عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور امور سربازی تعجیل و تمدید خدمت

صفحه‌ها (10): « قبلی 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 3 رای - 3.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
تعجیل و تمدید خدمت
آفلاین nader
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
30-01-2017, 04:35 PM
(29-01-2017, 07:04 PM)مهمان نوشته: سلام  خسته نباشید
من حدود 10 روز پیش برگه اعزامم رو گرفتم که تاریخ اعزامم هم افتاد 1/4 . جایی که میخواستم امریه بگیرم به من گفته بودن که تاریخ اعزامم باید 1/4 به بعد باشه . من هم با مشورت پلیس +10 درخواست تمدید دادم تا تاریخ اعزامم 1/6 بشه . متاسفانه با وجود اینکه در برگه درخواست تمدید من نوشته شده حداکثر تا 1 هفته نتیجه درخواست من اعلام میشه ، هنوز که هنوزه هیچ جوابی به درخواست من ندادند . من باید تا چند روز دیگه برگ اعزامم رو تحویل شرکتی بدم که میخوام امریه بگیرم . نمیدونم باید به کجا مراجعه کنم که به درخواست تمدید من رسیدگی کنن . خواهش میکنم راهنمایی کنید

درود بر شما

در این موقعیت اگر جایی بتونه کمک کنه فقط نظام وظیفه مرکز استان هستش اگر هم اونا بهت آفر دادن که میتونی از نظام وظیفه کل توی تهران زودتر پیگیر باشی این کار را انجام بده
چون پرمنده ها زیاده ممکنه زمان ببره

موفق باشید
ما سقط شدیم از مادران تختی ... ما نسل روشنی که تا عمق خیابان سوخت...ما ها را از عمق کتاب تا کوچه را گاز بگیرید

نقل قول  

آفلاین pabarja
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
Exclamation  01-02-2017, 01:38 AM (آخرین تغییر در ارسال: 01-02-2017, 01:40 AM توسط pabarja.)
سلام
من در تاریخ 95/10/1 برای سربازی اقدام کردم و بهم گفتن که شما 95/12/19 اعزام هستین و برگه اعزام هم گرفتم. حدودا 40 روز برای گرفتن امریه دوندگی کردم و موافقت شد.
امروز که به نظام وظیفه مراجعه کرددم تا یکسری سوالات بپرسم، یه برگه بهم دادن که تاریخ اعزامم رو زده داخلش 19 فروردین 95 (10 ماه از فروردین گذشته!!). پلیس +10 هم رفتم جوابی ندادن.
امشب که از سامانه گویا چک کردم گفتن فروردین 96.
در حالی که من تمدید نزدم و نمیدونم چطور تاریخ اعزامم بعد از 40 روز خود بخود افتاده عقب!
چندین نفر هستیم که این مشکل برامون بوجود آمده.

اولا چنین چیزی اصلا ممکنه که بعد از 40 روز خودشون بدون هماهنگی بردارن تاریخو عوض کنن؟ یا اینکه ممکنه خطای سیستمی باشه؟
من مازاد شنیده بودم اما چنین چیزی خیر.

ثانیا چطور میتونیم پیگیری کنیم؟ کجا بریم؟ کدام اداره و...
نظام وظیفه شهرستان و پلیس +10 که سردرنیاوردن و گفتن کاری نمیتونید بکنید.

اگر من اسفند ماه اعزام نشم، امریه ای که گرفتم باطل میشه و عملا به خاک سیاه میشینم!
عاجزانه درخواست راهنمایی دارم
نقل قول  

آفلاین nader-GH
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
21-03-2017, 12:40 PM
سلام دوست عزیز

من شهرستانی هستم..اول شهریور هم اعزامم شده..من فوق لیسانس مکانیکم..

مشکلی هم که دارم اینه که من ارشدمو 7 ترمه تموم گرفتم و یه نیسال اضافه تر موندم(البته مجوز از نظام وظیفه گرفتم)..3 سال و نیم شد.....داستان داره...به همین خاطر من تا 6 ماه بیشتر فرصت ندارم و باید زودتر برم سربازی وگرنه غیبت میخورم.

در واقع من بهمن 95 فارغ شدم...و اسفند دفترچه رو فرستادم و از نظام وظیفه شهرمون پرسیدم، و انا گفتن که من دیگه مثل بقیه یک سال بعد فارغ شدن وقت ندارم و باید 6 ماه زودتر دفترچه رو بفرستم که فرستادم.

الان اعزامم اول شهریوره...مثلا برای آبان تمدید کنم، وارد غیبت میشم؟ چون بهم گفتن 6 ماه بیشتر وقت ندارم.

ممنون میشم راهنمایی کنین...
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

01-07-2017, 02:27 PM
کسی شماره پادگان ولی عصر اردکان یزد رامیداند خواهش من برادرم آنجا آموزشی اس خبری ازش نداریم
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 1
02-07-2017, 08:47 PM
(01-07-2017, 02:27 PM)مهمان نوشته: کسی شماره پادگان ولی عصر اردکان یزد رامیداند خواهش من برادرم آنجا آموزشی اس خبری ازش نداریم

سلام
با پادگان تماس هم برقرار کنید پاسخ شما را نمی‌دهند، حتی اگر حضوری هم تشریف ببرید باز هم اجازه دیدار به شما نمی‌دهند.
اگر اشتباه نکنم تا 3 هفته اول حتی اجازه یک تماس تلفنی هم داده نی‌شود، پس از آن هم معمولا فقط یک تلفن وجود دارد که آنقدر صف آن طولانی است که به سختی بتوان با خانواده تماس برقرار کرد.
شرایط آموزشی با باقی دوران سربازی متفاوت است، باز هم اگر نگران هستید از طریق سازمان وظیفه عمومی می‌توانید شماره تماس را دریافت کنید.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

26-09-2017, 06:17 PM
سلام ،من درخواست امريه داده بودم و الانم پروندم تو گزينش تاريخ اعزامم بايد برج ١٢باشه اما من قبلا دفترچه پست كرده بودم و تاريخ اعزام من برج ده هست
يه بار درخواست تمديد دادم موافقت نكردن حالا بايد چكار كنم ؟؟
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

10-10-2017, 02:15 PM
سلام من 96/8/1 تاریخ اعزام دارم و قرار بود سپاه بیوفتم ولی اشنایی که دارم گفت کدم خورده نیرو انتظامی
الان میخوام تمدید کنم که برم دوباره سپاه درخواست بدم و باید مشکل پزشکی باشه
ایا میشه من پامو پیش دکتر  گچ بگیرم دکتر اشنا هست گفته عکس هم تایید میکنم
بعد میتونم تمدید بگیرم ؟
و این که امروز رفتم پلیس +10 گفت ظرفیت تکمیل هست برج 10 برو تهران نظام وظیفه شاید شد
یعنی میشه ؟ اگه میشه این کارو انجام بدم
اگه تمدید کنم نگن بعد از استراحت برو همونجا یعنی نیرو انتظامی
البته برگه سفیدمو نگرفتم هنوز که بگه کجام از طریق اشنا تو نظام فهمیدم
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

29-10-2017, 11:39 AM
سلام .دویتانی که تاریخ اعزامشون ۹۶/۱۲/۱ یا بیشتر است و قصد تعویض با تاریخ من که ۹۶/۱۰/۱ است را دارند پیام بدن.از اصفهان و لیسانس. تلگرام M_m201312345
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

29-10-2017, 11:42 AM
دوستانی که تاریخ اعزام ۹۶/۱۲/۱ یا بیشتر هستن و قصد تعویض با تاریخ من که ۹۶/۱۰/۱ را دارند پیام بدن.تلگرام M_m201312345 یا ایمیل بزنند meisammolaie2013@yahoo.com لیسانس از اصفهان
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

18-01-2018, 01:37 PM
سلام و خسته نباشيد
مه تاريخ اعزامم يك دوازده نود وشش هس ميخام تمديدش كنم ،رفتم اقدام كردم ك موافقت نكردن دليلش چيه؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (10): « قبلی 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 بعدی »