عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا روادید (ویزای) آمریکا v
1 2 بعدی »
فرم DS-160

صفحه‌ها (32): « قبلی 1 ... 25 26 27 28 29 30 31 32 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
فرم DS-160
آفلاین farez
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
16-09-2016, 02:50 PM (آخرین تغییر در ارسال: 16-09-2016, 02:54 PM توسط farez.)
سلام دوستان

توی بانک استیتمنتی که من دارم اسم مادرم به عنوان دارنده حساب و حامی من اومده ولی اسپل فامیلش توی فرم DS با اونی که توی بانک استیتمنت هست فرق میکنه و پسوند فامیلش رو هم توی دی اس ننوشتم،  به نظرتون برم یه دی اس دیگه پر کنم یا همین دی اسی که هست مشکل نداره؟
ضمن اینکه من قبل از گرفتن وقت یه بار فرم دی اسم رو عوض کردم، یعنی قبل از اینکه وقت بگیرم یه دی اس دیگه پر کردم به خاط اینکه اطلاعات دانشگاهای قبلیمو اشتباه وارد کرده بودم، حالا اگه دوباره عوضش کنم(الان وقت گرفتم و مصاحبم چند روز دیگه است) مشکلی پیش نمیاد؟

ممنون از کمکتون
نقل قول  

آفلاین sahar.ADN
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

30-09-2016, 03:57 PM
سلام دوستان 

من دانشگاهمو delay کردم اما وقت سفارت رو با i-20 ترم پاییز گرفتم الان i-20 جدید رو دانشگاه برام اسکنشو فرستاده شماره sevis تغیر نکرده تاریخ شروع ترم عوض شده حالا سئوال من اینه که باید ds-160 جدید پر کنم؟ من هفته دیگه وقت سفارت دارم ایمیل هم زدم سفارت جواب نداده ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
30-09-2016, 05:16 PM
شما تا قبل از رفتن به مصاحبه می تونید به دفعات فرم رو به روزسازی کنید و در روز مصاحبه confirmation فرم اخیرتر رو تحویل بدین. بنابراین اگر اطلاعاتی در فرم وجود داشته که اشتباه بوده یا با گذر زمان تغییر کرده اونها رو به روزسازی کنید. این نوع فرم ها فقط بار اول پر کردنشون وقت گیره و دفعات بعد چون خیلیش تکراریه سریعتر انجام میشه.

(16-09-2016, 02:50 PM)farez نوشته: سلام دوستان

توی بانک استیتمنتی که من دارم اسم مادرم به عنوان دارنده حساب و حامی من اومده ولی اسپل فامیلش توی فرم DS با اونی که توی بانک استیتمنت هست فرق میکنه و پسوند فامیلش رو هم توی دی اس ننوشتم،  به نظرتون برم یه دی اس دیگه پر کنم یا همین دی اسی که هست مشکل نداره؟
ضمن اینکه من قبل از گرفتن وقت یه بار فرم دی اسم رو عوض کردم، یعنی قبل از اینکه وقت بگیرم یه دی اس دیگه پر کردم به خاط اینکه اطلاعات دانشگاهای قبلیمو اشتباه وارد کرده بودم، حالا اگه دوباره عوضش کنم(الان وقت گرفتم و مصاحبم چند روز دیگه است) مشکلی پیش نمیاد؟

ممنون از کمکتون

(30-09-2016, 03:57 PM)sahar.ADN نوشته: سلام دوستان 

من دانشگاهمو delay کردم اما وقت سفارت رو با i-20 ترم پاییز گرفتم الان i-20 جدید رو دانشگاه برام اسکنشو فرستاده شماره sevis تغیر نکرده تاریخ شروع ترم عوض شده حالا سئوال من اینه که باید ds-160 جدید پر کنم؟ من هفته دیگه وقت سفارت دارم ایمیل هم زدم سفارت جواب نداده ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین mohsen fj
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

13-12-2016, 12:37 PM (آخرین تغییر در ارسال: 13-12-2016, 12:38 PM توسط mohsen fj.)
سلام

آقا بابک ممنون از پاسخهاتون

اگه کسی بخواد فرم Ds 160  رو فقط یه بندشو  تغییر  بده  سیستم مجبورش میکنه دوباره از اول تا اخر همه صفحارو ورق بزنه و بعضی از اطلاعات هم اصلا کلا پاک میشه و دوباره باید وارد بشه و خیلی کار وقت گیریه سئوالم اینه من راهشو بلد نیستم یا کلا باید همینطور باشه؟
نقل قول  

آفلاین soodis598
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

13-12-2016, 03:20 PM
سلام دوستان
ما قبلا یک بار وقت گرفتیم تو فرانکفورت ولی روز مصاحبه کارمند مربوطه مرخصی بود که اون روز کنسل شد . مجدد ی وقته دیگه گرفتیم که بعدا متوجه شدیم شرکتی که فرمها را برای ما پر کرده بود از طرف ما ی ایمیل ساخته که پسورد دست خودش بود و ما دسترسی ب آن نداشتیم و اگر جواب مثبت میشد از ما ی پولی میخواست بگیره تا زمان گرفتن ویزا رو بگه . برا همین ما دوباره وقت و کنسل کردیم حالا با اون فرم Ds 160 میخواییم خودمون برا وقت اقدام کنیم و ایمیل جدید بسازیم این ویرایش رو از کجا باید انجام بدیم و دوباره وقت بگیریم
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

16-12-2016, 10:03 AM
(13-12-2016, 12:37 PM)mohsen fj نوشته: سلام

آقا بابک ممنون از پاسخهاتون

اگه کسی بخواد فرم Ds 160  رو فقط یه بندشو  تغییر  بده  سیستم مجبورش میکنه دوباره از اول تا اخر همه صفحارو ورق بزنه و بعضی از اطلاعات هم اصلا کلا پاک میشه و دوباره باید وارد بشه و خیلی کار وقت گیریه سئوالم اینه من راهشو بلد نیستم یا کلا باید همینطور باشه؟

قسمتی از این مشکلات راه حل داره. شما موقعی که فرم DS-160 رو پر می‌کنید، در پایین صفحات کلید save وجود داره. اگر اون کلید save رو بزنید، فرم به صورت یک فایل قابل دریافت خواهد بود. فایل رو در کامپیوترتون ذخیره کنید. بعدا اگر خواستید تغییری بدید، در همون صفحه ابتدایی وب‌سایت ایجاد DS-160 کلیدی هست به نام upload an application. این کلید رو بزنید و فایلی که قبلا ذخیره کرده بودید رو وارد کنید. اکثر اطلاعاتی که وارد کرده بودید بازیابی می‌شه. برای رفتن به صفحات مختلف می‌تونید روی لینک‌های سمت چپ صفحه کلیک کنید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
16-12-2016, 10:11 AM
(13-12-2016, 03:20 PM)soodis598 نوشته: سلام دوستان
ما قبلا یک بار وقت گرفتیم تو فرانکفورت ولی روز مصاحبه کارمند مربوطه مرخصی بود که اون روز کنسل شد . مجدد ی وقته دیگه گرفتیم که بعدا متوجه شدیم شرکتی که فرمها را برای ما پر کرده بود از طرف ما ی ایمیل ساخته که پسورد دست خودش بود و ما دسترسی ب آن نداشتیم و اگر جواب مثبت میشد از ما ی پولی میخواست بگیره تا زمان گرفتن ویزا رو بگه . برا همین ما دوباره وقت و کنسل کردیم حالا با اون فرم Ds 160 میخواییم خودمون برا وقت اقدام کنیم و ایمیل جدید بسازیم  این ویرایش رو از کجا باید انجام بدیم و دوباره وقت بگیریم

اگر فرم DS-160 رو دارید، می‌تونید از طریق وب‌سایت usvisa-info.com برای گرفتن وقت اقدام کنید. برای توضیحات بیشتر لطفا به انجمن گرفتن وقت سفارت آمریکا مراجعه کنید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین soodis598
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

16-12-2016, 12:29 PM
سلام
فقط میخوام بدونم اگه بخوام ایمیل رو تغییر بدم آیا از همین سایت usviza-info.com امکانش هست . مشکل ما آلان جایگزین کردن ایمیل جدیده
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

18-12-2016, 11:10 AM
(16-12-2016, 12:29 PM)soodis598 نوشته: سلام
فقط میخوام بدونم اگه بخوام ایمیل رو تغییر بدم آیا از همین سایت usviza-info.com امکانش هست . مشکل ما آلان جایگزین کردن ایمیل جدیده

شما می‌تونید یک اکانت جدید در سایت usvisa-info بسازید. اگر قبلا اکانت دارید، می‌تونید با وارد شدن به اون وب‌سایت ایمیل‌تون رو تغییر بدید. برای این کار بعد از ورود، از سمت راست بالای صفحه Action > Account Setttings رو انتخاب کنید.

نقل قول  

آفلاین soodis598
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

19-12-2016, 03:54 PM
جناب بابک تشکر از راهنمایی .ولی من وقتی وارد سایت شدم سوال امنیتی پرسید که من نمیدونستم که طرفی که برای ما فرم و پر کرده چه جوابی داده . آیا باید از اول دوباره أین فرم و پر کنیم یا اگه کسی وارد باشه میتونه برامون این مشکل و حل کنه .سپاس
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (32): « قبلی 1 ... 25 26 27 28 29 30 31 32 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 24-06-2025، 10:15 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی