عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور قوانین مربوط به انواع روادید (ویزا)

صفحه‌ها (24): « قبلی 1 ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... 24 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
قوانین مربوط به انواع روادید (ویزا)
مهمان
Unregistered
نقل قول

27-05-2017, 09:51 AM
با سلام. من ویزای شینگن 6 ماهه کشور فرانسه رو دارم. یک ماه پیش برای یک هفته فرانسه بودم و حالا ایران هستم. حالا می خوام برم اسپانیا (مالاگا) آیا با وجود اینکه اولین ورودم فرانسه بوده امکان داره در فرودگاه مالاگا مهر ورود نزنن؟ من شنیدم بعضی از کشورها مثل آلمان با وجود داشتن ویزای شینگن در صورتی ورود میزنه که شینگن از کشور آلمان داشته باشید. کسی میدونه اسپانیا چطوره؟
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

30-05-2017, 09:16 PM
سلام من ویزای توریستی م تموم شده باید چیکارکنم حدودا یکماه ازتاریخش گذشته تا به ایران برگردم ؟
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 1
31-05-2017, 10:12 AM
(30-05-2017, 09:16 PM)مهمان نوشته: سلام من ویزای توریستی م تموم شده باید چیکارکنم حدودا یکماه ازتاریخش گذشته تا به ایران برگردم ؟

سلام،
معمولا ویزای توریستی قابل تمدید نیست، باید خاک کشوری که در آن هستید را ترک کنید و دوباره برای ویزا درخواست بدهید یا برای ویزای تحصیلی/کاری/اقامتی اقدام کنید، کشورهایی همانند ترکیه برای این مدتی که به صورت غیر مجاز در کشور آنها حضور داشته‌اید جریمه‌ی نقدی در نظر گرفته‌اند.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
31-05-2017, 11:20 PM
(30-05-2017, 09:16 PM)مهمان نوشته: سلام من ویزای توریستی م تموم شده باید چیکارکنم حدودا یکماه ازتاریخش گذشته تا به ایران برگردم ؟

اگر بفرمائید که در کدوم کشور حضور دارید، جواب دادن، ساده تر میشه، چون قوانین مربوطه، با توجه به کشور صادرکننده ویزا، میتونه متفاوت باشه.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

17-06-2017, 10:28 AM
اگر كسي پس از إتمام ويزاي شنگن در محدوده شنگن مانده باشد هنگام خروج دچار مشكل نخواهد شد و امكان اينكه از هر كشور حوزه شنگن خارج شود هست؟
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 0
18-06-2017, 12:19 PM
(17-06-2017, 10:28 AM)مهمان نوشته: اگر كسي پس از إتمام ويزاي شنگن در محدوده شنگن مانده باشد هنگام خروج دچار مشكل نخواهد شد و امكان اينكه از هر كشور حوزه شنگن خارج شود هست؟

سلام
این موضوع کاملا به کشوری که در نهایت اقامت غیر قانونی صورت می‌پذیرد بستگی دارد، برخی جریمه نقدی در نظر گرفته‌اند.
بله این امکان وجود دارد.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
محک
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

18-06-2017, 12:29 PM
ویزای ترانزیت برای سفرجهانگردی زمینی؟
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

18-06-2017, 04:20 PM
سلام، لطفا راهنمایی فرمایید برای سفرجهانگردی زمینی یک گروه از افراد در رده های سنی مختلف و برای درازمدت وبا اتوموبیل های واگونیر، از نظر ویزای کشورهای مسیر چه راهکاری وجود دارد؟
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

17-07-2017, 02:34 AM
سلام. من پارسال ویزای 15 روزه از فرانسه داشتم و امسال میخوام از ایتالیا اقدام کنم. با توجه به اینکه ویزای دوم هست حداکثر چند روزه میتوانم توریستی بگیرم؟ آیا با بیشتر از 15 روز موافقت میشه؟
شخصی به من گفت آگه بیشتر از 15 روزه میخواهی باید دو مرتبه فرانسه اقدام کنم
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 0
17-08-2017, 11:50 AM
(18-06-2017, 04:20 PM)مهمان نوشته: سلام، لطفا راهنمایی فرمایید برای سفرجهانگردی زمینی یک گروه از افراد در رده های سنی مختلف و برای درازمدت وبا اتوموبیل های واگونیر، از نظر ویزای کشورهای مسیر چه راهکاری وجود دارد؟

سلام
تا آنجا که من اطلاع دارم باید با سازمان جهانگردی صحبت کنید تا برای ویزای ترانزیت شما اقدام کنند، به دلیل زیاد بودن کشورها فکر نمی‌کنم به صورت شخصی بتوان برای ده‌ها کشور درخواست ویزای ترانزیت اقدام کرد.
محک
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (24): « قبلی 1 ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... 24 بعدی »