عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی فرانسه روادید فرانسه ریجکت شدن ویزای فرانسه (دلایل و راهکارها)

صفحه‌ها (6): « قبلی 1 2 3 4 5 6 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
ریجکت شدن ویزای فرانسه (دلایل و راهکارها)
آفلاین ajami.amir
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
26-11-2016, 11:50 AM
سلام. 
من قبلا 3 سال فرانسه بودم و درس خوندم و بعد برگشتم ایران و ازدواج کردم.
الان میخوام به همراه همسرم درخواست ویزای توریستی کنم و نمیخوام با تور هم برم.
حساب پس انداز بالای 100 میلیون و خونه هم دارم. ولی همسرم نا بجال هیچ سفر خارجی نرفته.
من کارمند شرکت خصوصی و ایشون در بخش دولتی کارمند هستند.
حالا با این اوصاف چقدر احتمال میدید که به ما ویزا بدن؟ و اینکه چه مدرکی ارائه بدیم که احنمال بالاتر بره.
در ضمن هر دوی ما در حال حاضر اینجا دانشجو هم هستیم.
متشکرم
نقل قول  

آفلاین گلناز
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

05-12-2016, 12:53 PM
سلام ممنون میشم اگه کمکم کنید.من و برادرم برای گرفتن ویزای توریستی فرانسه اقدام کردیم ولی بصورت پرونده های جدا نام خانوادگیمون یکی نیست.من دختر 25 سالمه ویزامو گرفتم ولی برادرم که 37 سالشه ریجکت شد ! البته از دو باجه مختلف بودیم.من از مهلت خروجم فقط 6 روز باقی مونده باید چکار کنیم اگه برادرم اعتراض کنه نتیجه میگیره؟؟و یک سوال مهم اگه من از ویزام استفاده نکنم میتونم 6 ماه دیگه اقدام کنم که همراه برادرم باشم؟من وقتی ندارم ممنون میشم جوابمو زود بدین
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
10-12-2016, 06:21 PM
(05-12-2016, 12:53 PM)گلناز نوشته: سلام ممنون میشم اگه کمکم کنید.من و برادرم برای گرفتن ویزای توریستی فرانسه اقدام کردیم ولی بصورت پرونده های جدا نام خانوادگیمون یکی نیست.من دختر 25 سالمه ویزامو گرفتم ولی برادرم که 37 سالشه ریجکت شد ! البته از دو باجه مختلف بودیم.من از مهلت خروجم فقط 6 روز باقی مونده باید چکار کنیم اگه برادرم اعتراض کنه نتیجه میگیره؟؟و یک سوال مهم اگه من از ویزام استفاده نکنم میتونم 6 ماه دیگه اقدام کنم که همراه برادرم باشم؟من وقتی ندارم ممنون میشم جوابمو زود بدین

درود بر شما
استفاده نکردن از ویزا خوب نیست و روی ویزاهای بعدی تاثیر منفی دارد.
معمولا این اعتراض ها خیلی نتیجه ندارد مگر اینکه سفارت را متقاعد کنید آن دلیلی که در نامه ریجکت شما آمده است الان برطرف شده یا مدارک جدیدی ارائه بدهید که نظر سفارت را عوض کند.
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ
نقل قول  

آفلاین Sara112
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

19-04-2017, 01:18 AM
فرانسه ریجکت ویزای دانشجوییش هم بالاست؟
نقل قول  

آفلاین behzad397
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

17-06-2017, 02:55 PM
سلام یه سوالی داشتم من به همراه مادر و خواهرم واسه وبزا اقدام کردیم اگه یکی بدلیل نقص مدرک ریجکت بشه آیا همه رو ریجکت میکنن؟ چون به ترجمه مدرک شغلی به جز من گیر داد
نقل قول  

آفلاین Sara112
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

17-06-2017, 05:13 PM
(17-06-2017, 02:55 PM)behzad397 نوشته: سلام یه سوالی داشتم من به همراه مادر و خواهرم واسه وبزا اقدام کردیم اگه یکی بدلیل نقص مدرک ریجکت بشه آیا همه رو ریجکت میکنن؟ چون به ترجمه مدرک شغلی به جز من گیر داد

نه لزومی نداره همه رو ریجکت کنن
نقل قول  

آفلاین Mahak100552
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

25-09-2017, 03:02 PM
سلام، من۲۹ سال دارم و مجرد هستم، برای ۱۵ مرداد امسال وقت مصاحبه ویزای توریستی از سفارت فرانسه گرفتم، رفتم و همه مدارکم رو تحویل دادم خیلی مرتب و کامل، اینجا طراح چند برند و کارخانه مواد غذایی هستم، بیمه، نامه مرخصی، فیش حقوقی، گردش حساب تا ۱۰۰ میلیون، مانده ۱۵ میلیون، وچر هتل، بلیط،  بیمه مسافرتی، غیر از سند ملکی که نگرفتن و گفتن لازم نیست بقیه رو تحویل دادم

توضیح اینکه: ( اردیبهشت به سفارت درخواست مصاحبه ویزای توریستی دادم و ۱۵ مرداد به من وقت داد، در این بین با یک شرکت معتبر فرانسوی تولید پوشاک ورزشی برای طراحی آشنا شدم و این شرکت برای من دعوتنامه تجاری ارسال کرد با نماینده شون صحبت کردم و گفتم ۱۵ مرداد وقت ویزای توریستی دارم و ایشون به من گفت که وقت توریستی رو برم و مدارک رو تحویل بدم و ریمارک کنم که من دعوتنامه از شرکت ... خواهم داشت، من هم همین کار رو کردم)  دقیقا یک روز بعد از وقت مصاحبه توریستی یعنی ۱۶ مرداد یک ایمیل که حاوی دعوتنامه تجاری و به همراهش وقت مصاحبه که همون شرکت در تاریخ ۱۹ مرداد برای من گرفته بود برام ارسال شد، ۱۹ مرداد به دفتر سفارت که حالا دیگه توی مجتمع تجاری پالادیوم هست رفتم ولی پرسنل گفتند که پرونده شما فرستاده شده به سفارت و دیگه نمیشه مدرک جدیدی رو بهش اضافه کنید یا یه پرونده جدید ایجاد کنید، باید صبر کنید تا جواب درخواست توریستی تون بیاد و امکان داره که دعوتنامه به صورت سیستمی به مدارکتون اضافه بشه در سفارت! 
به هرحال جواب من اومد و ریفیوز شدم با ذکر این دلیلSad قصد شما مبنی بر ترک کشورهای محدوده شنگن پیش از اتمام موعد ویزای شما برای سفارت محرز و اثبات نشده) 

الان نامه اعتراض رو  به همراه دعوتنامه و تاریخ دقیق ارسالش و تاریخ های دقیق مصاحبه ها، باذکر اینکه دعوتنامه بعد از وقت مصاحبه توریستی به دستم رسید و مدارکم رو در مصاحبه توریستی که ۴ روز قبل از مصاحبه تجاری (که شرکت برای من گرفته بود) تحویل داده بودم، دفتر سفارت در روز مصاحبه تجاری دعوتنامه و هیچ مدرک دیگه ای رو از من تحویل نگرفت و اینکه با توجه شرایط فعلی این سفر برای من از جنبه تجاری بسیار مهمه و نماینده و مدیر شرکت فرانسوی ( با ذکر نام ) این مطلب و ضرورت حضور من رو تایید میکنه درخواست بررسی مجدد کردم و به سفارت ارسال کردم.

حالا با همه اینها شما فکر میکنید با توجه به دعوتنامه تجاری از یک شرکت معتبر و مدارک من آیا ویزا به من داده میشه یا خیر؟
نقل قول  

آفلاین radmaan
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

26-10-2017, 10:35 PM
(25-09-2017, 03:02 PM)Mahak100552 نوشته: سلام، من۲۹ سال دارم و مجرد هستم، برای ۱۵ مرداد امسال وقت مصاحبه ویزای توریستی از سفارت فرانسه گرفتم، رفتم و همه مدارکم رو تحویل دادم خیلی مرتب و کامل، اینجا طراح چند برند و کارخانه مواد غذایی هستم، بیمه، نامه مرخصی، فیش حقوقی، گردش حساب تا ۱۰۰ میلیون، مانده ۱۵ میلیون، وچر هتل، بلیط،  بیمه مسافرتی، غیر از سند ملکی که نگرفتن و گفتن لازم نیست بقیه رو تحویل دادم

توضیح اینکه: ( اردیبهشت به سفارت درخواست مصاحبه ویزای توریستی دادم و ۱۵ مرداد به من وقت داد، در این بین با یک شرکت معتبر فرانسوی تولید پوشاک ورزشی برای طراحی آشنا شدم و این شرکت برای من دعوتنامه تجاری ارسال کرد با نماینده شون صحبت کردم و گفتم ۱۵ مرداد وقت ویزای توریستی دارم و ایشون به من گفت که وقت توریستی رو برم و مدارک رو تحویل بدم و ریمارک کنم که من دعوتنامه از شرکت ... خواهم داشت، من هم همین کار رو کردم)  دقیقا یک روز بعد از وقت مصاحبه توریستی یعنی ۱۶ مرداد یک ایمیل که حاوی دعوتنامه تجاری و به همراهش وقت مصاحبه که همون شرکت در تاریخ ۱۹ مرداد برای من گرفته بود برام ارسال شد، ۱۹ مرداد به دفتر سفارت که حالا دیگه توی مجتمع تجاری پالادیوم هست رفتم ولی پرسنل گفتند که پرونده شما فرستاده شده به سفارت و دیگه نمیشه مدرک جدیدی رو بهش اضافه کنید یا یه پرونده جدید ایجاد کنید، باید صبر کنید تا جواب درخواست توریستی تون بیاد و امکان داره که دعوتنامه به صورت سیستمی به مدارکتون اضافه بشه در سفارت! 
به هرحال جواب من اومد و ریفیوز شدم با ذکر این دلیلSad قصد شما مبنی بر ترک کشورهای محدوده شنگن پیش از اتمام موعد ویزای شما برای سفارت محرز و اثبات نشده) 

الان نامه اعتراض رو  به همراه دعوتنامه و تاریخ دقیق ارسالش و تاریخ های دقیق مصاحبه ها، باذکر اینکه دعوتنامه بعد از وقت مصاحبه توریستی به دستم رسید و مدارکم رو در مصاحبه توریستی که ۴ روز قبل از مصاحبه تجاری (که شرکت برای من گرفته بود) تحویل داده بودم، دفتر سفارت در روز مصاحبه تجاری دعوتنامه و هیچ مدرک دیگه ای رو از من تحویل نگرفت و اینکه با توجه شرایط فعلی این سفر برای من از جنبه تجاری بسیار مهمه و نماینده و مدیر شرکت فرانسوی ( با ذکر نام ) این مطلب و ضرورت حضور من رو تایید میکنه درخواست بررسی مجدد کردم و به سفارت ارسال کردم.

حالا با همه اینها شما فکر میکنید با توجه به دعوتنامه تجاری از یک شرکت معتبر و مدارک من آیا ویزا به من داده میشه یا من
نقل قول  

آفلاین radmaan
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

26-10-2017, 10:40 PM
سلام من هم این مشکل رو دارم و فکر میکنم به خاطر نوع هتلی هستش که رزرو کردم ولی نمیدونم چی بنویسم واسشون یا این که برم هتلم رو عوض کنم.
ممنون میشم اگر به اعتراضتون جواب دادن ما رو هم در جریان بزارید .چون به هر کسی که میگم فقط میگن هیچ تاثیری نداره و به اعتراض رسیدگی نمیکنن واقعا موندم چیکار کنم
نقل قول  

آفلاین parisabg60
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

26-12-2017, 07:04 PM
باسلام من ازطريق يك اژانس واسه ويزاي فرانسه بصورت تضميني اقدام كردم وتمام مدارك لازم وترجمه ها روكامل بردم روز پالاديوم رفتم با يكي ازمسافرهاي ديگه اژانس بودم وكنارهم نشستيم وصحبت كرديم و ازقضا نوبتمون پشت سرهم بود وكانترتحويل مداركمون كنارهم وبعداتمام كارباهم خارج شديم حالا بعد دوهفته جواب ردي دادن به من اژانس ميگه دليلش اين بوده كنارهم بودين وباهم حرف زدين ميخواستم ببينم ايا همچين حرفي صحت داره؟؟؟اون مسافرا زرشت بودمن ازمشهد?!!!!
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (6): « قبلی 1 2 3 4 5 6 بعدی »