عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان v
1 2 بعدی »
با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد می‌کنید؟

صفحه‌ها (72): « قبلی 1 ... 58 59 60 61 62 63 64 65 66 ... 72 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد می‌کنید؟
آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
18-03-2017, 12:33 PM
(18-03-2017, 01:16 AM)Dr.Cnet نوشته: سلام
رشته : مهندسی کامپیوتر، سخت افزار
دانشگاه: دانشگاه غیرانتفاعی
معدل کاردانی: 13.5
معدل کارشناسی: 16.96
فارق التحصیل 2013
کار در شرکت بین المللی 8 ماه.
زبان: 103 تافل

شانس برای کانادا یا کشورهای دیگه مثل هلند آلمان و استرالیا دارم، واسه مستر یا دکتری مستقیم؟
سلام 
معدل کاردانیتون کمی پایین هست ولی نمره زبانتون خوبه. برای دکتری مستقیم شاید نیاز باشه مثلا با مقاله تا حدی باز معدل رو جبران کنید چون کانادا در هر صورت به معدل اهمیت میده. اما اگر شرایطش رو دارید برای هم کانادا و هم اروپا اقدام کنید. که فقط به یک جا امید نبسته باشید. آلمان از هلند معقولانه تره چون هزینه های زندگی با خودتونه فقط . استرالیا کلا مقاله براشون خیلی مهمه.
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

18-03-2017, 12:37 PM
(17-03-2017, 04:14 AM)farfa نوشته: سلام
رشته : مهندسی فناوری اطلاعات
دانشگاه: دانشگاه تهران
معدل کارشناسی دو سال اخر:18
استریت برای ارشد - جز 10 درصد برتر
معدل کارشناسی ارشد : 18
هنوز امتحان زبان ندادم

با توجه به شرایط من می تونم از یک دانشگاه خوب در کانادا، فول فاند بگیرم ؟
و غبر از کانادا چه جاهای دیگری رو پیشنهاد میدین؟

و یک سوالی این که همه ی دانشگا های کانادا GRE نمیخواد یا صرفا بعضی از آنها؟

سلام 
معدل های شما خوب هستند. حتما روی نمره زبان خوب زمان بگذارید و در کنارش با اساتید مذاکره کنید. توانمندی های خودتون رو نشون بدید . در خصوص GRE لازمه سایت دانشگاه مورد نظر و دپارتمانتون رو چک کنید. برخی اوقات اجباری هست و بیشتر مواقع داشتنش نکته مثبت. شما برای آمریکا اگر شرایط ویزا اکی بشه هم شانستون خوبه به شرط نمرات زبان خوب و عالی. اما روی اروپا هم میتونید برنامه ریزی کنید. در هر صورت حداقل برای دو مورد برنامه ریزی کنید و ایمیل زدن رو هم در زمانش مد نظر قرار بدید.
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین Raminsezi
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

25-03-2017, 12:45 AM
سلام
رشته : مهندسی ارشد راه و ترابری
دانشگاه: دانشگاه سمنان
معدل کارشناسی : 13:60
معدل ارشد : 16:10 ( بدون نمره پایان نامه که تا شهریور دفاع میکنم)
مقاله ندارم ولی تا قبل از دفاع یدونه آی اس آی خواهم داشت
1 بار آیلتس دادم که اورال 6.5 شدم ولی متاسفانه رایتینگم 5.5 شد و الان با توجه به اینکه نمرات رایتینگ ماه هاست که پایینه میخوام تافل بدم 
خودم کانادا رو در اولویت گذاشتم اما سوال اینکه با نمره تافل میشه برای اروپا هم اقدام کرد ؟ و اینکه هنوز مقاله ندارم این تاثیر منفی تو ایمیل زدن به اساتید نداره ؟ به جز کانادا چه کشورهایی رو پیشنهاد میکنین ؟ 
نقل قول  

آفلاین nastaran1992
**
نقل قول

25-03-2017, 03:27 PM (آخرین تغییر در ارسال: 25-03-2017, 03:56 PM توسط nastaran1992.)
سلام
رشته کارشناسی: مهندسی صنایع غذایی
دانشگاه: آزاد قزوین
معدل کارشناسی: 18/01
هفت ترمه و با رتبه 1تموم کردم
3ترمم دانشجوی نمونه
توی کارشناسی هم با رتبه 1قبول شدم

رشته کارشناسی ارشد: مهندسی صنایع غذایی
دانشگاه: آزاد تهران
معدل کارشناسی: تا الان حدود 19
فقط پایان نامه مونده

کار : ---- 
زبان: هنوز ندادم ولی در حد 90

از پایان نامه 1مقاله ISI خوب درمیارم به امید خدا
1مقاله انگلیسی برای کنفرانس نانو در ترکیه
1مقاله فارسی برای کنگره دانشگاه شهید بهشتی
جایزه ارائه برتر هم گرفتم
عضو باشگاه پژوهشگران و نخبگان ایران
3تا ریکام خوب هم دارم

میشه بفرمایید شانس پذیرش از کدوم کشورها رو دارم؟
برای دکتری و همراه فاند

ممنون
نقل قول  

آفلاین aghazade
**
نقل قول

13-04-2017, 03:31 PM
سلام
رشته برق
کاردانی الکترونیک
کارشناسی مخابرات
ارشد مکاترونیک (اتوماسیون)
معدل دوره لیسانسم بده (13)
معدل ارشدم بد نیست (18.5)
مفاله میتونم بدم از پروژه م. 
زبان آزمون ندادم اما سمپلم 100 شد.
امیدی به امریکا یا کانادا هست؟ اروپا؟ فقط با فاند
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 2
13-04-2017, 03:49 PM
(13-04-2017, 03:31 PM)aghazade نوشته: سلام
رشته برق
کاردانی الکترونیک
کارشناسی مخابرات
ارشد مکاترونیک (اتوماسیون)
معدل دوره لیسانسم بده (13)
معدل ارشدم بد نیست (18.5)
مفاله میتونم بدم از پروژه م. 
زبان آزمون ندادم اما سمپلم 100 شد.
امیدی به امریکا یا کانادا هست؟ اروپا؟ فقط با فاند

سلام
برای ایالات متحده علاوه بر TOEFL باید GRE General هم شرکت کنید.
به دلیل حداقل معدل 3 از 4، یا همان 15 از 20، در تعداد قابل توجهی از دانشگاه های ایالات متحده نمی‌توانید اپلای کنید، ضنما کانادا نیز بسیار به معدل اهمیت میدهد پس برای کانادا نمی‌توانید اقدام کنید. (می‌توانید اقدام کنید اما نتیجه‌ای در برنخواهد داشت)
مقاله ISI برای داوطلبی که قصد ادامه تحصیل در مقطع دکتری دارد و از مقطع ارشد فارغ‌التحصیل شده است، یک باید محسوب می‌شود.
با نمره ی GRE و TOEFL بالا و چاپ مقاله ISI با ضریب تاثیر مناسب می‌توانید برای ایالات متحده اقدام کنید. فقط باید به دنبال دانشگاه‌هایی باشید که پیش‌نیاز حداقل معدل 15 از 20 را نداشته باشند.
به نظر من برای اروپا اقدام کنید، آلمان، ایتالیا و ... .
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین Sara112
**
نقل قول

13-04-2017, 04:44 PM
(13-04-2017, 03:49 PM)automotive نوشته: سلام
به دلیل حداقل معدل 3 از 4، یا همان 15 از 20، در تعداد قابل توجهی از دانشگاه های ایالات متحده نمی‌توانید اپلای کنید، ضنما کانادا نیز بسیار به معدل اهمیت میدهد پس برای کانادا نمی‌توانید اقدام کنید. (می‌توانید اقدام کنید اما نتیجه‌ای در برنخواهد داشت)
مقاله ISI برای داوطلبی که قصد ادامه تحصیل در مقطع دکتری دارد و از مقطع ارشد فارغ‌التحصیل شده است، یک باید محسوب می‌شود.
با نمره ی GRE و TOEFL بالا و چاپ مقاله ISI با ضریب تاثیر مناسب می‌توانید برای ایالات متحده اقدام کنید. فقط باید به دنبال دانشگاه‌هایی باشید که پیش‌نیاز حداقل معدل 15 از 20 را نداشته باشند.

من اطلاعاتی در مورد دانشگاه های آمریکا و کانادا ندارم اما تو نتایج پذیرش کم نیستند افرادی که با معدل لیسانس زیر ۱۵ از آمریکا و حتی کانادا پذیرش گرفتند.
البته شاید هم به این نتایج نشه اطمینان کرد.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
13-04-2017, 04:52 PM
(13-04-2017, 04:44 PM)Sara112 نوشته: من اطلاعاتی در مورد دانشگاه های آمریکا و کانادا ندارم اما تو نتایج پذیرش کم نیستند افرادی که با معدل لیسانس زیر ۱۵ از آمریکا و حتی کانادا پذیرش گرفتند.

بله دوست عزیز با معدل 13 هم میشه از دانشگاهها و کالج های ضعیف امریکا پذیرش گرفت هیچ مشکلی نداره!
البته بازم همونطور که دوستمون گفتن حداقل باید gre نسبتا خوب و متوسط باشه تا بتونی از این دست دانشگاهها پذیرش بگیری.

پ.ن: بله هیچ اطمینانی به نتیجه پذیرش ها نیست. حالا نه اینکه همش دروغ باشه اطلاعات ناقصی دارند
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 1
13-04-2017, 05:55 PM
(13-04-2017, 04:44 PM)Sara112 نوشته: من اطلاعاتی در مورد دانشگاه های آمریکا و کانادا ندارم اما تو نتایج پذیرش کم نیستند افرادی که با معدل لیسانس زیر ۱۵ از آمریکا و حتی کانادا پذیرش گرفتند.

من اطلاعاتی در مورد دانشگاه های آمریکا و کانادا ندارم اما تو نتایج پذیرش کم نیستند افرادی که با معدل لیسانس زیر ۱۵ از آمریکا و حتی کانادا پذیرش گرفتند.
مطالبی که اعلام شد در ارتباط با بیشتر دانشگاه‌های آمریکا و کانادا است، نه تمام آن‌ها.
در هنگام اپلای دو نوع requirement نیاز است.
1. نوعی که اجباری است، همانند نمره‌ی زبان (همانند TOEFL)، دانشنامه، توصیه نامه و ...
2. نوعی که اختیاری است، همانند مقاله ISI
این دو مورد هم توضیحاتی دارند.
در ارتباط با نوع 1، شما نمی‌توانید بدون دانشنامه اپلای کنید، نمی‌توانید بدون توصیه‌نامه اپلای کنید، این قانون است و هیچ استادی (حتی اگر عضو هیات علمی باشد) نمی‌تواند قانون دانشگاه را زیر پا بگذارد.
زمانی که نمره‌ی مورد نظر دانشگاه TOEFL 90 است، شاید به شما با TOEFL 70 هم پذیرش مشروط بدهند، اما بدون نمره‌ی TOEFL نمی‌توانید اپلای کنید.
در ارتباط با نوع 2، قانونا هیچ نیازی به این requirement نیست، حتی در بهترین دانشگاه‌های دنیا هم مشاهده نکردم که صحبتی از مقاله ISI در ارتباط با اپلای شده باشد.
اما زمانی که بحث رقابت در پیش است، شما باید مقاله ISI داشته باشید.
نتیجه: اگر در قسمت Admission Requirement داتشگاهی که قصد اپلای دارید، معدل 3 از 4 در مقطع لیسانس ذکر شده باشد، قانونا شما رد صلاحیت خواهید شد.
اما اگر در دانشگاه از حداقل معدل صحبتی نشده بود، شما می‌توانید اپلای کنید و فردی که پرونده‌ها را بررسی می‌کند، با مشاهده‌ی نمره‌ی زبان بالا یا شاید هم مقالات زیاد، به پذیرش شما راغب میشود.
چند نکته مهم: ایالات‌متحده دانشگاه‌های خصوصی دارد که مدارک آن‌ها فاقد اعتبار علمی است.
دریافت پذیرش از یک دانشگاه خصوصی درجه سه با دریافت پذیرش و فاند از یک دانشگاه درجه‌ی یک، از زمین تا آسمان تفاوت دارد.
بارها اعلام کرده‌ام که در بحث اپلای اغراق صورت می‌گیرد، تجربه من در این سالها این موضوع را ثابت کرده است.
حال اگر شما قصد اپلای با این رزومه را بدون در نظر گرفتن مواردی که اعلام کرده‌ام دارید، بدانید که تصمیم گیرنده‌ی نهایی شما هستید، فقط زمانی که ریجکت شدید، بابت هدر رفتن صد ها دلار سرمایه و عمر خود و از دست دادن فرصت‌های دیگر، به ما خرده نگیرید.
باز هم اعلام می‌کنم، در هیچ دانشگاه معتبری قانون دانشگاه را برای یک دانشجوی بین‌الملل معمولی زیر پا نمی‌گذارند، هرچند مواردی بوده که حتی برای بهترین‌ها هم این قوانین زیر پا گذاشته نشده است.
بلند پروازی بسیار خوب است، اما شما را به خاک ایالات متحده نخواهد رساند، در همین فروم افرادی هستند که سال‌ها تلاش می‌کنند اما هنوز از خاک ایران خارج نشده‌اند.
با چشم باز اپلای کنید و نتیجه آن را ببینید.

ضمنا منبع رسمی اپلای، اصلا صحبت‌های من و ترکان نیست.
 تنها منبع رسمی اپلای، وب‌سایت دانشگاه مقصد است.
هر چیزی که در قسمت Requirement نوشته شده را باید داشته باشید، این قسمت اختیاری نیست، بلکه اجباری است.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین aghazade
**
نقل قول

13-04-2017, 11:34 PM
(13-04-2017, 03:49 PM)automotive نوشته: سلام

ممنون که راهنمایی می کنید. من نظرم بر اینه که جایی اپلای کنم که بتونم فاند بگیرم و هزینه ای نکنم. اصراری هم بر امریکا و کانادا ندارم هرچند مطمئنا این دو بهتره. و ضمن اینکه موقعیت خوبی داشته باشن برای موندن بعد تحصیل.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (72): « قبلی 1 ... 58 59 60 61 62 63 64 65 66 ... 72 بعدی »