عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی سوئد تحصیل در سوئد پذیرش در مقطع لیسانس و فوق لیسانس در سوئد

صفحه‌ها (6): « قبلی 1 2 3 4 5 6 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
پذیرش در مقطع لیسانس و فوق لیسانس در سوئد
آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
20-11-2016, 05:11 PM
(18-11-2016, 05:08 PM)esmail نوشته: سلام
من مدرک لیسانس برق دارم.ولی مدرک زبان انگلیسی ندارم.شنیدم دانشگاه سوئد کلاس زبان برگزار میکنه و بعدشم میشه پذیرش گرفت.لطفا اگر کسی اطلاع داره راهنمایی کنه.

بله همچنان وجود داره دوره های 6 ماهه و 12 ماهه برای دوره زبان انگلیسی در دانشگاههای سوئد برقرار است بهتره با دانشگاهها مجری مکاتبه داشته باشید. بله بعد هم پذیرش هم میتونی بگیرید و حتی اگر بتونی خودتون رو خوب نشون بدی ممکنه کار هم بتونی پیدا کنی.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین esmail
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
20-11-2016, 07:32 PM
باسلام و خستنه باشید دوست عزیز
میشه خواهش کنم به من بگید باید از کجا و کدوم سایت پیگیری کنم?چون هیچ جا به صورت واضح تو سایت دانشگاها از این دوره ها صحبت نشده.ایا میشه به این دفترهایی مهاجرتی که دارن تبلیغ میکنن اعتماد کرد.ممنونم ازتون دوست های عزیز
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
21-11-2016, 03:58 PM
(20-11-2016, 07:32 PM)esmail نوشته: باسلام و خستنه باشید دوست عزیز
میشه خواهش کنم به من بگید باید از کجا و کدوم سایت پیگیری کنم?چون هیچ جا به صورت واضح تو سایت دانشگاها از این دوره ها صحبت نشده.ایا میشه به این دفترهایی مهاجرتی که دارن تبلیغ میکنن اعتماد کرد.ممنونم ازتون دوست های عزیز

درسته که بیشتر دوره ها توسط سایتهای مهاجرتی ارائه شده اما بهترین و موثق ترین همون بخش دانشگاه و بخش بین المللی دانشگاه international student office هست که ممکنه بهتون اطلاعاتی ارائه کنند. نمیشه به حرفشون اعتماد کرد اما میتونی اطلاعاتی ازشون بگیرید بعد مقایسه کنید ببینید درست است یا خیر. (درحد گرفتن اطلاعات ممکنه بد نباشه اما خدماتی ازشون نمیشه گرفت)
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
22-11-2016, 07:15 PM
(18-11-2016, 05:08 PM)esmail نوشته: سلام
من مدرک لیسانس برق دارم.ولی مدرک زبان انگلیسی ندارم.شنیدم دانشگاه سوئد کلاس زبان برگزار میکنه و بعدشم میشه پذیرش گرفت.لطفا اگر کسی اطلاع داره راهنمایی کنه.

در سوئد دوره‌های زبان انگلیسی برگزار می‌شود که می‌توانید پذیرش بگیرید. اما در نظر داشته باشید که شهریه‌های بالایی دارند (مثل سایر دوره‌ها). نکته بسیار مهم این که سفارت به هر دوره‌‌ای ویزا نمی‌دهد و باید دقت کنید که دوره مربوطه معتبر باشد.
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ
نقل قول  

آفلاین zareza
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

30-01-2017, 01:09 AM
سلام دوستان
میشه کمکم کنید
من این ددلاین هایی که اینجا برای ارشد نوشته رو متوجه  نمیشم که چی به چیه
https://www.universityadmissions.se/en/A...ter-dates/
میشه توضیح بدهید البته اگر امکانش هست
ممنون
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

30-01-2017, 01:25 AM
(30-01-2017, 01:09 AM)zareza نوشته: سلام دوستان
میشه کمکم کنید
من این ددلاین هایی که اینجا برای ارشد نوشته رو متوجه  نمیشم که چی به چیه
https://www.universityadmissions.se/en/A...ter-dates/
میشه توضیح بدهید البته اگر امکانش هست
ممنون

در سیستم پذیرش متمرکزی که سوئد برای لیسانس و فوق داره در هر مقطع دو مرحله اعلان پذیرش وجود داره...

مثلا سطر سوم رو ببینید... در این خط در مورد deadline رسیدن مدارک اطلاع رسانی شده... اطلاعات ستون ها میگن که همه افراد باید مدارکشون رو تا تاریخ 1 فوریه submit کرده باشن تا شانس پذیرش در دور اول رو داشته باشن... اگر مدارکشون ناقص باشه یا به هر دلیل از دید مدارک دور اول پذیرش نشن، برای اینکه برای دور دوم شانس قبولی داشته باشن باید نقص مدارک احتمالی رو تا deadline ستون سوم (در این مورد 8 ماه مه) در دستور کار قرار بدن...

به همین ترتیب deadline تک تک مراحل به ازای هر دور پذیرش و مقطع مورد نظر در این جدول اومده...
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

30-01-2017, 08:48 AM (آخرین تغییر در ارسال: 30-01-2017, 08:49 AM توسط Torkan.)
با سلام

یکی از دوستان که چند ساله المانه حرف میزدم توصیه میکرد کسی که گزینه های سوید و هلند برای کسی که فایننس میخواد بخونه هم در نظر بگیره و میگفت احتمال فاند در ارشد هم هست. اولا مگر هلند و سوید شهریه دار نیستن؟ تا جایی که من در مسترپورتال دیدم حداقل برای این رشته ها پولین و شهریه شون هم زیاده حالا نمیدونم منظورش چی بوده راستش منم به جزییاتش نرفتم وقت نداشت!!
 ممنون میشم توضیح بدین این رو.
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Matinking
نقل قول

30-01-2017, 09:54 AM (آخرین تغییر در ارسال: 30-01-2017, 09:55 AM توسط Matinking.)
(30-01-2017, 08:48 AM)Torkan نوشته: با سلام

یکی از دوستان که چند ساله المانه حرف میزدم توصیه میکرد کسی که گزینه های سوید و هلند برای کسی که فایننس میخواد بخونه هم در نظر بگیره و میگفت احتمال فاند در ارشد هم هست. اولا مگر هلند و سوید شهریه دار نیستن؟ تا جایی که من در مسترپورتال دیدم حداقل برای این رشته ها پولین و شهریه شون هم زیاده حالا نمیدونم منظورش چی بوده راستش منم به جزییاتش نرفتم وقت نداشت!!
 ممنون میشم توضیح بدین این رو.

اینکه گفته میشه سوئد برای master فاند نداره با تقریب مهندسی درست هست.. ولی اگر قرار باشه مثل یک گذاره ریاضی بهش نگاه بشه، اون وقت حکم غلطی هست!
در سوئد بورسی وجود داره به نام SI که به بعضی (و نه همه ی) رشته های master تعلق میگیره... این بورس کلا خیلی سخت به افراد تعلق میگیره چون معیار بررسی رزومه درسی نیست..معیار چند سوال در یک فرم خاص هست که applicant پر می کنه و submit می کنه... و البته مشکل اصلی اینجاست که به هر کشوری فقط یه تعداد خاص پذیرش این بورس رو میدن... مثلا حوالی سال های 2013 و 2014 یادم هست که دوستان فرم اعلام نتایج رو دیده بودن و می گفتن هر دو سال فقط دو ایرانی این بورس رو برده ان... در حالیکه خودشون حداقل 15 نفر رو می شناختن که از بین ایرانی ها کاندید این بورس بوده ان... بنابراین وقتی گفته میشه master سوئد فاند نداره به این معنی هست که بردن SI از غیرخطی ترین کارهای ممکن در فرآیند اپلای هست... و چون احتمالش خیلی کم هست معمولا خیلی عاقلانه نیست کسی که از اساس لنگ فاند هست صرفا با دل بستن به SI اقدام کنه...

وضع هلند بهتر و خطی تر هست... هلند برای master فاند میده ولی معمولا به کسانی فاند میده که معدل های فوق العاده ای دارن... از applicant های ایرانی هم معمولا ندرتا کسی با معدل 18 و 19 میره هلند... بنابراین فاندهای ارشد هلند بیشتر به خود اروپایی های مستعد تعلق میگیره...
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

30-01-2017, 11:43 AM
(30-01-2017, 09:54 AM)Matinking نوشته: اینکه گفته میشه سوئد برای master فاند نداره با تقریب مهندسی درست هست.. ولی اگر قرار باشه مثل یک گذاره ریاضی بهش نگاه بشه، اون وقت حکم غلطی هست!
در سوئد بورسی وجود داره به نام SI که به بعضی (و نه همه ی) رشته های master تعلق میگیره... این بورس کلا خیلی سخت به افراد تعلق میگیره چون معیار بررسی رزومه درسی نیست..معیار چند سوال در یک فرم خاص هست که applicant پر می کنه و submit می کنه... و البته مشکل اصلی اینجاست که به هر کشوری فقط یه تعداد خاص پذیرش این بورس رو میدن... مثلا حوالی سال های 2013 و 2014 یادم هست که دوستان فرم اعلام نتایج رو دیده بودن و می گفتن هر دو سال فقط دو ایرانی این بورس رو برده ان... در حالیکه خودشون حداقل 15 نفر رو می شناختن که از بین ایرانی ها کاندید این بورس بوده ان... بنابراین وقتی گفته میشه master سوئد فاند نداره به این معنی هست که بردن SI از غیرخطی ترین کارهای ممکن در فرآیند اپلای هست... و چون احتمالش خیلی کم هست معمولا خیلی عاقلانه نیست کسی که از اساس لنگ فاند هست صرفا با دل بستن به SI اقدام کنه...

وضع هلند بهتر و خطی تر هست... هلند برای master فاند میده ولی معمولا به کسانی فاند میده که معدل های فوق العاده ای دارن... از applicant های ایرانی هم معمولا ندرتا کسی با معدل 18 و 19 میره هلند... بنابراین فاندهای ارشد هلند بیشتر به خود اروپایی های مستعد تعلق میگیره...

ممنون
بحث اینجا سر اینه که با این همه شهریه حتی اگر فاند بدن صرفا باعث لغو مقداری از شهریه میشه دیگه اونم برای ارشد درسته؟ نمیدونم چرا این دوستنون اون دو کشور رو با المان مقایسه میکنه! درسته ندرتا کسی با معدل 19 یا 18 نمیره هلند ولی باز رقابت فشرده هست.
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Matinking
نقل قول

امتیاز این پست: 1
30-01-2017, 11:53 AM
(30-01-2017, 11:43 AM)Torkan نوشته: ممنون
بحث اینجا سر اینه که با این همه شهریه حتی اگر فاند بدن صرفا باعث لغو مقداری از شهریه میشه دیگه اونم برای ارشد درسته؟ نمیدونم چرا این دوستنون اون دو کشور رو با المان مقایسه میکنه! درسته ندرتا کسی با معدل 19 یا 18 نمیره هلند ولی باز رقابت فشرده هست.

SI نه تنها full scholarship به حساب میاد، بلکه هزینه بلیت هواپیما رو هم تقبل می کنه...

ولی چیزی که تو سوئد رایج هست tuition waiver ها هستن که گاها حجم قابل توجهی از شهریه رو کنسل می کنن
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (6): « قبلی 1 2 3 4 5 6 بعدی »