عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش مقاله، پایان نامه، پروپوزال و تز دکتری ژورنال‌ها سوالات پیرامون submit مقالات در ژورنال ها

صفحه‌ها (20): « قبلی 1 ... 13 14 15 16 17 18 19 20 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
سوالات پیرامون submit مقالات در ژورنال ها
آفلاین aminmoh
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
09-10-2016, 07:09 PM (آخرین تغییر در ارسال: 09-10-2016, 07:11 PM توسط aminmoh.)
سلام و وقت بخیر.
دوستان  در مرحله نهایی سابمیت مقاله که میخوایم فایل اصلی word مقاله رو ارسال کنیم، منظور از Cover Letter چی هست که اونم حتما باید ضمیمه بشه تا اجازه ساخت PDF نهایی داده بشه(سابمیت در ژورنال Energy Elsevier)؟ممنون.
من تمام شکل ها و جداول رو در آخر فایل word آوردم.دیگه که لازم نیست بصورت فایل مجزا attach کنم؟!
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
09-10-2016, 08:55 PM
(09-10-2016, 07:09 PM)aminmoh نوشته: سلام و وقت بخیر.
دوستان  در مرحله نهایی سابمیت مقاله که میخوایم فایل اصلی word مقاله رو ارسال کنیم، منظور از Cover Letter چی هست که اونم حتما باید ضمیمه بشه تا اجازه ساخت PDF نهایی داده بشه(سابمیت در ژورنال Energy Elsevier)؟ممنون.
من تمام شکل ها و جداول رو در آخر فایل word آوردم.دیگه که لازم نیست بصورت فایل مجزا attach کنم؟!

سلام

- cover letter مدرکی هست که در اون کمی بیشتر از abstract، به کارهای انجام شده در مقاله انجام میشه و سریعا دستاوردهای مقاله و بعضا مقایسه های اصلی با کارهای قبلی درش highlight میشه... معمولا cover letter رو در همون مرحله submission در خواست می کنند و بعضی ژورنال ها اصلا نیازی بهش نمی بینند که باید موردی بررسی کنید...

- اگر ژورنالتون خواسته باشه، چرا...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین mgorji
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

11-02-2017, 03:25 PM
سلام دوستان
آیا می توان اصلاحات ویرایشی ادیتور را نپذیرفت؟ به نظرتون ممکنه به مفهوم لطمه بزنه یا اینکه چون زبان مادری ما نسیت بهتره پیشنهاد اونها رو بپذیریم؟
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 7
11-02-2017, 06:36 PM
(11-02-2017, 03:25 PM)mgorji نوشته: سلام دوستان
آیا می توان اصلاحات ویرایشی ادیتور را نپذیرفت؟ به نظرتون ممکنه به مفهوم لطمه بزنه یا اینکه چون زبان مادری ما نسیت بهتره پیشنهاد اونها رو بپذیریم؟

معمولا این قضیه میتونه راجع به کامنت های داوران صادق باشه ولی در مورد ایرادات ویرایشی و زبانی منطقیه که انجامشون بدین مگر اینکه مفهوم رو عوض کنه. در اینصورت میتونید با یک توضیح منطقی و احیانا ارجاعات مناسب قانعشون کنین.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین mgorji
نقل قول

12-02-2017, 12:03 PM
سلام
ی سوال دیگه هم داشتم از خدمتتون
آیا الان که کار پذیرفته شده و فقط من به عنوان نویسنده مسئول باید ایرادات ویرایشی رو بپذیرم می توان تقاضا کنم نام نویسنده دوم برداشته بشه؟ دلیلش هم اینه که ایشون هیچ همکاری نکردن
ممنونم
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
12-02-2017, 11:13 PM
(12-02-2017, 12:03 PM)mgorji نوشته: سلام
ی سوال دیگه هم داشتم از خدمتتون
آیا الان که کار پذیرفته شده و فقط من به عنوان نویسنده مسئول باید ایرادات ویرایشی رو بپذیرم می توان تقاضا کنم نام نویسنده دوم برداشته بشه؟ دلیلش هم اینه که ایشون هیچ همکاری نکردن
ممنونم

تازه فهمیدید ایشون هیچ همکاری نکردن؟!
اگر هیچ همکاری نکردن چرا اصلا اسمشون رو در manuscript اولیه آوردید؟!

این توجیح قابل قبول نیست و هیچ ژورنال (یا کنفرانس) معتبری اسمی رو از لیست نویسندگان مقاله ای که پذیرش شده یا در حین review هست رو نمی پذیره...
نقل قول  

آفلاین mgorji
نقل قول

13-02-2017, 11:27 AM (آخرین تغییر در ارسال: 13-02-2017, 11:28 AM توسط mgorji.)
(12-02-2017, 11:13 PM)Matinking نوشته: تازه فهمیدید ایشون هیچ همکاری نکردن؟!
اگر هیچ همکاری نکردن چرا اصلا اسمشون رو در manuscript اولیه آوردید؟!

این توجیح قابل قبول نیست و هیچ ژورنال (یا کنفرانس) معتبری اسمی رو از لیست نویسندگان مقاله ای که پذیرش شده یا در حین review هست رو نمی پذیره...

نه تازه نفهمیدم ولی چون استادم بودن مجبور شدم این کار رو بکنم ایشون هم نهایت لطف رو کردن و من رو در مرحله اجرای کامنت داورها تنها گذاشتن با وجود وعده هایی که داده بودند البته من این پاسخ رو نوشتم فقط برای این که بقیه افراد رو روشن کنم که فریب وعده های تو خالی بعضی از اساتید محترم رو نخورن Sad
نقل قول  

آفلاین mortezanear
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
13-02-2017, 01:42 PM
(13-02-2017, 11:27 AM)mgorji نوشته: نه تازه نفهمیدم ولی چون استادم بودن مجبور شدم این کار رو بکنم ایشون هم نهایت لطف رو کردن و من رو در مرحله اجرای کامنت داورها تنها گذاشتن با وجود وعده هایی که داده بودند البته من این پاسخ رو نوشتم فقط برای این که بقیه افراد رو روشن کنم که فریب وعده های تو خالی بعضی از اساتید محترم رو نخورن Sad

متاسفانه این نوع رفتار در استادها رایج هست. باز خوبه استاد شما اسم خودشو نگذاشته اول چون من کیس های زیادی میشناسم و تجربه کردم که صفر تا صد رو از انجام کار تا نوشتن و ادیت مقاله دانشجو انجام میده و بعد استاد اسم خودش رو اول میاره. دوست عزیز شما اگر اسم استاد رو حذف کنید بعدا ممکنه براتون دردسر ایجاد کنه. هم از لحاظ حقوقی هم اگر بخواين ریکام بگیرید ازش در آینده.
نقل قول  

آفلاین ostokhan
**
نقل قول

08-04-2017, 11:57 AM
سلام. مقاله من  از awaiting reviewer scores به awaiting EIC decision آپدیت شد. الان یعنی دست ادیتور هستش که تصمیم نهایی رو بگیره دیگه. بنظرتون احتمال ریجکت یا ریوایزها یا اکسپتی چقدر هستش و بطور کلی چقدر طول میکشه تا ادیتور جواب نهایی رو بده؟
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

08-04-2017, 12:01 PM
(08-04-2017, 11:57 AM)ostokhan نوشته: سلام. مقاله من  از awaiting reviewer scores به awaiting EIC decision آپدیت شد. الان یعنی دست ادیتور هستش که تصمیم نهایی رو بگیره دیگه. بنظرتون احتمال ریجکت یا ریوایزها یا اکسپتی چقدر هستش و بطور کلی چقدر طول میکشه تا ادیتور جواب نهایی رو بده؟

بله تصمیم نهایی هست
The EiC makes final decision based on reviewer comments and AE recommendation.
مورد اخر رو نمیشه گفت. باید نگاه کنید ببینید سایر ژورنال های اون مقاله داوریشون چقدر طول کشیده است. اگر مثلا 3 ماه بوده و برای شما 3 هفته ای جواب دادن احتمال ریجکت بالاست. ببینید مقالات مشابه تاریخ ریوایزشون کی بوده و کی اکسپت شدن همه این مسایل رو با حدس میشه پیش برد.
با این حال شاید زودتر از شما خود ادیتور جواب سوالتون رو بده!
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (20): « قبلی 1 ... 13 14 15 16 17 18 19 20 بعدی »