عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور معافیت پزشکی آیا داشتن معافیت پزشکی برای استخدام، تحصیل و خروج از کشور مشکل ساز است؟

صفحه‌ها (17): « قبلی 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... 17 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 4 رای - 4.25 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
آیا داشتن معافیت پزشکی برای استخدام، تحصیل و خروج از کشور مشکل ساز است؟
آفلاین nader
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
08-10-2016, 10:36 PM
(07-10-2016, 09:32 PM)مهمان نوشته: سلام ،من دفتدچه اعزامم رو ارسال کردم ،بعد رفتن پیش یه متخصص مغز عصاب ،به دلیل اینکه هنگام تصادف با ماشین دستام شدیدا میلرزن و نمیتونم کنترل کنم دکتر گفت اگه بخوای میتونی معافیت بگیری الان موندم ارسال کنم یا نه؟ارسال کنم فردا مشکلی تو استخدام غیره بوجود نمیاد ؟لطفا راهنمایی کنید ،از هر کسم میپرسم میگن معافیت بگیر میترسم کمی راهنمایی کنید

درود بر شما

اگر پست هاي قبلي رو مشاهده بفرماييد صريحا اين موضوح باز شده 

شركت هاي خصوصي معمولا به اين امر حساس نيستن اما استخدام هاي دولتي بعضا محدوديت ميذارن

اگه بخوام تو يه جمله بگم اگه معاف ميشين دريغ نكنيد و از اون ٢سال استفاده كنيد

موفق باشيد
ما سقط شدیم از مادران تختی ... ما نسل روشنی که تا عمق خیابان سوخت...ما ها را از عمق کتاب تا کوچه را گاز بگیرید

نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

11-12-2016, 03:18 AM
با سلام و خسته نباشین ، بنده دانشجوی کارشناسی هستم و تو فکر انصراف برای خوندن یه رشته ی دیگه! 
آیا زمانی که انصراف دادم و مدرکم شده دیپلم میتونم از معافیت پزشکی استفاده کنم ؟ ( نمره ی جمع چشام به 8 میرسه، تو قانون امسال دیدم نوشته :مدرک دیپلم ،نمره مجموع 8 ) 
یه سوال دیگه ! زمانی که من دانشجو هستم و فارغ التحصیل نشدم یعنی هنوز لیسانسمو ندارم اگه دفترچه بفرستم مدرکم چی حساب میشه؟؟
نقل قول  

آفلاین nader
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
12-12-2016, 06:13 PM
(11-12-2016, 03:18 AM)مهمان نوشته: با سلام و خسته نباشین ، بنده دانشجوی کارشناسی هستم و تو فکر انصراف برای خوندن یه رشته ی دیگه! 
آیا زمانی که انصراف دادم و مدرکم شده دیپلم میتونم از معافیت پزشکی استفاده کنم ؟ ( نمره ی جمع چشام به 8 میرسه، تو قانون امسال دیدم نوشته :مدرک دیپلم ،نمره مجموع 8 ) 
یه سوال دیگه ! زمانی که من دانشجو هستم و فارغ التحصیل نشدم یعنی هنوز لیسانسمو ندارم اگه دفترچه بفرستم مدرکم چی حساب میشه؟؟

درود بر شما
جواب هر ۲ سوال شما یکی هستش و اونم دیپلم
شما انصراف بدین دیپلم خواهید داشت و فراغت از تحصیل شما باطل خواهد شد و باید در زمان مقرر پست کنید دفترچه رو
وقتی هم دانشجو هستین برای ارسال دفترچه باید باز انصراف بدید تا با برگه فراغت برید پلیس +۱۰

موفق باشید
ما سقط شدیم از مادران تختی ... ما نسل روشنی که تا عمق خیابان سوخت...ما ها را از عمق کتاب تا کوچه را گاز بگیرید

نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

04-05-2017, 03:16 PM
سلام،من ميخوام برم تركيه و ميخوام معافيت پزشكى بگيرم(بخاطر قلبم)مشكلى ايجاد نميكنه واسه مهاجرتم؟چه تركيه چه بقيه كشورا
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
04-05-2017, 04:22 PM
(04-05-2017, 03:16 PM)مهمان نوشته: سلام،من ميخوام برم تركيه و ميخوام معافيت پزشكى بگيرم(بخاطر قلبم)مشكلى ايجاد نميكنه واسه مهاجرتم؟چه تركيه چه بقيه كشورا

خیر! چه مشکلی!
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

26-05-2017, 02:25 AM
سلام دوستان من 5 سال قبل معافیت چشم گرفتم الان لیزیک کردم کامل خوب شدم ایا برا سر کار رفتن مدرک بدم بگم خوب شدم مشکلی داره معافیت چشم مشکل زیادی فک نکنم داشته باشه چون چشم با یه عینک دیدت اصلاح میشی ولی بقیه اندام ها نه......
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

25-07-2017, 10:12 PM
سلام من معافیت پزشکی از طرفه گوشم گرفتم یکی از گوشام کره و نمیشنوه و از عصب قطعه من رفتم برا معافیت اقدام کردم و کارت معافیم صادر شد اما من الان پشیمونم و میخوام برم سربازی ایا راهی هست تغیرش بدم
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

10-08-2017, 02:12 PM
نه نیست
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

10-08-2017, 06:05 PM
باسلام من ب دلیل هرنی دیسکال کمری حین خدمت به شورا مراجعه کردم کمیسیون من غیر حضوری بود تو پیگیری اولیه گفتن معافیت دایم شدی بعدا که برای جواب رفتم گفتن معاف از رزم شدی اگه بخای میتونی بری یه دکتر دیگه الان امیدی هست به معافیتم.ام ار ای هم ک گرفتم همینو میگه هرنی دیسکال کمری ولی به من گفتن که بین دکترای شورا اختلاف نظر بوده که هرنی دیسکال اکستروژن بوده یا پروتوژن میشه راهنمایی کنید.درضمن بمن گفتن که نمیخاد بری محل خدمتت چون وضعیتمو دیدن و بد بود نمیتونم راه برم بعد ده روز گفتن معاف شدی بعدش گفتن معاف رزم
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

23-08-2017, 10:26 PM
سلام خسته نباشید من چشمم مشکل داشت عمل کردم خیلیا ب من میگن ک اگه معافی بگیرم کار دولتی نمیتونم بگیرم من توی ای استخدام بیشترشون زدن ک معافیت غیر پزشکی بنظرتون برم سربازی؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (17): « قبلی 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... 17 بعدی »