عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور معافیت پزشکی سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی‌

صفحه‌ها (366): « قبلی 1 ... 281 282 283 284 285 286 287 288 289 ... 366 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 17 رای - 4.24 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی‌
مهمان
Unregistered
نقل قول

#2,841
19-06-2017, 12:48 PM
سلام آیااضافی استخوان در مفصل زانو موجب معافیت میشه؟
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

#2,842
20-06-2017, 01:41 AM
سلام دوست عزیز شما که برای معافیت قوز قرنیه اقدام کردی آیا نمیدونی کسی که عمل cclانجام داده و کراتومتریش کمتر از 50 شده چه بلایی به سرش میارن اگه میدونی یه کمکی بکن ممنون
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

#2,843
21-06-2017, 06:29 PM
سلام من معافیت افسردگی دارم واس گواهینامه اقدام کردم ..الان هم حال روحیم بهتره دیگه قرص نمی‌خورم...ایا برم کمیسیون گواهینامه ناجا کارت معافیتم باطل میشه؟
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

#2,844
26-06-2017, 11:43 AM
سلام تورو خدا کمکم کنید بهم جواب بدین
من 4ساله که غیبت دارم چون مشکلاتی داشتم
الان دارم واسه معافی اقدام میکنم اما هنوز اکو ندادم
راستش قلبم موقع دویدن یا استرس بدجور تند تند و محکم میزنه جوری که نفسم میگیره ایا برم واسه اکو???
بیماری ویتیلیگو پوستی هم دارم به مقدار کم
توروخدا خاک پاتونم فقط راهنماییم کنید چیکار کنم?????
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 0
#2,845
26-06-2017, 02:02 PM
سلام بر شما مهمان های گرامی
سلا

(20-06-2017, 01:41 AM)مهمان نوشته: سلام دوست عزیز شما که برای معافیت قوز قرنیه اقدام کردی آیا نمیدونی کسی که عمل cclانجام داده و کراتومتریش کمتر از 50 شده چه بلایی به سرش میارن اگه میدونی یه کمکی بکن ممنون
بعد از عمل اگر اصلاح انجام شده باعث بشود نوع بیماری کمتر از میزان مورد نیاز معافی بشود (که اصل عمل همین است) معافی صادر نخواهد شد، ابتدا باید معافیت را دریافت و سپس برای عمل اقدام کرد.
(21-06-2017, 06:29 PM)مهمان نوشته: سلام من معافیت افسردگی دارم واس گواهینامه اقدام کردم ..الان هم حال روحیم بهتره دیگه قرص نمی‌خورم...ایا برم کمیسیون گواهینامه ناجا کارت معافیتم باطل میشه؟
خیر
(26-06-2017, 11:43 AM)مهمان نوشته: سلام تورو خدا کمکم کنید بهم جواب بدین
من 4ساله که غیبت دارم چون مشکلاتی داشتم
الان دارم واسه معافی اقدام میکنم اما هنوز اکو ندادم
راستش قلبم موقع دویدن یا استرس بدجور تند تند و محکم میزنه جوری که نفسم میگیره ایا برم واسه اکو???
بیماری ویتیلیگو پوستی هم دارم به مقدار کم
توروخدا فقط راهنماییم کنید چیکار کنم?????
بله باید تست ورزش از شما گرفته بشود.
طبق این لینک که غیر رسمی است امکان معافیت وجود دارد.
لینک رسمی قوانین معافیت پزشکی: بخش سوم : بيماري هاي پوست و بافت هاي زير پوست
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

#2,846
26-06-2017, 06:11 PM
سلام
وقت بخیر
من مشکل شب ادراری بی‌اختیار داشتم و یکی دو دوره درمانی که انجام دادم به جایی نرسیده. لیسانس رو گرفتم تو این مدت.
الان چند ماهی هست تو غیبت هستم و برای معافیت اقدام کردم. پزشکم که دوره‌های درمان ناموفق رو پیشش گذروندم (که پزشک معتمد هم هست) دو سری آزمایش نوشت انجام دادم و تو هر کدوم یک یا چند دلیل برای تایید بیماریم پیدا کرد و بیماریم رو در برگه معاینه تایید کرد.
با این توصیف، به نظر شما ممکن هست باز هم مشکلی برای معافیتم پیش بیاد؟ چون دکتر میگفت کمیسیون پزشکی معمولا ترجیحش اینه که سرباز بره تو پادگان و اگر اونجا اتفاق افتاد تایید کنه. -_- :/  

ممنون.
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

#2,847
26-06-2017, 09:00 PM
بعد از عمل اگر اصلاح انجام شده باعث بشود نوع بیماری کمتر از میزان مورد نیاز معافی بشود (که اصل عمل همین است) معافی صادر نخواهد شد، ابتدا باید معافیت را دریافت و سپس برای عمل اقدام کرد.

سلام دوست عزیز بعو از عمل فقط کراتومتری چشمم از 50 پایین تر اومده اختلال دید دارم تو رو خدا جوابم رو زود بدین باید برم شورای عالی مطمئن هستی که حتما باید بالای 50 باشه و معافیت به من تعلق نمیگیره
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

#2,848
27-06-2017, 12:00 PM
(26-06-2017, 09:00 PM)مهمان نوشته: بعد از عمل اگر اصلاح انجام شده باعث بشود نوع بیماری کمتر از میزان مورد نیاز معافی بشود (که اصل عمل همین است) معافی صادر نخواهد شد، ابتدا باید معافیت را دریافت و سپس برای عمل اقدام کرد.

سلام دوست عزیز بعو از عمل فقط کراتومتری چشمم از 50 پایین تر اومده اختلال دید دارم تو رو خدا جوابم رو زود بدین باید برم شورای عالی مطمئن هستی که حتما باید بالای 50 باشه و معافیت به من تعلق نمیگیره
سلام
به آئین نامه زیر نگاهی بیاندازید و با توجه به مدرک تحصیلی و میزان مراتومتری چشم خود به این نتیجه خواهید رسید که معاف می‌شوید یا خیر.

لینک رسمی آئین نامه‌ی معافیت سازمان وظیفه‌ عمومی بخش سيزدهم: بيماري هاي چشم و عوارض بينائی اینجا کلیک کنید
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
محک
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

#2,849
27-06-2017, 09:10 PM
سلام
به آئین نامه زیر نگاهی بیاندازید و با توجه به مدرک تحصیلی و میزان مراتومتری چشم خود به این نتیجه خواهید رسید که معاف می‌شوید یا خیر.

لینک رسمی آئین نامه‌ی معافیت سازمان وظیفه‌ عمومی بخش سيزدهم: بيماري هاي چشم و عوارض بينائی اینجا کلیک کنید

سلام دوست عزیز داخل آیین نامه یه چیز کلی نوشته شده آیا شما معافیت قوز قرنیه دارید چون شرایط من اینه که مدرکم فوق دیپلم هستش دیدم با عینک 6 دهم میشه و شماره چشمم هم 5 هستش و یک دفعه هم عمل ccl انجام دادم و کراتومتری چشمم48 شده بعد از عمل فقط هم یکی چشمم مشکل داره تو رو خدا کمکم کنین همین روزها باید برم شورای عالی نمیدونم هم چه شرایطی باید داشته باشم خیلی استرس دارم ممنون
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

#2,850
27-06-2017, 11:22 PM
(27-06-2017, 09:10 PM)مهمان نوشته: سلام
به آئین نامه زیر نگاهی بیاندازید و با توجه به مدرک تحصیلی و میزان مراتومتری چشم خود به این نتیجه خواهید رسید که معاف می‌شوید یا خیر.

لینک رسمی آئین نامه‌ی معافیت سازمان وظیفه‌ عمومی بخش سيزدهم: بيماري هاي چشم و عوارض بينائی اینجا کلیک کنید

سلام دوست عزیز داخل آیین نامه یه چیز کلی نوشته شده آیا شما معافیت قوز قرنیه دارید چون شرایط من اینه که مدرکم فوق دیپلم هستش دیدم با عینک 6 دهم میشه و شماره چشمم هم 5 هستش و یک دفعه هم عمل ccl انجام دادم و کراتومتری چشمم48 شده بعد از عمل فقط هم یکی چشمم مشکل داره تو رو خدا کمکم کنین همین روزها باید برم شورای عالی نمیدونم هم چه شرایطی باید داشته باشم خیلی استرس دارم ممنون
سلام
 آیا شما معافیت قوز قرنیه دارید
خیر
استرس نداشته باشید، اگر معافیت شامل حال شما بشود، معاف خواهید شد و من هم کمکی به جز آئین‌نامه از دستم بر نمی‌‎آید، تجربه مشابه هم نبوده که اعلام کنم.
امیدوارم آنچه به صلاح شما است، اتفاق بیافتد.
محک
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (366): « قبلی 1 ... 281 282 283 284 285 286 287 288 289 ... 366 بعدی »