عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز کارنامه و مدارک تحصیلی v
1 2 بعدی »
آزاد کردن مدرک از طریق عدم کاریابی

صفحه‌ها (109): « قبلی 1 ... 89 90 91 92 93 94 95 96 97 ... 109 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 4 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
آزاد کردن مدرک از طریق عدم کاریابی
آفلاین rahamr
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
02-08-2017, 06:47 PM
با سلام
من بتازگی از مقطع کارشناسی فارغ التحصیل شدم و می خواهم برای آزادسازی مدرک اقدام کنم. منتهی 2 هفته دیگه از ایران میرم اما تا سال دیگه به مدرکم احتیاجی ندارم.
می خواستم ببینم آیا میشه مراحل عدم کاریابی رو غیر حضوری و یا اینترنتی انجام داد؟
اگر نه میشه به کسی وکالت محضری بدم و اون کارها رو انجام بده؟

همچنین در منطقه ونک اداره ی کاریابی خوب میشناسید معرفی کنید؟

با تشکر
نقل قول  

آفلاین masoud.911
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 1
13-08-2017, 04:19 AM
(12-04-2017, 03:16 PM)blur نوشته: چون سرجمع یک سال از زمان فارغ التحصیلی و شش ماه از پایان خدمتتون گذشته میتونید هر دو مدرکتون رو آزاد کنید. ضمنا یک کاریابی هم می تونست نامه جدا برای هر مقطع بهتون بده. چون در هر حال شما باید اول کارشناسی رو آزاد کنید بعد ارشد رو

سلام جناب blur. در جواب دوستمون فرمودید که "چون سرجمع یک سال از زمان فارغ التحصیلی و شش ماه از پایان خدمتتون گذشته میتونید هر دو مدرکتون رو آزاد کنید." میشه بیشتر توضیح بدید. چون شرایط بنده هم مشابه این دوستمون است.ینی حدودا 6 ماه (کمی بیشتر) از خدمتم میگذره و 1ونیم سال از فارغ التحصیلی کارشناسیم(آخرین مدرک تحصیلی) و 6 ماهم هست که درخواست به دفاتر کاریابی دادم.طبق چیزی که ابتدای این تایپیک گفته شده باید یکسال از خدمت بگذره.میشه بفرمایید چطور میشه بعد از گذشت 6 ماه از خدمت اقدام به آزاد کردن مدرک کرد؟؟با تشکر
نقل قول  

آفلاین sb_urmia
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

13-08-2017, 07:08 AM
(12-04-2017, 03:16 PM)blur نوشته: چون سرجمع یک سال از زمان فارغ التحصیلی و شش ماه از پایان خدمتتون گذشته میتونید هر دو مدرکتون رو آزاد کنید. ضمنا یک کاریابی هم می تونست نامه جدا برای هر مقطع بهتون بده. چون در هر حال شما باید اول کارشناسی رو آزاد کنید بعد ارشد رو

سلام
شما اطمینان دارید که 6 ماه بعد از خدمت میشه مدرک رو آزاد کرد؟ قانون قبلی 1 سال بود. من فکر میکردم بازم همون 1 یک سال هست.
چیزی که من میدونستم اینه:
حداقل 1 سال از فارغ التحصیلی بگذره
حداقل 1 سال از خدمت بگذره (کاریابی که ثبت نام کردم اونم همینو گفت)
حداقل 6 ماه از عدم کاریابی بگذره
البته قانون جدید هم اضافه کرده که ثبت نام در کاریابی حداکثر تا 6 ماه بعد از فارغ التحصیلی و برای آقایان تا 6 ماه بعد از خدمت باید انجام بگیره. ثبت نام بعد از این مدت دیگه مدرک رو نمیشه آزاد کرد.
الان کدوم درسته؟ 1 سال از خدمت یا 6 ماه ازخدمت؟!
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
17-08-2017, 03:21 PM
(13-08-2017, 04:19 AM)masoud.911 نوشته: سلام جناب blur. در جواب دوستمون فرمودید که "چون سرجمع یک سال از زمان فارغ التحصیلی و شش ماه از پایان خدمتتون گذشته میتونید هر دو مدرکتون رو آزاد کنید." میشه بیشتر توضیح بدید. چون شرایط بنده هم مشابه این دوستمون است.ینی حدودا 6 ماه (کمی بیشتر) از خدمتم میگذره و 1ونیم سال از فارغ التحصیلی کارشناسیم(آخرین مدرک تحصیلی) و 6 ماهم هست که درخواست به دفاتر کاریابی دادم.طبق چیزی که ابتدای این تایپیک گفته شده باید یکسال از خدمت بگذره.میشه بفرمایید چطور میشه بعد از گذشت 6 ماه از خدمت اقدام به آزاد کردن مدرک کرد؟؟با تشکر

نتونستم بخشنامه وزارت رو دانلود کنم. ولی سرچی که انجام دادم  تو سایت وزارت کار هم برای لغو تعهد یک سال بعد از پایان خدمت ذکر شده بود. ینابراین فکر می کنم حق با شماست و یک سال باید زمان بگذره.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین .:Mahdi:.
**
نقل قول

19-08-2017, 01:55 PM
سلام
آیا میشه بلافاصله بعد از پایان لیسانس و در تابستان قبل از شروع ارشد، برای آزاد سازی مدرک از طریق عدم کاریابی اقدام کرد؟

در صورت 9 ترمه تمام کردن لیسانس چطور؟ میشه در بهمن فارغ التحصیلی گرفت و برای آزادسازی اقدام کرد ولی در کنکور هم شرکت کرد و مهر سال بعد ارشد خوند؟
نقل قول  

آفلاین butterfly
Graduated Hero
نقل قول

20-08-2017, 04:28 PM
(19-08-2017, 01:55 PM).:Mahdi:. نوشته: سلام
آیا میشه بلافاصله بعد از پایان لیسانس و در تابستان قبل از شروع ارشد، برای آزاد سازی مدرک از طریق عدم کاریابی اقدام کرد؟

در صورت 9 ترمه تمام کردن لیسانس چطور؟ میشه در بهمن فارغ التحصیلی گرفت و برای آزادسازی اقدام کرد ولی در کنکور هم شرکت کرد و مهر سال بعد ارشد خوند؟

سلام، در هر دو موردی که شما اشاره کردید شرط گذشت یکسال از فارغ التحصیلی شما زمانی برقرار شده که شما ارشد رو شروع کردین. و اگر شاغل به تحصیل در دوره روزانه باشید عملا نمی تونید اینکار کنید.
وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو. 
نقل قول  

آفلاین lakistan
**
نقل قول

20-08-2017, 05:38 PM
دوستان، اداره کار استان نامه کاریابی رو  قبول میکنه اگه توی استان خودمون ثبت نام نکرده باشیم. ؟!
نقل قول  

آفلاین szeinalilathori
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
20-08-2017, 11:42 PM
(20-08-2017, 05:38 PM)lakistan نوشته: دوستان، اداره کار استان نامه کاریابی رو  قبول میکنه اگه توی استان خودمون ثبت نام نکرده باشیم. ؟!
دوست عزیز سلام

تا جایی که من اطلاع دارم و در مورد یکی از دوستانم دیدم، خیر؛ شما باید نامه کاریابی رو پس از تایید در شهرستانی که ثبت نام رو اونجا انجام دادید، برای تایید نهایی به مرکز استان همون شهرستان ببرید و مراکز استانهای دیگه نامه رو از شما قبول نخواهند کرد.

ارادتمند
الهام
.If it costs your peace, it's too expensive
نقل قول  

آفلاین lakistan
**
نقل قول

21-08-2017, 05:28 PM
(20-08-2017, 11:42 PM)szeinalilathori نوشته: دوست عزیز سلام

تا جایی که من اطلاع دارم و در مورد یکی از دوستانم دیدم، خیر؛ شما باید نامه کاریابی رو پس از تایید در شهرستانی که ثبت نام رو اونجا انجام دادید، برای تایید نهایی به مرکز استان همون شهرستان ببرید و مراکز استانهای دیگه نامه رو از شما قبول نخواهند کرد.

ارادتمند
الهام

نه منظورم اینه اداره کار اون استان، قبول میکنه که شهر خودت ثبت نام نکردی. اصلا به محل سکونت گیر میدن؟
نقل قول  

آفلاین pegyyy
**
نقل قول

21-08-2017, 05:48 PM (آخرین تغییر در ارسال: 21-08-2017, 05:49 PM توسط pegyyy.)
(21-08-2017, 05:28 PM)lakistan نوشته: نه منظورم اینه اداره کار اون استان، قبول میکنه که شهر خودت ثبت نام نکردی. اصلا به محل سکونت گیر میدن؟
تا جایی که من یادم میاد هیچ جا ازتون مدرکی نمیخواد که محل سکونت رو اثبات کنه. میتونید آدرسی رو در شهرستانی که الان هستید برای ثبت نام وارد کنید. و بعد از ۶ ماه باید دوباره به اداره کار همون شهرستان و بعد استان برای دریافت نامه عدم کاریابی مراجعه کنید.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (109): « قبلی 1 ... 89 90 91 92 93 94 95 96 97 ... 109 بعدی »