ته تهش معاف از رزم میشین چون پزشک ها متخصص نیستن و از هیچی جز بندهای داخل دفترچه سر در نمیارن
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

#2,973
13-09-2017, 06:10 PM
سلام دوستان من قبلا عمل فتخ انجام دادم که دو هفته پیش رفتم دکتر متخصص گفت فتخت عود کرده واسم سونوگرافی نوشت که انجام دادم و تایید شد که فتخم مجداد عود کرده و دکترم بهم گفت اقدام کن واسه معافی اقدام کردم دیروز رفتم بیمارستان امام سجاد(تهران) دکتر معاینه کرد و واسم سونو گرافی نوشت و ی نامه هم داد که گفت سابقه عملی که کردی رو بیار امروز رفتم سونوگرافی انجام دادم اولش که جواب بهم ندادن گفتن یک ماه دیگه میری نظام وطیفه انجا جواب بهت میدن ولی با کلی خواهش و اصرار تونستم سونوگرافیمو ببینم که نوشته بو هیچگونه فتخ اینگواینال دیده نشد واقعا من الان خیلی واسم عجیبه یعنی چی اخه الان تکلیفه من چی میشه ؟اگه اینجور باشه میشه اعتراض بزنم؟اصن باید چکار کنم؟ دوستان کسی اطلاع داره راهنمایی کنه لطفا
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

#2,974
16-09-2017, 05:14 AM
با عرض سلام خدمت شما 
بنده به شورای پزشکی مراجعه کردم و گفتن معافی. نزدیک 30 روز به من استراحت در منزل دادند و گفتند دوباره باید بیای شورا تا در صورت عدم بهبودی معافیت تایید بشه. می خواستم بدونم اگه در جلسه دوم رای به معافیت بدن کار تمومه یا دوباره باید برای تایید نهایی به کمیسیون یا ارگان خاصی برم؟ اگر جواب آره هست این روند چند روز طول میکشه و اینکه تو این مدت باید برم پادگان یا دوباره بهم فرصت میدن؟ امکان داره که کمیسیون رد کنه معافیتو؟ ایا در صورت رد شدن باید خلا بکشم یا این استراحت ها جزو خدمتم حساب میشه؟
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

#2,975
17-09-2017, 12:44 PM
سلام خسته نباشید میخواستم بدونم کسی که علائم خودزنی روی بدنش داره هم معاف میکنن؟ خالکوبی و خودزنی دارم مخم نمیکشه برم خدمت میترسم این بالا دستیا حرفه اضافه بزنن منم بی کله بزنم یه کاری دستشون بدم.
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

#2,976
17-09-2017, 08:50 PM
سلام من انگشت اشاره دست راستم یک بند قط شده میخواستم ببینم معاف میشم یانه
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

#2,977
17-09-2017, 09:26 PM
(17-09-2017, 08:50 PM)مهمان نوشته: سلام من انگشت اشاره دست راستم یک بند قط شده میخواستم ببینم معاف میشم یانه

سلام نه معافیت نداره
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

#2,978
17-09-2017, 09:39 PM
(19-08-2017, 11:29 AM)automotive نوشته: سلام
تحت نظر انجام می‌شود.

سلام،
زمان زیادی گذشته و اگر شما معاف شدید یا خیر لطفا اعلام کنید، به این دلیل که من گفتم شما معاف نخواهید شد، ممنون می‌شم اطلاع رسانی کنید.
سلام من صبح شورای عالی دارم دعا کنید معاف بشم و حتما اطلاع رسانی میکنم
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

#2,979
18-09-2017, 11:08 AM
سلام دوستان من قبلا عمل فتخ انجام دادم که دو هفته پیش رفتم دکتر متخصص گفت فتخت عود کرده واسم سونوگرافی نوشت که انجام دادم و تایید شد که فتخم مجداد عود کرده و دکترم بهم گفت اقدام کن واسه معافی اقدام کردم دیروز رفتم بیمارستان امام سجاد(تهران) دکتر معاینه کرد و واسم سونو گرافی نوشت و ی نامه هم داد که گفت سابقه عملی که کردی رو بیار امروز رفتم سونوگرافی انجام دادم اولش که جواب بهم ندادن گفتن یک ماه دیگه میری نظام وطیفه انجا جواب بهت میدن ولی با کلی خواهش و اصرار تونستم سونوگرافیمو ببینم که نوشته بو هیچگونه فتخ اینگواینال دیده نشد واقعا من الان خیلی واسم عجیبه یعنی چی اخه الان تکلیفه من چی میشه ؟اگه اینجور باشه میشه اعتراض بزنم؟اصن باید چکار کنم؟ دوستان کسی اطلاع داره راهنمایی کنه لطفا
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 0
#2,980
18-09-2017, 04:03 PM
(18-09-2017, 11:08 AM)مهمان نوشته: سلام دوستان من قبلا عمل فتخ انجام دادم که دو هفته پیش رفتم دکتر متخصص گفت فتخت عود کرده واسم سونوگرافی نوشت که انجام دادم و تایید شد که فتخم مجداد عود کرده و دکترم بهم گفت اقدام کن واسه معافی اقدام کردم دیروز رفتم بیمارستان امام سجاد(تهران) دکتر معاینه کرد و واسم سونو گرافی نوشت و ی نامه هم داد که گفت سابقه عملی که کردی رو بیار امروز رفتم سونوگرافی انجام دادم اولش که جواب بهم ندادن گفتن یک ماه دیگه میری نظام وطیفه انجا جواب بهت میدن ولی با کلی خواهش و اصرار تونستم سونوگرافیمو ببینم که نوشته بو هیچگونه فتخ اینگواینال دیده نشد واقعا من الان خیلی واسم عجیبه یعنی چی اخه الان تکلیفه من چی میشه ؟اگه اینجور باشه میشه اعتراض بزنم؟اصن باید چکار کنم؟ دوستان کسی اطلاع داره راهنمایی کنه لطفا

سلام
شما که عمل نکرده اید، فقط فتخ شما عود کرده است، آیا سابقه داشته که این مورد خود به خود خوب شود؟

این ارسال را نیز مطالعه کنید.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (366): « قبلی 1 ... 294 295 296 297 298 299 300 301 302 ... 366 بعدی »