عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش مقاله، پایان نامه، پروپوزال و تز دکتری v
1 2 بعدی »
داوری مقالات

صفحه‌ها (3): « قبلی 1 2 3 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
داوری مقالات
آفلاین کنکوری
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
Thumbs Up  05-08-2014, 09:28 AM
با سلام به همگی.من مقاله ای به یکی از کنفرانس های بین المللی فرستادم و بعد از ارائه شفاهی اون، به من از طرف کنفرانس ایمیلی اومد که بعد از داوری مجدد مقاله شما بوسیله کمیته علمی کنفرانس، ما مقاله شما رو به یک ژورنال فرستادیم تا بعد داوری چاپ بشه. حالا سوال من اینه که کسی از دوستان میدونه که ایا واقعا مقاله منو دوباره داوری خواهند کرد؟یعنی منظورم داوران خود این ژوررنال هست.یا نه دیگه ، بدون داوری چاپ میشه؟بیشتر میخوام بدونم چقدر احتمال داره که مقاله من از اخر چاپ بشه.

خیلی ممنون از راهنمایی شما.مخصوصا مدیران سایت که همیشه پاسخگوی ما هستن Smile
نقل قول  

آفلاین emperor23
**
نقل قول

24-03-2015, 09:30 PM
سلام، یک سوال داشتم در مورد داوری مقاله. راستش شنیدم که کسانی زیاد مقاله هاشون ریجکت میشه بعد یه مدت بقیه مقاله هایی که تو سایر جورنال ها سابمیت میکنن  هم رد میشه! اینو از چند نفر شنیدم آیا صحت داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 7
24-03-2015, 09:46 PM
(24-03-2015, 09:30 PM)'emperor23' نوشته: سلام، یک سوال داشتم در مورد داوری مقاله. راستش شنیدم که کسانی زیاد مقاله هاشون ریجکت میشه بعد یه مدت بقیه مقاله هایی که تو سایر جورنال ها سابمیت میکنن  هم رد میشه! اینو از چند نفر شنیدم آیا صحت داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگر دلایل ریجکتون سرقت ادبی/علمی و دستبردن در آمار و ارقام و نتایج باشه حتماً، ولی اگر دلیل این باشه که به ژورنال مناسبی مقاله رو سابمیت نکردین یا به اندازه کافی جذابیت علمی برای چاپ شدن تحت عنوان مقاله رو نداشته باشه، این موضوع برقرار نیست. اغلب کار تحت داوری قرار میگیره نه شخص، البته نه الزاماً.

.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین shapol46
**
نقل قول

14-07-2017, 12:25 PM
 @Andre  عزیز می دونم حیلی از پست قبلی گذشته ولی امیدوارم شما یا دیگران جواب بدید.

سلام دوستان

حدودا یک هفته قبل از عید مقاله ای به یک مجله داخلی انگلیسی زبان فرستادم. "peer review time= 3-8 weeks" تو سایت SJR زده بود برای همین اینجا فرستادم که مثلا زود اکسپت شه کارش داشتم. الان 16 هفته شده. 11 جون پیرریویو شده و بعد از اون دو بار نوشته do.اخریش 1 جولای. الان من به مجله ایمیل بدم بگم چی؟ الان این do دقیقا یعنی چی؟
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
15-07-2017, 03:36 AM
(14-07-2017, 12:25 PM)shapol46 نوشته:  @Andre  عزیز می دونم حیلی از پست قبلی گذشته ولی امیدوارم شما یا دیگران جواب بدید.

سلام دوستان

حدودا یک هفته قبل از عید مقاله ای به یک مجله داخلی انگلیسی زبان فرستادم. "peer review time= 3-8 weeks" تو سایت SJR زده بود برای همین اینجا فرستادم که مثلا زود اکسپت شه کارش داشتم. الان 16 هفته شده. 11 جون پیرریویو شده و بعد از اون دو بار نوشته do.اخریش 1 جولای. الان من به مجله ایمیل بدم بگم چی؟ الان این do دقیقا یعنی چی؟

سلام

هر ارتباطی (correspondence) که بین editor و reviewer ها شکل میگیره، یا هر مرحله از فرآیند فنی بررسی مقاله که تموم میشه، طبق رویه هر ژورنال یک update در وضعیت manuscript اتفاق می افته... بعضی ژورنال ها فقط تاریخ update رو در بخش status به روز رسانی می کنند و بعضی هم مثل مورد شما notification دارن به ازای هر update... نویسندگان مقاله مورد خطاب این update ها نیستند بنابراین کار لازم نیست بکنید...
نقل قول  

آفلاین shapol46
**
نقل قول

15-07-2017, 12:28 PM
خیلی ممنون که جواب دادید.
من کارم خیلی لنگه مقاله ست. به نظرتون ایمیل بدم که اقا چی شد وضعیت مقاله م, اکسپت میشه یا نه کار درستی نیست؟ باعث نمیشه زودتر جواب بدن؟
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
15-07-2017, 01:29 PM
(15-07-2017, 12:28 PM)shapol46 نوشته: خیلی ممنون که جواب دادید.
من کارم خیلی لنگه مقاله ست. به نظرتون ایمیل بدم که اقا چی شد وضعیت مقاله م, اکسپت میشه یا نه کار درستی نیست؟ باعث نمیشه زودتر جواب بدن؟

دو ماه اصلا زمان طولانی نیست... تجربه من میگه که بی فایده اس...
نقل قول  

آفلاین shapol46
**
نقل قول

16-11-2017, 02:52 PM
سلام دوستان

مقاله من بعد از چندین ماه از پیرریویو رفت تو ادیتوریال ریویو و حدود 2 هفته تو این حالت موند.من امیدوار بودم بعدش جواب بدن ولی از دیروز دوباره رفته تو پیرریویو. دلیلش چی میتونه باشه؟ آیا منطقیه بنظرتون؟ 

مرسی
نقل قول  

آفلاین retro44
**
نقل قول

17-11-2017, 08:32 AM (آخرین تغییر در ارسال: 17-11-2017, 08:33 AM توسط retro44.)
(16-11-2017, 02:52 PM)shapol46 نوشته: سلام دوستان

مقاله من بعد از چندین ماه از پیرریویو رفت تو ادیتوریال ریویو و حدود 2 هفته تو این حالت موند.من امیدوار بودم بعدش جواب بدن ولی از دیروز دوباره رفته تو پیرریویو. دلیلش چی میتونه باشه؟ آیا منطقیه بنظرتون؟ 

مرسی

احتمالا داورایی که مقاله رو از ادیتور گرفته بودن برای بررسی منصرف شدن و ادیتوره الان مقاله رو داده دسته داورای جدید
اون دو هفته هم ادیتور داشته میگشته داور جدید پیدا کنه
نقل قول  

آفلاین shapol46
**
نقل قول

17-11-2017, 12:52 PM
(17-11-2017, 08:32 AM)retro44 نوشته: احتمالا داورایی که مقاله رو از ادیتور گرفته بودن برای بررسی منصرف شدن و ادیتوره الان مقاله رو داده دسته داورای جدید
اون دو هفته هم ادیتور داشته میگشته داور جدید پیدا کنه

فکر نمی کنم این طوری باشه. آخه من قبلا با مجله تماس گرفتم (ایرانیه) گفت فقط یکی از داورا جواب دادن. بعدش من خودم چند تا داور معرفی کردم که حداقل 3 تاشون رو مطمئنم جواب دادن چون باهاشون تماس گرفتم. بنظرتون دوباره باهاشون تماس بگیرم؟ تا الان خیلی پیگیر بودم میترسم اثر منفی داشته باشه بعد 7 ماه. Sad
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (3): « قبلی 1 2 3 بعدی »