عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا گرین کارت و اقامت دائم آمریکا v
1 2 بعدی »
مراحل اقدام برای شهروندی (citizenship) آمریکا و آزمون مربوطه

صفحه‌ها (20): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 20 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مراحل اقدام برای شهروندی (citizenship) آمریکا و آزمون مربوطه
آنلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
11-03-2017, 02:38 AM
در مورد گرین کارت های معمولی برای تعویض شون باید فرم I-90 پر بشه (در بازه شش ماه مونده به انقضای کارت، مگر اینکه گم شده باشه یا مثلا اطلاعات نادرست داشته باشه و مانند اینها).

https://www.uscis.gov/i-90

بررسی این فرم حدود ۵-۳ ماه زمان میبره و مراحل پرونده به صورت آنلاین و با استفاده از رسیدی که در ابتدای کار داده شده قابل پیگیریه.

(10-03-2017, 09:30 PM)saeid.gharari نوشته: خیلی ممنون بابت راهنماییتون.فقط یه سوال دیگه اگه گرین کارت عادی باشه چظور؟همین شرایط برا تمدید دوباره 10 ساله وجود داره یا نه؟
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

07-04-2017, 11:23 AM
سلام من از ٢٠١١ گرين كارت دارم ولى تا ٢٠١٥ سالى اماه ونيم امريكا بودم چون ايران مشغول تحصيل بودم الان هم در حال حاضر ٢ سال و نيم مقيم اينجام،از خيليها شنيدم بايد ٥ سال مقيم باشيم ولى بعضي ها هم گفتن از ٥ سال گرين كارت گذشته و ٣٠ ماه مقيم باشى،درضمن من اينجا هم كار مى كنم هم دانشجو هستم ٢ بار هم فرم تكس دادم،الان برام خيلى مهمه كه آيا شرايط سيتيزن شيپى را دارم و اين كه چه قدر زمان مى بره تا نوبتم بشه؟با تشكر
نقل قول  

آنلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 5
07-04-2017, 11:35 AM (آخرین تغییر در ارسال: 07-04-2017, 11:37 AM توسط M1KE.)
وقتی در یک سال بیشتر از شش ماهش رو خارج باشین و براش عذر موجهی نداشته باشین ممکنه شرط اقامت پیوسته از بین بره و در اونصورت بعد از بازگشت از نو باید مدت زمان لازم برای شهروندی رو برآور‌ه کنید.

بهتره لینک زیر رو کامل مطالعه کنید:

https://www.uscis.gov/us-citizenship/cit...ralization

https://www.uscis.gov/sites/default/file.../M-476.pdf
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

12-04-2017, 05:16 AM
سلام من مى خواستم بدونم در ارتباط با سوالات بعضى ها چند جوابه هستن مثلاً ده تا پاسخ داره هر ده تا لازمه يا يكى از اونها كافيه ممنونم بعنوان نمونه سوال دوم هر سه مورد لازم بگيم يا فقط يكى هم بعنوان جواب درست كافيه ممنونم كه توجه كردين
نقل قول  

آنلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 1
12-04-2017, 07:38 AM
خیر همونطور که در اینجا می بینید معمولا یک یا دو مورد از اونها رو اشاره کنید کفایت می کنه. مثلا گفته اسم دو تا از حقوقی که در قانون اساسی بهش اشاره شده رو بگین یا دو تا از پست های کابینه (وزارت دفاع، آموزش، خارجه و غیره) رو بگین.

(12-04-2017, 05:16 AM)مهمان نوشته: سلام من مى خواستم بدونم در ارتباط با سوالات بعضى ها چند جوابه هستن مثلاً ده تا پاسخ داره هر ده تا لازمه يا يكى از اونها كافيه ممنونم بعنوان نمونه سوال دوم هر سه مورد لازم بگيم يا فقط يكى هم بعنوان جواب درست كافيه ممنونم كه توجه كردين
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

13-04-2017, 09:05 AM
سلام،من دقیق متوجه نشدم که آیا ممکن هست که کسی که تا حالا وارد خاک آمریکا نشده.یا مدت خیلی کمی اونجا بوده شایستگی این آزمون رو داشته باشه؟
نقل قول  

آنلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
13-04-2017, 03:18 PM
این آزمون رو‌ کسانی درش می تونند شرکت کنند که شرایط اولیه شهروندی رو برآورده کرده باشند که بسته به نوع مقیم شدن (ویزای ازدواج، ویزای کار و غیره) بعد از سه تا پنج سال اقامت هست. جزییات شرایط در فرم M480 توضیح داده شده:

https://www.uscis.gov/sites/default/file.../M-480.pdf
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

15-04-2017, 05:12 PM
سلام.من دقیق شرایط رو متوجه نشدم.من تا حالا وارد خاک آمریکا نشدم.میتونم تو این آزمون شرکت کنم؟
اگر یکی از شرایط الزاما حضور 30 ماه در آمریکاست،میتونم با ویزای توریستی این شرایط رو مهیا کنم؟
نقل قول  

آنلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 1
15-04-2017, 11:53 PM
شما اول می بایست کارت اقامت یا به اصطلاح گرین کارت بگیرید. به صرف حضور در آمریکا با ویزای توریستی یا دانشجویی --حالا برای هر مدتی-- نمی تونید در این آزمون شرکت کنید. روش های گرفتن گرین کارت موضوع این تاپیک نیست و در تاپیک های موازی این وجود داره (مثل ازدواج با مقیمان یا شهروندان آمریکا، پیدا کردن کار در آمریکا و غیره).

معقول ترین راه برای شم به نظرم تحصیل در آمریکا و سپس اقدام برای گرین کارت هست. بعد از چند سال می تونید در این آزمون شرکت کنید:

https://www.academiacafe.com/pf/Thread-گ...ام-تحصیلات

لطفا سوال های مربوط به گرین کارت رو هم در تاپیک های مربوطه بپرسید.
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین مهناز -ج
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
09-05-2017, 11:23 PM
سلام
من مدت اقامت 5 سال و 30 ماه را طی کرده ام ولی در سال اول بیش از شش ماه خارج از امریکا بوده ام (حدود 300 روز)ولی مدارکی دارم که در مدت غیبتدرگیر واخواهی و ابطال چک سرقتی و باز پس گرفتن مبلغ ان بوده ام (187روزطول کشیده) ایا این مدراک می تواند برای اداره مهاجرت مبنی بر استثنای برای عدم حضور مستمر اینجانب گردد وایا با ارایه این مدارک پرونده من به عنوان واجد شرایط دریافت سیتیزن شیپی پذیرفته خواهد شد؟
 آیا می توانم برای سیتی زن شیپی اقدام بکنم؟ و سوال دیگر اینکه اگر امسال اقدام بکنم و پذیرفته نشوم و بعدا مجدد اقدام بکنم رد شدن پرونده قبلی ام برای اقدام مجددم( به عنوان یک سابقه منفی) مشکلی پیش نمی اورد؟با سپاس
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (20): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 20 بعدی »