عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه گفتگوی خودمانی کاربران گفتگوی خودمانی v
1 2 بعدی »
پیدا کردن شریک عاطفی در خارج کشور

صفحه‌ها (3): « قبلی 1 2 3 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
پیدا کردن شریک عاطفی در خارج کشور
آفلاین PeymanSa
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
27-02-2016, 05:30 PM (آخرین تغییر در ارسال: 27-02-2016, 05:32 PM توسط PeymanSa.)
(27-02-2016, 05:23 PM)Torkan نوشته: متاسفانه یک عادت بد ایرانی ها این هست که میخوان در هر مورد نظر بدن و جالب اینکه نظر خودشون رو تعمیم بدن و تحمیل کنن. البته من مخالف نظر دادن نیستم و بارها هم دوستان دیدن که دعوت میکنم نظر خودشون رو بدن ولی در مواردی مثل این تاپیک بهتره جانب احتیاط رعایت بشه.
الان من مثلا بیام بگم ایرانیهایی که دنبال ازدواج با دخترهای غیر ایرانی هستن در واقع دنبال شهروند شدن هستن چه حسی به دوستان دست میده؟! البته این مساله شاید برای اونایی که ازدواج با خارجی رو بدون برنامه بهش میرسن صادق نباشه!

بااحترام،
ترکان

کاملا موافقم باهاتون..به همین خاطر سعی کردم بگم که ممکنه برای هر کسی متفاوت رخ بده و حرفام فقط به اشتراک گذاشتن تجربه ی شخصی بوده... من خودم به شخصه به دیگرانی که میخان بیان میتونم پیشنهاد کنم به این مساله با جدیت مثال زدنی نگاه نکنند و تمرکزشونو رو اصل داستانشون که همون درسه بزارن..این چیزا اتفاقا باید تو همون بی خیالی و بداهه رخ بده(روابط اجتماعی در دنیای غرب تا حدود زیادی برای دختر های غربی جنبه ی سرگرمی داره تا اون چیزی که ما تو فکرشیم به عنوان یه مساله ی جدی)  اینکه طرف بخواد فکر کنه چه فلوچارتی رو پیش ببره تا بتونه با یه دختر فرنگی رابطه ی عاطفی منجر به ازدواج بتونه ایجاد کنه یه فشار شدیدی رو رو خود طرف ایجاد میکنه که من یه کار نیمه کاره دارم برای انجام دادن و تا انجامش ندم، موفق نشدم...
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
27-02-2016, 05:36 PM
(27-02-2016, 05:30 PM)PeymanSa نوشته: کاملا موافقم باهاتون..به همین خاطر سعی کردم بگم که ممکنه برای هر کسی متفاوت رخ بده و حرفام فقط به اشتراک گذاشتن تجربه ی شخصی بوده... من خودم به شخصه به دیگرانی که میخان بیان میتونم پیشنهاد کنم به این مساله با جدیت مثال زدنی نگاه نکنند و تمرکزشونو رو اصل داستانشون که همون درسه بزارن..این چیزا اتفاقا باید تو همون بی خیالی و بداهه رخ بده(روابط اجتماعی در دنیای غرب تا حدود زیادی برای دختر های غربی جنبه ی سرگرمی داره تا اون چیزی که ما تو فکرشیم به عنوان یه مساله ی جدی)  اینکه طرف بخواد فکر کنه چه فلوچارتی رو پیش ببره تا بتونه با یه دختر فرنگی رابطه ی عاطفی منجر به ازدواج بتونه ایجاد کنه یه فشار شدیدی رو رو خود طرف ایجاد میکنه که من یه کار نیمه کاره دارم برای انجام دادن و تا انجامش ندم، موفق نشدم...

"روابط اجتماعی در دنیای غرب تا حدود زیادی برای دختر های غربی جنبه ی سرگرمی داره " دقیقا!
االبته شاید چیزی فراتر از سرگرمی. البته شاید برای خود مهاجرین هم جنبه سرگرمی پیدا بکنه!

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین aminc
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
25-02-2017, 04:00 PM
در مورد سوال قبلی عرض کنم که خانمی که میگفتم شهروند امریکا هستش و من میخام باهاش ازدواج انجام بدم
خیلی دلم براش تنگ میشه میخام زودتر برم پیشش اونم منتظرمه
الان من ایرانم چیکار کنم خودمو بهش برسونم
خواهشن راهنماییم کنین
متشکرم
انسان با استقامت قدرت و نفوذ تعقل واستدلال میتواند حتی بر وبا و طاعون غلبه کند.
ناپلئون بناپارت

تنها با از خودگذشتگی برای دیگران می توان جاودانه شد.

حکیم ارد بزرگ
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
25-02-2017, 06:17 PM
(25-02-2017, 12:30 PM)aminc نوشته: سلام دوستان
من با یه خانمی از امریکا اشنا شدم
اون منو دوس داره
منم اونو دوس دارم خیلی
میخام باهاش ازدواج بکنم
الان من ایرانم چیکار کنم خوردمو بهش برسونم
خواهشن راهنماییم کنین
متشکرم

جواب قانونی رو M1KE گرامی دادند. 
من نکته ای رو مبخوام اینجا بگم که 90 درصد به بالای این به اصطلاح عشق و عاشقی ب جایی نمیرسه.
دوست عزیز اکثر این موارد حالت سو استفاده داره مواظب باشید که ممکنه بعدا پشیمون بشید. فضای مجازی اونم از این نوعش جای مناسبی برای این گونه اشنایی ها نیست.
ممکنه بگین من منفی بین هستم ولی من فقط خواستم یه نکته ای رو نه به شما بلکه به خیلی ها گوشزد کنم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین aminc
**
نقل قول

25-02-2017, 07:38 PM
(25-02-2017, 05:16 PM)M1KE نوشته: اگر بتونید ازدواج کنید (برای نمونه در ترکیه) می تونند برای گرین کارت شما اقدام کنند. خوبیه این گروه که مربوط به همسر شهروندان هست اینه که ظرفیت خاصی برای ویزادهی ندارند و در نتیجه از تاریخی که تایید تکمیل بودن مدارک دریافت بشه پرونده به اصطلاح کارنت یا آماده فرستا‌ده شدن به سفارته و حدود سه ماه بعد وقت مصاحبه داده میشه. تقریبا سه ماه هم بین زمان فرستادن مدارک تا گرفتن تاییدیه وجود داره. در نتیجه با فرض اینکه در تکمیل پرونده نقصی مدارک وجود نداشته باشه که وارد کاغذبازی اداری و رفت و برگشت بشه و همین طور بعد از مصاحبه، کلیرنس مدت داری بهتون نخوره میشه روی شش ماه امید داشت ولی در عمل ممکنه قدری بیشتر بشه.

از زمانی که ازدواجتون رو در ترکیه ثبت کردین (که حدود یک هفته زمان میبره) ایشون می تونند طبق توضیحات این فایل سه صفحه ای برای گرین کارت شما اقدام کنند:

https://www.uscis.gov/sites/default/file...s/A1en.pdf

ممنون داداش مایک عزیزم خیلی ممنون که به بچه ها کمک میکنی
پس بهترین روش اینه که از ایشون دعوت کنم بیاد ترکیه ؟
اگه خودم برم امریکا و اقدام کنم اون دیر میشه روشش درسته (برا ویزا و این چیزا)؟
ممنون زنده باشی
ناپلئون بناپارت

حکیم ارد بزرگ
نقل قول  

آفلاین aminc
**
نقل قول

25-02-2017, 07:42 PM
(25-02-2017, 06:17 PM)Torkan نوشته: جواب قانونی رو M1KE گرامی دادند. 
من نکته ای رو مبخوام اینجا بگم که 90 درصد به بالای این به اصطلاح عشق و عاشقی ب جایی نمیرسه.
دوست عزیز اکثر این موارد حالت سو استفاده داره مواظب باشید که ممکنه بعدا پشیمون بشید. فضای مجازی اونم از این نوعش جای مناسبی برای این گونه اشنایی ها نیست.
ممکنه بگین من منفی بین هستم ولی من فقط خواستم یه نکته ای رو نه به شما بلکه به خیلی ها گوشزد کنم.

ممنون دوست عزیزم ترکان مهربان از حسن نیت و مهربانی
من ادم ساده ای هستم اونم میگه ساده ام  و تو چشماش ساده گی دیده میشه
یعنی ممکنه کلکی تو کار باشه ؟
اگه بیشتر توضیح بدین ممنون میشم
اخه ناواردم
ممنون
ناپلئون بناپارت

حکیم ارد بزرگ
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
25-02-2017, 08:23 PM (آخرین تغییر در ارسال: 25-02-2017, 08:24 PM توسط Torkan.)
(25-02-2017, 07:42 PM)aminc نوشته: ممنون دوست عزیزم ترکان مهربان از حسن نیت و مهربانی
من ادم ساده ای هستم اونم میگه ساده ام  و تو چشماش ساده گی دیده میشه
یعنی ممکنه کلکی تو کار باشه ؟
اگه بیشتر توضیح بدین ممنون میشم
اخه ناواردم
ممنون
خواهش میکنم امین جان

البته این بحث ممکنه به اینجا مربوط نباشه اما چون میخوام ایندگان هم که احیانا میخونن در نظر داشته باشن.
دوست عزیز تا زمانی که شما چندین و چند ماه با اسکایپ صحبت های طولانی نداشته باشین و ایشون حداقل اگر حتی نیان ترکیه براتون دعوت نامه بفرستن یا در ترکیه دیدارهای مختلفی رو داشته باشین اصلا نمیشه اعتماد کرد.
در اینگونه موارد معمولا طرف امریکایی میگه شما یه هزینه ای رو بفرستین به فلان حساب یا فلان کار رو بکنین یا ... که خب حتما میدونین اینها همش سو استفاده هست به قطع.
ازدواج الکی که نیست دوست عزیز اونم از این نوعش.  یکم تفکر بکنید عمیقا. 
این نظر شخصی من هست امیدوارم کسانی که تجربه دارند از تجربیاتشون بگن تا دیگران استفاده کنن.
ممکنه خود شما هم چند ماه بعد از تجربتون بگین.
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 3
25-02-2017, 09:06 PM
@aminc
سلام بر شما
ترکان عزیز اگر راهنمایی می‌کنند از سر دلسوزی و آگاهی است. همچنین راهنمایی‌های ما نیز از این نوع است.
در ایالات متحده افرادی هستند که از این راه کسب درآمد می‌کنند، معمولا هم افراد هر کشور به افراد همان کشور پیشنهاد می‌دهند، یعنی اگر یک فرد هندی تبار قصد سو استفاده داشته باشد، هدف خود را افراد هندی تبار قرار می‌دهد، در نوع ایرانی نیز معمولا همین روش استفاده می‌شود.
چند نفر ایرانی را می‌خواهید به شما معرفی کنم که اصلا ظاهر آن‌ها نشان نمیدهد که ایرانی هستند، مخصوصا وقتی انگلیسی را با لحجه صحبت می‌کنند.
مورد بعدی اینکه شما از چه راهی وضعیت اقامت ایشان را متوجه شده‎اید؟
 هرچند در این مورد خاص یک نفر را می‌شناسم که درگیر این موضوع است و متاسفانه با یک خانم که از مادر خود ایشان نیز بزرگ‌تر است و صاحب چند فرزند است که آن‌ها نیز از خود این فرد بزرگتر هستند قصد ازدواج دارد و عاشق آمریکا است. از آن عشق‌‌هایی که او را کور کرده است و هرچه با او صحبت می‌کنم اصلا از راه خود کوتاه نمی‌آید.
امیدوارم به راه‌های بدی همچون قاچاق انسان و غیره منتهی نشود و صرفا با هرینه گزاف مادی به اشتباه خود پی ببرد (اگر اتفاق خاصی افتاد در فروم اعلام می‌کنم).
متاسفانه ایرانی‌ها عاشق خارج از کشور هستند و معمولا حاضر به پرداخت هر هزینه و سختی در این راه هستند. نمونه بازر بسیاری از افراد هستند که در کشور ترکیه هموطنان را می‌فروشند، مستنداتی از این موضوع حتی در تلوزیون ایران نیز پخش شده است.
درصد قابل توجهی از مردم ایالات متحده اصلا اطلاع ندارند که ایران کجا است و آن عده‌ای که می‌شناسند نیز به دلیل تبلیغات رسانه‌های غربی به بدی می‌شناسند.
من به شما اعلام نمی‌کنم که ایشان صد در صد به شما دروغ می‌گویند، فقط حواس خود را جمع کنید.
اگر ایشان قصد دریافت پول از شما داشتند، حتی 100 دلار، اصلا قبول نکنید، حتی بهتر است هزینه‌های سفر به ترکیه را نیز از ایشان دریافت کنید و واکنش این فرد را نسبت به این موضوع ببینید.
در ایلات متحده افراد به زحمت ازدواج می‌کنند و معمولا سالها دوست هستند تا این موضوع رسمی شود و یا اینکه از سنین پایین ازدواج کرده‌اند.
هموطن گرامی، لطفا مراقب خود باشید و با حساب پای در این راه بگذارید.
زمانی که برادر به برادر خونی خود رحم نمی‌کند، شما چگونه صداقت را در چشمان این فرد آن هم از لنز دوربین دیده‌اید؟ و به یک غریبه با این سرعت اطمینان حاصل کردید؟
حتی در برخورد رو در رو نیز باید زبان بدن را بشناسید و به مباحث روانشناسی آگاه باشید تا بتوانید برداشت نسبتا مناسبی از یک فرد آن هم در برخورد کوتاه مدت.
ما هم در این کارها وارد نیستیم، اما بی‌گدار به آب زدن عواقب خاص خود را دارد.
اگر به خارج از کشور علاقه‌مند هستید و وضعیت مالی شما عالی نیست، ادامه تحصیل در خارج از کشور می‌تواند بهترین گزینه باشد.
با احترام
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 2
26-02-2017, 10:12 AM (آخرین تغییر در ارسال: 26-02-2017, 11:11 AM توسط automotive.)
(26-02-2017, 06:37 AM)MiladAzad نوشته: باسلام خدمت شما 
ببنید اگر خانم آمریکایی من بیاد باهم بریم ترکیه ازدواج کنیم 
و مدارک به سفارت ترکیه بدیم چقدر طول می کشه تایید بشه؟؟؟؟ 
 لطفا اگر امکان داره جواب بدید لینک ندید 
به صورت واضع جواب بدید 

باتشکر...
سلام بر شما
هموطن عزیز، هیچکس منابع رسمی را ترجمه نمی‌کند، حداقل انتظاری که از یک فرد برای ازدواج وجود دارد توانایی این فرد به صحبت و درک متون زبان آن کشور است.
قطعا در سفارت نیز برای افسر جای سوال وجود دارد که با توجه به تسلط کم شما به زبان انگلیسی چگونه بحث ازدواج مطرح شده است.
اگر زبان انگلیسی شما به حدی ضعیف است که متون به این سلیسی را نمی‌توانید ترجمه کنید، مشکلات زیادی در انتظار شما خواهد بود.
ده ها برگه و فرم را باید امضا کنید، باید با افسر مصاحبه کنید، شما چگونه می‌توانید سندی را امضا کنید که حتی متن آن را نمی‌توانید بخوانید؟
این کار بسیار خطرناک است و احتمال سو استفاده بیش از آن است که شما تصور می‌کنید.
اگر واقعا زبان انگلیسی شما ضعیف است حتما از یک وکیل استفاده کنید، هرچند بزرگترین سوالی که من از شما می‌پرسم این است که چگونه این فرد عاشق شما شده در حالی که حتی زبان انگلیسی شما در حدی مکفی نیست؟
اطلاع ندارم که شما چقدر با زندگی یک آمریکایی و مخصوصا زندگی دختران این کشور آشنا هستید، فقط بدانید که عاشق شدن یک فرد آمریکایی از طریق اینترنت بی معنا‌ترین موضوعی است که وجود دارد.
چند نمونه دختر آمریکایی به شما نشان بدهم که این کار تفریح آن‌ها است؟ معروف ترینش موضوع یک پسر عرب تبار ثروتمند و یک دختر آمریکایی است که تمام مردم دنیا را شاد کرده‌اند.
با سبک و احوالی که من از زندگی دختران آمریکایی می‌شناسم به جد اعلام می‌کنم که این موضوع شوخی بیش نیست.
باز هم تاکید می‌کنم که امضا کردن مدارکی که حتی نمی‌تواندی آن‌ها را مطالعه کنید عواقب جبران ناپذیری در پی دارد.
این راه بود و تکرار آن موضوعی را حل نمی‌کند، اگر اصرار به ادامه راه دارید حداقل وکیل بگیرید تا مشکلات حقیقی و حقوقی برای شما پیش نیاید.
باز هم تکرار میکنم که این فرم اولین فرمی نیست که یک نفر برای شما ترجمه کند، بلکه ده‌ها فرم و مصاحبه در پیش است.
مشکلات حقوقی بین المللی و در کشوری به غیر از وطن شما به سختی قابل حل و فصل هستند. در حال حاضر صد ها ایرانی در زندان های ترکیه، عراق و ... بازداشت هستند و هیچ فردی به کمک آن ها نمی‌رود. هیچ کس. در خارج از کشور هیچ چیز توجیه پذیر و بهانه پذیر نیست و خبری از رفعت اسلامی و دلسوزی یک هموطن نیست، فقط قانون محض است و به هیچ کس هم رحم نمی‌کند.
لطفا در تصمیم خود تجدید نظر کنید.
با احترام
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 6
26-02-2017, 11:09 AM
همونطور که دوستان هم اشاره کردن، این نوع سواستفاده ها همیشه در پرونده های مهاجرتی، حال چه از نوع ازدواج و چه از نوع کاری و سرمایه گذاری و غیره، وجود داره. نکته در اینجاست که بیشتر این سو استفاده ها در محیط غیررسمی که امکان بررسی و اثبات اونها زیاد وجود نداره انجام میشه و وقتی وارد روال قانونی بشه در 99 درصد مواقع فرد سواستفاده کننده ریسک نمی کنه که با دولت طرف بشه و سراغ فرد دیگری میره. به همین دلیل، در چنین مواردی بهتره از همون ابتدا وارد مراحل رسمی بشین و وعده و وعید قبول نکنید و در ازای اونها پولی پرداخت نکنید. هزینه های اپلای برای I130 و غیره می بایست توسط فرد آمریکایی صورت بگیره. در مرحله مصاحبه سفارت هم که هزینه ها به سفارت داده میشه و شما هیچوقت پولی به اون فرد خارجی پرداخت نمی کنید.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (3): « قبلی 1 2 3 بعدی »