عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا تحصیل در کانادا شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های کانادا v
1 2 بعدی »
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D

صفحه‌ها (109): « قبلی 1 ... 89 90 91 92 93 94 95 96 97 ... 109 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 7 رای - 4.43 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D
آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 5
14-04-2017, 04:13 PM
(14-04-2017, 10:25 AM)am2 نوشته: سلام 
ممنون از راهنمایتتون. میخواستم ببینم با این رزومه که من گزاشتم به نظرتون اصلا امکان گرفتن کمک هزینه هست؟یا نه؟ممنون

سلام
احتمال همیشه وجود دارد، با توجه به رزومه ی شما امکان دریافت کمک هزینه وجود دارد، فقط دو نکته مهم.
1. حتما قبل از اپلای با اساتید ارتباط برقرار کنید و اگر شما را به عنوان دانشجوی خود قبول کردند، سپس اقدام به اپلای کنید، حتما توجه داشته باشید که به شما پاسخ مثبت داده شده باشد، نه اینکه یک تمپلت عمومی با محتوای تشویق به اپلای دریافت کرده باشید.

2. برای اروپا هم اقدام کنید، در کانادا معمولا کمک هزینه‌ها زیاد نیست و در حالت بسیار خوب می‌تواند یک زندگی معمولی دانشجویی را برای شما ایجاد کند (شاید در شرایط مشابه در اروپا کمی این وضعیت بهتر باشد، البته توقع زیادی نداشته باشید، به هرحال کمک هزینه یا حقوقی که دریافت می‌کنید باید علاوه بر پرداخت شهریه و بیمه و ... هزینه‌ی زندگی شما را تامین کند).
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین am2
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
14-04-2017, 10:33 PM
(14-04-2017, 04:13 PM)automotive نوشته: سلام
احتمال همیشه وجود دارد، با توجه به رزومه ی شما امکان دریافت کمک هزینه وجود دارد، فقط دو نکته مهم.
1. حتما قبل از اپلای با اساتید ارتباط برقرار کنید و اگر شما را به عنوان دانشجوی خود قبول کردند، سپس اقدام به اپلای کنید، حتما توجه داشته باشید که به شما پاسخ مثبت داده شده باشد، نه اینکه یک تمپلت عمومی با محتوای تشویق به اپلای دریافت کرده باشید.

2. برای اروپا هم اقدام کنید، در کانادا معمولا کمک هزینه‌ها زیاد نیست و در حالت بسیار خوب می‌تواند یک زندگی معمولی دانشجویی را برای شما ایجاد کند (شاید در شرایط مشابه در اروپا کمی این وضعیت بهتر باشد، البته توقع زیادی نداشته باشید، به هرحال کمک هزینه یا حقوقی که دریافت می‌کنید باید علاوه بر پرداخت شهریه و بیمه و ... هزینه‌ی زندگی شما را تامین کند).

خیلی ممنون از راهنماییتون. بله اساتید رو راستش فعلا دارم دانشگاها رو سرچ میکنم و ایمیل هاشون رو جدا میکنم که بعد امتحان زبانم بتونم سریع شروع کنم به ایمیل زدن.راستش هنوز نتونستم مقدار فاندی که میدنو توی سایتهاشون پیدا کنم.نمیدونم اصلا شانس دارم  یا نه. اروپا هم راستش واقعا نمیدونم کدوم کشور رشته ما رو خوب داره و کدوم یکی بعد تحصیل هرچند کم ولی شانس اقامت داخلش هست. Sad
نقل قول  

آفلاین اسیلا
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
16-04-2017, 12:55 PM
سلام من میخوام برای مقطع دکترا اقدام کنم
به نظرتون با توجه به سوابقم چچقدر شانس دارم ؟
رشته polymer chemistry
فوق لیسانس از دانشگاه فردوسی با معدل 17.75
لیسانس از دانشگاه ازاد مشهد معدل 18.23
یک مقاله ای اس ای
زبانم متوسطه در حد ایلتس 6. اما تصمیم دارم خودمو به 7 برسونم.
و متاهل هم هستم.
1 سال سابقه کار مرتبط با رشته تحصیلیم دارم
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

16-04-2017, 11:58 PM
(16-04-2017, 12:55 PM)اسیلا نوشته: سلام من میخوام برای مقطع دکترا اقدام کنم
به نظرتون با توجه به سوابقم چچقدر شانس دارم ؟
رشته polymer chemistry
فوق لیسانس از دانشگاه فردوسی با معدل 17.75
لیسانس از دانشگاه ازاد مشهد معدل 18.23
یک مقاله ای اس ای
زبانم متوسطه در حد ایلتس 6. اما تصمیم دارم خودمو به 7 برسونم.
و متاهل هم هستم.
1 سال سابقه کار مرتبط با رشته تحصیلیم دارم

سلام
به نظر من نمره‌ی آیلتس را 7 نگه دارید و نمره‌ی هیچ مهارتی زیر 6.5 نباشد.
دانشگاه ارشدتون نسبتا شناخته شده است.
فقط برای افراد متاهل بحث ویزا (قسمت مالی) کمی حساسیت ایجاد می‌کند که باید ثابت کنید هزینه‌ی زندگی همسرتان را از چه طریقی تامین می‌کنید (معمولا حساب بانکی با موجودی کافی این مشکل را حل می‌کند).
همسر شما می‌توانند در کانادا کار کنند و یا اینکه همزمان با شما اپلای کنند.

با احترام
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
محک
نقل قول  

آفلاین اسیلا
**
نقل قول

17-04-2017, 07:52 AM
(16-04-2017, 11:58 PM)automotive نوشته: سلام
به نظر من نمره‌ی آیلتس را 7 نگه دارید و نمره‌ی هیچ مهارتی زیر 6.5 نباشد.
دانشگاه ارشدتون نسبتا شناخته شده است.
فقط برای افراد متاهل بحث ویزا (قسمت مالی) کمی حساسیت ایجاد می‌کند که باید ثابت کنید هزینه‌ی زندگی همسرتان را از چه طریقی تامین می‌کنید (معمولا حساب بانکی با موجودی کافی این مشکل را حل می‌کند).
همسر شما می‌توانند در کانادا کار کنند و یا اینکه همزمان با شما اپلای کنند.

با احترام

ممنون.
چطور و از کجا اقدام کنم؟ کلا باید چکار کنم ؟ به این وکلای مهاجرتی بسپرم کارمو یا خودم انجام بدم بهتره ؟
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 6
17-04-2017, 08:38 AM
(17-04-2017, 07:52 AM)اسیلا نوشته: ممنون.
چطور و از کجا اقدام کنم؟ کلا باید چکار کنم ؟ به این وکلای مهاجرتی بسپرم کارمو یا خودم انجام بدم بهتره ؟

ابتدا باید فهرستی از دانشگاه‌های کانادایی مورد نظر خود تهیه کنید. وارد وب‌سایت یک به یک این دانشگاه‌ها شوید، دپارتمان شیمی را پیدا کنید، به قسمت Admission و Graduate (و سپس قسمت PhD) مراجعه کنید، Admission Requirement را مطالعه کنید، Deadline دانشگاه را مطالعه کنید، Financial Aid یا موارد مشابه را برای فاند مطالعه کنید، با اساتید دانشگاه مورد نظر ارتباط برقرار کنید، اگر استاد آن دانشگاه شما را به عنوان دانشجو پذیرفت (در همان مکاتبات این موضوع مشخص می‌شود) می‌توانید برای اپلای اقدام کنید.

این راهی است که سالیانه هزاران ایرانی بدون کمک هیچ موسسه یا وکیلی انجام می‌دهند. پیشنهاد می‌کنم دو موضوع زیر را به صورت کامل مطالعه کنید. (جزوه را با دقت مطالعه کنید، اگر سوالی داشتید، معمولا پاسخ آن را با جست و جو میتوانید پیدا کنید، اگر پاسخ خود را نیافتید ،در مرتبط ترین تاپیک مربوطه سوال خود را بپرسید تا دوستان شما را راهنمایی کنند.
جزوه پذیرش آکادمیاکافه

هیچ اطلاعاتی در مورد پذیرش ندارم، از کجا شروع کنم؟
محک
نقل قول  

آفلاین iceboy220
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

20-04-2017, 11:36 AM
سلام به همه عزیزان
من تازه عضو گروه شدم 
سوالی که داشتم اینکه چطوری رنکینگ دانشگاه ها رو بفهمییم و بدونیم بهمون می خورند یا نه
من رشتم مهندسی فناوری اطلاعات و مقالاتی که کار کردم میان رشته ای مثل فناوری پزشکی هستند مثلا تشخیص دیابت با الگوریتم های فرا ابتکاری
معدل کارشناسیم 15.01 دانشگاه پیام نئر
ارشد:18 دانشگاه قم
2 مقاله علمی پژوهشی و یک مقاله خارجی
من اگر بخواهم دانشگاه های مرتبط با رشتم پیدا کنم یا استاد مربوط به رشتم چه جوری شروع کنم

ممنون
نقل قول  

آفلاین naz_168
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

24-04-2017, 11:42 AM
با سلام. من میخوام برای مقطع دکترا اپلای کنم اما فعلا در مرحله ی سرچ اولیه هستم و میخوام بدونم ایا واقعا شانسی دارم که از دانشگاه های کانادا پذیرش بگیرم. رده ی دانشگاه خیلی برام مهم نیست اما ترجیح میدم به یک کشور انگلیسی زبان برم و علاقه خودم بیشتر کانادا هست اما اگه مثلا گرفتن پذیرش از انگلستان و استرالیا راحت تر باشه برای اون ها هم اقدام میکنم. گرفتن فاند هم برام مهمه اما حتی اگه زیاد نباشه و امکان کار دانشجویی برای پرداخت هزینه های دانشگاه باشه خوبه.
من هم لیسانس هم ارشد رو دانشگاه گیلان خوندم. لیسانس شیمی کاربردی معدل: 13.73 که اصلا خوب نیس ارشد هم شیمی آلی با معدل 16.30 که البته هنوز ارشدم تموم نشده و پایان نامه مونده. و تا پایان ارشد حداقل یه مقاله خواهم داشت. با استاد خوبی هم کار کردم. زبان هم شروع به خوندن برای ایلتس نکردم اما سطح زبانم خوبه و اگه شروع کنم مطمينم نمره خوبی میگیرم.
اگه میشه در مورد اینکه چقدر با این رزومه امکان گرفتن پذیرش برام وجود داره و ایا فاند بهم تعلق میگیره یا نه راهنماییم کنید. واقعا برای شروع این مسیر احتیاج به انگیزه دارم و نمیخوام کلی تلاش کنم و به بن بست بخورم.
و اینکه اقدام از طریق دانشگاه ها در اولویت هست یا انتخاب استاد و مکاتبه با اساتید مورد نظر؟؟؟؟
نقل قول  

آفلاین Nazanin33
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

26-04-2017, 01:12 PM (آخرین تغییر در ارسال: 26-04-2017, 01:15 PM توسط Nazanin33.)
سلام به همه دوستان

من تازه با این سایت آشنا شدم و دیدم که اطلاعات خوبی رو در اختیار همه گذاشتید، راستش من تازه اول راه اپلای کردن هستم و یه کمم شرایطم حداقل از نظر خودم خوب نیست. به تازگی شروع کردم به زبان خوندن و البته سطحم به طور کلی متوسطه رو به خوبه، سئوالات من شامل موارد زیر میشه که لطفا با توجه به شرایطم منو راهنمایی کنید و ببینید واقعا شانسی برای این کار دارم؟
1- کاردانی برق قدرت از یه دانشگاه غیرانتفاعی در تهران و کارشناسی برق الکترونیک از دانشگاه علمی کاربردی تهران(دانشگاه صنعت آب و برق عباسپور)، معدل میانگین دو دوره ام 15.20 شده.
این که من کارشناسی ناپیوسته خوندم   میتونه تاثیر خیلی بدی روی کارم داشته باشه؟ و اینکه معدل کارشناسیم میانگین دو معدل میشه و یا جداگانه بهش توجه میشه؟
البته اینم بگم که دیپلمم ریاضی فیزیک بوده و معدل کل حدود 19.20
2- کارشناسی ارشدم از تهران جنوب با معدل 18.19 و در واقع شاگرد اول دوره ی خودمون بودم. موضوع پایان نامم مربوط به نانو و با یکی از استادهای خوب و سرشناس  بود و   نتایج خوبی داشت که سعی میکنم امسال مقاله های معتبرتر و بیشتری از این موضوع داشته باشم.
3- دو تا مقاله کنفرانس بین المللی که تو ایران برگزار شد دارم
4- امسال امتحان زبان میدم و امیدوارم با توجه به سطح زبانم نمره خوبی داشته باشم.
5- البته حدود هفت سال هست که سابقه بیمه و کار تحقیقاتی و طراحی الکترونیک و برنامه نویسی دارم  و خب پروژه های نسبتا خوبی کار کردم. البته میدونم این مورد برای تحصیل مهم نیست، اما خب تسلط خیلی خوبی روی اکثر نرم افزارها دارم.

راستش تا همین چند وقت پیش هدفم فقط کار کردن بود اما امسال دلم میخواست برای دکتری اقدام کنم، خواستم بدونم اصلا امیدی میتونم داشته باشم؟ و اگه امیدی باشه واسه چه دانشگاه هایی هست؟ با توجه به اینکه واقعا برام مهمه که بتونم فاند بگیرم.
نقل قول  

آفلاین ladan.avz
**
نقل قول

29-04-2017, 02:01 PM (آخرین تغییر در ارسال: 29-04-2017, 02:13 PM توسط ladan.avz.)
با سلام. در رابطه با شانس پذیرش در دانشگاههای کانادا
1. لیسانس ریاضی دانشگاه یاسوج معدل ۱۴.۲۳
۲. لیسانس ریاضی کاربردی از خواجه نصیر با معدل ۱۶.۸۹
۳.نمره زبان هنوز ندارم ولی الان رو ۶ هستم قطعا با توجه به ماک. دارم میخونم برای ۷. جی آر ای هم ندادم ولی حدود ۳ ماه دیگه آماده میشم براش.
۴. یه آی اس آس با ایمپکت ۱ و دو تا مقاله مجله خارجی. یه کنفرانس خارجی دارم.
۵. ۸ سال سابقه هیات علمی دارم
۶. مدرک دکترا از دانشگاه آزاد دارم.
دارم اقدام میکنم برای اکسپرس اینتری. بدنبال فاند دکتری یا پست دکتری هستم هم برای خودم هم برای همسرم که بتونم اونجا کار پیدا کنم‌.همسرم شرایط مشابه دارن بازرگانی شیراز و ارشد بازرگانی اهواز و دکتری پیام نور دارن با یک مقاله خارجی و ۱۰ سال سابقه هیات علمی. ولی زبانشون حدود ۵.۵ باید باشه الان.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (109): « قبلی 1 ... 89 90 91 92 93 94 95 96 97 ... 109 بعدی »