عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور گذرنامه و خروج از کشور سوالات پیرامون خروج از کشور دانش آموزان

صفحه‌ها (4): « قبلی 1 2 3 4 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
سوالات پیرامون خروج از کشور دانش آموزان
آفلاین Nooshafarin
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
16-09-2015, 07:17 PM
(16-09-2015, 12:29 PM)M1KE نوشته: یعنی دیگه الان نمیشه اسم فرزندان رو به صورت همراه در گذرنامه والدین آورد و حتما همه باید گذرنامه های انفرادی داشته باشند؟ برداشت من از محتوای قانونش اینه که در زمان صدور گذرنامه میشه همچنان اسم همسر با فرزندان رو آورد ولی بعدا نمیشه اونها رو به گذرنامه ای که صادر شده اضافه کرد. برای نمونه در وبسایت سفارت ایران در استرالیا همچنان قابلیت آوردن همراه در گذرنامه وجود داره و بعید به نظر میرسه از 7 سال پیش تا به حال به روز نشده باشه. در وبسایت سفارت ایران در یکی دو کشور دیگه هم نگاه کردم (برای نمونه اینجا که مربوط به سفارت ایران در نروژ هست) مطلب مشابهی اشاره شده و ظاهرا همچنان امکان همراه کردن اینها وجود داره.

درود 
 Mike  عزیز 
فرمایش شما در مورد مطالبی که فرمودید صحیح هست ولی در حال حاضر برای تک تک اعضا خانواده، پاسپورت انفرادی صادر میشه. 
عدد هفت سال رو هم بر اساس تجربه خودم گفتم، شاید حتی قبلش هم این الزام ایجاد شده بود. دختر من متولد 2006 هست و اولین پاسش رو 2008 گرفته. همون سال گفتن که الزامی هست همه افراد حتی نوزادها، پاس انفرادی و عکس دار داشته باشن.
نقل قول  

آفلاین nader
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 4
17-09-2015, 12:21 AM
(16-09-2015, 07:17 PM)Nooshafarin نوشته: درود 
 Mike  عزیز 
فرمایش شما در مورد مطالبی که فرمودید صحیح هست ولی در حال حاضر برای تک تک اعضا خانواده، پاسپورت انفرادی صادر میشه. 
عدد هفت سال رو هم بر اساس تجربه خودم گفتم، شاید حتی قبلش هم این الزام ایجاد شده بود. دختر من متولد 2006 هست و اولین پاسش رو 2008 گرفته. همون سال گفتن که الزامی هست همه افراد حتی نوزادها، پاس انفرادی و عکس دار داشته باشن.

من خودم ده سال پیش از کشور خارج شدم که برام پاسپورت صادر نشد و مشخضاتم و عکسم درچ شد در پاسپورت پدرم. احتمالا این قانون در حال تغییرات همیشه
ما سقط شدیم از مادران تختی ... ما نسل روشنی که تا عمق خیابان سوخت...ما ها را از عمق کتاب تا کوچه را گاز بگیرید

نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 8
17-09-2015, 03:13 AM
این قانون مربوط به آذر 1383 هست که طبق اون برای گرفتن گذرنامه مستقل محدودیت سنی وجود نداره و حتی نوزادان هم می تونند گذرنامه داشته باشند. منتهی طبق چیزی که در سایت پلیس+10 بهش اشاره همچنان امکان افزودن فرزندان زیر 18 سال به گذرنامه پدر و مادر در زمان صدور گذرنامه وجود داره. به عبارتی منع قانونی نداره ولی طبیعتا از خیلی جهات راحت تر هست که گذرنامه ها جدا باشه حالا ممکنه برخی جاها این توصیه برای جدا بودن رو به صورت شفاهی به صورت اجباری مطرح کرده باشند و متقاضی هم دیگه به خاطر چند هزارتومن کمتر و بیشتر پیگیر قضیه نشده باشه.

(17-09-2015, 12:21 AM)nader نوشته: من خودم ده سال پیش از کشور خارج شدم که برام پاسپورت صادر نشد و مشخضاتم و عکسم درچ شد در پاسپورت پدرم. احتمالا این قانون در حال تغییرات همیشه
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

23-09-2015, 01:42 PM
سلام من 17سالمه برای زیارت کربلا چطور می تونم کذرنامه بگیرم؟
نقل قول  

آفلاین nader
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
23-09-2015, 02:19 PM
(23-09-2015, 01:42 PM)مهمان نوشته: سلام من 17سالمه برای زیارت کربلا چطور می تونم کذرنامه بگیرم؟

درود
پلیس +10 مدارک تحویل میدی
وثیقه میذاری اجازه خروج بهت میدن و پاسپورت میگیری
ما سقط شدیم از مادران تختی ... ما نسل روشنی که تا عمق خیابان سوخت...ما ها را از عمق کتاب تا کوچه را گاز بگیرید

نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

19-09-2016, 10:59 PM
سلام من ۱۳سالمه میخام برم اربعین کربلا چطوری گذرنامه بگیرم
نقل قول  

آفلاین nader
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
19-09-2016, 11:07 PM
(19-09-2016, 10:59 PM)مهمان نوشته: سلام من ۱۳سالمه میخام برم اربعین کربلا چطوری گذرنامه بگیرم
درود

شما باید با پاسپورت پدرت اقدام کنی و خروج بشی

موفق باشید

نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

20-05-2017, 02:32 PM
با سلام من مرداد امسال 18 سال تمام میشوم میخواستم بدونم که برای وثیقه خروج از کشور چه مدت قبل از خروج باید اقدام کرد و اینکه باید تاریخ دقیق بلیط رفت و برگشت ارائه بشه یا نه؟
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

14-06-2017, 11:58 PM
سلام من متولد 79 هستم و مشمول نیستم برای خروج از کشور باید وثیقه بزارم
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 3
15-06-2017, 11:09 AM
سلام
یک ماه قبل مناسب است، دریافت گذرنامه حدودا یک هفته زمان نیاز دارد و کارهای اداری را هم در نظر بگیرید.

(20-05-2017, 02:32 PM)مهمان نوشته: با سلام من مرداد امسال 18 سال تمام میشوم میخواستم بدونم که برای وثیقه خروج از کشور چه مدت قبل از خروج باید اقدام کرد و اینکه باید تاریخ دقیق بلیط رفت و برگشت ارائه بشه یا نه؟

سلام. خیر به وثیقه نیازی نیست، اما رضایت نامه محضری والدین شما مورد نیاز است. مدارک مورد نیاز

(14-06-2017, 11:58 PM)مهمان نوشته: سلام من متولد 79 هستم و مشمول نیستم برای خروج از کشور باید وثیقه بزارم
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (4): « قبلی 1 2 3 4 بعدی »