عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا گرین کارت و اقامت دائم آمریکا v
1 2 بعدی »
گرین کارت از طریق اقوام درجه یک سیتیزن امریکا

صفحه‌ها (21): « قبلی 1 ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... 21 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
گرین کارت از طریق اقوام درجه یک سیتیزن امریکا
آنلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 6
30-04-2017, 09:09 PM (آخرین تغییر در ارسال: 30-04-2017, 10:43 PM توسط M1KE.)
هر چند کمی عجیبه ولی بله متاسفانه من هم کمی تحقیق کردم و به همین نتیجه رسیدم که فرزندان صغیر IR5 نمی تونند همزمان با والدینشون ویزا بگیرند. این موضوع به طور مستقیم در وبسایت اداره مهاجرت اشاره نشده بلکه نیاز به یک سری نتیجه گیری های منطقی داره تا چنین برداشتی حاصل بشه. مشکل از اونجایی نشات میگیره که در مورد IR1 که مربوط به همسر شهروند آمریکایی هست فرزند اون همسر به طور خودکار میتونه با استفاده از IR2 که مربوط به فرزندان شهروندان آمریکایی هست همزمان ویزا بگیره. به عبارت دیگه فرزند موردنظر به واسطه رابطه اش با والد غیرآمریکایی اش مشمول بررسی خارج از نوبت نمیشه بلکه بواسطه اینکه حالا فرزند اون فرد آمریکایی هم به حساب میاد میتونه همزمان ویزا بگیره. ولی در مورد IR5 از اونجاییکه رابطه درجه یکی بین اقدام کننده اصلی و فرزند موردنظر وجود نداره متاسفانه اون فرزند براش کتگوری IR ای که خارج از نوبت بررسی بشه وجود نداره و عملا می بایست بعد از اینکه پدر یا مادرش گرین کارت گرفتن از طریق گروه های خانوادگی (F) اقدام کنه که دارای ظرفیت هستند و بر اساس ویزا بولتن اعلام میشه که چه زمانی نوبت شون شده.

من هر چه وبسایت اداره مهاجرت رو زیر و رو کردم نتونستم تعریف دقیقی از ملاک زمانی که برای محاسبه 21 سالگی برای گروه های مختلف در نظر می گیرند پیدا کنم که با اطمینان بهش ارجاع بدم ولی اطلاعات زیر رو در یک سری از وبسایت های موازی اون پیدا کردم:

در مورد فرزندان شهروندان آمریکایی (IR) ظاهرا از زمانی که فرم I130 رو می فرسته (به عبارت دیگه در ابتدای پروسه مهاجرت) سن فرزند قفل میشه و بعد از اون هر چقدر هم که بررسی پرونده طول بکشه تاثیری روی سن او نداره. ولی در مورد فرزندان دارندگان گرین کارت یا به عبارت دیگه مقیم ها اشاره شده که سن فرزند در تاریخی که پرونده کارنت میشه قفل میشه منهای مدت زمانی که پرونده در انتظار بوده به این شرط که فرزند موردنظر در بازه زمانی کمتر از یک سال از تاریخ کارنت شدن پرونده وضعیت مقیم پیدا کنه. به عبارتی سه تاریخ تشکیل پرونده، تاریخ کارنت شدن پرونده و تاریخی که وضعیت مقیم شدن مورد تایید قرار می گیره اثرگذار هستند.

راستش من نمی دونم تا چه این حد این فرمول پیچیده در مورد مقیم ها در عمل رعایت بشه و چیزی که بیشتر شاهد بودم اینه که در روز مصاحبه نگاه می کنند ببینند فرزند موردنظر 21 سالش شده یا خیر. اگر ملاک رو تقریبا حول و حوش تاریخ کارنت شدن پرونده بگذاریم. در اینصورت با توجه به اینکه دست کم یک سالی طول می کشه تا مادر شما گرین کارت بگیره و حدود 2 سال هم طول میکشه تا پرونده های F2A کارنت بشن شما تا اون زمان 22 سالتون شده و وارد کتگوری F2B میشین که 7 سال طول میکشه. ولی در هر حال امتحان کردنش ضرری نداره اگر در زمان تشکیل پرونده ایرادی نگرفتند دست کم Priority Date پرونده تون ثابت میمونه و اگر وارد کتگوری دیگه ای بشین زمان رو از دست نمیدین.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

12-07-2017, 01:48 PM
سلام من مادرم گرين كارت داره ٤سال ديگه سيتيزن ميشه چهارمحل زمان ميبره كار گرين كارت من وهمسر وفرزندم درست بشه
نقل قول  

آنلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 3
12-07-2017, 11:36 PM
از زمانی که ایشون شهروند بشن حدود 12 سال زمان میبره.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

13-07-2017, 10:41 AM
من الان دخترم ٣ساال و٤ماهشه تا اون موقعه شاملاون ميشه بامابياد يعني فقط تا ١٢سال طول ميكشه جاي ديگه ميگن ١٠سال
نقل قول  

آنلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

13-07-2017, 12:23 PM
گروه شما F3 میشه که در حال حاضر نوبت پرونده های سال ۲۰۰۵ هست یعنی یک اختلاف ۱۲ ساله وجود داره.

https://travel.state.gov/content/visas/e...-2017.html

اگر با این همین سرعت پیش بره در اون زمان بچه شما کمتر از ۲۱ سال داره و‌ میتونه همراهتون بیاد.
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

13-07-2017, 12:53 PM
امكان اينكه بيشتر طول بكشه هست يعني بيشتر إز ١٢سال
نقل قول  

آنلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 1
13-07-2017, 10:01 PM (آخرین تغییر در ارسال: 13-07-2017, 10:02 PM توسط M1KE.)
به ظرفیت های ویزایی بستگی داره که به صورت سالانه به گروه های مختلف داده میشه. در صورتی که قانون خاصی وضع نشه بعیده بیشتر از یکی دو‌ سال کم و‌ زیاد بشه.
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

14-07-2017, 12:14 AM
مرسي إز تون
من امسال ويزا أمريكا رو گرفتم همراه با همسر ودخترم ١ماه آنجا بوديم برگشتيم الان اگه سال ديگه دوباره در خواست ويزا بديم مادر وپدرم و برادرم آنجا هستن چند درصد امكان اينكه بهمون دوباره ويزا بدن هست
نقل قول  

آنلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

14-07-2017, 02:02 AM
معمولا داشتن سابقه ویزا از یک کشور شانس متقاضی رو برای ویزاهای مشابه از همون کشور در آینده افزایش میده و دفعات بعد حتی ممکنه کمتر از دفعات قبل بررسی پرونده طول بکشه. به شرط اینکه شرایط پرونده تغییر زیادی نکرده باشه.
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

01-08-2017, 01:35 PM
سلام .
در این کیس (F3) ، آیا باید ثابت کنیم که والدین در آمریکا زندگی میکنند؟ (مدارک domicile)
یا لزومی نداره؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (21): « قبلی 1 ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... 21 بعدی »