عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور گذرنامه و خروج از کشور تمدید و تعویض گذرنامه

صفحه‌ها (33): « قبلی 1 ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... 33 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
تمدید و تعویض گذرنامه
آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
21-05-2016, 07:28 PM
(21-05-2016, 04:08 PM)مهمان نوشته: باعرص سلا م سوال من دراین مورد است که اگر شخصی در کشور کانادا پاسپورت ایرانی خود را گم کرده باشد با وجود اینکه هنوز سفارت ایران درانجا بسته است چه باید کرد واینکه اگر در ایران به مادرش وکالت تام داده باشد میتواند در ایران با وکالتی که به مادرش داده میتوانداز اطریق مادرش درخواست پاس کند یا در خود کانادا راهی دارد که درخواست پاس ایرانی کند

درود بر شما و خوش آمدید به این فروم

برای صدور پاسپورت شما بایستی شناسنامه ایرانی داشته باشید تا بتوانید احراز هویت کنید و به حضورتان در سفارت یا دفتر حفظ منافع نیاز است. وکیل شما در ایران میتوانند کارها را پیگیری کنند (که چندان هم نیازی نیست البته). میتوانید به دفتر حفظ منافع در واشنگتن مراجعه کنید.

مدارک لازم برای صدور گذرنامه مفقوده
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ
نقل قول  

آفلاین mehmahad
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
30-05-2016, 08:46 PM
سلام بر دوستان عزیز
اول تشکر میکنم از راهنمایی های سازنده شما
اگر خاطرتون باشه من توی پاسپورتم بجای Mehdi اشتباه نوشته شده بود Mhedi
حالا خوشبختانه هیچ مشکلی در سفر دوبی پیش نیومد
اما قطعا باید درستش کنم، فقط راهنمایی می فرمائید برای درست کردنش دقیقا باید چکار کنم؟
یعنی مثل تعویض عادی برم پلیس بعلاوه ده و بگم میخوام پاسپورتم رو عوض کنم؟چون هنوز چهار سال دیگه اعتبار داره مشکلی نداره عوضش کنم؟
ممنون میشم اگه مثل همیشه با نظرات سازنده خودتون من رو راهنمایی کنید
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
31-05-2016, 12:28 AM
(30-05-2016, 08:46 PM)mehmahad نوشته: سلام بر دوستان عزیز
اول تشکر میکنم از راهنمایی های سازنده شما
اگر خاطرتون باشه من توی پاسپورتم بجای Mehdi اشتباه نوشته شده بود Mhedi
حالا خوشبختانه هیچ مشکلی در سفر دوبی پیش نیومد
اما قطعا باید درستش کنم، فقط راهنمایی می فرمائید برای درست کردنش دقیقا باید چکار کنم؟
یعنی مثل تعویض عادی برم پلیس بعلاوه ده و بگم میخوام پاسپورتم رو عوض کنم؟چون هنوز چهار سال دیگه اعتبار داره مشکلی نداره عوضش کنم؟
ممنون میشم اگه مثل همیشه با نظرات سازنده خودتون من رو راهنمایی کنید

درود بر شما
خوشحالیم که مشکلی پیش نیامده. پیشنهاد من این است که در اسرع وقت این کار رو انجام بدید. مثلا فرض کنید بخواهید در آینده ویزای شنگن یا کانادا یا ... بگیرید. بهتر است برای چنین ویزاهای معتبری مشخصات صحیح داشته باشید.
تعویض آن هم هیچ مشکلی ندارد. ابتدا به پلیس +10 مراجعه کنید و موضوع را شرح دهید اگر حل نشد در بدترین حالت نیاز دارید به اداره گذرنامه مرکز استان (یا مثلا شهرآرا در تهران) مراجعه کنید.
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

30-07-2016, 04:15 PM
سلام من ميخوام پاسپورتمو تعويض كنمو خيلي عجله دارم و كارت پايان خدمتم گم شده بايد چيكار كنم؟ ميشه با برگه اي كه از پليس+١٠ ميگيرم اين كارو انجام بدم؟؟؟
نقل قول  

آفلاین nader
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 4
31-07-2016, 11:29 AM
(30-07-2016, 04:15 PM)مهمان نوشته: سلام من ميخوام پاسپورتمو تعويض كنمو خيلي عجله دارم و كارت پايان خدمتم گم شده بايد چيكار كنم؟ ميشه با برگه اي كه از پليس+١٠ ميگيرم اين كارو انجام بدم؟؟؟

درود بر شما
شما باید از طریق نظام وظیفه اقدام کنی ...نظام وظیفه هم میتونه برات درخواست صدور کارت المثنی صادر کنه و هم اینکه به شما نامه بده و شما رو معرفی بکنه به پلیس +۱۰ 

با مدارک شناساییت مراجعه کن به نزدیکترین مرکز نظام وظیفه

موفق باشید
ما سقط شدیم از مادران تختی ... ما نسل روشنی که تا عمق خیابان سوخت...ما ها را از عمق کتاب تا کوچه را گاز بگیرید

نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

20-08-2016, 10:40 PM
سلام
من برای خودم پسر و دخترم که آنها 6 و 9 ساله هستند مخواهم تقاضای تجدید و تعغیر محل اقامت اقدام کنم . و گذرنامه پدر لازم هست و این که گذرنامه پدر تاریخش تموم شده میتوانم من با گذرنامه که تاریخش تموم شده اقدام کنم یا نه.
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

31-10-2016, 11:20 AM
سلام . روزتون بخیر
من پاسپورتم را دریافت کردم. بعد از باز کردن پاکت در صفحه اول پاسپورت روبروی قسمت کشور محل اقامت: یک خط با خودکار کشیده شده به سمت بالا. خط کشیده شده روی هیچ کدام از کلمات موجود نیست. آیا لازم است پاسپورتم را تعویض کنم. ممنونم
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

03-12-2016, 12:05 AM
سلام من پاسپورتم رو تازه یک هفته است تعویض کردم بعد از سفر سه روزه متوجه شدم ابدیده پاسپورتم ولی فقط یه مقدار کم که نصف عکسم یکم کم رنگ شده باقی صفحات و اطلاعات درسته ایا به مشکل میخورم برای خروج؟اداره گذرنامه گفت برو شعبه مطهری ببینه پاسپورت رو کسی میدونه چه جوریه این روال
نقل قول  

آفلاین www
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
22-02-2017, 10:57 PM
سلام
راهنمائی فوری لطفا
گذرنامه جدیدی چند روز بیشتر نیست صادر شده است آما آب ریخته روش و صفحاتش چروک شدن
بعد برای تعوض گذرنامه رفتیم و گفت باید به اداره گذرنامه مرکزی برید
و آنجا هم گفت که باید اول بررسی کنیم و بعد مهر ابطال میزنن روش و بعد صادر میشود
حالا دوستان کسی این مشکل را داشته یعنی ممکنه ابطال نکنن گذرنامه را ؟
چون صفحات گذرنامه چروک شدن و جالب نیست
دوستانی که اطلاع دارن حدودا چقدر طول میکشه تا ابطال کنن چون گفت ممکنه تا 20 روز طول بکشه حالا آیا واقعیت داره ؟
کلا چقدر زمان برای ابطال و صدور جدید وقت میبره
و اگر دوستانی که اطلاع دارند که این مراحل را چگونه زودتر انجام داد بگن ممنون میشوم
کلا برای چروک شدن صفحات تعویض  میکنن ؟ چون برای مسافرت خارج از کشور و نشان دادن به سفارتها جالب نیست که گذرنامه چروک نشان دهیم
خواهشا فروری راهنمائی کنید
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
23-02-2017, 02:36 AM
(22-02-2017, 10:57 PM)www نوشته: سلام
راهنمائی فوری لطفا
گذرنامه جدیدی چند روز بیشتر نیست صادر شده است آما آب ریخته روش و صفحاتش چروک شدن
بعد برای تعوض گذرنامه رفتیم و گفت باید به اداره گذرنامه مرکزی برید
و آنجا هم گفت که باید اول بررسی کنیم و بعد مهر ابطال میزنن روش و بعد صادر میشود
حالا دوستان کسی این مشکل را داشته یعنی ممکنه ابطال نکنن گذرنامه را ؟
چون صفحات گذرنامه چروک شدن و جالب نیست
دوستانی که اطلاع دارن حدودا چقدر طول میکشه تا ابطال کنن چون گفت ممکنه تا 20 روز طول بکشه حالا آیا واقعیت داره ؟
کلا چقدر زمان برای ابطال و صدور جدید وقت میبره
و اگر دوستانی که اطلاع دارند که این مراحل را چگونه زودتر انجام داد بگن ممنون میشوم
کلا برای چروک شدن صفحات تعویض  میکنن ؟ چون برای مسافرت خارج از کشور و نشان دادن به سفارتها جالب نیست که گذرنامه چروک نشان دهیم
خواهشا فروری راهنمائی کنید

درود
معمولا بین یک تا سه هفته طول می‌کشه. بهترین کار اینه که خیلی سریع به اداره گذرنامه مراجعه کنید و سعی کنید افسر مربوطه را متقاعد کنید که نیاز فوری دارید. اگر صفحات گذرنامه از حالت نرمال خودش خارج شده باشد قبول میکنند.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (33): « قبلی 1 ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... 33 بعدی »