عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه ارتباط با کاربران مشاوره رایگان با اعضای مجرب سایت مشاوره‌های گذشته amirhossein.gh:مجرب در زمینه آزمون GRE General و IELTS

صفحه‌ها (13): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 13 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
amirhossein.gh:مجرب در زمینه آزمون GRE General و IELTS
آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
08-01-2012, 10:24 PM
(08-01-2012, 10:03 PM)mechanical-eng نوشته: سلام امیرحسین جان
آقا بعضی از ورژن‌های منابع مطالعاتی آپلود شده توی سایت قدیمی هستن البته منظور تافله!!!
سوال این که: همینا رو بخونیم کفایت میکنه یا لازمه که ویرایشهای جدیدشونو بخریم؟؟ منظورم اینه که فرق کردن منابع؟؟
ممنون
راستش در مورد تافل رو نمیدونم
ولی خوب جواب شما به صورت کلی اینه:
چون اکثر آزمونهای بین الملی هر چند سال یه بار تغییر وضعیت میدهند آنگاه بهتره کتاب شما به روز باشه تا خیالتون م راحت باشه!
Smile

نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."

آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

09-01-2012, 01:32 AM (آخرین تغییر در ارسال: 09-01-2012, 01:33 AM توسط amirhossein.gh.)
Dear Amir, Thank you for your inquiry through the IELTS website. IELTS is currently recognized by over 3,000 US institutions and programs for both undergraduate and graduate level admissions. You can use an online search engine to find institutions that accept your IELTS scores here. To inquire about availability, please contact your nearest test center directly. Test center contact information can be found HERE on the IELTS website. To see the next available test dates in all of the test center locations, please visit http://ieltsregistration.org/. Please let us know if you need any further information. Kind regards, Amy
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."

آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

09-01-2012, 02:23 AM
(09-01-2012, 01:32 AM)amirhossein.gh نوشته:
Dear Amir, Thank you for your inquiry through the IELTS website. IELTS is currently recognized by over 3,000 US institutions and programs for both undergraduate and graduate level admissions. You can use an online search engine to find institutions that accept your IELTS scores here. To inquire about availability, please contact your nearest test center directly. Test center contact information can be found HERE on the IELTS website. To see the next available test dates in all of the test center locations, please visit http://ieltsregistration.org/. Please let us know if you need any further information. Kind regards, Amy
خوب این چی بود؟! Huh

آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
09-01-2012, 11:19 AM
(09-01-2012, 02:23 AM)soilman نوشته: خوب این چی بود؟! Huh
چیز خاصی نبود
گفتم جهت تکمیل اطلاعات بچه ها و اینکه دلشون قرص و محکم باشه اینو بذارم
همینطور فایلی که به صورت اکسل برای دانلود داره واقعا عالیه. شما میتونی سرچ کنی و دانشگاه های مورد نظرتو پیدا کنی که آیا آیلتس قبول دارن یا خیر
Smile

آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

09-01-2012, 01:39 PM
(09-01-2012, 11:19 AM)amirhossein.gh نوشته: چیز خاصی نبود
گفتم جهت تکمیل اطلاعات بچه ها و اینکه دلشون قرص و محکم باشه اینو بذارم
همینطور فایلی که به صورت اکسل برای دانلود داره واقعا عالیه. شما میتونی سرچ کنی و دانشگاه های مورد نظرتو پیدا کنی که آیا آیلتس قبول دارن یا خیر
Smile
درست...
ولی این موتور جستجو به نظرم ناقص هست...چند ایالت نبود...
محسن فایلی رو در انجمن ایلتس گذاشته بود که اکثر دانشگاه ها رو شامل میشد...
در نهایت هم به نظرم بهترین منبع سایت خود دانشگاه ها و یا مکاتبه با اونهاست..

خوش خبر باشید

آفلاین sami91
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

14-01-2012, 05:50 PM
سلام من فارغ التحصیل کارشناسی ارشد مدیریت هستم زبان رو قبلا 16 ترم تو یکی از موسسات معتبر خوندم اما خیلی وقته که دیگه کلاسی نرفتم می خواستم اگه می شه راهنماییم کنید در خصوص آزمون IELTS باید از کجا شروع کنم چه کتابایی رو بخونم ؟ ممنون می شم راهنمایم کنید

آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
14-01-2012, 08:33 PM
(14-01-2012, 05:50 PM)sami91 نوشته: سلام من فارغ التحصیل کارشناسی ارشد مدیریت هستم زبان رو قبلا 16 ترم تو یکی از موسسات معتبر خوندم اما خیلی وقته که دیگه کلاسی نرفتم می خواستم اگه می شه راهنماییم کنید در خصوص آزمون IELTS باید از کجا شروع کنم چه کتابایی رو بخونم ؟ ممنون می شم راهنمایم کنید
سلام دوست عزیزم
راستش شروع و پایان آیلتس رو یه کتاب هست
کتابای آیلتس کمبریج. این سری 8تا کتاب هست که اگه وقت دارین میتونین همشو کار کنین و اگه هم وقت ندارین از 4 به بعدشو بگیرین
فک کنم پایه تون هم بد نباشه پس میتونین خودتون مطلالعه کنین
کتابای دیگه ای هم هست مثل
IELTS on Track
Official IELTS
IELTS Plus 1 and 2
.
.
.
من توصیه میکنم شما با همون سری شروع کنی
بعدش در اواخر میتونی کتابای پلاس رو بگیری . واقعا معجزه میکنه.سطحش از ایلتس بالاتره به خصوص در ریدینگ ولی واقعا شما رو تقویت میکنه و امتحانو براتون آسون میکنه
کتاب official هم بد نیست به خصوص برای رایتینگ چون نمونه تصحیح ها رو گذاشته و شما رو آشنا میکنه که چجوری بنویسین(با این وضع خراب نمره دادن های این چند وقته در رایتینگSmile)
کتاب score band 7 academic هم بد نیست. نکات ریز خلاصه ای داره که شب قبل از امتحان ممکنه به دردتون بخوره
به هر حال امیدوارم موفق باشین

آفلاین bzz
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

14-01-2012, 10:00 PM
سلام
خوب هستید؟
میخوام امتحان ibt&gre بدم
برا gre رفتم کتاب officail revised گرفتم
برا شروع خوبه به نظر شما؟
بیگ بوک ام dl کردم برای verbal خوبه؟یا چیز دیگه ای بخونم
بعد نمیدونم برا ibt از کجا شزوع کنم
برا listening چیکار باید کنم چون ضعیف ام

هوشم نه چنان است تلاشم آنچنان است

آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

15-01-2012, 03:58 AM (آخرین تغییر در ارسال: 15-01-2012, 03:59 AM توسط amirhossein.gh.)
(14-01-2012, 10:00 PM)bzz نوشته: سلام
خوب هستید؟
میخوام امتحان ibt&gre بدم
برا gre رفتم کتاب officail revised گرفتم
برا شروع خوبه به نظر شما؟
بیگ بوک ام dl کردم برای verbal خوبه؟یا چیز دیگه ای بخونم
بعد نمیدونم برا ibt از کجا شزوع کنم
برا listening چیکار باید کنم چون ضعیف ام
سلام
سلامت باشین
راستش این منایع برای جی آر ایی که گفتین برای شروع خوبه چون واقعا امتحان مدل جدید سبکش فرق میکنه و میطلبه که شما منابع بیشتر بخونی
بیگ بوگ تستهای مرجع خوبی داره ولی نمیتونه شما رو خیلی قوی کنه چون قدیمیه! کتاب official هم که یه سری مطالب کلی رو بازگو کرده
به نظر من کتاب های دیگه رو به خصوص برای وربال در نظر داشته باشین
در قسمت ریاضی هم سعی کنین آمار و احتمالاتتون رو قویتر کنین چون در مدل جدید خیلی از سوالات مربوط به واریانس و و از این چیزا است(البته خیلی سخت نیستا!)
به هر حال آرزو دارم موفق باشین

راستی من در مورد تافل زیاد اطلاعات ندارم چون آیلتس دادم. به نظرم از پژمان عزیز بپرسین بهتره!

آفلاین bzz
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

15-01-2012, 07:55 PM
سلام
ممنون از راهنمایتون
خوب میشه منابعی که برای وربال مدنظرتون هست رو بگید
بعد برا قسمت ریاضی چه کتابی هست؟
به غیر ار official چیو کار کنم
برا listening میشه منبعی رو معرفی کنید
ببخشی اینقدر سوال پرسیدما!!!!