عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز Resume & CV نظرخواهی در مورد رزومه نوشته شده

صفحه‌ها (14): « قبلی 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
نظرخواهی در مورد رزومه نوشته شده
آفلاین nazmabadcity
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
17-02-2016, 10:48 PM
(17-02-2016, 10:26 PM)nasim1234 نوشته: شما این رو در ورد زدید؟
اگر وقت داشته باشید با latex‌ بزنید خیلی بهتر در میاد. متاسفانه الان شکل و شمایل آکادمیک نداره و خوندنش خیلی سخته بابت فاصله بین خطوط.
برای ورد هم یک سری template‌اماده هست که خیلی طراحیشون خوبه. 
ممکنه فکر کنین طراحی و شمایل مهم نیست اما واقعا مهمه و خیلی تاثیر داره. 
در رزومه عکس نزارین بهتره هرچند سلیقع ای هستش.
لینک به دانشگاه لازم نیست بخوان سرچ می کنن.
زبان های به جز انگلیسی که همه رو زدین elementary‌حذف کنین. نهایت یکیش رو نگه دارید. حقیقتا تاثیر مثبتی نداره و ضمنا این رو القا می کنه که زبان های مختلف رو شروع کردید بعد رها کردید.
آدرس هم لازم نیست بدید. خصوصا این آدرس پیچیده رو. اگر هنوز تو دانشگاه آفیسی دارید میتونید ادرس اون رو بدید.

ریسرچ مورد علاقه رو بیارین بالای بالا.
این تغییرات رو بدید دوباره بفرستید. اگر نمونه پیدا نکردین بگین رزومه خودم رو بفرستم براتون.

بله در ورد زدم. البته از نظر خودم فکر میکنم خیلی قشنگ در اومده ولی خب نظر دوستان با تجربه شرطه Smile
وقت و حوصله کار با لاتک رو ندارم. شکل آکادمیک منظورتون چیه دقیقاً؟ فاصله بین خط ها زیاده؟
خب از زبان هایی که زدم کدوم رو نگه دارم؟ دانشگاه که خیر ولی آدرس محل کار هم بخوام بدم پیجیده میشه!
رزومه شما رو هم ممنون میشم بتونم داشته باشم. 
خیلی ممنون Angel
نقل قول  

آفلاین nasim1234
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
18-02-2016, 01:25 AM
(17-02-2016, 10:48 PM)nazmabadcity نوشته: بله در ورد زدم. البته از نظر خودم فکر میکنم خیلی قشنگ در اومده ولی خب نظر دوستان با تجربه شرطه Smile
وقت و حوصله کار با لاتک رو ندارم. شکل آکادمیک منظورتون چیه دقیقاً؟ فاصله بین خط ها زیاده؟
خب از زبان هایی که زدم کدوم رو نگه دارم؟ دانشگاه که خیر ولی آدرس محل کار هم بخوام بدم پیجیده میشه!
رزومه شما رو هم ممنون میشم بتونم داشته باشم. 
خیلی ممنون Angel

قشنگ هست ولی باید خوندنش راحت باشه و به فرمت های استانداردی که اکثر رزومه ها هستن باشه. 
بین زبان ها اسپانیایی رو میتونید نگه دارید. البته هیچ فرقی نداره ها. هرکدوم رو بهتر بلدین نگه دارین. من موقع اپلای فرانسوی و اسپانیایی هم کمی بلد بودم ولی با چند نفر مشورت کردم اینجا گفتن خیلی تاثیر نداره تا قبل از سطح بالا. آدرس رو میتونید حذف کنید بعید میدونم خیلی ضروری باشه.

نقل قول  

آفلاین cesara
**
نقل قول

29-10-2016, 06:03 PM
سلام دوستان 
من مشغول کامل کردن مدارکم هستم .دانشجوی ارشد بودم (شهید بهشتی) انصراف دادم که بتونم مشکل سربازی رو واسه ارشد دوباره توی پلیمی حل کنم .از اونجایی که باید CV رو خوب بنویسم به نظرتون قید کنم که ارشد بهشتی بودم یا نه فقط گزارش مربوط به کارشناسیمو بیارم ؟؟؟
ممنون میشم اگه کارمو راه بندازید
نقل قول  

آفلاین aminkvr
**
نقل قول

24-01-2017, 08:56 PM
با سلام خدمت دوستان
این CV رو ملاحظه می کنید ببینید چه چیزهایی کم داره؟
یه سری فیلد ها رو که من نداشتم مثل publications یا experience. ممنون می شم اگر کمکم کنین 
متشکرم Angel

فایل‌های پیوست
.pdf   Amin's CV.pdf (اندازه 306.11 KB / تعداد دانلود: 39)
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
24-01-2017, 11:11 PM
(24-01-2017, 08:56 PM)aminkvr نوشته: با سلام خدمت دوستان
این CV رو ملاحظه می کنید ببینید چه چیزهایی کم داره؟
یه سری فیلد ها رو که من نداشتم مثل publications یا experience. ممنون می شم اگر کمکم کنین 
متشکرم Angel

- این چیزی که تهیه کردید اصلا یک CV آکادمیک نیست... به جد توصیه می کنم نمونه های موجود در اینترنت رو بررسی کنید و سعی کنید مطابق اونها مدرک رو تنظیم کنید...

- قرار نیست CV خالی رو به هر روشی پر کنید... آوردن لیست درس ها (که در ریزنمرات نمرات موجود هست) عملا بی فایده و غیر حرفه ای هست... 
این کار فقط در مواقع خاصی توصیه میشه... مثلا وقتی که برای یک position خاص اقدام کردید و مثلا 2 یا سه درس شما نشون میدن عقبه خوبی برای اون position دارید و فقط همون ها رو وارد می کنید
نقل قول  

آفلاین aminkvr
**
نقل قول

25-01-2017, 08:38 PM
(24-01-2017, 11:11 PM)Matinking نوشته: - این چیزی که تهیه کردید اصلا یک CV آکادمیک نیست... به جد توصیه می کنم نمونه های موجود در اینترنت رو بررسی کنید و سعی کنید مطابق اونها مدرک رو تنظیم کنید...

- قرار نیست CV خالی رو به هر روشی پر کنید... آوردن لیست درس ها (که در ریزنمرات نمرات موجود هست) عملا بی فایده و غیر حرفه ای هست... 
این کار فقط در مواقع خاصی توصیه میشه... مثلا وقتی که برای یک position خاص اقدام کردید و مثلا 2 یا سه درس شما نشون میدن عقبه خوبی برای اون position دارید و فقط همون ها رو وارد می کنید

این قسمت courses از موسسه دیگه ای هست و هیچ کدوم توی ریزنمرات من وجود نداره. دو سال کلاس جدا برای این موضوع رفتم و 8 تا مدرک جدا دارم در این مورد و صرفا جهت پر کردن نبوده!!!!
نقل قول  

آفلاین Matinking
نقل قول

امتیاز این پست: 4
25-01-2017, 09:30 PM
(25-01-2017, 08:38 PM)aminkvr نوشته: این قسمت courses از موسسه دیگه ای هست و هیچ کدوم توی ریزنمرات من وجود نداره. دو سال کلاس جدا برای این موضوع رفتم و 8 تا مدرک جدا دارم در این مورد و صرفا جهت پر کردن نبوده!!!!

اولا که وقتی قسمت عمده رزومه شما برای تحصیلات تکمیلی رو قرار باشه این سبک مدارک تشکیل بده، عملا همون اثر منفی رو داره...

ثانیا اگر اصرار دارید اونا رو بیارید، از عنوان دیگه ای جز course استفاده کنید چون course معنای از پیش تعریف شده ای داره که با چیزی که مد نظر شماست متفاوت هست... مثلا certificate شاید بهتر باشه
نقل قول  

آفلاین aminkvr
**
نقل قول

25-01-2017, 09:39 PM
(25-01-2017, 09:30 PM)Matinking نوشته: اولا که وقتی قسمت عمده رزومه شما برای تحصیلات تکمیلی رو قرار باشه این سبک مدارک تشکیل بده، عملا همون اثر منفی رو داره...

ثانیا اگر اصرار دارید اونا رو بیارید، از عنوان دیگه ای جز course استفاده کنید چون course معنای از پیش تعریف شده ای داره که با چیزی که مد نظر شماست متفاوت هست... مثلا certificate شاید بهتر باشه

ممنون از وقتی که گذاشتین، پس عنوان courses رو عوض می کنم و یک سوال دیگه: آیا مدرک دیپلم هم باید توی cv ذکر بشه؟
نقل قول  

آفلاین Matinking
نقل قول

امتیاز این پست: 2
25-01-2017, 10:37 PM
(25-01-2017, 09:39 PM)aminkvr نوشته: ممنون از وقتی که گذاشتین، پس عنوان courses رو عوض می کنم و یک سوال دیگه: آیا مدرک دیپلم هم باید توی cv ذکر بشه؟

اگر برای graduate اقدام می کنید، خیر...
نقل قول  

آفلاین am2
**
نقل قول

07-06-2017, 12:14 PM
سلام وقت بخیر . ببخشید میشه این رزومه رو ببینید نظرتون رو بگید؟
چندتا سوال داشتم توی رزومه قرمز کردم ممنون میشم اونها رو بهم بگید که بزارم باشه یا حذف کنم. مثلا برخی مباحثی که توی ارشد و کارشناسی پاس شده، یا مقالات و کتاب فارسی که باشه و اسم نرم افزار ها و مدلهایی که کار کردم.

http://www.mediafire.com/file/bnvyv4nnbcr7ue5/cv2.doc

ممنون
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (14): « قبلی 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 بعدی »