عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان v
1 2 بعدی »
جواب ندادن استادان

صفحه‌ها (17): « قبلی 1 ... 10 11 12 13 14 15 16 17 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
جواب ندادن استادان
آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
24-01-2017, 01:08 AM
(23-01-2017, 08:33 PM)raminz نوشته: به طور کلی اگه طرف متوجه بشه که تِرک میکنی، بله جالب نیست. ولی بعضی از تِرک ها هستن که طرف اصلاً متوجه نمیشه و به نظرم هیچ مشکلی هم نداره. من خودم با جیمیل تِرک میکنم. اولاً که مفیده! حداقل میشه فهمید که ایمیل باز شده یا نه. ثانیاً دریافت کننده هم متوجه نمیشه و اتفاق خاصی نمیفته.

"طرف اصلا متوجه نمیشه" به نظر حکم خیلی جامعی نمیاد Smile

بعضی از mail server های دانشگاه می تونن هر نوع tracker ی که شناسایی کنند... اگر نمونه هاش رو خواستید بفرمایید تا در پیام خصوصی عرض کنم...

اینکه خیلی ها در قبال این کارها واکنشی نشون نمیدن الزاما به معنی این نیست متوجه نشده ان... بلکه ممکنه نادیده گرفته باشن...
دوستی داشتم که از زمانی که شروع با ارتباط اولیه با supervisor ش کرده بود از این سرویس استفاده می کرد... همیشه هم خوشحال بود که چه سرویس محیرالعقولیه و آمار supervisor ش رو در برخورد با ایمیل هاش بهش میده... این سرویس رو دائما در تعامل با استادش به کار می برده تا یه روز استاد در جواب یکی از ایمیل هاش گفته: "میشه بگی تو این سه ماهی که داری سعی می کنی بفهمی من کی ایمیلتو باز می کنم به چی رسیدی که اگه خوبه منم استفاده کنم؟!"

به علاوه اینکه ممکنه استادی که براش ایمیل میفرستید و قصد دارید برای اولین بار نظرش جلب کنید، این قضیه رو بفهمه و خوشش نیاد و صرفا به همین دلیل از خیر رزومه و همه قابلیت هاتون بگذره و ignore تون کنه...
نقل قول  

آفلاین sina_oonline
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
24-01-2017, 01:07 PM
(23-01-2017, 07:35 PM)sina_oonline نوشته: جهت آگاهی بقیه دوستان : مجددا بعد دو هفته به ایشون ایمیل زدم و این بار ایمیل را Track کردم. ایمیل بنده را چهار بار در بازه ی زمانی 40 دقیقه ای باز کردن و باز هیچ... به هر حال آدم نمیتونه قضاوت کنه بقیه را ولی برام جالبه که یک جواب "نه" اینقدر سخته برای یک استاد دانشگاه که با این رفتار عجیب هم وقت خودش و هم دانشجو را بگیره... مخصوصا برای این خارجی ها که حداقل تصورمون ازشون اینه که آدم های To the point ای باشن و مثل شرقی ها اهل رفتارهای کنایه ای و غیر مستقیم نباشند.

به روز رسانی : بعد از یک روز به ایمیل پاسخ دادن :

Dear Sina

I have been very busy recently.

Maybe, we could have a Skype interview by the end of the week.

به نظرتون اینو نوشته منو از سرش وا کنه یا میشه روی این جواب حساب کرد؟ چون همانطور که گفتم یکی از همکارانش (هم دانشکده ای) هم برای من جذابه و اگر باهاش تماس بگیرم احتمالا بتونم با اون هم ارتباط بگیرم ولی خب فعلا درگیر ارتباط با ایشون هستم...
نقل قول  

آفلاین raminz
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 7
24-01-2017, 01:25 PM
(24-01-2017, 01:07 PM)sina_oonline نوشته: به روز رسانی : بعد از یک روز به ایمیل پاسخ دادن :

Dear Sina

I have been very busy recently.

Maybe, we could have a Skype interview by the end of the week.

به نظرتون اینو نوشته منو از سرش وا کنه یا میشه روی این جواب حساب کرد؟ چون همانطور که گفتم یکی از همکارانش (هم دانشکده ای) هم برای من جذابه و اگر باهاش تماس بگیرم احتمالا بتونم با اون هم ارتباط بگیرم ولی خب فعلا درگیر ارتباط با ایشون هستم...

مصاحبه داشتن خیلی خوبه. به نظرم خیلی مشتاق جواب بده و مثلاً بگو هر وقت شما بگی میتونم بیام و آیدی اسکایپت رو هم بزار. مثلاً یه شماره تلفن هم بزار بگو اگه یه وقت اسکایپ مشکل داشت تلفنی هم میتونیم حرف بزنیم. فعلاً این که نقده رو بچسب! ممکنه همکارش اصلاً در این حد هم جواب نده.
نقل قول  

آفلاین faeze23
نقل قول

امتیاز این پست: 0
26-06-2017, 03:04 PM
سلام
استادی در استرالیا در جواب ایمیل من گفتن که بله علاقه مندن با من کار کنن و از من خاستم که براشون پروپوزال بفرستم و وبسایتها و مقالاتشون معرفی کردن که بخونم و من بعد از سه روز خوندم و پاسخ دادم که این و مقاله x و y خوندم و اینم پورپوزالم و رو این مطالب هم علاقه مندم
الان حدود یک ماه گذشته و و بعد از اون پورپوزال یک ایمیل پیگیری هم فرستادم که در ریپلای ایمیل خودشون بود و باز هم جوابی ندادن. 
این رو هم اضافه کنم که ایشون استاد مطرحی هستن و سرشون شلوغه و اولین بار هم ایمیل اول من رو جواب ندادن و ایمیل دومی ک برای پیگیری فرستادم خوندن و این جواب رو دادن و کلا ارتباط من با ایشون در همین حده که گفتن موافقن و من دوتا ایمیل فرستادم که بی پاسخ مونده.
در این مورد اگر دوستان تجربه یا نظری دارن ممنون میشم راهنمایی کنید که این یعنی کلا با خوندن پورپوزال منصرف شدن! یا گزینه ها و پیشنهادهایی ک به ذهن دوستان میرسه چی هست
ممنون
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
08-07-2017, 08:19 PM
(26-06-2017, 03:04 PM)faeze23 نوشته: سلام
استادی در استرالیا در جواب ایمیل من گفتن که بله علاقه مندن با من کار کنن و از من خاستم که براشون پروپوزال بفرستم و وبسایتها و مقالاتشون معرفی کردن که بخونم و من بعد از سه روز خوندم و پاسخ دادم که این و مقاله x و y خوندم و اینم پورپوزالم و رو این مطالب هم علاقه مندم
الان حدود یک ماه گذشته و و بعد از اون پورپوزال یک ایمیل پیگیری هم فرستادم که در ریپلای ایمیل خودشون بود و باز هم جوابی ندادن. 
این رو هم اضافه کنم که ایشون استاد مطرحی هستن و سرشون شلوغه و اولین بار هم ایمیل اول من رو جواب ندادن و ایمیل دومی ک برای پیگیری فرستادم خوندن و این جواب رو دادن و کلا ارتباط من با ایشون در همین حده که گفتن موافقن و من دوتا ایمیل فرستادم که بی پاسخ مونده.
در این مورد اگر دوستان تجربه یا نظری دارن ممنون میشم راهنمایی کنید که این یعنی کلا با خوندن پورپوزال منصرف شدن! یا گزینه ها و پیشنهادهایی ک به ذهن دوستان میرسه چی هست
ممنون

دوست عزیز شما به کارتون و ایمیل زدنتون ادامه بدید. وقت ندارند یا نمیخونند یا اهمیت ندادند یا ... خیلی دردی رو دوا نمیکنه.
وضع اساتید هم مثل وضع اقتصاد جهانی قمر در عقربه و خیلی جالب نیست. منتظر یه استاد نمونید. خب شما کارتون رو انجام دادید و ممکنه ایشون بعد 1 هفته یا 1 ماه جواب بدن و ممکنه اصلا جواب ندن. هر هفته ایمیل پیگیری بدید تا ایمیلتون در بین هزاران هزار ایمیل دیگران گم نشه!
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین fatima204
نقل قول

25-08-2017, 11:03 PM (آخرین تغییر در ارسال: 25-08-2017, 11:06 PM توسط fatima204.)
سلام دوستان

من یه مدته برای اساتید ایمیل میزنم و ایمیلی هم که من میزنم تمپلیت نیست یعنی کاملا در ایمیل وِیژگی های خاص مربوط به تحقیقات استادو ذکر می کنم در مورد مقالات اخیرش صحبت می کنم در واقع منظورم اینه که مشکلی از لحاظ ایمیل فک نمی کنم باشه چون اکثرا تشکر می کنن در ایمیل که انقدر دقیق زمینه کاریشون و مقالاتو ... دنبال کردم
ولی مشکل اینه که همشون تمپلیت اماده ای دارن و لطف می کنن ارسال می کنن
خب منم در جوابشون ازشون نظرخواهی می کنن در مورد رزومه
بعد اونا دوباره می گن خوبه و تو اپلیکنت قوی هستی
بعد من میگم فقط تو استاد با زمینه موردعلاقه من در اون دانشگاه هستی من میخوام بیام اونجا فقط با تو کار کنم و میشه سوپروایزرم بشی بعد و واونا میگن اره
بعد من میگم اسمتو بذارم در اس او پی اونا میگن اره

الان مشکل اینه که اکثریت به من جواب میدن و این مکالمات رد وبدل میشه اما بی فایده کاملا

حداقل در رشته من با چند نفریکه در امریکا صحبت کردم میگن با بدون استاد اپلای کردیم و اصلا جواب ندادن بعد پنج شش ماه ایمیل زدن
خب خیلی از دوستان هم همین کارو کردن و ریجکت شدن
اما واقعا هزینه اپلای خیلی زیاده حداقل برای من
من  باید الان چی کار کنم خب این مکالمات همینطوری که بالا زدم به هیچ جا ختم نمیشه
و من بسیار نگرانم که کلی هزینه بزارم و ریجکت شم یا پذیرش بدون فاند بگیرم
اگر ایمیل زدن بی فایدست حداقل روزی ده دوازده ساعتی که دارم میزنم برم سرکار دانشگاه های بیشتری میتونم اپلای کنم

میشه منو راهنمایی کنید دقیقا کجای کارم اشکال داره
من بر چه اساسی باید دانشگاه انتخاب کنم؟
مثلا از کجا بفهمم هر دانشگاه چند نفرو میگیره اون سوال ؟
تازگیا نمیدونم اکثر استادا وقتی جواب میدن چرا رییس کمیترو cc می کنن

بی نهایت ممنونم
خداوند سرنوشت قومی را تغییر نمی دهد، تا وقتی که آنان آنچه را که در خودشان است، تغییر دهند.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

25-08-2017, 11:49 PM
(25-08-2017, 11:03 PM)fatima204 نوشته: سلام دوستان

من یه مدته برای اساتید ایمیل میزنم و ایمیلی هم که من میزنم تمپلیت نیست یعنی کاملا در ایمیل وِیژگی های خاص مربوط به تحقیقات استادو ذکر می کنم در مورد مقالات اخیرش صحبت می کنم در واقع منظورم اینه که مشکلی از لحاظ ایمیل فک نمی کنم باشه چون اکثرا تشکر می کنن در ایمیل که انقدر دقیق زمینه کاریشون و مقالاتو ... دنبال کردم
ولی مشکل اینه که همشون تمپلیت اماده ای دارن و لطف می کنن ارسال می کنن
خب منم در جوابشون ازشون نظرخواهی می کنن در مورد رزومه
بعد اونا دوباره می گن خوبه و تو اپلیکنت قوی هستی
بعد من میگم فقط تو استاد با زمینه موردعلاقه من در اون دانشگاه هستی من میخوام بیام اونجا فقط با تو کار کنم و میشه سوپروایزرم بشی بعد و واونا میگن اره
بعد من میگم اسمتو بذارم در اس او پی اونا میگن اره

الان مشکل اینه که اکثریت به من جواب میدن و این مکالمات رد وبدل میشه اما بی فایده کاملا

حداقل در رشته من با چند نفریکه در امریکا صحبت کردم میگن با بدون استاد اپلای کردیم و اصلا جواب ندادن بعد پنج شش ماه ایمیل زدن
خب خیلی از دوستان هم همین کارو کردن و ریجکت شدن
اما واقعا هزینه اپلای خیلی زیاده حداقل برای من
من  باید الان چی کار کنم خب این مکالمات همینطوری که بالا زدم به هیچ جا ختم نمیشه
و من بسیار نگرانم که کلی هزینه بزارم و ریجکت شم یا پذیرش بدون فاند بگیرم
اگر ایمیل زدن بی فایدست حداقل روزی ده دوازده ساعتی که دارم میزنم برم سرکار دانشگاه های بیشتری میتونم اپلای کنم

میشه منو راهنمایی کنید دقیقا کجای کارم اشکال داره
من بر چه اساسی باید دانشگاه انتخاب کنم؟
مثلا از کجا بفهمم هر دانشگاه چند نفرو میگیره اون سوال ؟
تازگیا نمیدونم اکثر استادا وقتی جواب میدن چرا رییس کمیترو cc می کنن

بی نهایت ممنونم

سلام
خسته نباشید!
ببینید شما تقریبا به همه دانشگاهها یه سری زدین. من نمیدونم رشته شما چی هست. نکته ای که هست اولا کمی زوده و اساتید از الان نمیدونن وضعشان در آینده چطور خواهد بود. بنابراین جوابهای غیرتمپلیتی که میگیرین خوب هست نگرانی نداره.
ی واقعیتی رو بگم. دنبال این نباشید یه استاد بگه من فاند میدم تو فقط اپلای کن و تمام. نه جواب نمیده.
راحت بگم حداقل باید برای چند دانشگاه اپلای کنید خرج داره ولی در عوض بعدش پشیمون نمیشید. 
میدونم خرج داره ولی چاره ای نیست. اون استادایی که واقعا جواب درست درمون دادن رو گزینش کنید و اون دانشگاهها حداقل چند تاش اپلای کنید بعد با شدت استاد را بمباران ایمیل کنید مطمین باشید جواب میده 
در ضمن چند کشور در نظر بگیرید.
برید لینکدین اون دانشگاهها ببینید ددانشجوهاش چن درصد با فاند هستن و خیلی اطلاعات دیگه
ایرانی پیدا کنید وضع دانشگاه رو جویا بشید
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Raminsezi
**
نقل قول

19-09-2017, 07:23 PM
سلام ، دوستان سوالی که داشتم این هست که بعد از چند وقت به صورت حدودی اگر جوابی دریافت نکردیم دوباره میل بزنیم و محتویات میل به چه صورت باشه ، دوباره ارسال کنیم یا توضیحات بیشتر اضافی کنم؟ و سوال دوم هم اینکه اگر استاده مورد نظر ایرانی بود میشه فارسی هم میل زد یا خیر ؟
نقل قول  

آفلاین raminz
نقل قول

19-09-2017, 08:20 PM
(19-09-2017, 07:23 PM)Raminsezi نوشته: سلام ، دوستان سوالی که داشتم این هست که بعد از چند وقت به صورت حدودی اگر جوابی دریافت نکردیم دوباره میل بزنیم و محتویات میل به چه صورت باشه ، دوباره ارسال کنیم یا توضیحات بیشتر اضافی کنم؟ و سوال دوم هم اینکه اگر استاده مورد نظر ایرانی بود میشه فارسی هم میل زد یا خیر ؟

سلام،

بزار چند روز بگذره (مثلاً یه هفته) بعد دوباره میل بزن. محتویات که فرق نمیکنه ولی مثلاً اولش یه همچین چیزی اضافه کن. (من خودم این خط رو قرمز و بولد میکردم که متمایز بشه)

Since I am not sure whether or not you received my previous e-mail, I am re-sending it and would be very thankful if you could please take a look at it

استاد مهم نیست کجایی باشه. شما همه مکاتبات و مصاحبه و ... باید به زبون رسمی آکادمیک (انگلیسی) باشه. 
نقل قول  

آفلاین ماریا
**
نقل قول

29-10-2017, 01:01 PM
سلام به همه دوستان
 2 هفته پیش به یه استاد که زمینه کاریش خیلی هم متفاوت نیست  چندتا مقالاتش هم  خوندم. 3 روز پیش هم دوباره به ایشون ایمیل زدم هنوز هم جواب ندادن. به 2 استاد دیگه در دانشگاههای مختلف یه هفته پیش ایمیل زدم هیچ کدوم هنوز جواب ندادن. البته یکیشون زمینش فرق می کنه. واقعا نمی دونم چیکار کنم. اصلا نمیدونم به دستشون رسیده یا نه. لطفا اگر میشه من رو راهنمای بفرمائید. متشکر
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (17): « قبلی 1 ... 10 11 12 13 14 15 16 17 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 21-05-2025، 11:00 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی