عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا روادید (ویزای) آمریکا روادید دانشجویی امریکا F1 و F2 تاثیر شرایط مختلف بر شانس گرفتن ویزای امریکا

صفحه‌ها (9): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
تاثیر شرایط مختلف بر شانس گرفتن ویزای امریکا
آفلاین invisible
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
20-06-2016, 02:42 AM
(19-06-2016, 05:12 AM)M1KE نوشته: خیر فقط شهروندان می تونند بدون ویزا وارد آمریکا بشن و مقیمان همچنان باید ویزا بگیرند. هر چه مدت اقامت بیشتر بوده باشه یا فرد کار یا وابستگی دیگه ای در کانادا داشته باشه شانسش در دوران اقامت برای گرفتن ویزا بیشتر خواهد بود. آمریکا و کانادا به دلیل روابط تجاری و فرهنگی زیاد یک قرارداد دو جانبه زیر عنوان Visa free یا visa exemption دارند که به شهروندانشون اجازه میده برای اموری مثل بازدید، تحصیل و کار، رفت و آمد راحت تری داشته باشند. آمریکا یک قرارداد هم با ۳۸ کشور معروف دیگه (اغلب کشورهای اروپایی+کره جنوبی+ژاپن+استرالیا) با عنوان visa waiver داره که فقط شامل توریسم و توقف های کوتاه مدت سه ماهه میشه.

ممنون ولی به هرحال از ایران رفتن به اونجا و گرفتن ویزا از ایران نسبت به کانادا به مراتب خیلی بهتر و راحت تره درست میگم ?
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 5
20-06-2016, 05:35 AM
راستش من درست متوجه سوالتون نشدم. ولی در هر حال کسی به خاطر تحصیل در آمریکا به کانادا مهاجرت نمی کنه چون ممکنه چند سال طول بکشه تا پرونده شما پذیرفته بشه اون هم به شرط داشتن شرایط، و بعد از چند سال اقامت هم ممکنه بواسطه وقفه طولانی اصلا برنامه زندگانی شما تغییر کرده باشه. البته کانادا خودش هم دانشگاه های خوبی داره (هرچند تعداد دانشگاه ها به دلیل جمعیت کمتر در مقایسه با آمریکا کمتره ولی کیفیت آموزشی به طور متوسط تفاوت چندانی نداره). اگر حتما می خواهید در آمریکا تحصیل کنید گزینه اقدام مستقیم از ایران سریع تر و کم دردسرتر هست.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین yasin3x
**
نقل قول

03-12-2016, 07:12 PM (آخرین تغییر در ارسال: 03-12-2016, 07:14 PM توسط yasin3x.)
@automotive
دوست عزیز من یه متنی نوشتم اندازه یک صفحه و دستم خورد و پاک شد ولی خلاصشو بهتون بگم اینکه اقای عزیز از اسمش معلومه مهندسی سازه خودرو ارتباطی با این رشته ایی که من میگم نداره.شما تو گوگل بزنن اندازه یه صفحه برات توضیح میاره که سازه خودرو در مورد شاسی و سازه خودرو هست و بهینه سازی شاسی خودرو و سازش که امنیت و اسایش مسافران رو دارا باشه و ارتباط داره با تمام محاسبات دقیق مهندسی و علم مواد مهندسی و معروف ترین نرم افزارش abaqus هست.پس اصلا اون سازه خودرویی که شما میگین که در هنرستان و دانشگاه ها هستش جریانش منتفیه و ارتباطی نداره.و رشته های تبدیل حرارت و طراحی سیستم تعلیق و مهندسی خودرو و هوافضا هم که دیگر هیچ.شاید ارتباط کوچکی داشته باشن ولی بارشته ایی که من میگم نه.
این رشته ایی که من میگم صرفا شما با طراحی بدنه خودرو (ظاهرش) کار دارین (ماکت سازی و اسکچ با دست و با نرم افزار به خصوص catia) نه با داخل یا موتور یا داشبورد و یا سیستم تعیلق و نه تبدیل انرژی نداره و میتونید این رشته طراحی خودرو رو میتونید در دانشگاه art center of college که تدریس میشه و دراین زمینه در دنیا نامبر وان هست در ویکی بزنید و فیلم داخل سایت خود دانشگاه رو هم ببینید تا متوجه بشین دارم درمورد چه رشته ایی حرف میزنم.من همین الان چندین نفر رو خودم میشناسم که به خاطر این که درایران نیست میخوان ادامه تحصیلشون رو درامریکا و کانادا و کشور هایی مثل المان دنبال کنند....باز هم اگه شما نظرتون چیز دیگه ایی هست نظرتون قابل احترامه....
از این حرف ها هم بگذریم من چون دیدم تعداد کسان زیادی در سفارت ها به خاطر تغییر رشته ایی که داشتن که مثلا مثل من از زیر شاخه مهندسی میخوان برن زیر شاخه هنر زیاد بود این شد که ازشما بپرسم چقدر احتمال داره که در سفارت با این موضوع مخالفت کنن و رد کنن منو ؟؟؟؟؟؟؟وگرنه هیچ کسی کامل به امید صددرصد نمیره که در سفارت کارش حل بشه accept بشه....
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
03-12-2016, 07:27 PM
(03-12-2016, 07:12 PM)yasin3x نوشته: @automotive
دوست عزیز من یه متنی نوشتم اندازه یک صفحه و دستم خورد و پاک شد ولی خلاصشو بهتون بگم اینکه اقای عزیز از اسمش معلومه مهندسی سازه خودرو ارتباطی با این رشته ایی که من میگم نداره.شما تو گوگل بزنن اندازه یه صفحه برات توضیح میاره که سازه خودرو در مورد شاسی و سازه خودرو هست و بهینه سازی شاسی خودرو و سازش که امنیت و اسایش مسافران رو دارا باشه و ارتباط داره با تمام محاسبات دقیق مهندسی و علم مواد مهندسی و معروف ترین نرم افزارش abaqus هست.پس اصلا اون سازه خودرویی که شما میگین که در هنرستان و دانشگاه ها هستش جریانش منتفیه و ارتباطی نداره.و رشته های تبدیل حرارت و طراحی سیستم تعلیق و مهندسی خودرو و هوافضا هم که دیگر هیچ.شاید ارتباط کوچکی داشته باشن ولی بارشته ایی که من میگم نه.
این رشته ایی که من میگم صرفا شما با طراحی بدنه خودرو (ظاهرش) کار دارین (ماکت سازی و اسکچ با دست و با نرم افزار به خصوص catia) نه با داخل یا موتور یا داشبورد و یا سیستم تعیلق و نه تبدیل انرژی نداره و میتونید این رشته طراحی خودرو رو میتونید در دانشگاه art center of college که تدریس میشه و دراین زمینه در دنیا نامبر وان هست در ویکی بزنید و فیلم داخل سایت خود دانشگاه رو هم ببینید تا متوجه بشین دارم درمورد چه رشته ایی حرف میزنم.من همین الان چندین نفر رو خودم میشناسم که به خاطر این که درایران نیست میخوان ادامه تحصیلشون رو درامریکا و کانادا و کشور هایی مثل المان دنبال کنند....باز هم اگه شما نظرتون چیز دیگه ایی هست نظرتون قابل احترامه....
از این حرف ها هم بگذریم من چون دیدم تعداد کسان زیادی در سفارت ها به خاطر تغییر رشته ایی که داشتن که مثلا مثل من از زیر شاخه مهندسی میخوان برن زیر شاخه هنر زیاد بود این شد که ازشما بپرسم چقدر احتمال داره که در سفارت با این موضوع مخالفت کنن و رد کنن منو ؟؟؟؟؟؟؟وگرنه هیچ کسی کامل به امید صددرصد نمیره که در سفارت کارش حل بشه accept بشه....

درود

صرف تغییر رشته برای ویزا مساله ساز نیست زیاد هر چند توصیه شده در همون رشته جامع اپلای بشه و در خود آمریکا اگر علاقه داشتید تغییر رشته رو انجام بدید. البته این در صورتی که فاند TA و RA به خصوص داشته باشید ممکنه مشکل بشه براتون.
 توصیه همیشگی من این هست که علاقه رو در اولویت قرار بدید. واقعا دلیلی نداره هر طور شده کسی بره ایالات متحده!
در ضمن این رشته اگر در ART COLLEGE باشه فاند گرفتن تقریبا میشه گفت ممکن نیست یا حداقل خیلی سخته. در ضمن حتما باید دانشگاهی باشه که سفارت بهانه نیاره برای ویزا ندادن.
از ما گفتن!

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین yasin3x
**
نقل قول

04-12-2016, 12:10 AM (آخرین تغییر در ارسال: 04-12-2016, 12:14 AM توسط yasin3x.)
@[b]Torkan[/b]
یعنی مدیر ترکان اگه برا کشور دیگه ایی جز امریکا تو این رشته اقدام کنم مشکلاتم کمتر میشه واسه اپلای گرفتن با فاند؟؟؟؟
نقل قول  

آفلاین اندرومدا
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

16-07-2017, 07:22 PM
سلام 

استاد من در ایران در زمینه های حساس سابقه فعالیت داشته اند. ایا این برای من که برای پست داک میخوام اقدام کنم مشکلی ایجاد میکنه؟
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

19-07-2017, 09:26 AM (آخرین تغییر در ارسال: 19-07-2017, 09:27 AM توسط Babak.)
(16-07-2017, 07:22 PM)اندرومدا نوشته: سلام 

استاد من در ایران در زمینه های حساس سابقه فعالیت داشته اند. ایا این برای من که برای پست داک میخوام اقدام کنم مشکلی ایجاد میکنه؟

اگر کار پروژه دکترای شما ربطی به سایر پروژه‌های حساس ایشون نداشته، احتمال این که برای شما مشکلی ایجاد بشه کمه، هر چند که رفتار سفارت امریکا در صدور ویزا قابل پیش‌بینی نیست و نمی‌شه با قطعیت پاسخ داد.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

19-07-2017, 10:10 AM
(16-07-2017, 07:22 PM)اندرومدا نوشته: سلام 

اگر معلوم الحال یا شناخته شده باشه به نظر من بله مشکل خواهید داشت.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین mehr5had
**
نقل قول

24-07-2017, 02:24 AM (آخرین تغییر در ارسال: 24-07-2017, 02:25 AM توسط mehr5had.)
سلام
من سربازی نرفتم و کارت معافیت پزشکی دارم آیا این برای گرفتن ویزا میتونه مشکل ساز باشه؟
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

24-07-2017, 08:46 AM
(24-07-2017, 02:24 AM)mehr5had نوشته: سلام
من سربازی نرفتم و  کارت معافیت پزشکی دارم آیا این برای گرفتن ویزا میتونه مشکل ساز باشه؟

درود
خیر
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (9): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 بعدی »