عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی آلمان روادید آلمان گرفتن وقت و مصاحبه سفارت

صفحه‌ها (39): « قبلی 1 ... 32 33 34 35 36 37 38 39 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 8 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
گرفتن وقت و مصاحبه سفارت
آفلاین Razi131322
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
10-06-2017, 02:31 AM (آخرین تغییر در ارسال: 10-06-2017, 04:06 AM توسط Razi131322.)
(10-06-2017, 01:45 AM)solkiper نوشته: اگر زود كاراتون رو انجام بديد بله من خودم ٤٨ ساعت بعد از درخواستم گرفتم و در ضمن از سال ٩٦ وثيقه براي سفرهاي علمي ٨ ميليون شده و نيمه علمي فكر كنم ١٠ يا ١١ ميليون

Angel  مرسی. برای مایی که اهل شهرستانیم هم میشه به اینجا مراجعه کرد؟؟؟ چون مسئول آموزش داشنکده گفت نامه ی خروج از کشور رو که بهت میدیم اول باید ببری وزارت علوم بعدش حوزه وظیفه استانت..

البته من الان یادم افتاد که سایت نظام وظیفه سفر علمی رو 5 میلیو زده. حالا میدونم ارائه مقاله در کنفرانس چی حساب میشه.؟ اینم لینک اگر اطلاعات این سایت رو به روز فرض کنیم.
نقل قول  

آفلاین solkiper
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
10-06-2017, 08:39 AM
(10-06-2017, 02:31 AM)Razi131322 نوشته: Angel  مرسی. برای مایی که اهل شهرستانیم هم میشه به اینجا مراجعه کرد؟؟؟ چون مسئول آموزش داشنکده گفت نامه ی خروج از کشور رو که بهت میدیم اول باید ببری وزارت علوم بعدش حوزه وظیفه استانت..

البته من الان یادم افتاد که سایت نظام وظیفه سفر علمی رو 5 میلیو زده. حالا میدونم ارائه مقاله در کنفرانس چی حساب میشه.؟ اینم لینک اگر اطلاعات این سایت رو به روز فرض کنیم.

شما شهرستان هم كه باشي باز اگه كاراتو زود انجام بدن ميتوني ٤٨ ساعته بگيري، در ضمن سايت به روز نيست و وثيقه سفر علمي شده ٨ ميليون
نقل قول  

آفلاین mohammadjafar
**
نقل قول

11-07-2017, 10:37 PM
سلام بر دوستان

من الان ۷ هفته و ۳ روز که از ایمیل اول می‌گذره آیا طبیعی هست این مدت واسه ایمیل دوم که هنوز نیومده ؟
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

11-07-2017, 11:30 PM
(11-07-2017, 10:37 PM)mohammadjafar نوشته: سلام بر دوستان

من الان ۷ هفته و ۳ روز که از ایمیل اول می‌گذره آیا طبیعی هست این مدت واسه ایمیل دوم که هنوز نیومده ؟

بله !
تا 3 ماه هم دیده شده
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین mohammadjafar
**
نقل قول

12-07-2017, 10:22 AM
(11-07-2017, 11:30 PM)Torkan نوشته: بله !
تا 3 ماه هم دیده شده

آخه یه دوستی بود ۱۷ می ثبت نام کرده و ۳ ژولای جواب دادن اما من ۲۱ می اسم نوشتم این واسعم شک برانگیزه تا الان جواب ندادن ؟ 

یعنی‌ این هم باز طبیعی هس ؟
نقل قول  

آفلاین MhdDex
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

04-08-2017, 01:45 PM
سلام دوستان. من حدود دوازده روزدیگه از بخش فرهنگی سفارت آلمان وقت گرفتم برای حضور در یک ورکشاپ دو هفته ای. حالا که میخوام مدارکم رو جمع کنم چندتا سوال برام پیش اومده: 
1)مدارک رو بر اساس ویزای شنگن باید مرتب کنم یا چک لیست اقامت دانشجویی و فرصتهای مطالعاتی؟
2) من بصورت ایمیلی دعوت نامه گرفتم که نشون میده هزینه ها و مکان پای دعوت کننده است. حالا میبینم تو مدارک اصل و کپی تاییدیه ثبت نام میخواد. باید بگم دعوت نامه رو برام پست کنن از آلمان؟ مدرکدیگه ای غیر از دعوت نامه برای تاییدیه ثبت نام نمیخواد؟
3) من حدود یکی دو هفته پیش بیست تومن به حسابم ریختم. میگن برای افزایش شدید موجودی باید دلیل قانع کننده ای داشته باشی. از اونجایی که حساب من نعمولا خیلی کمه این بیست تومن افزایش شدیده؟ چه توضیح قانع کننده ای میتونم بگم؟ من پولو از بابام گرفتم
ببخشید طولانی شد. ممنون میشم اگه جواب بدید
نقل قول  

آفلاین solkiper
**
نقل قول

05-08-2017, 11:13 AM
(04-08-2017, 01:45 PM)MhdDex نوشته: سلام دوستان. من حدود دوازده روزدیگه از بخش فرهنگی سفارت آلمان وقت گرفتم برای حضور در یک ورکشاپ دو هفته ای. حالا که میخوام مدارکم رو جمع کنم چندتا سوال برام پیش اومده: 
1)مدارک رو بر اساس ویزای شنگن باید مرتب کنم یا چک لیست اقامت دانشجویی و فرصتهای مطالعاتی؟
2) من بصورت ایمیلی دعوت نامه گرفتم که نشون میده هزینه ها و مکان پای دعوت کننده است. حالا میبینم تو مدارک اصل و کپی تاییدیه ثبت نام میخواد. باید بگم دعوت نامه رو برام پست کنن از آلمان؟ مدرکدیگه ای غیر از دعوت نامه برای تاییدیه ثبت نام نمیخواد؟
3) من حدود یکی دو هفته پیش بیست تومن به حسابم ریختم. میگن برای افزایش شدید موجودی باید دلیل قانع کننده ای داشته باشی. از اونجایی که حساب من نعمولا خیلی کمه این بیست تومن افزایش شدیده؟ چه توضیح قانع کننده ای میتونم بگم؟ من پولو از بابام گرفتم
ببخشید طولانی شد. ممنون میشم اگه جواب بدید

سلام
1) بر اساس ویزای شینگن
2)دعوت نامه رو پرینت بگیرید و ببرید اونا خودشون پیگیری میکنن
3)شما میتونید به جز پرینت حسابتون پرینت حساب پدرتون هم ببرید با شناسنامه و کپیش و بگید ایشون اسپانسر منه و چون اسپانسرتونه پول ریخته حسابتون

موفق باشید
نقل قول  

آفلاین mohammadjafar
**
نقل قول

11-08-2017, 12:26 PM
سلام دوستان من دایم دعوت نامه مولتی‌ که ۱ سال فرصت داره فرستاده من قصد سفر سینگل داشتم ولی‌ وقتی‌ این دعوت نامه دیدم نظر عوض شد

حالا من باید چه شرایطی داشته باشم که بتونم مولتی‌  بگیرم بجای ویزای سینگل ؟چه افردی مولتی‌ می‌گیرن ؟
نقل قول  

آفلاین solkiper
**
نقل قول

امتیاز این پست: 3
11-08-2017, 12:37 PM
(11-08-2017, 12:26 PM)mohammadjafar نوشته: سلام دوستان من دایم دعوت نامه مولتی‌ که ۱ سال فرصت داره فرستاده من قصد سفر سینگل داشتم ولی‌ وقتی‌ این دعوت نامه دیدم نظر عوض شد

حالا من باید چه شرایطی داشته باشم که بتونم مولتی‌  بگیرم بجای ویزای سینگل ؟چه افردی مولتی‌ می‌گیرن ؟

سلام دوست عزيز شرايط همون شرايط هست ولي معمولا اگر قبلا ويزاي شينگن نگرفته باشيد امكانش كمه براي بار اول بهتون مولتي بدن
موفق باشيد
نقل قول  

آفلاین mohammadjafar
**
نقل قول

15-08-2017, 08:00 PM

1. سلام دوستان من یه دعوت نامه مولتی‌ دارم که از ۱ آگوست صادر شده که حدودا ۲۰ روز دیگه مصاحبه دارم واسه ویزا سینگل آیا می‌شه بعد که برگشتم دوباره درخواست بدم از همون دعوت نامه ؟ 
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (39): « قبلی 1 ... 32 33 34 35 36 37 38 39 بعدی »