عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز کارنامه و مدارک تحصیلی v
1 2 بعدی »
هزینه آزاد کردن ریزنمرات و دانشنامه

صفحه‌ها (49): « قبلی 1 ... 42 43 44 45 46 47 48 49 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 8 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
هزینه آزاد کردن ریزنمرات و دانشنامه
آفلاین farsang
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
03-09-2017, 06:31 PM (آخرین تغییر در ارسال: 03-09-2017, 08:10 PM توسط farsang.)
همچنین در اینجا خوندم منطقه 2و3، دو برابر تعهد داره ولی تو توضیحات جداول که نوشته منطقه 3، سه برابر تعهد داره؟!
منطقه 3 کجا میشه اصلا؟
این جداول به ریال هست دیگه؟ یعنی مثلا فنی و مهندسی ترمی 1 میلیون
برای سال 96-97 هم جدولش هست؟ پیدا نمیکنم هر چی میگردم
نقل قول  

آفلاین cavida
**
نقل قول

03-09-2017, 11:04 PM
آقا یه شرایطی برام پیش اومده توضیح میدم کسی راه کاری بلده بهم بگه
من هم کارشناسی و هم ارشد رو روزانه دانشگاه تبریز خوندم. بعد رفتم سربازی و الان در حال خدمت سربازی هستم.
هفته پیش اومدم مدرک کارشناسیم رو با پول آزاد کردم.
بعد شنیدم که خدمت سربازی جزو تعهد خدمت حساب میشه.
مدارکم رو آوردم که ارشدم رو قسمتی با سنوات خدمتم و مابقیش رو با پول آزاد کنم. گفتم من در حال خدمتم و میخوام اون مدتی رو که خدمت بودم از هزینه های آزاد سازی ارشدم کاسته بشه.
رفت با رییسش صحبت کرد و اومد گفت که ما اشتباه کردیم بایستی مدت زمانی که خدمت بودی رو از هزینه های کارشناسیت کسر میکردیم حالا هم میتونیم با نامه نگاری مابقی پولی رو که از بابت کارشناسی ریختی با سازمان هماهنگ کنیم بری دانبال کنی بلکه بگیری...

واقعیت این هست که هزینه ارشد من زیاده و من میخوام این مدت خدمتم به ارشدم حساب بشه که این کار رو این ناجوان مردا نمیخوان بکنن.

سوالم اینه که همچین روالی وجود داره؟ وقتی من کارشناسیم رو با پول آزاد کردم انگار دیگه مدرکم آزاده دیگه... به ارشد دیگه ربطی نداره. اگه ارشدم رو یه دانشگاه دیگه خونده بودم آیا سیستمی بود که چک کنه من چطور مدرکم رو آزاد کردم. چون دیگه دانشنامه کارشناسی دستمه

دوستان راه مناسبی به فکرشون واسه کم کردن هزینه ها در این شرایط چی پیشنهاد میکنن؟
نقل قول  

آفلاین shapol46
**
نقل قول

04-09-2017, 01:06 AM
cavida عزیز حقیقت اینه که طبق روال الان اول باید کارشناسی آزاد بشه و کار یا حالا برای شما سربازی هم باید برای کارشناسی ابتدا محاسبه بشه. شما اگر سابقه کار ندارید بهترین روشش کاریابی بود که الان احتمالا طبق قانون جدید دیگه نتونید باهاش آزاد کنید.
به نظر من چون تو کشور ما قانون معنی واقعی نداره اگر با زبان خوش باهاشون بتونید صحبت کنید می تونید راضی شون کنید برای ارشدتون محاسبه کنند و کسیم جایی متوجه نمشه غیر از خودشون. 
این هم که اگر دانشگاه دیگه ای بودید اگر تاریخ آزاد سازی رو نگاه می کردن  که بزرگ روی مدرک نوشته بله راحت متوجه میشدند که تازه آزاد کردید و باید سربازیتون برای اون می رفت.
نقل قول  

آفلاین shapol46
**
نقل قول

امتیاز این پست: 2
04-09-2017, 01:15 AM
(03-09-2017, 06:08 PM)farsang نوشته: سلام. من چون کاردانیم سهمیه بومی بوده تعهد خدمت رو به جای 2 سال 4 سال زدن.
یعنی هزینه ازاد سازیش هم دوبرابر میشه؟

بله 4 سال میشه.هر چقدر تعهدتون نوشته همون مقدار میشه. برای شهرهای منطقه دو و سه هم اگر از سازمان سنجش نامه ببرید که با این رتبه منطقه 1 هم بودید همین جا قبول می شدید براتون مثل منطقه 1 حساب می کنند.
منطقه سه هم خیلی از شهرهای متوسط و کوچک رو شامل میشه تو دفترچه کنکور بود قبلنا. من منطقه 3 بودم دو برابر حساب کردن حتی با وجود این که رشته ای هم که قبول شده بودم کشوری بود البته اون موقع جریان این نامه رو نمیدونستم.
برای جداول هم نمی دونم کدوم جدول رو میگید برای من که علوم پایه هستم 91 تا 93 برای ارشدم (که دیگه سهمیه معنی نداره) 11 و اندی میشه. بودجه مملکت رو ما باید تامین کنیم.
نقل قول  

آفلاین Razi131322
**
نقل قول

04-09-2017, 02:25 AM
(03-09-2017, 12:00 PM)automotive نوشته: @Razi131322
شما اگر حتی 1 واحد را به صورت روزانه گذرانده باشید، باید هزینه آن را پرداخت کنید و تا آنجا که اطلاع دارم هیچ راه گریزی نیست،
راستی من یه فکر به ذهنم رسید ببنید از نظر شما عملی و بدرد بخور هست؟ اگه به جمع بندی نهایی در مورد تحصیل در خارج برسم، اصلأ پیگیر ارشد اینجا نشم تا به عنوان دانشجوی اخراجی/انصرافی شناخته بشم. ظاهرأ چون دانشجوی اخراجی، اخراجس به مثابه تنبیهش بوده دیگه پولی ازش گرفته نمیشه...
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 1
04-09-2017, 10:54 AM
(04-09-2017, 02:25 AM)Razi131322 نوشته: راستی من یه فکر به ذهنم رسید ببنید از نظر شما عملی و بدرد بخور هست؟ اگه به جمع بندی نهایی در مورد تحصیل در خارج برسم، اصلأ پیگیر ارشد اینجا نشم تا به عنوان دانشجوی اخراجی/انصرافی شناخته بشم. ظاهرأ چون دانشجوی اخراجی، اخراجس به مثابه تنبیهش بوده دیگه پولی ازش گرفته نمیشه...

چند ترم زمان می‌برد تا شما اخراجی محسوب شوید؟
دانشجوی انصرافی باید هزینه پرداخت کنید، دانشجوی اخراجی نیز باید هزینه تحصیل در مقطع روزانه و استفاده از یارانه دولتی مختص به این کار را پرداخت کنید و راه گریزی نیست، مگر اینکه ماده قانونی برای این کار در نظر گرفته باشند که بسیار بعید است.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین Razi131322
**
نقل قول

09-09-2017, 12:03 PM
(04-09-2017, 10:54 AM)automotive نوشته: چند ترم زمان می‌برد تا شما اخراجی محسوب شوید؟
دانشجوی انصرافی باید هزینه پرداخت کنید، دانشجوی اخراجی نیز باید هزینه تحصیل در مقطع روزانه و استفاده از یارانه دولتی مختص به این کار را پرداخت کنید و راه گریزی نیست، مگر اینکه ماده قانونی برای این کار در نظر گرفته باشند که بسیار بعید است.

یک ترم اگه دانشجو انتخاب واحد نکنه انصراف از تحصیل در نظر گرفته میشه و حق ادامه تحصیل ترم بعدی رو نخواهد داشت. سوای این بحث شما اطلاعی دارید که مبلغ جریمه ها چقدره توی این مقطع؟
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

09-09-2017, 03:53 PM
@Razi131322

هزینه این کار با آزادسازی مدارک برابر است، البته به تعداد واحد بستگی دارد، اما از میزان دقیق هزینه‌ها بی‌اطلاع هستم.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین homayoun.v22
**
نقل قول

29-09-2017, 05:36 PM
سلام دوستان کسی از شهریه برای سالهای ۹۵ و ۹۶ خبر نداره؟؟و یه سوال دیگ من الان دولتی روزانه هستم تازه ترم ۳ کارشناسیم راهی نیس بتونم شبانه بکنمش؟یا مثلا اگ برم دانشگاه دیگ مهمان بشم شهریه بدم بازم اخرش باید واسه تحصیل رایگان پول بدم؟؟هیچ راهی نیس بشه این پولو نداد ؟؟من تا بخوام کارشناسیمو بگیرم احتمالا سال ۹۸ شده تا اون موقع دیگ قیمتا سر به فلک کشیده!!
نقل قول  

آفلاین homayoun.v22
**
نقل قول

29-09-2017, 05:36 PM
سلام دوستان کسی از شهریه برای سالهای ۹۵ و ۹۶ خبر نداره؟؟و یه سوال دیگ من الان دولتی روزانه هستم تازه ترم ۳ کارشناسیم راهی نیس بتونم شبانه بکنمش؟یا مثلا اگ برم دانشگاه دیگ مهمان بشم شهریه بدم بازم اخرش باید واسه تحصیل رایگان پول بدم؟؟هیچ راهی نیس بشه این پولو نداد ؟؟من تا بخوام کارشناسیمو بگیرم احتمالا سال ۹۸ شده تا اون موقع دیگ قیمتا سر به فلک کشیده!!
نقل قول  

آفلاین shapol46
**
نقل قول

امتیاز این پست: 2
29-09-2017, 06:50 PM
@Kamyab22
سلام. پول این سه ترم رو که باید بدید. من دو تا از دوستام سال 88 انتقالی گرفتند به مشهد براشون شبانه حساب کردن در صورتی که رتبه دانشگاه ما بهتر بود. اگر هم شاغل نیستید و سابقه بیمه ندارید که بعدا با عدم کاریابی می تونید آزاد کنید (البته قوانین هر روز تغییر می کنن و اعتمادی بهشون نیست).
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (49): « قبلی 1 ... 42 43 44 45 46 47 48 49 بعدی »