عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان v
1 2 بعدی »
با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد می‌کنید؟

صفحه‌ها (72): « قبلی 1 ... 51 52 53 54 55 56 57 58 59 ... 72 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد می‌کنید؟
آفلاین saeedeh.mm
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
10-08-2016, 12:56 PM (آخرین تغییر در ارسال: 10-08-2016, 12:58 PM توسط saeedeh.mm.)
با سلام لطفا به من کمک کنین من واقعا ناامید شدم
من ارشد عمران مدیریت ساخت هستم و معدلم 17.3 هست
یه مقاله isi دارم که اسم اول هستم
دو تا مقاله داخلی دارم
یه کتاب ترجمه تالیفی که توسط نشر دانشگاهی چاپ شده 
امتحان زبان ندادم اما حدودا بین 6 تا 7 میشم
3 تا معرفی نامه دارم از استادام
پایان نامم 20 شدم 
و این ترم استاد دانشگاه آزاد میشم برای یک ترم
3 سال سابقه کار مرتبط هم دارم
آیا میتونم امید داشته باشم فول فاند بگیرم از اروپا؟ برای اکتبر 2017
خواهش میکنم جواب بدین ممنونم Confused Confused
نقل قول  

آفلاین mehrdadmp
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

14-08-2016, 01:11 PM
سلام. قبل از هر چیز تشکر کنم از انجمن خوبتون.
اگر امکانش هست، دوستانی که تجربیات خوبی دارن به من کمک کنن.

مهندسی مواد-متالورژی خوندم:
کارشناسی - دانشگاه بوعلی سینا: معدل 15/17
کارشناسی ارشد - دانشگاه صنعتی سهند تبریز: معدل 16/04

4 تا مقاله کنفرانس بین المللی دارم که 2 تاش تو ایران بوده و 2 تاش خارج (EPMA: معتبرترین کنفرانس بین المللی در تخصص متالورژی پودر - البته اسمم دومه)
3 تا مقاله آی اس آی دارم که توی هر سه تا نفر اولم و اسم یکی از پروفسورهای مطرح اروپایی (Prof. Danninger) که استاد دانشگاه تکنیکال وین هست، توی هر سه تا مقاله ISI و اون دو تا مقاله کنفرانسی خارجی که قبلا گفتم، هست.
البته یکی از مقالات ISI اکسپت شده و اون دو تای دیگه در حال بررسیه.

آیلتس 6.5 دارم ولی هنوز GRE امتحان ندادم.

اینم بگم که می دونم معدلام پایینه و دانشگاه های خیلی مطرحی هم درس نخوندم. نمره زبانمم آن چنان بالا نیست...
از استاد خودم تو ایران توصیه نامه می تونم بگیرم ولی Danninger بهم توصیه نامه نمی ده. می خوام بدونم با این وضعیت احتمال فاند وجود داره یا نه؟ این احتمال برای کدوم کشور بیشتره؟

ممنون میشم راهنماییم کنید
نقل قول  

آفلاین a.kabiri73
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

18-08-2016, 03:54 PM
سلام دوستان ممنون میشم راهنماییم کنید.

من ترم ۶ کارشناسی مهندسی نرم افزار از دانشگاه دولتی شهرکرد با معدل کل ۱۸.۹۰ هستم که فکر میکنم انشالله تا ترم هشت معدل کلم تا ۱۹ بیاد.
رنک ۱ رشته و فکر میکنم رنک ۲ دانشکده فنی هم هستم.
یه مقاله کنفرانسی دارم.
یه مقاله ISI جورنال خارجی
زبان تافل تا ۹۰-۹۵ انشالله میتونم برسونم
ریکام از ۴ تا استادام دارم به علاوه که TA چند تا استادم هم بودم.
اما خب دانشگاهی که درس میخونم چندان مطرح نیست.

قصدم برای ادامه تحصیل برای ارشد هوش مصنوعی آمریکاست.
به نظرتون شانس برای گرفتن فاند دانشگاه های آمریکا را دارم ؟ بدون فاند نمیتونم برم و از پس هزینه هام خودم بر نمیام.
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.
نقل قول  

آفلاین mohammadi427
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

27-08-2016, 11:22 AM
سلام من برای دکترا می خوام پذیرش بگیرم رشته من نانوفیزیک در دانشگاه سراسری خوندم و دوتا کنفرانس دارم 9 تا گواهی کارگاه آموزشی و دوتا هم تقدیرنامه دارم  و مشارکت توی دوتا پایان نامهو معدلم در حد15 دارم  و یه مقاله ISI و ISC دارم می فرستم کلاسهای زبان هم برای MSRT می رم بنطرتون  کدوم کشور می تونم پذیرش بگیر م؟ و سوال دیگه زمان پذیرش سنگاپور کی؟
نقل قول  

آفلاین mizuz
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

28-09-2016, 03:47 PM
سلام دوستان،میخواستم بدونم با شرایط من کسی بوده که با فاند برای دکترا از یکی دانشگاه های خوب آمریکا یا کانادا پذیرش گرفته باشه
مهندسی برق الکترونیک لیسانس دانشگاه آزاد اسلامشهر با معدل 16.63
مهندسی برق گرایش مدار مجتمع دانشگاه صنعتی امیر کبیر (فعلا دانشجوام)
سابقه کار و مقاله فعلا ندارم
فقط میخوام بدونم کسی بوده یا سراغ داشتید با شرایطی مشابه مخصوصا لیسانس دانشگاه آزاد خوبی ام نبوده باشه پذیرش گرفته باشه و کلا شانس گرفتن پذیرش برام چطوره و چقدر رو دانشگاه لیسانس حساسیت دارن
ممنون
نقل قول  

آفلاین raminz
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
28-09-2016, 05:41 PM
(28-09-2016, 03:47 PM)mizuz نوشته: سلام دوستان،میخواستم بدونم با شرایط من کسی بوده که با فاند برای دکترا از یکی دانشگاه های خوب آمریکا یا کانادا پذیرش گرفته باشه
مهندسی برق الکترونیک لیسانس دانشگاه آزاد اسلامشهر با معدل 16.63
مهندسی برق گرایش مدار مجتمع دانشگاه صنعتی امیر کبیر (فعلا دانشجوام)
سابقه کار و مقاله فعلا ندارم
فقط میخوام بدونم کسی بوده یا سراغ داشتید با شرایطی مشابه مخصوصا لیسانس دانشگاه آزاد خوبی ام نبوده باشه پذیرش گرفته باشه و کلا شانس گرفتن پذیرش برام چطوره و چقدر رو دانشگاه لیسانس حساسیت دارن
ممنون

سلام،
متأسفانه يا خوشبختانه دانشگاه هاى ايران به جز ٢-٣ تا براى اونا شناخته شده نيست و هيچ ايده اى ندارن فرق بين دانشگاه هاى سراسرى و آزاد و پيام نور چيه. البته خب اگه استاد ايرانى داشته باشه دانشكده مورد نظر (حالا چه تو كميته پذيرش باشه چه نباشه) ممكنه رو دانشگاه آزاد حساسيت نشون بدن. به طور كل معدل مهمه كه معدل شما هم خوبه.
مثال هم تا دلت بخواد هست كه حتى ليسانس و فوق ليسانس آزاد بوده و معدل خوبى داشته و پذيرش با فاند هم گرفته از آمريكا.

البته خب بايد بقيه قسمت هاى رزومه رو هم قوى كنى مثل مقاله و نمره زبان.
نقل قول  

آفلاین Atefeh M
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

03-10-2016, 10:45 PM
سلام دوستان.
کسی از شرایط پذیرش برای مقطع فوق لیسانس (معماری) با فرض داشتن گرین کارت اطلاعاتی داره؟
ممنون.
نقل قول  

آفلاین mohammadgh
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

07-10-2016, 05:27 PM
سلام من دانشجوی سراسری تهران رشته تربیت بدنی هستم میخواستم برا ارشد رشته فیزیولوژی ورزشی بورسیه بگیرم من مقطع کاردانی هستم چند ترم معدلم زیر ۱۸/۲۰ نیومده و مربیگری درجه ۲ والیبال و سابقه بازی حرفه ای تو لیگ برتر و حضور تو تیم ملی ب نوجوانان و icdl1/2 گواهی شرکت در اب درمانی فدراسیون. پزشکی مدرک ماساژ ورزشی فدراسیون پزشکی ،زبانم کلاسا میرم و نمره قابل قبولی میگیرم و الان در حال کار کردن. عملی تو کلینیک حرکات اصلاحی هستم و همینطور در حال همکاری با استاد دکتری فیزیولوژی ورزش برای نوشتن مقالات و همینطور تالیف کتاب هستم و همینطور چندتام روزنامه دارم ک باهام مصاحبه شده خواهشا چندتا دانشگاه خوب تو المان امریکا دانمارک استرالیا نروژ معرفی کنین که به شرایط من بخوره،کمک هزینه حتما کنار پذیرش باشه
نقل قول  

آفلاین yasin3x
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

08-11-2016, 12:24 PM
با سلام به دوستانی که به اینده بقیه اهمیت میدن و کمک میکنن ...کمک فوری نیاز دارم
فوق دیپلم از دانشکده دولتی مهاجر اصفهان با معدل 13 Sad
لیسانس از همین دانشکده با احتساب یک ترم پیش رو :17.50 تا 18
احتمال داره مقاله هم ارایه بدم اگه نیاز باشه.
نمره تافل 102 و نمره gre 315 و با احتساب 5 الی 6 توصیه نامه از استادان با تجربه و کارکشته که تحصیل کرده هستند.
رفتم با دوستم پیش یه مشاور  که کلا همه امیدامو با هزینه های امریکا و اینکه چطوری میخوای هزینه ثبت نام ترم اولو بدی  و سفارت امریکا که میری حسابتو چک میکنن باید 100 میلیون توش پول باشه و 150 میلیون داری با خودت ببری اونجا؟ و این حرفا.خلاصه بد ناامیدم کرد بعد چند ماه تحقیق.
همونجا المان رو به منو دوستم پیشنهاد دادن.ولی یه نکته ای که بود گفتن برا سال اول تو المان باید  8600 یورو بریزی وقتی اپلای گرفتیم برات از اونجا. دوستم با این قضیه مشکلی نداره ولی من فقط هزینه های سربازی و خروج و کلا هزینه های اولیه رو میتونم جور کنم.این 8600 تارو از کجا بیارم؟!!!وگرنه ترم های بعدش که ادم کار میکنه هزینه دانشگاه درمیاد؟حالا تمنا دارم و خواهش میکنم از دوستانی که اینجا هستن راهی پیش روم بزارن یا بهم بگن ایا هنوزم شانسی واسه تحصیل تو امریکا برای فوق دارم؟ یا مشکل دومم راهی برای تحصیل تو المان برای فوق؟ چون بهم با این معدل کاردانی که فاند نمیدن ...ممنون
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 3
09-11-2016, 12:18 AM
@yasin3x

سلام،
این نحوه‌ی محاسبه‌ی میانگین  صحیح نیست اما معدل لیسانس شما حدودا به 15 می‌رسه (باید دقیق حساب کنید)
15 حداقل معدل برای تعداد قابل توجهی از دانشگاه‌های آمریکا و کانادا است. اما در آمریکا دانشگاه‌هایی هستند که به معدل دو سال آخر بیشتر اهمیت می‌دهند، اما بهتر هستش با این معدل از خیر دانشگاه‌هایی که شرط معدل دارند بگذرید.
اون فرد فقط به دنبال پول شما است و دلال هستش، اما کمابیش حقایق رو آن طوری که دوستا داشته تغییر و به شما اعلام کرده است.
اولا اگر شما برای دکترا مستقیم پذیرش دریافت کنید و فاند (کمک هزینه) کامل را هم دریافت کنید، فقط به میزان هزینه ی یک ماه اول باید با خود پول ببرید، (مقدار عددی با خطای زیاد 2000 دلار) و این یک حقیقت است.
حقیقت دوم این موضوع که هزینه‌ی سفارت ، اپلای، ترجمه مدارک، ریپورت نمرات TOEFL و GRE، هزینه‌ی سفر به محل سفارت و خود ایالات متحده حدودا 2000 دلار می‌شود.
اما اگر شما فاند کامل دریافت کنید نیازی به ارائه ی مدارک بانکی نخواهید بود.
پس تقریبا در بهترین و ایده‌آل‌ ترین حالت ممکن با 4000 دلار می‌توانید به ایالات متحده بروید.
پذیرش را از آلمان برای شما بگیرند؟ مگر کالا است که کسی برای شما بگیرد؟
زمانی که میتوانید سرنوشت خود را خودتان مشخص کنید، چرا باید هزینه پرداخت کنید و سرنوشت خود را به دست دیگران بسپارید؟
پذیرش از دانشگاه‌های آلمان آنقد ها هم سخت نیست، اما دو نکته‌ی مهم را به شما نگفته‌اند، آلمان برای ارشد فاند دارد اما تا به حال محض رضای خدا یک نفر هم نه دیده‌ام و نه شنیده‌ام که از این کمک هزینه‌ها استفاده کرده باشد.
(با توجه به این موضوع که وب سایت دولت daad.de کمک هزینه ها را اعلام میکند و در وب سایت دانشگاه ها هم چندین راه برای دریافت کمک هزینه وجود دارد، اما چرا نمیشود آن ها را دریافت کرد هنوز جای سوال است)
حقیقت دوم، شما این پول را هر سال و بلا استثنا باید به حساب واریز کنید و مگر اینکه کمک هزینه دریافت کنید و حال آنکه ارشد شما تقریبا دو سال زمان میبرد و در بهترین حالت در سال دوم به شرظ پیگیری بسیار زیاد و وجود کمک هزینه ی دولتی میتوانید از این کمک هزینه برخوردار شوید، باز هم اعلام میکنم تا به حال موردی دیده نشده و این فقط تئوری موضوع است).

از فکر کار کردن و تامین هزینه‌های تحصیل هم  بیرون بیایید، این کار اگر ناشدنی نباشد بسیار سخت است و برای سفارت هم اصلا معنایی ندارد که بخواهید به آن ها اعلام کنید که کار می‌کنید و هزینه‌ها را تامین می‌کنید، درجا ریجکت می‌کنند، تفاوتی ندارد آمریکا باشد یا ترکیه،.
هیچ کشوری در این مورد بخصوص ریسک نمی‌کند مگر کشورهای آسایی همچون فیلیپین و ...
5 الی 6 توصیه نامه بسیار زیاد است مگر برای هر دانشگاه از 3 نفر به صورت انتخابی استفاده کنید

من با علم امروزم چند راه حل را پیشنهاد میدهما
1. درخواست پذیرش برای دانشگاه های آمریکا ارسال کنید برای دکترا مستقیم (Direct Phd) هم مسائل مالی به کنار م‌یرود هم 5 ساله دکتر می‌شوید.
2. ادامه تحصیل در اروپا، مخصوصا ایتالیا، هزینه ی دو تا سه ماه اول تحصیل به عهده‌ی شما است، بعد هم اگر درآمد پدر شما کم باشد از بورسیه‌های استانی بهره‌مند می‌شود.
3. ادامه تحصیل در ترکیه، هم کمک هزینه‌های آن قابل توجه است و هم به خانواده نزدیک هستید.
4. ادامه تحصیل در مقطع ارشد ایران و اپلای بعد از فارغ التحصیلی( دانشجوی دکترا در اروپا شغل است و  دانشجویان حقوق دریافت می‌کنند.

نکته مهم:
لطفا هم شما و هم دیگر دوستان اول جزوه (جزوه (ویکی) و بعد هم موارد توصیه شده رو در فروم مطالعه کنید، اعلام تمام تجارب و نکات بسیار زمان بر است و حال آنکه قبلا بارها بازگو شده است.
هر کدام از راههای بالا دارای مزایا و معایبی است که در فروم هم اعلام شده و بعضا بدیهی هستند. عجله نکنید از ویکی شروع کنید و اطلاعات خود را افزایش دهید تا ابهامات کاسته شود.
در هر موضوع پایین سمت چپ امکان جست و جو در آن موضوع وجود دارد.

با احترام
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (72): « قبلی 1 ... 51 52 53 54 55 56 57 58 59 ... 72 بعدی »