عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز کارنامه و مدارک تحصیلی v
1 2 بعدی »
آزاد کردن مدرک از طریق عدم کاریابی

صفحه‌ها (109): « قبلی 1 ... 86 87 88 89 90 91 92 93 94 ... 109 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 4 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
آزاد کردن مدرک از طریق عدم کاریابی
آفلاین sh.khan
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 1
19-03-2017, 04:16 PM
(01-03-2017, 01:03 AM)sunflower555 نوشته: سلام دوستان،

سوالی داشتم درمورد ازاد سازی مدرک، البته تعداد زیادی از پستها رو خودم اما کسی با شرایط مشابه خودم پیدا نکردم. شرایط من به این صورت هست که:
دوره لیسانس روزانه بودم و مقطع ارشد شبانه و دی ماه 94 دفاع کردم اما به خاطر شرایط خاصی که داشتم پروسه فارغ التحصیلیم طول کشیده و هنوز توی پرتال دانشگاه درحال تسویه حساب نشون میده و نتونستم حضوری پیگیری کنم.
با این شرایط و با توجه به اینکه تا دوهفته دیگه میام و میتونم پیگیر بشم آیا میتونم توی این مدت مدرک رو بدم به کاریابی یا اینکه باید از زمان ثبت فارغ التحصیلی یک سال بگذره (چون من فقط میخوام لیسانس رو ازاد کنم ارشد شبانه بوده و از طرفی از زمان دفاعم هم یک سال میگذره )
مدرک موقت لیسانس رو هم که زمان ثبت نام دانشگاه ارشدم گرفته....

ممنون میشم راهنمایی کنید،

سلام،از زمان ثبت فارغ التحصیلی ۶ ماه هم بگذره کافیه که برای کاریابی اقدام کنید.و بعد هم ۶ ماه باید کاریابی بمونه ،پس جمعا یک سال میشه. ولی اینطور که میدونم برای ثبت نام در کاریابی باید حتما تسویه تموم شده باشه و گواهی موقت و داشته باشید.
نقل قول  

آفلاین am2
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
01-04-2017, 06:25 PM
سلام ببخشید من یکم سرچ کردم ولی نتیجه ای نگرفتم میشه در این مورد بنده رو راهنمایی کنید.
من الان یک سال  و نیم از فارغ التحصیلی ام گذشته
هنوز کارت پایام خدمت ندارم (یعنی تازه این ماه اعزام هستم)
توی این یک سال و نیم گذشته توی موسسه کاریابی ثبت نام نکردم ولی 6 ماه توی یک شرکت بیمه برام رد شده. 

با این حساب ایا شانسی وجود داره بتونم مدرکم رو ازاد کنم با قانون کاریابی؟
ممنون
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

02-04-2017, 05:41 AM
(01-04-2017, 06:25 PM)am2 نوشته: سلام ببخشید من یکم سرچ کردم ولی نتیجه ای نگرفتم میشه در این مورد بنده رو راهنمایی کنید.
من الان یک سال  و نیم از فارغ التحصیلی ام گذشته
هنوز کارت پایام خدمت ندارم (یعنی تازه این ماه اعزام هستم)
توی این یک سال و نیم گذشته توی موسسه کاریابی ثبت نام نکردم ولی 6 ماه توی یک شرکت بیمه برام رد شده. 

با این حساب ایا شانسی وجود داره بتونم مدرکم رو ازاد کنم با قانون کاریابی؟
ممنون

خیر دوست گرامی. قانونا کسانی که بیمه براشون رد بشه نمی تونن از این قانون استفاده کنن ولی سابقه کاری یه قسمتی از هزینه رو کسر می کنه. موفق باشید.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین Sara_gh4
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

05-04-2017, 10:48 AM
سلام من بهمن٩٢ فارغ التحصيل شدم و الان فروردين٩٦ هستيم تا الان اقدامي براي آزادسازي مدرك نكردم.با گذشت حدود ٣سال و نيم از فارغ التحصيلي ميتونم الان از روش عدم كاريابي اقدام كنم و مدركمو ازاد كنم(بعد از گذراندن سير ٦ ماهه عدم كاريابي)يا به علت مدت زمان طولاني فارغ التحصيلي بايد مدركمو بخرم ؟؟ اگر جوابتون بله است بايد به وزارت كار خيابان بهبودي مراجعه كنم؟اگر جوابتون نه هست براي خريد مدرك بايد از وزارت علوم اقدام كنم؟ممنون ميشم راهنماييم كنيد????????
نقل قول  

آفلاین szeinalilathori
Moderator
Moderators
نقل قول

05-04-2017, 12:02 PM (آخرین تغییر در ارسال: 06-04-2017, 12:56 AM توسط MaMi.)
(05-04-2017, 10:48 AM)Sara_gh4 نوشته: سلام من بهمن٩٢ فارغ التحصيل شدم و الان فروردين٩٦ هستيم تا الان اقدامي براي آزادسازي مدرك نكردم.با گذشت حدود ٣سال و نيم از فارغ التحصيلي ميتونم الان از روش عدم كاريابي اقدام كنم و مدركمو ازاد كنم(بعد از گذراندن سير ٦ ماهه عدم كاريابي)يا به علت مدت زمان طولاني فارغ التحصيلي بايد مدركمو بخرم ؟؟ اگر جوابتون بله است بايد به وزارت كار خيابان بهبودي مراجعه كنم؟اگر جوابتون نه هست براي خريد مدرك بايد از وزارت علوم اقدام كنم؟ممنون ميشم راهنماييم كنيد????????
دوست عزیز سلام

به آکادمیا خوش آمدید.

در صورتیکه فارغ التحصیل دوره روازنه از یکی از دانشگاههای دولتی هستید، به شرط نداشتن سوابق بیمه ای میتونید از طریق عدم کاریابی برای آزاد کردن مدارکتون اقدام کنید. 

در مورد سوال دومتون باید به یکی از مراکز کاریابی مراجعه کنید، پس از طی زمان لازم، نامه ای به شما داده میشه که میتونید با استفاده از اون دانشنامه و سایر مدارکتون رو از دانشگاه دریافت کنید و بعد از ثبت و تایید اونها در سامانه خدمات آموزشی برای تایید نهایی به مرکز وزارت علوم در خیابان موسوی واقع در ضلع شرقی میدان فردوسی مراجعه می کنید. از این مرحله به بعد مدارک شما آزاد و قابل ترجمه هست. 

ارادتمند
الهام
نقل قول  

آفلاین am2
**
نقل قول

07-04-2017, 12:14 PM
(05-04-2017, 12:02 PM)szeinalilathori نوشته: دوست عزیز سلام

به آکادمیا خوش آمدید.

در صورتیکه فارغ التحصیل دوره روازنه از یکی از دانشگاههای دولتی هستید، به شرط نداشتن سوابق بیمه ای میتونید از طریق عدم کاریابی برای آزاد کردن مدارکتون اقدام کنید. 

در مورد سوال دومتون باید به یکی از مراکز کاریابی مراجعه کنید، پس از طی زمان لازم، نامه ای به شما داده میشه که میتونید با استفاده از اون دانشنامه و سایر مدارکتون رو از دانشگاه دریافت کنید و بعد از ثبت و تایید اونها در سامانه خدمات آموزشی برای تایید نهایی به مرکز وزارت علوم در خیابان موسوی واقع در ضلع شرقی میدان فردوسی مراجعه می کنید. از این مرحله به بعد مدارک شما آزاد و قابل ترجمه هست. 

ارادتمند
الهام
سلام وقت بخیر
یه سوالی داشتم میخواستم ببینم شما گویا توی چند صفحه قبل یه روش دیگه گذاشته بودین که شرطش این بود دانشگاه مقصد یه نامه پذیرش بدون شرط بده و ما ببریم سامانه مشارکت دانشجویی مبلغ کمتری به عنوان علی الحساب میگیرن و ازاد میشه. درسته؟این روش اطلاع دارین کسی به نتیجه رسیده باهاش؟اصال دانشگاه های مقصد پذیرش بدون شرط میدن؟

ممنون
نقل قول  

آفلاین Arsalan2017
**
نقل قول

11-04-2017, 03:36 PM (آخرین تغییر در ارسال: 11-04-2017, 03:37 PM توسط Arsalan2017.)
سلام دوستان

تاریخ پایان خدمتم ۲۶ بهمن ۱۳۹۵ است. چند روز بعد من در تاریخ ۲ اسفند و ۳ اسفند ۱۳۹۵ در دو کاریابی مجزا از هم برای دریافت عدم کاریابی یکی برای کارشناسی (روزانه-تاریخ فراغت از تحصیل ۱۳۹۰) و یکی هم برای ارشدم (روزانه-تاریخ فراغت از تحصیل ۱۳۹۳) اقدام کردم.

۱.  اگر دقیقا بعد از ۶ ماه به دو کاریابی مراجعه کنم و دو تا نامه ی کاریابی هارو  رو برای اداره کار استان خود ببرم اونا برای هر مقطع جداگانه برای دو دانشگاه نامه میزنن؟ 

۲. با توجه به تاریخ پایان خدمتم من اصلا می تونم بلافاصله بعد از ۶ ماه نامه اداره کار استان رو به دانشگاه بگیرم یا حتما باید یک سال هم از تاریخ پایان خدمت بگذره (یه ۶ ماه دیگه هم بایدصبرکنم؟) بعد نامه رو ببرم اداره کار استان و بعد اونا نامه هارو بدن ببرم واسه دو تا دانشگام؟
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
12-04-2017, 03:16 PM
(11-04-2017, 03:36 PM)Arsalan2017 نوشته: سلام دوستان

تاریخ پایان خدمتم ۲۶ بهمن ۱۳۹۵ است. چند روز بعد من در تاریخ ۲ اسفند و ۳ اسفند ۱۳۹۵ در دو کاریابی مجزا از هم برای دریافت عدم کاریابی یکی برای کارشناسی (روزانه-تاریخ فراغت از تحصیل ۱۳۹۰) و یکی هم برای ارشدم (روزانه-تاریخ فراغت از تحصیل ۱۳۹۳) اقدام کردم.

۱.  اگر دقیقا بعد از ۶ ماه به دو کاریابی مراجعه کنم و دو تا نامه ی کاریابی هارو  رو برای اداره کار استان خود ببرم اونا برای هر مقطع جداگانه برای دو دانشگاه نامه میزنن؟ 

۲. با توجه به تاریخ پایان خدمتم من اصلا می تونم بلافاصله بعد از ۶ ماه نامه اداره کار استان رو به دانشگاه بگیرم یا حتما باید یک سال هم از تاریخ پایان خدمت بگذره (یه ۶ ماه دیگه هم بایدصبرکنم؟) بعد نامه رو ببرم اداره کار استان و بعد اونا نامه هارو بدن ببرم واسه دو تا دانشگام؟

چون سرجمع یک سال از زمان فارغ التحصیلی و شش ماه از پایان خدمتتون گذشته میتونید هر دو مدرکتون رو آزاد کنید. ضمنا یک کاریابی هم می تونست نامه جدا برای هر مقطع بهتون بده. چون در هر حال شما باید اول کارشناسی رو آزاد کنید بعد ارشد رو
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین sorour_m66
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

20-04-2017, 04:48 PM
سلام دوستان وقتتون بخیر. من از تاریخ فارغ‌اتحصیلیم ۵سال میگذره و نامه عدم کاریابی هم بعد از ۶ ماه گرفتم و بردم دانشگاهم که دانشنامه لیسانسمو آزاد کنم. حالا دانشگاه مدرکمو آزاد نمیکنه و بهونه میاره که نامه عدم کاریابی باید ۱سال باشه و فارغ‌التحصیلیتم ۶ماه گذشته باشه! شما فکر میکنید کارشون غیرقانونیه؟ توی بخشنامه‌ها هیچ‌جا قید نشده که چندسال از فارغ‌اتحصیلی گذشته باشه نمیتونید آزاد کنید!
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
24-04-2017, 07:02 AM
(20-04-2017, 04:48 PM)sorour_m66 نوشته: سلام دوستان وقتتون بخیر. من از تاریخ فارغ‌اتحصیلیم ۵سال میگذره و نامه عدم کاریابی هم بعد از ۶ ماه گرفتم و بردم دانشگاهم که دانشنامه لیسانسمو آزاد کنم. حالا دانشگاه مدرکمو آزاد نمیکنه و بهونه میاره که نامه عدم کاریابی باید ۱سال باشه و فارغ‌التحصیلیتم ۶ماه گذشته باشه! شما فکر میکنید کارشون غیرقانونیه؟ توی بخشنامه‌ها هیچ‌جا قید نشده که چندسال از فارغ‌اتحصیلی گذشته باشه نمیتونید آزاد کنید!

سلام شما تو این مدت سابقه بیمه داشتین؟ اگر داشتین که نمی تونید از این روش استفاده کنید ولی اگر نه، استفاده از این روش مشکلی نداره.
مولانا
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (109): « قبلی 1 ... 86 87 88 89 90 91 92 93 94 ... 109 بعدی »